Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Καταγγελια σε Ασφαλιστή ή Ασφαλιστικη?
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Καταγγελια σε Ασφαλιστή ή Ασφαλιστικη?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 1 / 5
    Περί αυτοκίνησης
    27
    83
    497
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • 3
      307pavlos last edited by

Λοιπον εχουμε κ λεμε! αγορασα μτχ ενα αυτοκινητο κ εκανα μεικτη στην commercial value μεσω ενος γνωστου μου(ασφαλιστης). μου εδωσε προσωρινο σημα 1 μηνα και δεν πηρα ουτε καν συμβολαιο ουτε τπτ αλλο κ περασε ο μηνας και παλι δεν πηρα το κανονικο σημα με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα να φαω προστιμο απο τη τροχαια! Πηγα στα γραφεια στη θεσσαλονικη κ μου ειπαν οτι αν σε γραψουν ελα να στη σβησουμε! Ο ασφαλιστης μου μου ειπε οτι θα το τακτοποιησει. Εν τω μεταξυ τρακαρα το αμαξι και εκανα δηλωση στην ασφαλεια επειδη εφταιγα εγω. Ολα καλα μεχρι εδω! Αφου εφτιαξα το αμαξι κ ο πραγματογνωμονας εστειλε τα τιμολογια και τα λοιπα στοιχεια στην commercial value μιλαω με τον ασφαλιστη μου και μετα απο κανα 2 βδομαδες επειδη ειχε δουλειες βρεθηκαμε απο κοντα για να του δωσω σε φωτοτυπιες την αδεια και το διπλωμα μου και μου ειπε οτι εχει γνωστο στα κεντρικα της αθηνας που θα επισπευσει την αποπληρωμη! Τα δινω. Μετα απο λιγες μερες τον παιρνω τηλ και μου λεει θα σε ασφαλισω στην εθνικη μεικτη! Του λεω ΟΧΙ ασε να πληρωθω τη ζημια κ μετα βλεπουμε! Βρισκομαστε μετα απο 2-3 μερες και μου δινει το σημα της εθνικης (παρ ολο που του ειπα να περιμενω να πληρωθω) και μου λεει τα εξης : Εισαι νεος οδηγος και η commercial δεν ασφαλιζει μεικτες σε νεους οδηγους! Γιαυτο σε εκανα στην εθνικη κ για τα λεφτα μην ανησυχεις θα τα παρεις μεσα στον νοεμβριο!
      Του λεω οταν εγω πληρωσα 360ευρω και τα πηρες τοτε δεν υπηρχε προβλημα? οταν τρακαρα εγινε ολη αυτη η ιστορια?? Μου απανταει 'με κοροιδεψαν και εμενα! δε το ηξερα αυτο! μην ανησυχεις θα παρεις τα λεφτα σου! το χω κανονισει εγω!
      Αυριο ειπε θα παει απο τα γραφεια της commercial να μαθει ποτε θα γινει η αποπληρωμη!
      Καθησα και τα σκεφτηκα ολα αυτα που εγιναν και κατεληξα οτι με κοροιδευει! Και οταν μου ειχε ζητησει φωτοτυπια αδεια-διπλωμα ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν για να με ασφαλισει στην εθνικη και οχι για να επισπευσει την αποπληρωμη!
      Πλεον πως να κινηθω? Η ζημια ειναι 4200ευρω και πρεπει να πληρωθει το συνεργειο μεχρι τις 24/12 και δεν πιστευω οτι θα την πληρωθω. Να μιλησω με δικηγορο, να τον καταγγειλω στα καναλια? Επισης του ειπα να παω εγω στα γραφεια τους να δω τι γινεται κ μου λεει οχι το εχω κανονισει εγω! Τι να κανω? Που να απευθυνθω? Υπαρχει κανενα παλικαρι εδω μεσα που να ασχολειται με αυτα?
      Ευχαριστω!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 3
        307pavlos last edited by

