-
Οι Λαμπρος Αθανασουλας ( ΑΘΛΗΤΕΣ) και Γιωργος Κατσινης ( ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) βρισκονται υποψηφιοι στο STATUS. Ας τους βοηθησουμε να παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα
-
Οι Λαμπρος Αθανασουλας ( ΑΘΛΗΤΕΣ) και Γιωργος Κατσινης ( ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) βρισκονται υποψηφιοι στο STATUS. Ας τους βοηθησουμε να παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα
-
-
Ο χρήστης wrcreporter έγραψε:
Οι Λαμπρος Αθανασουλας ( ΑΘΛΗΤΕΣ) και Γιωργος Κατσινης ( ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) βρισκονται υποψηφιοι στο STATUS. Ας τους βοηθησουμε να παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην ΕλλαδαΜε ποιο τρόπο δηλαδή; Να τους ψηφίσουμε σε μια άσχετη ψηφοφορία σε ένα ακόμη πιο άσχετο περιοδικό που δεν το διαβάζει και κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ που τα λέμε;
-
Βρε ανθρωπε γραφτηκες στο forum για αυτο το λογο...???
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με ποιο τρόπο δηλαδή; Να τους ψηφίσουμε σε μια άσχετη ψηφοφορία σε ένα ακόμη πιο άσχετο περιοδικό που δεν το διαβάζει και κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ που τα λέμε;
Νταξ' φιλαρακι, με τετοια μυαλα, σαν και τα δικα σου, πως θα παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα; Πως θα παρουμε γκραν πρι F1; Πως θα ξαναμπει το Ακροπολις στο WRC;
Πως; Εεεε, πως;;; -
Να σημειώσω ότι επειδή έπεσε στα χέρια μου το περιοδικό είδα τη φωτογράφιση. Μιλάμε για τουπέ και στήσιμο επιπέδου Λούη...
Άλλο να στηρίξουμε τους αγώνες (τους ποιούς; ) στην Ελλάδα (σε ποιά; ) και άλλο να τονώσουμε το ψώνιο και τον εγωισμό κάποιων ευκατάστατων που έχουν σαν χόμπι το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το λέω επειδή κατά καιρούς έχω ακούσει κάτι απόψεις που συγκρίνουν τον Κύρκο με τον Prost και τον Βωβό με τον Schumacher...Όπως και να χει κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι εκτίθενται με το να προσπαθούν να φτιάξουν δημοσιότητα 'ανώνυμα' μέσα από ένα forum. Αυτό το λέω περισσότερο για τον άλλο που έμπαινε και καλά να ποστάρει τι διάβασε -τάχα μου- σε ένα site που όλως τυχαίως κάθε φορά ήταν το ίδιο...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Με ποιο τρόπο δηλαδή; Να τους ψηφίσουμε σε μια άσχετη ψηφοφορία σε ένα ακόμη πιο άσχετο περιοδικό που δεν το διαβάζει και κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ που τα λέμε;
Νταξ' φιλαρακι, με τετοια μυαλα, σαν και τα δικα σου, πως θα παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα; Πως θα παρουμε γκραν πρι F1; Πως θα ξαναμπει το Ακροπολις στο WRC;
Πως; Εεεε, πως;;;Grand Prix να μας λείπει. Οι Τούρκοι μπαίναν μέσα κάθε χρόνο και έτσι τους το έφαγε ο Νάνος το management. Τρελή χασούρα! Εδώ Γερμανίες-Αγγλίες κλπ και δεν τα βγάζουν πέρα... Για άλλε μορφές που δεν μπαίνεις μέσα οικονομικά για να αγοράζει ο Ecclestone αεροπλάνα και βαπόρια ναι.
-
Απο εδώ: viewtopic.php?f=3&t=39262
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Σαββάτο πρωι. Ταξιδευουμε στις οχθες του μαγευτικου Kifissou, χαζευοντας το πανεμορφο αριστα διατηρημενο κτιριο της πρωην Ρενω , πολυτιμο απομειναρι ματαιοδοξου ολιγαρχη. Προορισμος μας οι Αφιδνες. Μπροστα μας ενα φορτηγο που γραφει Police, γεματο βαρελια καρλες, εργαλεια και λαστιχα. Πισω του στο τρειλερ ενα ιμπρεζα, περναει απο τα μπλοκα χωρις ν ανησυχει για τις κλησεις γιατι **ειναι **ο ιδιος ο Νιωρας, γελωντας ωσπου ξαφνικα πεφτουμε σε κινηση, αστυνομια, κοσμο, πανικο.
