-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το θέμα Γρηγόρη (Κ) είναι πως οτιδήποτε κι αν σου πω σχετικά με τη χαζή σύγκριση 316i εμπακ και 320si από το ένα αυτί θα μπει κι απ'το άλλο θα βγει γιατί θα θες λινκ και άλλα πολλά. Σου απάντησα αρκετές σελίδες πριν γιατί έχουν διαφορά, γιατί είναι και θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά αυτοκίνητα. Εσύ πιστεύεις ότι έβαλες ένα m-pack και την έκανες si. Αμ δε!
Αυτό προσπαθώ να σου πω.
Δε το καταλαβαίνεις και δε πρόκειται να στο αναλύσω περαιτέρω γιατί εδώ δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα όπως η ντίζα.
Καλό βράδυ...
Το θεμα Νικο ειναι οτι αντιλαμβανεσαι σε ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ, την ενσταση-αντιπαραθεση που ειχα στην δικη σου τοποθετηση.
Δεν ειπα ποτε οτι θα ειναι ΣΑΝ Si.
Τις διαφορες τις ξερουμε, και οσοι δεν τις ηξεραν πλεον τις εμαθαν, ακομα και οι γατες...
Ειπα οτι σε επιπεδο οδηγικης αισθησης, αλλα και αποτελεσματικοτητας (καλα ειδικα στην αποτελεσματικοτητα δεν το συζηταω καν, τα specs των δυο μοτερ, εχουν 'δωσει' το αποτελεσμα...), θα ειναι πολυ κοντα.
Μ-αναρτηση θα εχει το ενα, Μ-αναρτηση θα εχει το αλλο. Εχει μικροδιαφορες σε ρυθμισεις γωνιες, παχος αντιστρεπτικης η si?
Βig fucking deal.** H νεα γενια, οπως η ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, παραδοσιακα στην 3αρα, θα ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερη σε στιβαροτητα, προδιαγραφες, και δυνατοτητες, ακομα και ως BASE 316i**. Βαλε και παρομοιο βαρος, βαλε και λιγο μεγαλυτερα πατηματα, και φυσικα παρομοια κατανομη βαρους, κοντα στο 50:50. Ενταξει δεν θα εχει ανθρακονηματινο καπακι βαλβιδων η νεα, αλλα αλοιμονο, αν αυτο, απο μονο του κανει ποια ΤΟΣΗ διαφορα. Το μοτερ της Si καλο, χρυσο, ΑΓΙΟ, ΓΑΜΑΤΟ, ΑΝΟΘΕΥΤΟ, με ηχο σε στυλ Μ3 Ε30, ΑΛΛΑ, πιο αδυναμο, λιγοτερο αξιοποιησιμο, για το ΤΡΟΜΕΡΟ πλαισιο-στησιμο που εχει η Si.
Kαλο το 'ρομαντζο' με την αμεση αποκριση (λες και η νεα 116I/118i πχ στο προγραμμα sport δεν ειχε σχεδον το ιδιο αμεση αποκριση, στο 'πατα'...) στο αφημα γκαζιου, το κοψιμο που κανει ειναι δικη σου κ@υλα, -λες και αυτο αποτελει ακλονητο παραγοντα συνολικα ως προς την οδηγικη αισθηση-, και σιγουρα, πανω στν δικη σου 'μιση αισθηση' ξεχνας την αλλη 'μιση' που θα δινει ενας ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΑΤΟΣ υπετροφοδοτουμενος κινητηρας ο οποιος με προγραμμα οπως ανεφερα, θα εχει χοντρικα 27-30χλγμ ροπης και σχεδον 200αλογα (τουρμπατα, οχι ατμοσφαιρικα)
απεναντι στα 20,4χλγμ και τα 173αλογα που βγαινουν πανω στον...θεο, συγνωμη πριν τον κοφτη ηθελα να πω, στις 7,000σαλ...Δηλαδή με την ίδια λογική μια καινούργια 335i f30 θα κοντράρει στα ίσα M3 e92?