Λοιπον εχουμε κ λεμε! αγορασα μτχ ενα αυτοκινητο κ εκανα μεικτη στην commercial value μεσω ενος γνωστου μου(ασφαλιστης). μου εδωσε προσωρινο σημα 1 μηνα και δεν πηρα ουτε καν συμβολαιο ουτε τπτ αλλο κ περασε ο μηνας και παλι δεν πηρα το κανονικο σημα με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα να φαω προστιμο απο τη τροχαια! Πηγα στα γραφεια στη θεσσαλονικη κ μου ειπαν οτι αν σε γραψουν ελα να στη σβησουμε! Ο ασφαλιστης μου μου ειπε οτι θα το τακτοποιησει. Εν τω μεταξυ τρακαρα το αμαξι και εκανα δηλωση στην ασφαλεια επειδη εφταιγα εγω. Ολα καλα μεχρι εδω! Αφου εφτιαξα το αμαξι κ ο πραγματογνωμονας εστειλε τα τιμολογια και τα λοιπα στοιχεια στην commercial value μιλαω με τον ασφαλιστη μου και μετα απο κανα 2 βδομαδες επειδη ειχε δουλειες βρεθηκαμε απο κοντα για να του δωσω σε φωτοτυπιες την αδεια και το διπλωμα μου και μου ειπε οτι εχει γνωστο στα κεντρικα της αθηνας που θα επισπευσει την αποπληρωμη! Τα δινω. Μετα απο λιγες μερες τον παιρνω τηλ και μου λεει θα σε ασφαλισω στην εθνικη μεικτη! Του λεω ΟΧΙ ασε να πληρωθω τη ζημια κ μετα βλεπουμε! Βρισκομαστε μετα απο 2-3 μερες και μου δινει το σημα της εθνικης (παρ ολο που του ειπα να περιμενω να πληρωθω) και μου λεει τα εξης : Εισαι νεος οδηγος και η commercial δεν ασφαλιζει μεικτες σε νεους οδηγους! Γιαυτο σε εκανα στην εθνικη κ για τα λεφτα μην ανησυχεις θα τα παρεις μεσα στον νοεμβριο!
        Του λεω οταν εγω πληρωσα 360ευρω και τα πηρες τοτε δεν υπηρχε προβλημα? οταν τρακαρα εγινε ολη αυτη η ιστορια?? Μου απανταει 'με κοροιδεψαν και εμενα! δε το ηξερα αυτο! μην ανησυχεις θα παρεις τα λεφτα σου! το χω κανονισει εγω!
        Αυριο ειπε θα παει απο τα γραφεια της commercial να μαθει ποτε θα γινει η αποπληρωμη!
        Καθησα και τα σκεφτηκα ολα αυτα που εγιναν και κατεληξα οτι με κοροιδευει! Και οταν μου ειχε ζητησει φωτοτυπια αδεια-διπλωμα ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν για να με ασφαλισει στην εθνικη και οχι για να επισπευσει την αποπληρωμη!
        Πλεον πως να κινηθω? Η ζημια ειναι 4200ευρω και πρεπει να πληρωθει το συνεργειο μεχρι τις 24/12 και δεν πιστευω οτι θα την πληρωθω. Να μιλησω με δικηγορο, να τον καταγγειλω στα καναλια? Επισης του ειπα να παω εγω στα γραφεια τους να δω τι γινεται κ μου λεει οχι το εχω κανονισει εγω! Τι να κανω? Που να απευθυνθω? Υπαρχει κανενα παλικαρι εδω μεσα που να ασχολειται με αυτα?
        Ευχαριστω!

• 3
          307pavlos last edited by

Ευχαριστω!

• P
            piii last edited by

Λίγο άσχετο με θέμα αλλά γιατί μετάχειρο αμάξι μιλάμε;
            Γιατί 4200 ευρώ μου φαίνονται πολλά για να πας για επισκευή.
            Εννοώ μήπως έπρεπε να πάει για ολική;
            Παίζει ρόλο φυσικά και η αξία του αυτοκινήτου.

