-
Δεν εχει χωρους για σεξ και λερωνει ευκολα..
Τουρμπινες και πολλαπλες παντως σαν το γκολφ του vasgti δεν αλλαζει τοσο συχνα.
-
Καλά. Γιατί δεν δέχεσαι τότε να χτυπήσουμε πλαίσια να δούμε τι θα βγάλει ο ρουφιάνος;
-
Ναι ξεχασα με τη ρουφιανια εχεις ιδιαιτερη σχεση.. να χτυπησουμε να δουμε,τον αριθμο πλαισιου μου τον εχεις..
παιζει να σου παερνουσαν τις τουρμπινες εγγυηση και να το γραφαν μια φορα την αλλαγη τουρμπινας;
Υγ:Το χιουνται απο τοτε που πηρες το gtp εχει κανει 10πλασια χιλιμετρα,γιατι αραγε; -
Λες βλακείες. Περίπου 10κ το χρόνο κάνω με το ένα και άλλα τόσα με το άλλο. Συν ακόμα ~5κ με άλλα αυτοκίνητα.
Και μάντεψε. Κανένα δεν με έχει αφήσει να περιμένω τους φίλους σου...
-
Ναι οκ σε πιστευω.τεσπα
-
Βασίλη έλα κάντου τη χάρη χρονιάρες μέρες.....
-
Θα του κάνω τη χάρη να πάμε για καφέ. Περιμένω να ακουστεί ο Kid.
Αν και θα μας βάλει να τον περιμένουμε πάλι και πάνω που θα έρθουν οι καφέδες θα μας πάρει τηλ ελάτε να με βοηθήσατε γιατί έμεινα
-
Σε μενα θα κανεις τη χαρη ρε μπακαλιαρε να παμε για καφε; Εγω σου κανω τη χαρη που ερχομαι και μαθαινεις και τπτ αλλο εκτος απο το ποσο πουλησε η σουζουκι το 2009.. Απο φετος θα σε χρεωνω για καθε ερωτηση,το αποφασισα. Το κιντ νταξ θα φαει δουλεμα για το ψοροκο,ο στελιος δε χρειαζεται να φαει δουλεμα αλλο,τον εχω λυπηθει και ο ταυρος κλασσικα θα κοιταει μια τον μπαρμαν και μια εσενα για να σε προλαβει πριν του την πεσεις και να τον παρει αυτος.. Τι μλκς ειμαι και βγαινω μαζι σας...
-
Χρονια πολλα στους θαμωνες της pub!! Οτι επιθυμειτε μαγκες..
Κανω ερανο αγιες μερες για καινουργιο 5λιτρο castrol για το φιλο μου το πασχο που τοσο εχει αναγκη χρονιαρες μερες..Στειλτε pm για να σας υποδειξω το λογαρισμο στην alpha bank..
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χρονια πολλα στους θαμωνες της pub!! Οτι επιθυμειτε μαγκες..Κανω ερανο αγιες μερες για καινουργιο 5λιτρο castrol για το φιλο μου το πασχο που τοσο εχει αναγκη χρονιαρες μερες..Στειλτε pm για να σας υποδειξω το λογαρισμο στην alpha bank..
Χρονια Πολλα none! Χρονια Πολλα σε Ολους! Εχω 250 ml Castrol 10W-40 ευχαριστως να το δωσω
-
μαγκες δειτε πως αδειαζει ο ζουραρης τον καμπουρακη
τον εκανε εντελως μαλακα.δειτε και την αντιδραση του καμπουρακη
Youtube Video -
-
Τι πινουμε οταν θελουμε να ξερασουμε απ το φαι?
-
Simeco ή εναλλακτικά σου βάζω μια φώτο από Golf και ξερνάς κυριολεκτικά. Problem solved...
-
Βγάλε την κεφάλα σου έξω στο μπαλκόνι ρίξε μια ματιά στο bravo σου και είσαι κομπλέ...έχε και λεκάνη μαζί σου
-
Ειναι απεξω κι ενα γκολφ gt,λες να καλεσω και το 166 για καρδιακη προσβολη;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι απεξω κι ενα γκολφ gt,λες να καλεσω και το 166 για καρδιακη προσβολη;Ακινητοποιημένο να υποθέσω ε?
-
Τωρα δουλευει,μεχρι παραμονη ηταν συνεργειο εδω εξω απ το ναυπλιο σε μια αντιπροσωπεια απ αυτα τα μπ#$ρδελα τα γερμανικα
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]