-
Ρε παιδια εστω οτι η βασικη 3αρα εχει 30.000 (η εντελως γυμνη).. Συμφωνα με τον Alba η εκδοση με το sport πακετο εχει +2.000 ενω οι αλλες 2 εχουν +3.000. Αν το m-pack τιμολογηθει περι τα 5.000 (thanks for the info Γρηγορη) κρινω συμφερουσα την επιλογη του m-pack. Διαβαζωντας ομως εδω http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=598186 αναφερει οτι:* 'The M Sport package with its innovative equipment features is based on the athleticism of the new BMW 3 Series Sedan with Sport Line and turns to the BMW M3 for its appearance.'*. Αν πρεπει να προυπαρχει δλδ το sport pack για να μπει πανω το m-pack τοτε αμεσως η εντελως γυμνη 316 με το m-pack μονο παει στα 37.000. Γνωριζει καποιος τι τελικα ισχυει?
Οχι οτι υπαρχει περιπτωση να την αγορασω εδω που εχουμε φτασει... απλα κουβεντα να γινεται.. -
Συνήθως το mpack μπαίνει πάνω απο την σπορ έκδοση και δεν μπορει να μπει στη βασική.
Κοντά στα 40 θα βγαίνει η 316i με mpack.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Eμενα στον Σφακιανακη μου ειπαν οτι το m-pack θα μπαινει χωρις να 'απαιτειται' και το sportline πακετο...Τουλαχιστον στην 1.
Στην 3αρα δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να εχεις βαλει ηδη το sportline ?
Θα δουμε, αλλα ακομα και αν ισχυει αυτο που λεει ο Νικος, η 316i με M-pack να φτανει τα 40κ δεν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει...
Για εναν περιεργο(?) λογο, οποιος συνδυασμος νεας σειρας 1 ή 3αρας θα 'απειλει' μια 320si, σε επιδοσεις, κανει απο 35-40κ και πανω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eμενα στον Σφακιανακη μου ειπαν οτι το m-pack θα μπαινει χωρις να 'απαιτειται' και το sportline πακετο...Τουλαχιστον στην 1.
Στην 3αρα δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να εχεις βαλει ηδη το sportline ?Ναι. Έτσι ήταν και στην Ε90. Μη περιμένεις λινκ, δεν έχω.
Θα δουμε, αλλα ακομα και αν ισχυει αυτο που λεει ο Νικος, η 316i με M-pack να φτανει τα 40κ δεν μπορω να καταλαβω πως προκυπτει...
Όπως και δε καταλάβαινες πως έβγαινε η 118i 33Κ, αλλα τελικά το είδες (αλλα δεν το κατλαβες).
Η 316i θα κάνει περίπου λίγο πιο ακριβά απο την 118i, δηλαδη κοντά στα 29.000 την υπολογίζω. Ένα 2000αρο είναι η σπορ έκδοση στην 1, βάλε mpack (4), xenon 1200, χρώμα 800, τπτ advantage pack με αισθητήρες κλπ, πας στα 38 χωρίς τέλη, πινακίδες κλπ.
Για εναν περιεργο(?) λογο, οποιος συνδυασμος νεας σειρας 1 ή 3αρας θα 'απειλει' μια 320si, σε επιδοσεις, κανει απο 35-40κ και πανω...
Το ότι σκέφτεσαι εσύ έτσι, δε παει να πει ότι και οι άλλοι έχουν τα ίδια μυαλά. Άκου απειλεί...σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου. Πας καλα παιδάκι μου?
Και τόσο κάνει! Τι να κάνουμε τώρα. Και ξεκολα με τη σύγκριση με το si. Μου τα είχες ζαλίσει απο πριν καν βγει η 1. Αν σου αρέσει ΤΌΣΟ πολυ, παρ´την.
Τέλος, ναι η si μου προφανώς και θα είναι πιο γρήγορη απο τη 316i.
-
Η δικιά μου, κάτι έχει περισσότερο απο την si σου... χα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η δικιά μου, κάτι έχει περισσότερο απο την si σου... χα!Ντίζα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η δικιά μου, κάτι έχει περισσότερο απο την si σου... χα!
Ντίζα?
Καλά πέρα απο αυτό! Αυτό είναι must!
Κυλίνδρους
-
Άκρα του τάφου σιωπή ε;...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στην 3αρα δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να εχεις βαλει ηδη το sportline ?Ναι. Έτσι ήταν και στην Ε90. Μη περιμένεις λινκ, δεν έχω.
Δεν ζητησα...