Τι γινεται εδω ρε παιδια? 'Μπλοκο για να εισπραξουμε'Παρακατω μια πινακιδα με το βελος γραφει ' Petit circuit Cartodrome'. Σταματαμε και ρωταμε: 'Και καλα. Εχει αγωνα. Προς τι τα τοση τσικνα?'
Η απαντηση kontosoybli στο ξερο μας το κεφαλι; 'Ειναι εδω οι υποψηφιοι της ΝΔ, που θα οδηγησουν κανγκουραδικα αυτοκινητα στην πιστα'
Η ζηλεια δεν αντεχεται οταν σ εχει φαει η κακομοιριά του συνεδριου. Φυγαμε. Δευτερα, στο Veto διαβάζω:
: Oι υποψηφιοι της Ν.Δ. Nora + Antonis, Οδηγησαν το νικητη των του KaraDrift Tuning Show , Yashuhiro Tubano pisokouna, στην πιστα τoυ Cartodrme, κανοντας εξαιρετικa Mpantilikia, ικανα να σταθουν σε πραγματικο αγωνα. Φορεσαν τις Αρμανι φορμες τους, εκαναν τρεις δοκιμαστικους γυρους, μαζι με τον εξελικτη οδηγο του αυτοκινητου Σαβουρεα, και μετα αναψαν τα ντριφτμποξια για να κανουν μονος 99 (!) γυρους, τον εναν πιο ανωριμο απο τον αλλον, παρα το οτι ΕΞΩ ΕΨΗΝΑΝ ΓΥΡΟ '(!!!)
Λεω ψεματα.?.
Ακριβως ετσι ειναι το οραμα χωριο μας...Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο του αθλήματος σε αυτή τη χώρα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άλλο να στηρίξουμε τους αγώνες (τους ποιούς; ) στην Ελλάδα (σε ποιά; ) και άλλο να τονώσουμε το ψώνιο και τον εγωισμό κάποιων ευκατάστατων που έχουν σαν χόμπι το μηχανοκίνητο αθλητισμό.Τελευταια φορα που τσεκαρα τα δυο παιδια ουτε ψωνια τους ειδα, ουτε εγωιστες χομπιστες. Αντιθετα ειναι δυο Αθλητες (ναι, με Α κεφαλαιο) του μηχανοκινητου αθλητισμου που εχουν το κουραγιο να αγωνιστουν στο εξωτερικο σε υψηλο επιπεδο αντι να γινουν πολυπρωταθλητες εγχωριας καταναλωσης με ελαχιστο συναγωνισμο. Αν αυτο δεν αξιζει τουλαχιστον του σεβασμου και γιατι οχι της υποστηριξης τους απο εμας που αγαπαμε το αυτοκινητο και τον μηχανοκινητο τοτε τι να πω; Το να διαβαζω τετοιες αποψεις φτηνης απαξιωσης και μηδενισμου για ανθρωπους που αν μη τι αλλο δεν προκαλεσαν ποτε, ειναι τουλαχιστον ντροπη.
-
Πολυ τυχεροι ειναι που μπορουν να κανουν το αθλημα τους εκει που πρεπει και αξιζει. Ενας αγωνας εξω, ενα ολοκληρο πρωταθλημα εδω, σε αξια και αποκομιση εμπειριας. Ευχομαι να μπορεσω και εγω (και ειμαι αποφασισμενος πλεον μετα τα σκατα που εχω ζησει στο πρωταθλημα ταχυτητας ως τωρα) να το ζησω αυτο. Για τον Αθανασουλα να προσυπογραψω και εγω οτι τουλαχιστον τη μια φορα που μιλησα μαζι του προ αρκετων ετων (ηταν ηδη γνωστος) μονο μπλαζε δε μου φανηκε.
ΥΓ: Dog80 δεν ειναι ετσι μονο το επιπεδο του αθληματος. Ειναι η ολη μας σχεση/νοοτροπια με το αυτοκινητο ετσι ως λαος. Θελουμε το καλο ΙΧ και μας αρεσει να μιλαμε και να το παινευουμε στην καφετερια αλλα ελαχιστοτατοτατοι ασχολουμαστε σοβαρα με τους αγωνες (θελουμε να δουμε/τρεξουμε). Ταυτοχρονα το αυτοκινητο ειναι η 'κοτα με τα χρυσα αβγα' για το μπασταρδοκρατος και οι χρηστες του ξεζουμιζονται κυριολεκτικα απο το οποιο κομμα εξουσιας.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Άλλο να στηρίξουμε τους αγώνες (τους ποιούς; ) στην Ελλάδα (σε ποιά; ) και άλλο να τονώσουμε το ψώνιο και τον εγωισμό κάποιων ευκατάστατων που έχουν σαν χόμπι το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Τελευταια φορα που τσεκαρα τα δυο παιδια ουτε ψωνια τους ειδα, ουτε εγωιστες χομπιστες. Αντιθετα ειναι δυο Αθλητες (ναι, με Α κεφαλαιο) του μηχανοκινητου αθλητισμου που εχουν το κουραγιο να αγωνιστουν στο εξωτερικο σε υψηλο επιπεδο αντι να γινουν πολυπρωταθλητες εγχωριας καταναλωσης με ελαχιστο συναγωνισμο. Αν αυτο δεν αξιζει τουλαχιστον του σεβασμου και γιατι οχι της υποστηριξης τους απο εμας που αγαπαμε το αυτοκινητο και τον μηχανοκινητο τοτε τι να πω; Το να διαβαζω τετοιες αποψεις φτηνης απαξιωσης και μηδενισμου για ανθρωπους που αν μη τι αλλο δεν προκαλεσαν ποτε, ειναι τουλαχιστον ντροπη.
Εγώ είπα τι είδα στο περιοδικό. Και δεν αναφέρθηκα σε αυτούς γιατί δεν τους γνωρίζω προσωπικά για να πω κάτι τέτοιο.
Σε γενικές γραμμές όμως, δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει στο ότι οι αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι αποκλειστικότητα κάποιων μαντράδων και λοιπών ευκατάστατων ως πολύ ευκατάστατων χομπίστων, με χαμηλό ως ανύπαρκτο επίπεδο επαγγελματισμού.
Βέβαια, Go for Pole να σημειώσω ότι έχω διαβάσει και αρκετές συνεντεύξεις (μετά φωτογράφησης) του Δεβερίκου -πχ- (ο οποίος απροπό αναφέρεται στο άρθρο) και δεν έχω παρατηρήσει κανένα μα κανένα ίχνος τουπέ...
Εγώ δεν πέφτω στη λούμπα να γενικεύσω από 1-2 περιπτώσεις. Εσύ σε παρακαλώ μην πέφτεις -συνέχεια- στη λούμπα να κάνεις το μαντρόσκυλο του forum προς υπεράσπιση φίλων, κολητών, γνωστών.
Φιλικά. -
Επειδή το θέμα με αφορά, να αναφέρω ότι το κονσεπτ της φωτογράφισης είνα επιλογή του περιοδικού και όχι δικιά μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει προβολή των αγωνιζομένων και ειδικότερα απο έντυπα ποικίλης ύλης και όχι ειδικού τύπου. Θα πρέπει να υπάρξει προβολή για να βοηθηθούν οι αγώνες, έστω και αν αυτό γίνεται και μέσω του διαγωνισμού.
-
Βασικα,η ενότητα του 'αντιλόγου' ειναι σίγουρα η χειροτερη επιλογη απο τον φιλο που ανοιξε το θεμα.Ούδεις γνωριζει (ουτε ασχολειται-πρεπει να ειναι μοναδικο φαινομενο στον πλανητη οι χρηστες του μεγαλύτερου αυτοκινητιστικου φορουμ να εχουνε τοση σχεση με το μηχανοκινητο όσο σχεση εχουνε και οι γυναικες με το ποδόσφαιρο ) τι ειναι οι αγωνες στην Ελλαδα,ή το που βρισκονται,και αν εχουνε αναγκη απο καποιας μορφης τόνωσης (οποιασδηποτε μορφης τονωσης) κ.λ.π.