• 3
              307pavlos last edited by

307 του 2002. ολικη ηταν ασφαλισμενο για 6000ευρω! τα 4200 ειναι το μεγιστο που δεχοταν να δωσουν (-400ευρω η απαλλαγη βεβαια), συμφωνα με τον πραγματογνωμονα ο οποιος ηταν πολυ εξυπηρετικος!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • D
                dpolal last edited by

To γεγονώς είναι ότι είσαι καλυμένος πλέον σε καλύτερη ασφαλιστική και σου υποσχέθηκε ότι θα πληρωθείς τα χρήματα σου...
                Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις από τώρα να τρέχεις στα κανάλια, άσε λίγες μέρες να δείς πώς θα πάει με την πληρωμή και μετά βλέπεις.

Αν όλα καταλήξουν καλά στην ανανέωση άλλαξε τον.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • A
                  aserf last edited by

Μισό λεπτάκι...

1. Στην Εθνική θα σου κάνει μικτή; Η Εθνική αφού εκδοθεί το κανονικό ασφαλιστήριο στέλνει πραγματογνώμονα που ελέγχει το αυτοκίνητο και βάση της πραγματογνωμοσύνης του εκδίδεται το πρόσθετο συμβόλαιο για τις ιδίες ζημιές. Εν προκειμένω αν έρθει πραγματογνώμονας θα βρει ένα τρακαρισμένο αμάξι.

2. Πραγματογνώμονας από την Commercial είχε έρθει; Αν όχι λυπάμαι αλλά αμφιβάλλω ότι έκανε ποτέ τα χαρτιά για μικτή.

• T
                    tiger last edited by

Φιλε ο δικος σου κερναει πολλες παπάντζες και οι πιθανοτητες να βγαλεις ακρη μαζι του ειναι σιγουρα λιγες.
                    Αν προκειται να πας σε δικαστηρια κτλ δες πρωτα τι στοιχεια και μαρτυρες εχεις εναντιον του γιατι αν εχεις μονο το μπλα-μπλα παιζει να χασεις επιπλεον χρονο και χρημα χωρις λογο.Επικοινωνησε απευθειας με την commercial value να δεις αν ειχες ποτε μικτη εκει (το πλεον πιθανον ειναι οτι ποτε δεν ειχες).
                    Βασικα τον ηπιες

• K
                      kantoniou last edited by

Εφοσον η Commercial δεν δινει καλυψη μικτης σε νεους οδηγους, ουτε και εχεις παρει συμβολαιο, ΔΕΝ μπορεις (υπο κανονικες συνθηκες) να πληρωθεις απο την Commercial. Αμφιβαλλω αν εισαι καν ασφαλισμενος πλεον εκει, μετα τη ληξη του προσωρινου σηματος, εστω και με απλη καλυψη.

Επισης αποκλειεται να πληρωθεις απο την Εθνικη, διοτι (οπως ηδη γραφτηκε) η Εθνικη θα στειλει ανθρωπο να ΔΕΙ το αυτοκινητο ΠΡΙΝ δωσει την καλυψη μικτης.

Η μονη ελπιδα ειναι να σε καλυψει η Commercial, αν ο ασφαλιστης σου εχει εκει διαπραγματευτικη ισχυ, ωστε να 'περασει' χαριστικη πληρωμη αποζημιωσης.
                      Επισης να τον ρωτησεις αν εχει **ασφαλιστηριο επαγγελματικης αστικης ευθυνης διαμεσολαβητη **(ειναι υποχρεωτικο απο το νομο), ωστε να πληρωθεις με βαση αυτο και οχι απο το 'συμβολαιο' που εχεις στον κλαδο αυτοκινητων. Αυτο το συμβολαιο καλυπτει λαθη-παραλειψεις του ασφαλιστη (π.χ. αν ξεχασει να βαλει μια καλυψη που του ζητησες), δεν ξερω ομως τι εφαρμογη μπορει να εχει στην περιπτωση σου.
                      Ετσι βεβαια οπως τον περιγραφεις (και ειδικα αφου δεν ηξερε οτι η εταιρια που συνεργαζεται δεν δινει μικτη σε νεους οδηγους) αμφιβαλλω κατα ποσον εχει διαπραγματευτικη ισχυ, συμβολαιο αστικης ευθυνης ή οποιαδηποτε σχεση με το αντικειμενο...