Όπως και δε καταλάβαινες πως έβγαινε η 118i 33Κ, αλλα τελικά το είδες (αλλα δεν το κατλαβες).
Μονο που δεν βγαινει τοσο, με τις προσφορες που κανουν δυο απο τους πλεον γνωστους και μεγαλυτερους αντιπ/σωπους Bmw.
Ακριβως 30,800ευρω βγηκε η 118i με sportline, variable sport steering, xenon, 17αρες τυπου αραχνη, αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεπτη, μαυρη επενδυση ουρανου, και μεταλλικο χρωμα.
Οι προσφορες στην διαθεση σου οποτε θελεις...Η 316i θα κάνει περίπου λίγο πιο ακριβά απο την 118i, δηλαδη κοντά στα 29.000 την υπολογίζω. Ένα 2000αρο είναι η σπορ έκδοση στην 1, βάλε mpack (4), xenon 1200, χρώμα 800, τπτ advantage pack με αισθητήρες κλπ, πας στα 38 χωρίς τέλη, πινακίδες κλπ.
Αν θυμαμαι καλα,καπου ειχες πει χοντρικα για ενα 10% πανω απο την αντιστοιχη σειρα 1...
Δηλαδη απο 27κ η 316i με τασια...
Ακομα και 30κ να εχει με τασια, ειναι σιγουρο οτι θα απαιτειται στην νεα εκδοση το sportline για να μπει το M-pack?
Eγω νομιζω πως οχι. Anyway, θα δουμε.Για εναν περιεργο(?) λογο, οποιος συνδυασμος νεας σειρας 1 ή 3αρας θα 'απειλει' μια 320si, σε επιδοσεις, κανει απο 35-40κ και πανω...
Το ότι σκέφτεσαι εσύ έτσι, δε παει να πει ότι και οι άλλοι έχουν τα ίδια μυαλά. Άκου απειλεί...σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου. Πας καλα παιδάκι μου?
Δεν σκεφτομαι εγω ετσι. Εσυ υπερτιμολογεις τα νεα μοντελα, και με την πρωτη ευκαιρια, κανεις συγκριση με το δικο σου...
Βγαζεις το γνωστο συμπερασμα καθολικης υπεροχης (σαφεστατα υπερεχει σε πολλα σημεια, αλλα οχι παντου...), βαζεις και μια υπεραξια του νεου μοντελου συμφωνα με τις δικες σου προτιμησεις, και καταληγουμε σε 116i με κοστος...σχεδον 40κ...Και τόσο κάνει! Τι να κάνουμε τώρα. Και ξεκολα με τη σύγκριση με το si. Μου τα είχες ζαλίσει απο πριν καν βγει η 1. Αν σου αρέσει ΤΌΣΟ πολυ, παρ´την.
Δεν κανει τοσο. Πηρα συγκεκριμενες προσφορες. Ουτε εγω ξεκιναω συγκριση με το δικο σου αμαξι.
Εσυ ξεκινας, ή σε ρωτουν αλλοι, οχι εγω, τουλαχιστον οχι πρωτος. Εχεις ηδη αποφανθει, εχεις 'ακυρωσει' μεχρι στιγμης, και την 1 ως πανακριβη, αλλα και την 3αρα. Εγω απλα διαφωνω με αυτο, και το λεω, καθε φορα που εσυ, 'ακυρωνεις' τις νεες Bmw.
Δεν προκειται να ψωνισω, ετσι κι αλλιως. Απλα ενημερωνομαι.Τέλος, ναι η si μου προφανώς και θα είναι πιο γρήγορη απο τη 316i.
Χαιρω πολυ. Απο εργοστασιακη, αυτο θα ελειπε να μην ηταν...
Δεν τεθηκε ομως ποτε, ουτε καν στην κουβεντα τετοιο διλημμα. Σε 316i με προγραμμα schnitzer αναφερθηκα. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άκρα του τάφου σιωπή ε;...Έχεις δυο παραπάνω κυλίνδρους έχω +20 άλογα και είμαστε even
Μονο που δεν βγαινει τοσο, με τις προσφορες που κανουν δυο απο τους πλεον γνωστους και μεγαλυτερους αντιπ/σωπους Bmw.