Φιλε wrcreporter,βαλε τουλαχιστον καποιο λινκ με την ψηφοφορία για αυτον τον διαγωνισμο
ΕΝΤΙΤ η ενοτητα ειναι η 'περι αυτοκινησης'
-
Το παρελθόν έχει δείξει και επαληθεύσει αυτό που είπα πριν. Οι αγώνες μηχανοκίνητου στην Ελλάδα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ κύκλωμα, γι αυτό και -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- οι αντιπροσωπείες αδιαφορούν, κάτι που σημαίνει ότι το άθλημα θα συνεχίσει να είναι αποκλειστικότητα των χομπίστων αυτών.
Στα της προβολής αγωνιζομένων. Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχε κάποιος Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε εξαιρετική και αξιοθαύμαστη πορεία στα ράλυ. Ο συγκεκριμένος οδηγός παράτησε τα πάτρια εδάφη (και τις εύκολες νίκες απέναντι σε group N) και τόλμησε σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όχι μόνο την Πορτογαλία (που ήταν πολύ κοντά στο προφίλ του Ακρόπολις) αλλά και σε παλούκια όπως το RAC, το Σουηδικό ( ) αλλά και την Αυστραλία.
Σας πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά τσιτάτα στα αγωνιστικά νεα για τις συμμετοχές του, ο ειδικός τύπος τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του.
Αντιθέτως, κάποιος Άρης Βωβός που έδινε ομηρικές μάχες με WRC απέναντι σε group N και που συνήθως τιμούσε τους πιο ζόρικους αγώνες με μεγαλοπρεπείς εγκαταλείψεις (εδώ είχε πέσει και η παρομοίωση με τον μακαρίτη τον McRae-δηλαδή ΕΛΕΟΣ ) και που ...τόλμησε να τρέξει σε κάτι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, θεωρείται ο τιτανοτεράστιος, ο πρωταθλητής των πρωταθλητών, ο αστέρας, η πεντάμορφη και το τέρας, το μεγαλύτερο ταλέντο που έπιασε τιμόνι στη χώρα μας κλπ κλπ κλπ γιατί έτσι, γιατί είναι φίλος μας, κλπ κλπ κλπ
Αν είναι αυτοί οι ελληνικοί αγώνες και αυτή η προβολή τους (ο φίλος του φίλου ω φίλε) να τους χέσω (πράγμα που έχω κάνει εδώ και 10 χρόνια).εδιτ
@GINE (τώρα το είδα)
ελπίζω να είναι αντιληπτό το ότι δεν γράφω κάτι εναντίον σου. Εγώ έκανα μια παρατήρηση για το ύφος του άρθρου (αρνητικό κατά την ταπεινή μου γνώμη). Εσύ κρίνεσαι από τα αποτελεσματά σου και μόνο που είναι θεαματικά και δεν περιορίζονται στα ράλυ σπριν Κωλοπετινίτσας σε live μετάδοση από το Φωτεινέλη. Εννοείται ότι θυμάμαι τη νίκη σου στην Γερμανία. -
griechenland.....
kai profanos o Labros ehei dikio.....opos symvainei-prosdokoyn stis xores toy exoterikoy
-
Καλο πραγμα η αξιοπρεπεια και η περηφανεια αρκει να μην σε οδηγουν στην απομονωση , αν σε καποια λογικα πλαισια , ταλεντα οπως ο Λαμπρος , πρεπει να 'εκτεθουν' δημοσια για να πετυχουν το στοχο τους και γω μαζι τους . Πως κυριε καποιος που δεν ειναι απογονος του Ωναση θα προσπερασει τις κλικες και θα απογειωθει για το εξωτερικο ? Που και εκει για να ειμαστε ειλικρινεις χρηματα και γνωριμιες κανουν τη δουλεια , γι'αυτο καμαρωνουμε κατι τυπους αλ σαιντ μαχμουτ ή σερ σμιθ με wrc .
-
ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το παρελθόν έχει δείξει και επαληθεύσει αυτό που είπα πριν. Οι αγώνες μηχανοκίνητου στην Ελλάδα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ κύκλωμα, γι αυτό και -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- οι αντιπροσωπείες αδιαφορούν, κάτι που σημαίνει ότι το άθλημα θα συνεχίσει να είναι αποκλειστικότητα των χομπίστων αυτών.
