-
-
-
-
swimming in the twilight by chrislappas, on Flickr -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν υπήρχαν οι άλλοι κολυμβητές στο φόντο, θα ήταν πολύ καλύτερα.
Με λίγο PS γίνεται...
Πολύ καλή κι έτσι όμως. -
Έγινε τελικά με το stamp tool (καθώς το content aware fill δεν έδινε καλό αποτέλεσμα) και αντικαταστάθηκε στο προηγούμενο μήνυμα.
Η πλάκα είναι ότι προηγουμένως μου άρεσε πιο πολύ!
-
πιο πολύ ενοχλεί η ξαπλώστρα παρά οι λουόμενοι στο παρασκήνιο κατά τη γνώμη μου.
Πριν κρατούσαν μια ισορροπία στο προσκήνιο-παρασκήνιο, τώρα που άδειασε το δεύτερο, το πρώτο γέρνει τη φωτογραφία. -
Έγινε τελικά με το stamp tool (καθώς το content aware fill δεν έδινε καλό αποτέλεσμα) και αντικαταστάθηκε στο προηγούμενο μήνυμα.Η πλάκα είναι ότι προηγουμένως μου άρεσε πιο πολύ!
Εμένα το content aware έκανε πολύ καλή δουλειά και με λίγη διόρθωση με stamp ήταν οκ...
Μ' αρέσει έτσι.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
πιο πολύ ενοχλεί η ξαπλώστρα παρά οι λουόμενοι στο παρασκήνιο κατά τη γνώμη μου.
Πριν κρατούσαν μια ισορροπία στο προσκήνιο-παρασκήνιο, τώρα που άδειασε το δεύτερο, το πρώτο γέρνει τη φωτογραφία.Σωστός
-
Κύθηρα ...
-
-
-
Αλεξ πολύ ωραίες, σε ποιο μέρος?
-
Η πρώτη Βελιγράδι, η επόμενες Βιέννη και η τελευταία Βουδαπέστη.
Εντωμεταξύ όταν έβγαζα την τελευταία είχα την εντύπωση πως είχα δει μια δική σου με panning σε τραμ, την οποία όμως τώρα δεν μπορώ να βρω.
Ίσως να θυμόμουν αυτή...
Bicycle by Nick-K (Nikos Koutoulas), on FlickrΥ.Γ. Βλέπω στο flick πως έκανες απογευματινή φωτογράφιση στην Χαλάστρα. Πως κατάφερες και γλίτωσες από τα κουνούπια;
-
^ @Alexanderplatz Berlin
-
-
swimming in the twilight by chrislappas, on Flickrτην ειχατε διαβασει τη ειδηση με καποιον που συνεληφθη σαν παιδοφιλος επειδη πατερας διαμαρτηρηθηκε που τον ειδε να βγαζει φωτο τα παιδδια του σε παραλια;
τα πραγματα εχουν γινει παλαβα τωρα , εχω τρια παιδια και αν τους μιλησει καποιος τα μαζευουμε και τον κοιταμε με μισο ματι . παραλληλα ειχα απο μικρος πανω απο το κρεβατι μου ποστερ με 2 γυμνα παιδακια στην θαλασσα.
ο χρηστος ετσι που εχουν γινει τα πραγματα θα μπορουσε ανετα να αποκτησει φακελο στην ασφαλεια.
παιδια πρεπει να προσεχουμε πολυ , η εποχη της αθωοτητας τελειωσε για παντα. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η πρώτη Βελιγράδι, η επόμενες Βιέννη και η τελευταία Βουδαπέστη.Αυτή στη Βιέννη... Vapiano ??
-
ο_Ο
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Η πρώτη Βελιγράδι, η επόμενες Βιέννη και η τελευταία Βουδαπέστη.
Αυτή στη Βιέννη... Vapiano ??
Vapiano είναι η πρώτη από Βελιγράδι.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...