-
Επειδή αύριο φεύγω, να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με αυτούς που τα είπαμε και λίγο παραπάνω, και κάποιους που γνώρισα από κοντά τη χρονιά που πέρασε. Και κάποιους που πάνω στην θέρμη να υποστηρίξω τη γνώμη μου, τους τσάτισα και λίγο
Καλά να περάσετε τα Χριστούγεννα, όπου και να πάτε. Και να γυρίσετε γεροί για να τα λέμε για άλλη μια χρονιά..Ε, και με την νέα χρονιά δώστε και μια άφεση αμαρτιών στον Patrino.
-
Kon5 πάρε και αυτό
Θα σου χρειαστούν με τη μαυρόγατα που μπλεξες
-
καλα χριστουγεννα και καλη χρονια σκουληκακι... (αυριο 3 τεμαχια,το ενα ο αβρααμ.. ) κανε και μια προσευχη για τον κων5 τωρα που θα αρχισει τα σκι να βγει σωος,γιατι ειναι και λιγο ατσουμπαλο το τσακμακι.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επειδή αύριο φεύγω, να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με αυτούς που τα είπαμε και λίγο παραπάνω, και κάποιους που γνώρισα από κοντά τη χρονιά που πέρασε. Και κάποιους που πάνω στην θέρμη να υποστηρίξω τη γνώμη μου, τους τσάτισα και λίγο
Καλά να περάσετε τα Χριστούγεννα, όπου και να πάτε. Και να γυρίσετε γεροί για να τα λέμε για άλλη μια χρονιά..Ε, και με την νέα χρονιά δώστε και μια άφεση αμαρτιών στον Patrino.
Καλα να περασετε , χρονια πολλα καλη χρονια!!!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ε, και με την νέα χρονιά δώστε και μια άφεση αμαρτιών στον Patrino.
+1 ο καημένος ο Άγγελος δεν είναι κακό παιδί. Η οριστική αποπομπή του νομίζω ειναι υπερβολική.
Κyr καλό ταξίδι καλά να περάσετε
Βασίλη δεν θα τα πάμε καλά με τη μαυρόγατα
-
Καλές γιορτές kyr80, καλά να περάσεις!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ε, και με την νέα χρονιά δώστε και μια άφεση αμαρτιών στον Patrino.
+1 ο καημένος ο Άγγελος δεν είναι κακό παιδί. Η οριστική αποπομπή του νομίζω ειναι υπερβολική.
+1
Σκεφτείτε τουλάχιστον τον καημένο τον ρατανπλανούκο που έχει μαραζώσει
-
ναι ρε μοντς,προτεινω ανταλλαγη τον πατρινο με τον.......
-
με τον Πάσχο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
με τον Πάσχο?+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Καλα να περασεις kyr.
-
Καλά να περάσετε Κυριάκο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν πιστευω ο θειος σου να ειναι ο μονος ιδιοκτητης εβο στην ελλαδα που την παει απο σταση...Δεν είναι κοντρέρ ο θείος ρε συ! Δεν παίζει να κανονίσει τέτοια πράγματα εβερ. Αν πετύχει κανέναν εν κινήσει κάτι γίνεται...
κυρ, καλές γιορτές!
-
Ευχαριστώ άπαντες... Αλλά λόγο άσχημου καιρού, μας έχουν ψοφήσει στην καθυστέρηση...
Ευτυχώς που το 'Μακεδονία', έχει wi-fi...
Θα έτρωγα λουκάνικα και θα έπινα μπύρες κανονικά τώρα γμτ -
Διάβασε εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Ίσως γι'αυτό έχετε καθυστέρηση!
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να χαβαλεδιάζεις στο αεροδρόμιο και να έχεις ψυχολογία ταξιδιώτη για εξωτερικό -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Διάβασε εδώ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Ίσως γι'αυτό έχετε καθυστέρηση!
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να χαβαλεδιάζεις στο αεροδρόμιο και να έχεις ψυχολογία ταξιδιώτη για εξωτερικόΥπάρχει.
Να είσαι με τα ξαδέρφια της γυναίκας σου, που πίνουν την μπύρα, όπως εγώ το νερό. Πριν λίγο μίλησα με έναν, και ρίχνει απίστευτο χιόνι.
Μάλλον πάει για ματαίωση η πτήση... -
Για πού πετάς?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Για πού πετάς?ΠΕΤΟΥΣΑ.... για Φρανκφούρτη... Και πριν λίγο ήρθα στη γειτονιά σου (στη μάνα μου) γιατί ακυρώθηκε
Αύριο ξανά στις 11 το πρωί....
Ταλάκες -
Κρίμα
Φαντάσου τι θα γίνεται εκεί για να μην μπορείτε να πετάξετε
Βάλε ποτάκι γείτονα και άραξε στο φόρουμ τώρα
Ελπίζω όλα καλά να πάνε αύριο -
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πρωταθλητης χειμωναhttp://www.superleaguegreece.net/rankfull.htm
Δευτεροτριτε πασχο που εισαι ρε
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]