-
-
-
-
-
@ mirage και rocsta
ευχαριστώ -
Δεν ανεβαζεις και καμια σε φουλ αναλυση (σε θαμπνειλ εννοειται) να δουμε και τι ποιότητα εικονας βγαζει;
Κατι που να εχει και μπόλικη λεπτομερεια όμως -
Μια απο Σαντορινη
http://www.flickr.com/photos/38109892@N ... 3/sizes/l/
Σε μεγαλη αναλυση -
Αυτό το διάστημα είναι 'κάπως' αλλά ήταν καιρός να βγάλω κάτι με το καινούριο μου 'μωρό'. Πάνω στο γραφείο μου λοιπόν μια macro (test) shot με την lx3.
Καταπληκτική!!!
Μου αρέσει όταν από ένα πολύ απλό και σύνηθες θέμα, προκύπτει μια τόσο ιδιαίτερη ματιά...Δυστυχώς εγώ 'δεν το χω' ... το ψάχνω λίγο περισσότερο τελευταία, όμως έχω δρόμο ακόμη!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτο, αυτό το παιχνίδισμα με το βάθος πεδίου! Θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αν είχε ένα χτυπητό χρώμα! Γι αυτό είπα να παίξω λίγο... Ελπίζω να μη σε παιράζει...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Καταπληκτική!!!
Μου αρέσει όταν από ένα πολύ απλό και σύνηθες θέμα, προκύπτει μια τόσο ιδιαίτερη ματιά...Δυστυχώς εγώ 'δεν το χω' ... το ψάχνω λίγο περισσότερο τελευταία, όμως έχω δρόμο ακόμη!
Δε νομίζω 'ότι τόχω' ούτε εγώ. Δε μπορώ να πω ότι βγάζω συνειδητά φωτογραφίες. Απλά αφήνομαι και πάει μόνο του οπότε δε νομίζω ότι είμαι ακόμα ούτε στην αρχή του δρόμου.Τις περισσότερες φορές παραξενεύομαι από σχόλια, λες και απευθύνονται σε άλλο άτομο, σα να τραβάει τις φωτογραφίες άλλη.
Χμ... μάλλον η γρίπη του γουρουνιού σε συνδιασμό με το ποτάκι δημιουργεί 'περίεργες' αντιδράσεις.
Σ ευχαριστώ πάντως
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Χμ... μάλλον η γρίπη του γουρουνιού σε συνδιασμό με το ποτάκι δημιουργεί 'περίεργες' αντιδράσεις.
Σ ευχαριστώ πάντως
κόλλησες τέτοιο πράμα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σ ευχαριστώ πάντως
κόλλησες τέτοιο πράμα
Ανησυχείς μη μου αφήσει μόνιμη βλάβη;
Μια κοινή γρίπη είναι, αν εξαιρέσεις ότι τρώω καμμιά halls παραπάνω και καταναλώνω χαρτομάντηλα κατά τα άλλα κάνω ότι συνήθως, άσε που με πιάνει και το ποτό πιο εύκολαΜη με βγάζεις και σταμάτα να χαίρεσαι, θα ζήσω
-
Ειρήνη μου περαστικούλια!!!
Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες που βλέπω εδώ μέσα...
Έχετε πάρει χαμπάρι όλοι όσοι βάζετε δικιές σας, οτι τον τελευταίο χρόνο έχετε ανεβάσει πολύ το επίπεδο σας;!Τώρα αν το κάνατε επίτηδες ή καταλάθος, δεν το ξέρω αλλά μάλλον έχει να κάνει και εν μέρη με τον ανταγωνισμό ή με την όρεξη που ανοίγει ανεβάζοντας τες εδώ.
Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω, εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω ωραίες φωτογραφίες... και βλέπω!Μπράβο σε όλους!
Κάποιοι θα λένε γιατί έχω σταματήσει να ανεβάζω εγώ.
Η ουσία είναι οτι έχω πέσει σε μια φωτογραφική νάρκη, τουλάχιστον όσο αφορά την φωτογράφηση γιατί όσο αφορά τους υπόλοιπους τομείς, δίνω όλο μου τον εαυτό. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ειρήνη μου περαστικούλια!!!
.......
Κάποιοι θα λένε γιατί έχω σταματήσει να ανεβάζω εγώ.
Η ουσία είναι οτι έχω πέσει σε μια φωτογραφική νάρκη, τουλάχιστον όσο αφορά την φωτογράφηση γιατί όσο αφορά τους υπόλοιπους τομείς, δίνω όλο μου τον εαυτό.Σ ευχαριστώ, είμαι ήδη καλύτερα μετά το χθεσινό ζόρι
Η φωτογραφική όρεξη πάει και έρχεται, φυσικό είναι (μάλλον). Και γω είχα (έχω) τη νάρκη αυτή. WTF κολλητικό είναι;
Πάντως το τόπικ μου βγήκε σε καλό. Τη φωτογραφία που έβγαλα για να την ανεβάσω εδώ την έβαλα και στο flickr και έγινε το πρώτο μου νούμερο 1 στο explore, ότι και να σημαίνει αυτό.
-
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας!!!
Ειρήνη, εξαιρετικό macro, καλά η LX3 απίστευτη!!! Μπράβο και για το No1 του Explore στο flickr! Νομίζω σημαίνει πολλά!!
-
Το 4τφ πυροδοτεί την δημιουργικότητα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:yesiibb:Το 4τφ πυροδοτεί την δημιουργικότητα
...πυροδοτεί την δημιουργικότητα.
έτσι το λένε στα ολλανδικά το 'μας πήρανε τα σώβρακα';
Αναφέρομαι σαφώς στην ποιότητα, την λεπτομέρεια και τις στιγμές που έχει αιχμαλωτίσει ο φακός της Κας Fog, σε σχέση με κάποιες φωτό δικές σου για παράδειγμα.
Θες πολλά χιλιόμετρα ακόμα για να την φτάσεις και αν....
Στην Κα Fog, να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τις φωτό που ανεβάζει και τα συgχαρητήριά μου για την επιτυχία με το Flickr. Πάντα τέτοια...
-
Σιγά μην φοράει σώβρακο την στιγμή αυτή που συζητάμε .... Αν φοράει σώβρακο απλά χάνει τον χρόνο του με μλκίες
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σιγά μην φοράει σώβρακο την στιγμή αυτή που συζητάμε .... Αν φοράει σώβρακο απλά χάνει τον χρόνο του με μλκίεςΞέρεις κάποια καινούρια πληροφορία για τον δρίφτερ που δεν την γνωρίζω;
-
Ξυπνήσαμε τώρα έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε
τοσα χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίες που να τα χτυπήσω
pub
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...