Ακριβως 30,800ευρω βγηκε η 118i με sportline, variable sport steering, xenon, 17αρες τυπου αραχνη, αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεπτη, μαυρη επενδυση ουρανου, και μεταλλικο χρωμα.
Οι προσφορες στην διαθεση σου οποτε θελεις...Μόνο που οι προσφορές σου έχουν έκπτωση 2.500 €
Για βάλε και M-Pack που συζητάμε για την 3αρα!
Οι τιμές της 3άρας είναι συνήθως στις ίδιες τιμές και ελαφρώς πιο ακριβές από μια έκδοση κάτω στην 1. Δηλαδή η 316i θα έχει κοντινές τιμές με την 118i. Αυτό για να μην υπάρχει κανιβαλισμός.
Ακομα και 30κ να εχει με τασια, ειναι σιγουρο οτι θα απαιτειται στην νεα εκδοση το sportline για να μπει το M-pack?
Ρε Γρηγόρη. Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια με τη ντίζα.
Έχω μπροστά μου τις τιμές της Ε90 με τα έξτρα της από το 2009 που σκεφτόμουν αλλαγή με τον Άσσο.
Το M-Pack έμπαινε στην comfort έκδοση που ήταν ένα 2000άρο πάνω από την απλή με τα τάσια. Πχ, στο τιμοκατάλογο που έχω μπροστά στα μάτια μου γράφει:
-316i Comfort: 30.800 €
-M-Pack: 4.610 €Για τη 320i οι τιμές αλλάζουν. Είναι 36.900 για τη comfort και 5.120 για το M-Pack.
Ακόμα κι αν κρατήσει τις παλιές τιμές η 316i τη φτάνεις χωρίς να το καταλάβεις στα 40Κ. Θα φτάσεις στα 36Κ και δε θα βάλεις ένα 8άρι σασμάν? Ή ένα advantage pack με τους αισθητήρες? Εδώ έφτασες στα 33Κ ένα αμάξι που ξεκινάει από 27! Άσε τις εκπτώσεις, μην τις βάζεις στη κουβέντα. Δε μιλάμε πόσο μπορεί να στο δώσει ο κάθε αντιπρόσωπος, αλλά πόσο θα κάνει. Η έκπτωση είναι κάτι πολύ σχετικό. Άλλη έκπτωση θα σου δώσουν αν πας με μετρητά και άλλη αν κάνεις διακανονισμό.
Έγραψες:
και με την πρωτη ευκαιρια, κανεις συγκριση με το δικο σου...
Και πιο κάτω γράφεις:
Δεν τεθηκε ομως ποτε, ουτε καν στην κουβεντα τετοιο διλημμα. Σε 316i με προγραμμα schnitzer αναφερθηκα.
Μάρτυρας το φόρουμ πως μου τα είχες κάνει ΝΑ πριν καν βγει να δώσω το si για την F30 και τώρα πάλι για μια 316i με πρόγραμμα! Τα ξέχασες?
Και εφόσον κάνεις αναφορά σε μένα, σου βγάζω τιμές όπως θα το αγόραζα εγώ, με τις δικές μου επιλογές σε έξτρα.
Με τραβάς μέσα σε μια κουβέντα που κατασκευάζεις εσύ με φανταστικά σενάρια και εγώ σαν βλάκας κάθομαι απαντάω.
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα το si μου δεν το δίνω για 316i ακόμα κι αν αυτή βγάζει 300 άλογα. Δεν είναι το παν οι απόλυτες επιδόσεις.
Προτιμώ να το δώσω για μεταχειρισμένο Μ5 ή Μ3 παρά για 316i.
Τα Μ5 έχουν φτάσει τα 37Κ! Και θα πάω να πάρω 316i?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Με τραβάς μέσα σε μια κουβέντα που κατασκευάζεις εσύ με φανταστικά σενάρια και εγώ σαν βλάκας κάθομαι απαντάω.
με λίγα λογια, σε τρόλαρε με το γάντι και δεν το πήρες και χαμπάρι
τελικά έχει μια δοση ευφυίας
Να υπενθυμίσω ότι το θέμα μας δεν είναι ο Γρηγόρης Κίκιζας αλλά η BMW F30 και ορισμένοι δεν έχουν γράψει ούτε λέξη σχετικά εδώ και πολλές δημοσιεύσεις. Για επαν/συνέλθετε παρακαλώ! [Mod]
-
@Nikos
Ναι με 2,500ευρω εκπτωση ειναι. Πλεον ΟΛΟΙ οι αντιπ/σωποι κανουν εκπτωσεις, μικρες-μεγαλες, με την κατασταση που επικρατει.
Δεν ειναι αποκλειστικο φαινομενο της Bmw (μονο γνωστος αντιπ/σωπος της VAG δεν κανει προσφορες, αυτοι νομιζουν προφανως οτι πουλανε αμαξια στην Ελβετια... ).
Εσυ αν τυχον ψωνισεις Bmw στο κοντινο μελλον, δωσε παραπανω λεφτα. Ασε για πουρμπουαρ την εκπτωση...
Εαν η βασικη 316i εχει οσο η βασικη 118i (δηλαδη απο 27κ) τοτε θα ισχυει το 10% περιπου αυξημενης τιμης σε σχεση με το αντιστοιχο μοντελο της 1. Παλαιοτερα κατι τετοιο θυμαμαι να ειχες ξαναπει. Πριν δυο ποστ ειπες για 30κ βασικη τιμη της 316i.
Εστω ας πουμε οτι δεν θα εχει σημαντικη αποκλιση απο την τιμη της απερχομενης, -οπως συνεβη και με την 1- και οτι θα ξεκιναει απο 30κ η εκδοση που 'δεχεται' m-pack. Βαλε συν ενα ταληρο το πακετο και εισαι στα 35κ . Συν 2κ μεταλλικο και xenon και εισαι στα 37κ. Ριξε και αλλα 2,5κ για το προγραμμα αναβαθμισης της schnitzer, και εχεις ενα ολοκληρωμενο πακετο, μιας σβελτης και στριφτερης Compact sedan Bmw. Στα 40κ, με σχεδον 200αλογα, με εμφανιση και στησιμο Μ. Not bad, οταν για την αντιστοιχη προηγουμενη παρομοια εκδοση σε επιδοσεις (325i με 218ps και 27,5χλγ ροπης και Μ-pack) θα ηθελες ενα 12αρι χιλιαδες ευρω παραπανω. (για να μην μιλησουμε για τελη κυκλοφοριας, εκτακτα, αυξημενα ασφαλιστρα, καταναλωση)
Οσο για τα bold, δεν σε τραβηξα σε καμμια κουβεντα. Σε δικη σου αρχικη τοποθετηση, 'πατησα', αυτο το ομολογω.
Εγραφες παλαιοτερα πχ, σε συζητηση μεταξυ αλλων, οτι το κοστος αγορας του νεου αυτοκινητου (f30) με αντιστοιχες επιδοσεις οπως του δικου σου πχ, θα ηταν τουλαχιστον στα 50κ ευρω.
Δεν ειπα , ή υπονοησα οτι ντε και καλα αν αλλαξεις αυτοκινητο, οτι θα πρεπει να παρεις την νεα, απλα διαφωνησα/διαφωνω
με τις διαπιστωσεις σου, στα νεα μοντελα οτι ειναι ασυμφορα. Με τους νεους turbo κινητηρες, ειναι πιο ολοκληρωμενα και προσιτα απο ποτε. Αυτο σε συνδυασμο με τα εξτρα καλουδια τυπου m-pack, μπορει να κανει μια εκδοση να φτασει πολυ κοντα σε αισθηση-επιδοσεις με την παλαιοτερη, ειτε δικη σου Bmw ειτε καποια 325i πχ, με σαφως λιγοτερα χρηματα.
Αυτη ειναι η δικη μου διαπιστωση, και ΠΟΤΕ δεν ειχα σκοπο να το παω σε προσωπικο επιπεδο. Εχω απλως αντιθετη αποψη, και απαντουσα στην δικη σου τοποθετηση/παραδειγμα με το δικου σου μοντελο... -
Η 328i Luxury στοιχιζει 41.850€ στην Ιταλια...
με ενα Μ πακετακι ή κατι αντιστοιχο θα στοιχιζει περιπου +5000 περιπου οσο πληρωσα την 320i μου πριν 6 χρονια ακριβως...