• C
                        cpp last edited by

Όπως τα διαβάζω είμαι 99% σίγουρος ότι εσύ δεν θα πληρωθείς για την ζημιά σου!
                        Αν τράκαρες με άλλο όχημα, ελπίζω να είσαι ασφαλισμένος στην Commercial και να μην χρειαστεί να πληρώσεις την ζημιά του άλλου
                        Η Εθνική δεν παίζει να σε πληρώσει με τίποτα.
                        Επίσης φίλε δεν αφηνουν τις μέρες να περνάνε έτσι περιμένοντας ασφαλιστήρια ή σήματα επειδή έχουμε ή έχει ο ασφαλιστής άλλες δουλειές.
                        Ο γνωστός σου μάλλον σε κρέμασε. Μην ντρέπεσαι πες του είναι καραγκιόζης και κάντου καταγγελεία ή δημιούργησε του πρόβλημα στην εταιρεία με την οποία έχει την καλύτερη συνεργασία. Αυτά με τα κονε δεν παίζουν.

Τέλος με ενοχλεί που σαν ασφαλισμένος στην Εθνική υπάρχει περίπτωση να επομιστεί η εταιρεία που πληρώνω με αποζημιώση για κάτι που δεν εισπέπραξε ασφάλιστρο. Αν παίζει τέτοιο σύστημα αποζημιώσεων αυτό τελικά επιβαρύνει αυτους που πληρώνουν κανονικά

• S
                          stormold last edited by

Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
                          .... μου εδωσε προσωρινο σημα 1 μηνα και δεν πηρα ουτε καν συμβολαιο ουτε τπτ αλλο κ περασε ο μηνας και παλι δεν πηρα το κανονικο σημα ...

Αν και δεν γνωρίζω πολλά, έτυχε αυτή την περίοδο να πάρω προσωρινό σήμα από την Αγροτική Ασφαλιστική για περίοδο ενός μηνός. Όταν τελείωσε ο μήνας φυσικά δεν μου είχαν στείλει το κανονικό σήμα λόγω γραφειοκρατίας.

Μετά από τηλέφωνο κλπ... μου είπαν ότι με το προσωρινό σήμα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και σύντομα θα μου ερχόταν το κανονικό. Πράγματι ήρθε συστημένο το κανονικό σήμα, αλλά με καθυστέρηση.

Από την στιγμή που είχες προσωρινό σήμα τότε σίγουρα ο ασφαλιστής σου είχε κινήσει διαδικασία για να ασφαλιστείς και θεωρώ πως το προσωρινό αποτελεί απλά την απόδειξη μέχρι να σου έρθει το κανονικό και ότι έχεις μπει σε διαδικασία ασφάλισης...

Στη θέση σου θα μιλούσα απευθείας με την Ασφαλιστική έχοντας ως βάση την ύπαρξη προσωρινού ασφαλιστηρίου.

• ?
                            A Former User last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:
                            Μισό λεπτάκι...

1. Στην Εθνική θα σου κάνει μικτή; Η Εθνική αφού εκδοθεί το κανονικό ασφαλιστήριο στέλνει πραγματογνώμονα που ελέγχει το αυτοκίνητο και βάση της πραγματογνωμοσύνης του εκδίδεται το πρόσθετο συμβόλαιο για τις ιδίες ζημιές. Εν προκειμένω αν έρθει πραγματογνώμονας θα βρει ένα τρακαρισμένο αμάξι.

2. Πραγματογνώμονας από την Commercial είχε έρθει; Αν όχι λυπάμαι αλλά αμφιβάλλω ότι έκανε ποτέ τα χαρτιά για μικτή.

To εχει επισκευασει το αμαξι.

