-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Τι εννοείς Νίκο;Να δούμε πότε και αν θα βγάλει τα 1600άρια turbo γιατί μέχρι τώρα δε μου γεμίζουν το μάτι.
-
Μπροστα ισως να μην ειναι τοσο αρμονικη οσο η προηγουμενη γενια, αλλα μπορω να πω οτι γενικα μ'αρεσει!!! Περισσοτερο απο το Α4!!
-
Αχ πολυαγαπημένες μου Ε46 και Ε90 coupe, τις ομορφιές σας δεν έμελε να τις ξαναδούμε.
-
Ετοιμαστείτε...κρύψτε τα παιδιά...τσόντα:
Βγήκε και configurator: http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/3 ... lizer.html
-
Πολλές φωτογραφίες εδώ:
http://carscoop.blogspot.com/2011/10/bm ... -of-3.html
http://www.netcarshow.com/bmw/2012-3-series/Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι εννοείς Νίκο;
Να δούμε πότε και αν θα βγάλει τα 1600άρια turbo γιατί μέχρι τώρα δε μου γεμίζουν το μάτι.
Πιστεύω πως θα τα βγάλει το καλοκαίρι του 2012 μαζί με τα μεγάλα ντίζελ (325d, 330d, 335d). Νομίζω ότι ο
λόγος που δεν τα ανακοίνωσε από τώρα είναι για να μη δημιουργήσει εξαρχής εσωτερικό ανταγωνισμό με τις
116i, 118i. Για τον ίδιο λόγο δεν ανακοίνωσε ακόμα 120i ή 128i που ίσως εμφανιστούν μαζί με τις τρίθυρες 1er.
Ύστερα στην Ευρώπη ο μεγαλύτερος όγκος πωλήσεων γίνεται με τις 320d που είχαν σήμερα την τιμητική τους.Το εσωτερικό πάντως μου φαίνεται πολύ ωραίο... αν και ξαναείδα τώρα φωτό από την 5άρα F10 και προσωπικά
προτιμώ την τελευταία.Αχ πολυαγαπημένες μου Ε46 και Ε90 coupe, τις ομορφιές σας δεν έμελε να τις ξαναδούμε.
Όλα είναι θέμα γούστου αλλά και για μένα Ε46 δίθυρη, Ε39 και 635CSi είναι οι πιο όμορφες BMW... και
ανεπανάληπτες. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πιστεύω πως θα τα βγάλει το καλοκαίρι του 2012 μαζί με τα μεγάλα ντίζελ (325d, 330d, 335d). Νομίζω ότι ο
λόγος που δεν τα ανακοίνωσε από τώρα είναι για να μη δημιουργήσει εξαρχής εσωτερικό ανταγωνισμό με τις
116i, 118i. Για τον ίδιο λόγο δεν ανακοίνωσε ακόμα 120i ή 128i που ίσως εμφανιστούν μαζί με τις τρίθυρες 1er.Ναι αυτή είναι συνήθη τακτική της BMW.
-
Κι άλλες:
Δεν είναι άσχημη, απλά έχει χάσει το σπορτίβ χαρακτήρα της Ε90 και έχει γίνει αρκετά πιο luxurious.
Περισσότερες εδώ: http://carscoop.blogspot.com/2011/10/bm ... -of-3.html
-
Και στο εσωτερικο μοιαζει λιγο με τον ασσο
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
-
http://2.bp.blogspot.com/-fimc_AYM8uo/T ... ies-39.jpg
Διαφορετικες γραμμες στα μπροστινα φωτα αλλα το βλεμμα γουρουνιου παραμενει
-
Μπροστα μου φερνει στο νου ,για εναν ανεξηγητο λογο ,πιο παλιες εποχες οχι απο το σχεδιασμο της BMW, αλλα απο κατι αλλο που δε μπορω να προσδιορισω... αλλα με ξενιζει.
Η πλαινη γραμμη ,εκτος του καπω,ειναι ιδια με την Ε90 και το πισω μερος ιδιο με την 5αρα.
Δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα,περιμενα κατι αλλο.Ελπιζω η coupe να εχει αλλο μπροστινο μερος. -
Ωραίο πράγμα η εξέλιξη:
-
σε μπλε σκουρο κ σε μπλε με mpack μαμάτη...τώρα σε καφετί χρώμα
θα μπορούσαν κ πιο 'νεο' σχημα, γιατι πίσω βλέπω τη νεα 5αρα
πολύ ωραια και η λεπτομέρεια να δείξουν 'τρισδιάστατα' το χρώμιο στη μούρη -
mix e90 + f10 = f30
Χαμηλό το μπροστινό μέρος του οποίου ο σχεδιασμός επηρεάζεται από τις νόρμες περί προστασίας των πεζών.Προφίλ και όγκοι της f10... υπό κλίμακα (είπε κανένας....audi? ),πίσω μέρος κοπιαρισμένο από την υπάρχουσα.
Πρόκειται στην ουσία για ένα βαρύ restyling της e90 και όχι για κάτι νέο.
Προάγεται.Πολύ καλύτερη από την e90-primera
Eσωτερικό...μμμμμμμμμ....να το δω από κοντά.Κινητήρες ανεπίσημα (σύμφωνα με την BMW Italia)
βενζίνη 4c- 136 CV (mod. 316i)
- 184 CV (mod. 320i)
- 218 CV (mod. 325i)
- 245 CV (mod. 328i)
βενζίνη 6c
- 305 CV (mod. 335i)
πετρέλαιο 4c
- 115 CV (mod. 316d)
- 140 CV (mod. 318d)
- 180 CV (mod. 320d)
- 205 CV (mod. 323d)
πετρέλαιο 6c... πιθανότατα ο γνωστός 3λιτρος με δύο επίπεδα ιπποδύναμης.