στα ιδια χρηματα αμαξι που θα ειναι πιο γρηγορο ΣΕ ΟΛΑ απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ BMW E90 εκτος της 330ι (δεν μιλαω για 335 και μιλαω μονο για βενζινα)
Κριμα που ακομα και στην Ιταλια εχει ξεφυγει η βενζινη...
Για τελη δε ,δεν μιλαω...πρεπει να ειναι κατω απο 400Ε....ΥΓ . δεν μιλαμε για την υποθεση που αν πληρωσεις ντουγκου εχεις 5χιλ εκπτωση...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η 328i Luxury στοιχιζει 41.850€ στην Ιταλια...με ενα Μ πακετακι ή κατι αντιστοιχο θα στοιχιζει περιπου +5000 περιπου οσο πληρωσα την 320i μου πριν 6 χρονια ακριβως...
στα ιδια χρηματα αμαξι που θα ειναι πιο γρηγορο ΣΕ ΟΛΑ απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ BMW E90 εκτος της 330ι (δεν μιλαω για 335 και μιλαω μονο για βενζινα)
Για τελη δε ,δεν μιλαω...πρεπει να ειναι κατω απο 400Ε....ΥΓ . δεν μιλαμε για την υποθεση που αν πληρωσεις ντουγκου εχεις 5χιλ εκπτωση...
Στην...τριτοκοσμικη πλεον χωρα που βρισκομαστε, ειτε ντουκου, ειτε...οποτε να ναι, στα 30κ εχεις εκπτωση 2,5κ...
Υπαρχει εντωμεταξυ διαθεσιμο, και το γνωστο χρηματοδοτικο 'balloon' , με ρεαλιστικο επιτοκιο, στο οποιο περιλαμβανεται η προαναφερθεισα εκπτωση.
Παντως μην νομιζεις οτι οι αντιστοιχη τιμης της 328i στην χωρα μας, θα εχει σημαντικη διαφορα...
Οι αντιστοιχες τιμες των 'μικρων' 1 στην Ιταλια, ειναι οριακα ακριβοτερες απο της Ελληνικες... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η 328i Luxury στοιχιζει 41.850€ στην Ιταλια...με ενα Μ πακετακι ή κατι αντιστοιχο θα στοιχιζει περιπου +5000 περιπου οσο πληρωσα την 320i μου πριν 6 χρονια ακριβως...
Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω. Γιατι να σου δωσει 5κ εκπτωση αν πληρωσεις μετρητα; Αφου με διακανονισμο μεσω τραπεζης ή BMW Financial Services o ντηλερ παιρνει και ποσοστο στο επιτοκιο αφοσων πουλησε δανειο. Αλλαξε τιποτα και δεν το ξερω; Τουλαχιστον στα χρονια που ηξερα εγω οταν το επερνες με δοσεις το κερδος ηταν παραπανω γι αυτους.
-
Απλά οι τράπεζες εχουν κόψει τα δάνεια...
Με αποτέλεσμα με το που δουν πελάτη που εχει χρήμα στην τσέπη, να κάνουν παπάδες για να του το πάρουν.
αλλιως δεν θα πάρουν τίποτα. -
Μα είναι δυνατόν να διαμορφώνουμε τη τιμη του αυτοκινήτου με την ΠΙΘΑΝΗ έκπτωση που θα σου κανει κάποιος αντιπρόσωπος?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να διαμορφώνουμε τη τιμη του αυτοκινήτου με την ΠΙΘΑΝΗ έκπτωση που θα σου κανει κάποιος αντιπρόσωπος?Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Oxι φυσικα, μονο που ΔΕΝ μιλαμε για πιθανη εκπτωση πλεον, οπως σου ανεφερα πριν...
-
Ρε Γρηγόρη, που έχεις δει πουλάκι μου γραμμένη μια στάνταρ έκπτωση που δίνουν ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι ανεξαρτήτως ποσού? Η έκπτωση είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης, δεν το καταλαβαινεις?
Αν ήταν έτσι, τότε όλες οι τιμές θα είχαν έκπτωση 2500€ across the board...
Σε σένα έκαναν, σε άλλον μπορει να μην κάνουν και σε άλλον μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη.
Γιαυτο καλο είναι να μιλάμε για αρχικές τιμές και όχι μετα την πιθανή έκπτωση.
BMW 3-Series 2012 - F30/F32