• D
                              drdino last edited by

Εφόσον Παύλο πήρες προσωρινό και εφόσον είχε έρθει πραγματογνώμονας, πώς γίνεται να μην ήσουν ασφαλισμένος;

• K
                                koutote last edited by

Μακρια απο 'γνωστους' και 'φιλους'. Μαλλον σε εριξε.
                                Μου θυμιζει περιπτωση που πατερας γνωστου τρακαρε (δεν εφταιγε) και
                                πηγανε δικαστηρια, ειχε νομικη προστασια απο ασφαλεια 'φιλου'.
                                Τα δικαστηρια γινοτανε κανονικα, υπηρξαν αποζημιωσεις αλλα ο
                                ασφαλιστης 'φιλος' σε συνεργασια με την δικηγορο (μεγαλο Θεσ/νικης)
                                λεγανε οτι πηρε αναβολη και αλλες βλακειες και τρωγανε τα λεφτα...
                                Τελικα βρεθηκε η ακρη απο αλλη δικηγορο, και με ενα τηλεφωνο δωσανε
                                τα λεφτα για να μηνγινουν βουκινο....Συμπερασμα...μακρια απο
                                'νομικες' ψευτοκαλυψεις και κυριως απο 'γνωστους'.....

• R
                                  ratanplan last edited by

O κολητος μου, εκανε ασφαλεια αυτοκινητου στην αγροτικη μεσω ενος broker (ο θεος να τον κανει) ο οποιος ηταν αδελφικος φιλος ενος πολυ καλου μας φιλου. Ειχε στα χερια του αποδειξη πληρωμης, και πρωσορινο σηματακι. 1-2 μηνες μετα την ασφαλεια του ξεχαρβαλωνουν την κλειδαρια για να του ανοιξουν το αμαξι, ευτυχως μονο λαμαρινοδουλεια και κλειδαρια ηταν η ζημια. Για να μην τα πολυλογω, δεν ηταν ασφαλησμενος...οχι εκεινη την στιγμη....δεν ηταν ΠΟΤΕ ασφαλισμενος, εκει επεσε το γελιο ευτυχως που ειχε το σηματακι που ειχε πανω ενα κωδικο συμβολαιου. και πληρωθηκε κανονικα, αλλα και ασφαλιστηκε για το υπολοιπο που εμενε, αφου βεβαια σφαχτηκε με την μιση αγροτικη.

• 3
                                    307pavlos last edited by

σορρυ παιδια που δεν απαντησα εγκαιρως αλλα ημουν 2 μερες στο κρεβατι με πυρετο!
                                    Λοιπον μιλησα με το εν λογω @ τον ασφαλιστη μου(ακομη δεν θελω να δωσω στοιχεια του) και μου ειπε οτι τη τεταρτη πηγε στα γραφεια της commercial και του εδωσαν ημερομηνια αποζημιωσης 29/12 !!!! Εγω με το συνεργειο εχω υπογραψει συναλλαγματικη μεχρι τις 24/12 αλλα μιλησα κ μαζι τους δεν υπαρχει θεμα για 5 μερες καθυστερηση! Το θεμα ειναι οτι εγω συνεχιζω να μην πιστευω οτι θα παρω τα λεφτα και το @ κερδισε 1 πολυτιμο μηνα! Του ζητησα καποιο εγγραφο με το οποιο να μου υπογραφουν οτι οντως τοτε θα τα παρω και μου ειπε δε δινουν τετοια εγγραφα οι ασφαλιστικες, μου το υποσχεθηκε προσωπικα ο διευθυντης!
                                    Ειναι πολλα επισης που με ανησυχουν.

