-
Τα ηλεκτρονικά βγαίνουν εκτός ανεξαρτήτου έκδοσης.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
εδώ τι λεει; ότι δε θα μπορει να κάνει υπερστροφή ισχύος η απλή F30 που πήρα; Μόνο η sportline βγαζει τα ηλεκτρονικά πλήρως εκτός; Τι χαζομαρα είναι αυτή, τώρα δηλαδή να πάω να ξανααλλάξω την παραγγελια να πάρω την sportline? Γιατι να την πειράξω να βγάλω εκτος τα ηλεκτρονικά θα μου κόψουν την εγγύηση!
-
Αρε Άντον, ανάθεμα και αν καταλαβες τι αγορασες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εδώ τι λεει; ότι δε θα μπορει να κάνει υπερστροφή ισχύος η απλή F30 που πήρα; Μόνο η sportline βγαζει τα ηλεκτρονικά πλήρως εκτός; Τι χαζομαρα είναι αυτή, τώρα δηλαδή να πάω να ξανααλλάξω την παραγγελια να πάρω την sportline? Γιατι να την πειράξω να βγάλω εκτος τα ηλεκτρονικά θα μου κόψουν την εγγύηση!
antonn για καγιεν σε κόβω στο τέλος
-
με κόκκινα γράμματα αυτο δε γράφει ο Κίκιζας;
Άρα λάθος κάνει -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Άρα λάθος κάνειΝαι.
Είχα οδηγήσει 320d με 16άρες στη comfort έκδοσης και έβγαιναν όλα off.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Άρα λάθος κάνειΕβαλες τους υαλοκαθαριστήρες στα πλαϊνά παράθυρα;Γιατί θα τους χρειαστείς απο ότι βλέπω με τόσες μπάντες.Δεν θυμάμαι σε ποιο πακέτο τους δίνει!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άρα λάθος κάνειΕβαλες τους υαλοκαθαριστήρες στα πλαϊνά παράθυρα;Γιατί θα τους χρειαστείς απο ότι βλέπω με τόσες μπάντες.Δεν θυμάμαι σε ποιο πακέτο τους δίνει!
Στο Nοva full pack (+hustler of course)
-
Δινουν και το ταμπλετ μαζι??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δινουν και το ταμπλετ μαζι??Αυτο το δίνει η Mercedes και στο βάζουν στο κέντρο του ταμπλό.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δινουν και το ταμπλετ μαζι??
Αυτο το δίνει η Mercedes και στο βάζουν στο κέντρο του ταμπλό.
-
Nikos! ευχαριστω!
ειναι εξαιρετικά σημαντικο να βγαινουν τα ηλεκτρονικα χωρίς να χρειάζεται να ειναι η sportline -
Καλά παντηλικια. Μεικτη ασφάλεια έτσι;
Sent from Corsair's brick
-
γλιστράει λίγο και με τα ηλεκτρονικά.... ελάχιστακαι μετα έρχεται η κλωτσιάκαι κλειδώνει
-
παραλαμβάνεις απο Αθηνα, προκαταβολές, εξοφλήσεις από την τράπεζα, συνενοήσεις απο τηλέφων. Χαλκίδα στην εκθεση δεν πήγα πότε. Xωρις επιβάρυνση παραλαβη από Αθήνα. Θα παει με νταλίκα στο service Χαλικδα, να ξεκλειδωθει και επειτα με νταλίκα πάλι πισω Αθηνα να παραλάβω και φυσικα δεν πληρώνω καθολου για να ελθει πισω
Η διαφορά του φθηνοτερου ήταν 1100 ευρώ απο το φθηνοτερο στην ΑθήναΘα τη συνεχισω εδω τη συζητηση για να μην ειμαι αλλου. Και δε μου λες... Θα το παραλαβεις απο καποια αντιπροσωπεια εδω???
-
το αμαξι θα παει με νταλικα στο εξουσιοδοτημενο service BMW της Χαλκιδας (που το εχει αυτος που το αγορασα), υποχρεωτικά για να μπει στο διαγνωστικο για να ξεκλειδωθει. Μετα ειτε μου το κατεβάζει με νταλίκα πισω Αθήνα να το παραλάβω, ειτε καποιος υπάλληλος του με ανεβάζει Αθήνα να το πάρω μόνος μου. Καθημερινά ανεβοκατεβαίνουν Αθήνα. Σκέφτομαι να παω εκει να το παραλάβω
Αυτός πουλά πολλά Αθηνα. Σιγουρα και στις άλλες αντιπροσωπείες στην περιφερεια ετσι θα γίνεται, δε τους φάνηκε κουφό όταν τους ζήταγα προσφορά. Δεν τον φτάσανε και δεν μπήκα σε περισσοτερες λεπτομεριες -
Σιγά την απόσταση Αθήνας Χαλκίδας. Αν ήταν να γλυτώσω 1100 ευρώ και στα Γιάννενα πήγαινα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γλιστράει λίγο και με τα ηλεκτρονικά.... ελάχιστακαι μετα έρχεται η κλωτσιάκαι κλειδώνειΑν είναι πάντως όπως στην προηγούμενη 3άρα, με μερική απενεργοποίηση αφήνει αρκετό γλύστριμα πριν επέμβει. Με φουλ απενεργοποίηση μπορείς να κάνεις ντόνατς μέχρι να σκάσουν τα λάστιχα.
Σιγά την απόσταση Αθήνας Χαλκίδας. Αν ήταν να γλυτώσω 1100 ευρώ και στα Γιάννενα πήγαινα.
Έτσι ακριβώς. Άσε που η διαδρομή Χαλκίδα-Αθήνα είναι πολύ ευχάριστη και πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωριστείς με το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά βγαίνουν εκτός ανεξαρτήτου έκδοσης.Οχι Νικο, δεν βγαινουν εντελως, παρα μονο στην Sportline εκδοση...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά βγαίνουν εκτός ανεξαρτήτου έκδοσης.
Οχι Νικο, δεν βγαινουν εντελως, παρα μονο στην Sportline εκδοση...
Όχι Γρηγόρη, εντελώς βγαίνουν.
Η 320d που είχα ήταν comfortline και έβγαιναν εντελώς.
BMW 3-Series 2012 - F30/F32