Στα της προβολής αγωνιζομένων. Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχε κάποιος Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε εξαιρετική και αξιοθαύμαστη πορεία στα ράλυ. Ο συγκεκριμένος οδηγός παράτησε τα πάτρια εδάφη (και τις εύκολες νίκες απέναντι σε group N) και τόλμησε σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όχι μόνο την Πορτογαλία (που ήταν πολύ κοντά στο προφίλ του Ακρόπολις) αλλά και σε παλούκια όπως το RAC, το Σουηδικό ( ) αλλά και την Αυστραλία.
Σας πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά τσιτάτα στα αγωνιστικά νεα για τις συμμετοχές του, ο ειδικός τύπος τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του.
Αντιθέτως, κάποιος Άρης Βωβός που έδινε ομηρικές μάχες με WRC απέναντι σε group N και που συνήθως τιμούσε τους πιο ζόρικους αγώνες με μεγαλοπρεπείς εγκαταλείψεις (εδώ είχε πέσει και η παρομοίωση με τον μακαρίτη τον McRae-δηλαδή ΕΛΕΟΣ ) και που ...τόλμησε να τρέξει σε κάτι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, θεωρείται ο τιτανοτεράστιος, ο πρωταθλητής των πρωταθλητών, ο αστέρας, η πεντάμορφη και το τέρας, το μεγαλύτερο ταλέντο που έπιασε τιμόνι στη χώρα μας κλπ κλπ κλπ γιατί έτσι, γιατί είναι φίλος μας, κλπ κλπ κλπ
Αν είναι αυτοί οι ελληνικοί αγώνες και αυτή η προβολή τους (ο φίλος του φίλου ω φίλε) να τους χέσω (πράγμα που έχω κάνει εδώ και 10 χρόνια).εδιτ
@GINE (τώρα το είδα)
ελπίζω να είναι αντιληπτό το ότι δεν γράφω κάτι εναντίον σου. Εγώ έκανα μια παρατήρηση για το ύφος του άρθρου (αρνητικό κατά την ταπεινή μου γνώμη). Εσύ κρίνεσαι από τα αποτελεσματά σου και μόνο που είναι θεαματικά και δεν περιορίζονται στα ράλυ σπριν Κωλοπετινίτσας σε live μετάδοση από το Φωτεινέλη. Εννοείται ότι θυμάμαι τη νίκη σου στην Γερμανία.EDDIE_147, θα μου επιτρέψεις να σε πω ημιμαθή ως προς τους αγώνες. Αποδεικνύεται και από αυτά που λες για Βωβό και Παπαδημητρίου (είσαι τελείως εκτός θέματος και χρόνου και βγάζεις χολή που δε δικαιολογείται από τα όσα 'ξέρεις') και από τα όσα λες για το Λάμπρο (έχεις μείνει 3 χρόνια πίσω, ο άνθρωπος έχει ΦΕΤΙΝΕΣ σοβαρότερες αυτής που αναφέρεις διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, τις οποίες προφανώς αγνοείς ).
Και σίγουρα τσουβαλιάζεις, υποτιμάς και ειρωνεύεσαι ανθρώπους (όχι μόνο τους αναφερόμενους) που, αν μη τι άλλο, δεν κάθονται στον καναπέ ή το πολύ-πολύ στο 'ημιμπάκετ' του 'Banjai' τους αλλά κατηφορίζουν με 5ες και 6ες Φτέρες και Καρούτες (επειδή δεν θα ξέρεις τι είναι, να σου πω πως είναι διαδρομές για χιονοδρομικά).
Κρίμα
-
Xωρις να αναμιχθω σε ολα τα αλλα εδω μεσα .........
αυτο που ο Nass μου εδωσε το αρωμα Ελλαδας αυτο που μας κανει ξεχωριστο λαο , και ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ...............
Υ.Γ. αυτο βεβαιως θα το καταλαβουν καλα οσοι παρακολουθουν την πορεια η οποιοι τους ελληνικους αγωνες ........
Οδηγοι Αγωνων στο STATUS υποψηφιοι για ανδρες της χρονιας