-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ιάσονα, αν και γενικά δεν είμαι φίλος του υψηλού κοντράστ και θεωρώ δύσκολο τεχνικά να είναι επιτυχές το αποτέλεσμα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία γράφει ωραία με την αντανάκλαση του ηλίου. Μπράβο!
Έτυχε! Δεν γνωρίζω την σωστή τεχνική. Απλά πειραματίζομαι και αυτή βγήκε καλή.
@Ζήσης
Μεταξύ μας @@ όμορφη η Alfa. Χοντροπαρατημένη την έχουμε. Αλλά 'νταξ ξεκαπνίσαμε χθες
-
Κέρκυρα.
Έβαλα περισσότερες εδώ
-
παραλια αγιου ιωαννη - θασος
-
Σκοπελος
χωρις κανενα καλλιτεχνικο ενδιαφερον η φωτο, απλα εντυπωσιακο σαν κατασκευασμα το εκκλησακι στο βραχο -
μαζευτηκαν οι αγιαννηδες
-
ναι και αυτο ετσι λεγεται, το χα ξεχασει
αυτο ομως που δεν εχω ξεχασει ειναι την υψοφοβια μου, εχω φωτο που εχω χεστει πανω μου και φαινεται στο βλεμα μου, αλλα δε τη δημοσιευω για να διατηρησω την αξιοπρεπεια μου
και μια απο ψηλα
-
@Nick-K
Ωραία η πρώτη αν έλειπε όμως αυτό στα δεξιά. Σκάλα επιβίβασης είναι?
Η 2η ειναι για διαφημιστικό της εταιρίας. Ήταν όντως χαμηλά ή το 'έφερες' στο PS? -
Ωραία πράγματα παίδες!
Νίκο πολύ εντυπωσιακές!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@Nick-K
Ωραία η πρώτη αν έλειπε όμως αυτό στα δεξιά. Σκάλα επιβίβασης είναι?
Η 2η ειναι για διαφημιστικό της εταιρίας. Ήταν όντως χαμηλά ή το 'έφερες' στο PS?Νομίζω πως αυτά που φαίνονται στην 1η φώτο είναι τα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης/απογείωσης.
Η δεύτερη είναι πράγματι σαν διαφημιστικό της εταιρίας Και όχι δεν το 'έφερε' κοντά στο PS, πετάνε πράγματι τόσο χαμηλά σε εκείνο το σημείο! -
Ευχαριστώ παίδες! Έτσι ακριβώς όπως λέει ο axel, τα φώτα είναι. Έχω και long exposure από εκεί που φαίνονται τα φώτα από το αεροπλάνο όπως κατεβαίνει!
carfanatic είναι από την πεζογέφυρα που έχει στην τελική του διαδρόμου. http://youtu.be/H1LHw2DjhOI Δες το video για να καταλάβεις πως έρχονται τα αεροπλάνα.
-
Και μια ματιά από το πιλοτήριο που φαίνεται και η πεζογέφυρα από όπου έβγαλε τις φωτογραφίες ο Νίκος.
Νίκο η 2η φωτογραφία ήταν με ευρυγώνιο φακό και συνεχόμενες λήψεις; Είχα βγάλει ορισμένες από το κανόνι και όταν έφταναν τα αεροπλάνα στο σημείο που ήσουν εσύ, έπρεπε να ήσουν πολύ γρήγορος για να προλάβεις να τα καδράρεις. Περνούσαν ομολογουμένως πολύ γρήγορα!
-
Nick έσκισες πάλι
Τουριστικού ενδιαφέροντος (κυρίως) οι των διακοπών μου, θα τις ανεβάσω σιγά σιγά στο flickr.
Ano Volos by Stavros G., on Flickr -
Καλά, πόσοι πήγαν φέτος Πήλιο;
-
Ευχαριστώ Σταύρο!! Πολύ ωραία και η δική σου και ταιριάζει πολύ το α/μ! Έχω μια παρόμοια.
Στη φωτογραφία με την airBerlin είμαι με τον Nikon 24-70mm. Δεν ήθελα να βάλω τον 16-35mm για να μη υπερπαραμορφώσει. Ναι συνεχώμενες λήψεις μιας και περνάει γρήγορα από πάνω το αεροπλάνο! Στο κανόνι πήγαινα από την καφετέρια που έχει (3.20€ η τυρόπιτα οι κλέφτες!!!!!!) ποιο δεξιά στο μπαλκόνι για να είμαι μπροστά στη ρακέτα του 35 και να πιάσω και λίγο touchdown και να μην έχω και το δέντρο που έχει και κόβει τη θέα. Κι εκεί με συνεχόμενες λήψεις φυσικά.
-
Δεν την στέλνεις την δεύτερη φώτο στην Airberlin; Αν ήταν δική μου θα ήθελα να την δω σε κανένα φυλλάδιο της εταιρίας
-
Καλά σιγά μη περιμένουν από εμένα στην airberlin για φωτογραφία! Την έστειλα όμως στη σελίδα τους στο facebook.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Δεν ήθελα να βάλω τον 16-35mm για να μη υπερπαραμορφώσει.Και καλά έκανες, ήδη φαίνεται σαν 777
Πολύ καλή φωτό! -
Άλλες 2 από το Βόλο... και μια συναυλιακή γιατί τελικά μόνο εκεί μου 'βγαίνει' το φωτογραφικό
Untitled by Stavros G., on Flickr
railway by Stavros G., on Flickr
Βασίλης Παπακωνσταντίνου by Stavros G., on Flickr -
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
-
Πριν μερικές μέρες ...
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...