ΥΓ2.Ο υποτιθέμενος 3κύλινδρος που θα εφοδίαζε τις entry level εκδόσεις (για τον οποίο είχαν 'φαγωθεί'... εκείνοι που ήθελαν να δικαιολογήσουν τον δικύλινδρο στην Alfa),τι απέγινε;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
σε μπλε σκουρο κ σε μπλε με mpack μαμάτη...τώρα σε καφετί χρώμα
θα μπορούσαν κ πιο 'νεο' σχημα, γιατι πίσω βλέπω τη νεα 5αραΚοίτα πως ένα αυτοκίνητο μπορεί να 'χωρέσει' χάσμα 2 γενιών.
Πάντα το κατάφερνε αυτό η 3άρα.
Εμάς το M-Pack μας αρέσει επειδή είναι σπορ και αν το δείξω στο πατέρα μου θα με βρίσει
Αντιθέτως, είμαι σίγουρος ότι το καφέ θα του αρέσει ενώ εγώ το θεωρώ υπερβολικά κυριλέ.
ΥΓ2.Ο υποτιθέμενος 3κύλινδρος που θα εφοδίαζε τις entry level εκδόσεις (για τον οποίο είχαν 'φαγωθεί'... εκείνοι που ήθελαν να δικαιολογήσουν τον δικύλινδρο στην Alfa),τι απέγινε;
Ποιόν, λες αυτόν που ήμουν κατηγορηματικός ότι δεν θα μπει σε BMW και μου έλεγαν όχι, θα μπει?
edit: Alba, λένε ότι θα υπάρξει και 318i με το μοτέρ της 118i F20.
-
Συμπαθητικο overall το σχεδιο και αρκετα ανταγωνιστικη η γκαμα των κινητηρων. Το εσωτερικο πλεον μοιραζεται στοιχεια με την σειρα 1 και οχι με την σειρα 5 η οποια εχει αυξησει το quality gap.
-
-
Τα φώτα εμπρός θυμίζουν αρκετά το i8 concept.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
mix e90 + f10 = f30
Χαμηλό το μπροστινό μέρος του οποίου ο σχεδιασμός επηρεάζεται από τις νόρμες περί προστασίας των πεζών.Προφίλ και όγκοι της f10... υπό κλίμακα (είπε κανένας....audi? ),πίσω μέρος κοπιαρισμένο από την υπάρχουσα.
Πρόκειται στην ουσία για ένα βαρύ restyling της e90 και όχι για κάτι νέο.
Προάγεται.Πολύ καλύτερη από την e90-primera
Eσωτερικό...μμμμμμμμμ....να το δω από κοντά.σε Μ πακετακι ειναι πανεμορφη και φτιαχνει....απο εκει και περα πισω ειναι ελαχιστα πιο ομορφη απο την Ε90...
Μπροστα ειναι διαφορετικη...η...σγουμπα που κανει στο καπω δεν μου αρεσει καθολου.Το εσωτερικο της ειναι απλα αστειο.
-
Ειναι απλως ΑΠΙΘΑΝΗ!!!
Ψιλιαζομουν, απο τις φωτο με τα καμουφλαρισμενα, οτι θα μου αρεσει...
Εξαιρετικη δειχνει απο ολες τις πλευρες, και με τους νεους μικρους 4κυλινδρους turbo πλεον, νομιζω θα 'ξεβρακωσει'
τον ανταγωνισμο, που τοσα χρονια 'εκλεβε' πωλησεις, στις εκδοσεις χαμηλου κυβισμου...@Νikos!
Μλκ, στο Μ-pack τι ΤΙΜΟΝΑΡΑ εχουν βαλει!Mια 3αρα με το M-pack και τον 2λιτρο 245ps...αυτοκινητο ζωης...
Νομιζω οτι θα προκειται για το καλυτερο σπορτιφ compact sedan, ΧΑΛΑΡΑ, στην κατηγορια, πλεον, ακομα και σε σχεση με την επερχομενη νεα γενια Α4, και C-class...
Aναμονη για τις πρωτες οδηγικες εντυπωσεις, απο τον ειδικο τυπο... -
To τιμόνι της νέας 3άρας:
Το τιμόνι της παλιότερης Ζ4 με το Μ-pack:
Το εσωτερικό πολύ ωραίο δείχνει, αν και μοιάζει αρκετά με την μικρή αδελφή, στις φωτογραφίες τουλάχιστον.
Να πω πως η μούρη στην αρχή ξενίζει, αλλά τελικά είναι ιδιαίτερη και μάλλον μου αρέσει. Καμία σχέση με την 1 σειρά, που την είδα ζωντανά και πάλι τα εμπρός φώτα δείχνουν χάλια.Γενικώς, το σχήμα είναι μια εξέλιξη της υπάρχουσας Ε90/92, απ' όπου και να το κοιτάξεις, πράγμα όχι κακό, αφού πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο, ούτως ή άλλως!
Το μόνο πρόβλημα σε ό,τι αφορά τα καθ' ημάς εν Ελλάδι, πόσοι θα βρεθούν να το αγοράσουν με τέτοια κρίση που σοβεί παντού!
ΥΓ (άσχετο): Σήμερα έφαγα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο 3.5 ωρών, λόγω της γνωστής λευκής απεργίας των ελεγκτών, οπότε... σε κέρδισα Νίκο! Το θυμήθηκα μιας και μίλησα για κρίση!
BMW 3-Series 2012 - F30/F32