-
Γιατι οχι;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Γιατι οχι;Δεν βαζω γιατι εγω θελω να τις σκεφτομαι μονο στις 69 στασεις!
-
εμ θες και τις 69 στασεις Θα κουραστεις!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
εμ θες και τις 69 στασεις Θα κουραστεις!Στα μεροι μου με φωναζουν ακουραστο Γεο...
-
-
:metalo:Και επισης το καλο χειροφρεννο.Δε ξερω γιατι ομως ρε γαμωτο...
-
Με το χειροφρενο δεν εχω ιδεα. Να μου πεις τα 2 τελευταια αυτοκινητα ειναι πισοκουνες οποτε δεν χρειαζεται Φαινεται πως αυτη την εβδομαδα θα κρατησει η καταληψη και θελω να παω μια βολτα μεχρι το χωριο μιας και ο καιρος δυστυχως θα ειναι καλος μεχρι την Παρασκευη.
-
Με το χειροφρενο δεν εχω ιδεα. Να μου πεις τα 2 τελευταια αυτοκινητα ειναι πισοκουνες οποτε δεν χρειαζεται Φαινεται πως αυτη την εβδομαδα θα κρατησει η καταληψη και θελω να παω μια βολτα μεχρι το χωριο μιας και ο καιρος δυστυχως θα ειναι καλος μεχρι την Παρασκευη.Που ειναι το χωριο?
-
Εξω απο το Αγρινιο και αν γνωριζει καποιος τα μερη απο εκει μετα τον Αγιο Βλασση. Εχω θεα ολη τη τεχιτη λιμνη Κρεμαστων-Αιτωλ/νια-Ευρυτανια και τα παντα ολα! Αλλοι πανε και πληρωνουν για να δουν τετοια τοπια και αλλοι τα χαιρονται....
-
Εξω απο το Αγρινιο και αν γνωριζει καποιος τα μερη απο εκει μετα τον Αγιο Βλασση. Εχω θεα ολη τη τεχιτη λιμνη Κρεμαστων-Αιτωλ/νια-Ευρυτανια και τα παντα ολα! Αλλοι πανε και πληρωνουν για να δουν τετοια τοπια και αλλοι τα χαιρονται....Εισαι μακρυα εσυ ρε!Ποση ωρα περιπου??
-
Κοιτα Αθηνα-Αγρινιο ειναι γυρω στις 3-3,5 ωρες αναλογα την κινηση και την ταχυτητα μετα απο Αγρινιο για το χωριο που λεω και στο προφιλ ειανι αλλη μια ωρα γεματη, διαδρομη με στροφες-στροφες και υπομονη να χεις να στριβεις Συνολικα 4-4,5 ωρες, το εχω κανει και 3 το ολο κομματι και θα με πειτε χαρο της ασφαλτου.
-
Εγω που παω στα συνορα στη Κακαβια ο πατερας μου εκανε 4 ωρες Αιγιο Κακαβια.Περναμε και Αγρινιο.
-
4 ωρες??? καλα με ποσα πηγαινε? Εγω σε μια Κορινθου-Πατρων ειπα να το ριξω λιγο εξω και πηγαινα με 180! Καλα στην Αντιρριου-Αγρινιου αλλο πανηγυρι γενικα στο προηγουμενο ταξιδι κατω απο τα 150 δεν επεφτα δεν ξερω γτ βιαστικα τοσο πολυ.
-
Eχει φτιαχτει ο δρομος ρε αλλα καθε φορα που παμε ταξιδι ο πατερας μου ψαχνει αφορμη να κοιμηθει η μανα μου να παω μπροστα εγω να το πατησει!
-
Κι εσεις και πατεραδες σας μη κανετε μαλακιες στο καροδρομο τη κορινθου-πατρων..Ειναι δολοφονικο για εσας και τους αλλους..Εγω πανω απο 120 δε εχω παει στη κορινθου πατρων..μονο κανα ανοιγμα στην ευθεια του αιγιου με τη μπαριερα..Υπαρχουν πολλα σημεια να προσπερασεις τους πολυ αργους στη κορινθου-πατρων με ανεση και ασφαλεια..
-
Ρε συ δε μιλαμε για απο εδω αλλα για απεναντι ξες μετα απο κακια σκαλα ανοιγει ο δρομος.Τι νομιζεις ολοι ειναι μουρλοι σαν και εμενα?Ειχε ενα παλικαρι ο πατερας μ που δουλευανε μαζι.Εκει που λες στην Κορινθου-Πατρων αυτος με εν yaris 1.3 πηγαινε λεπιδια 160+!!!Εκει που ειναι αμα εχεις προσεξει μια γεφυρα με γραμμες παει ο βλακας προς το τελος της ευθειας που αρχιναγε η στροφη παει να προσπερασει.Τι το θελε!Μετοπικη με αμαξι στο αντιθετο ρευμα!Ο συνοδηγος ετσι με τα 160 εσκασε πανω στο τζαμι του yaris επειδη ειχαν κλεισει τον αεροσακο του συνοδηγου και ο αλλος βρεθηκε 50 μετρα μαζι με το καθισμα!!! Ο συνοδηγος βρηκε ακαριαιο θανατο(εχω παει και στο νεκροταφειο στον ταφο του) αμα δειτε καθε μερα φρεσκα λουλουδια και αφιερωσεις 17 χρονων παλικαρι. Ο αλλος ζει κυνηγημενος δεν του δινει κανεις τιμονι στα χερια.Κριμα.
-
Στα λογια μου λοιπον ερχεσαι..οχι οτι απεναντι ειναι και πολυ καλυτερα.....
Ο θωμας παντως λιγο παραπανω ανεφερε οτι κατεβαινε τη κορινθου-πατρων με 180... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στα λογια μου λοιπον ερχεσαι..οχι οτι απεναντι ειναι και πολυ καλυτερα.....
Ο θωμας παντως λιγο παραπανω ανεφερε οτι κατεβαινε τη κορινθου-πατρων με 180...Δεν το καταλαβα!!Μουρλο εισαι ρε Θωμα?Θα μου πεις εκει αραζει στη μερκα και τους γραφει ολους!
-
Μια φορα ειχε γινει και αναγνωριζω πως ηταν μεγαλη μετα συνετιστηκα λογω φοβου και πηγαινω το πολυ με 120. Δεν θα με δικαιολογησω. Αλλα ηταν μεγαλη η που με εδερνε εκεινη την ημερα αλλα και τα νευρα που ειχα απο καποιο συμβαν νωριτερα.
-
Θα τιμωρηθεις με μια βδομαδα χωρις μερκα!
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic