-
-
-
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ο 100άρης L μακρο της κάνον. Τι φακάρα. Πολύ καλύτερος από τον 24 105 με τον οποίο συνεργάζομαι άριστα, 'αλλά δεν τον χωνεύω'.Ε τι συγκρίνεις τώρα
Μεγειές -
Χορτιάτης 2014.
-
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Χορτιάτης 2014.
Βγαίνουν μερικές στροφούλες.
-
Αμα το πάρεις σωστά μέχρι το λευκό πύργο σε βγάζει.
-
Chalkis by chrislappas, on Flickr
P1070971dxo optics by chrislappas, on Flickr(Κρίμα που δεν εστιάζει πιο κοντά ο 24-64, είναι το μόνο που πραγματικά με χαλάει)
-
Σκέφτηκα να το δοκιμάσω, τι έχω να χάσω;
Και μου βγήκε με την πρώτηDSC05217 stitch by ThanasisN, on Flickr
Έγινε με τον πιο απλό (και ανορθόδοξο) τρόπο που θα μπορούσε να γίνει: drag & drop τα 3 συνεχόμενα καρέ στο microsoft ice, ένα δωρεάν πρόγραμμα για πανοραμικές φωτογραφίες, και σε δευτερόλεπτα ήταν έτοιμο! Βοήθησε και ότι οι φωτογραφίες ήταν με τη μηχανή σε portrait και δεν είχαν μεγάλη επικάλυψη.
Η επόμενη προσπάθεια (παρακάτω) δεν βγήκε με την πρώτη: μου 'εξαφάνιζε' την μοτοσυκλέτα από το δεύτερο καρέ - αναμενόμενο για πρόγραμμα που κάνει πανοράματα... Εδώ οι φωτογραφίες ήταν σε landscape και υπήρχε μεγάλη επικάλυψη, έτσι έκοψα το δεξί κομμάτι από την πρώτη φωτογραφία πριν την 'ρίξω' στο ice και τα κατάφερα! Βέβαια έχει τα προβληματάκια της η φωτογραφία, με το σημαντικότερο ότι κατά μυστηριώδη τρόπο έχει 'εξαφανιστεί' η σκιά στις 2 από τις 3 μηχανές!!!
DSC05193 stitch by ThanasisN, on Flickr
-
Bougainville by chrislappas, on Flickr -
Από την προχθεσινή καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη
screenshot program -
-
ωρειες!
-
-
Ποιό νησί είναι αυτό ρε bib?
Πολυ καλές
Κι άλλες καπετανέικες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιό νησί είναι αυτό ρε bib?Μου θυμίζει κάποια λιμανάκια στην Μάνη.
-
rx8, Γερολιμενας Λακωνιας ειναι αρα καλα του θυμισε του Χρηστου
-
Πολύ όμορφες όλες!
Drifter, η τελευταία που είναι;
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...