1. Που πηγαν αυτα τα 360ευρω που εδωσα? Αν οντως δε δεχονται νεους οδηγους με μεικτες πως δεχτηκαν τα λεφτα?
                                    2. Οταν τρακαρα πηγα στα γραφεια της commercial και με δεχτηκαν κανονικα σαν πελατη τους, εκανα τη δηλωση του ατυχηματος μου ζητησαν μαλιστα περισσοτερα χαρτια οπως το πιστοποιητικο μετακινησης της οδικης βοηθειας ΚΑΙ την αποδειξη απο τα λαστιχα που ειχα αλλαξει πριν 1 βδομαδα(δλδ δεχτηκαν να πληρωσουν ακομη και τα λαστιχα!!)
                                    3. Ηρθε ο πραγματογνωμονας της commercial σε χρονο dt (πρωι εκανα τη δηλωση μεσημερι ηρθε και το φωτογραφισε). Μου ειπε να συνεχισουμε κανονικα!
                                    4. Αφου επισκευαστηκε το αμαξι και ο πραγματογνωμονας συνταξε την εκθεση του, μιλαω με τον ασφαλιστη μου και βρισκομαστε στο κεντρο μαζι με φωτοτυπιες απο το διπλωμα μου ΚΑΙ την αδεια κυκλοφοριας ωστε να τα εχει μαζι του στην αθηνα, να επισπευσει τις διαδικασιες για την αποπληρωμη! Επισης εκεινη τη μερα μου ειπε οτι θα με παει στην εθνικη και του απαντησα, Οχι δε θα κανεις τπτ ακομα να τελειωσει πρωτα η ζημια να παρω τα λεφτα και μετα θα με πας στην εθνικη! Τελικα μηπως οι φωτοτυπιες χρειαστηκαν για να με κουβαλησει στην αλλη ασφαλιστικη? Και αν ναι γιατι μου ειπε ψεμματα? (Εδω μηπως περα απο τα υπολοιπα κανεις μηνυση για εξαπατηση και πιθανως πλαστογραφια της υπογραφης ???)
                                    5. Οσες φορες του εχω πει οτι θελω να παω στα γραφεια της commercial να ρωτησω τι παιζει μου εχει πει οχι μην πας το εχω κανονισει εγω! Μηπως θα ακουσω κατι που δεν θελει να ακουσω?
                                    6. Οσον αφορα το προσωρινο σημα, το δουλεμα αρχισε απο παλια. Μου ελεγε οτι καθυστερει στην αθηνα το θεμα και θα ερθει! Το σημα τελικα δεν ηρθε ποτε και την αληθεια την εμαθα οταν μου ειπε οτι δεν δεχονται νεους οδηγους!
                                      Λοιπον επειτα απο ολο αυτο το ποστ (ζηταω συγνωμη αλλα πρεπει καπου να τα πω για να μαθω τι θα κανω και εγω, και μπορει και αλλοι απο εδω μεσα να βοηθηθουν) τι κανω? Εγω προτινω να παω απο τα γραφεια να μαθω τι γινεται, να παω στον ασφαλιστη να απαιτησω να πει την πραγματικη αληθεια (με τον ευγενικο τροπο φυσικα, απειλες, βρισιδια κλπ) να παω σε δικηγορο που ασχολειται με τετοιες υποθεσεις να ζητησω τη συμβουλη του και απο κει κ περα εχει ο θεος και για τον ασφαλιστη!
                                    • A
                                      adis4gr last edited by

με τις μερες να περνουν και τον κινδυνο να χρωστας του κοσμου τα λεφτα στο συνεργειο σε λιγοτερο απο ενα μηνα απορω τι περιμενεις και δε πηγες στην ασφαλιστικη...

• J
                                        johnkyr last edited by

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
                                        με τις μερες να περνουν και τον κινδυνο να χρωστας του κοσμου τα λεφτα στο συνεργειο σε λιγοτερο απο ενα μηνα απορω τι περιμενεις και δε πηγες στην ασφαλιστικη...

+1

• 3
                                          307pavlos last edited by

περιμενα να παει αυτος και να μιλησει. αυτη η μερα ηταν η τεταρτη (χθες). Και μου ειπε οτι η ημερομηνια που του εδωσαν ειναι 29/12. Μη μπερδευεστε το τροχαιο εχει 1,5μηνα που εγινε. Περιπου 3 εβδομαδες πηρε η επισκευη οποτε εδω και 3 βδομαδες περιμενα τον πραγματογνωμονα να στειλει την εκθεση του και μετα τον ασφαλιστη να μου πει τι εγινε τλκ!

• D
                                            drdino last edited by

Πήγαινε από τα γραφεία της ασφαλιστικής.-

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 1 / 5
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