-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποιος ειναι αυτο ο Σ.Χ ρε γαμωτο; -
ειναι αυτος που πουλαγε νισαν παλια,ε;
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Εγώ είπα μόνο την άποψη μου για το άρθρο που ανέφερε ο αλεξιπτωτιστής (πούντος αλήθεια; ) wrcreporter και ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για προβολή των αγώνων στην Ελλάδα καθώς αυτοί δεν υφίστανται ως σοβαρή έννοια. Κανείς βέβαια δεν σχολίασε από εσάς τους σοφούς ότι τα παιδιά αυτά ΔΕΝ εκπροσωπούν τους αγώνες στην Ελλάδα καθώς τρέχουν έξω κατά κύριο λόγο.
Όπα, εκπροσωπόύμε την Ελλάδα και τρέχουμε με την γαλανόλευκη πάνω στα αμάξια μας.... Δυστυχώς εγώ προσωπικά βρίσκω χορηγία μόνο για το Ράλι Ακρόπολις και για αύτο και τρέχω μόνο αυτόν τον αγώνα. Κάνοντας αυτό το άρθρο και όποιο άλλο γίνεται, ανεβαίνουν οι πιθανότητες να βρώ χορηγίες και να κάνω πιο πολλούς αγώνες. Αν αυτό γίνει απο πολλούς οδηγούς, το άθλημα αυτομάτως ξεκινάει να προβάλεται περισσότερο. Πόσο πιο απλά να το γράψω? Γίνεται κάποιος που δεν έχει τα απαραίτητα χρηματα να τρέχει και να πρωταγωνιστεί?
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ εκπροσωπούμε την Ελλάδατα παιδιά αυτά ΔΕΝ εκπροσωπούν τους αγώνες στην Ελλάδα
το ποιητή θέλει να πει ότι η δραστηριότητα σας δεν φορά κατά κύριο λόγο τους Ελληνικούς αγώνες. Συγνώμη αν η διατύπωση δεν ήταν σαφής. Εννοείται ότι εκπροσωπείτε την Ελλάδα.
Εσύ σαν αγωνιζόμενος θεωρείς ότι τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, με τη μορφή και το χαρακτήρα που έχουν σήμερα μπορούν να προσελκύσουν εμπορικό ενδιαφέρον και άρα να εξασφαλίσουν χορηγούς σε άτομα σαν και σένα; Η άποψη μου είναι πως όχι.
Αν εσύ -που έχεις και μάστερ στα χρηματοοικονομικά και στην τελική είσαι και επιχειρηματίας- θεωρείς ότι το συγκεκριμένο άρθρο σε προβάλει όπως πρέπει, τότε η δική μου γνώμη έχει μηδαμινή αξία.@Go For Pole
κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από τις απόψεις/επιλογές του και αντίστοιχα επικροτείται ή κράζεται. Παρόλο που είναι φανερό ότι είσαι γνώστης του θέματος αγώνες και τα ποσταρίσματα σου ανεβάζουν το επίπεδο του forum, το γεγονός ότι υπερασπίστηκες μια περσόνα όπως ο Πουρναράκης και όταν στην τελική είδες ότι το 99,9999% του forum εκφράζει μια αγανάκτηση για το άτομο αυτό, έκοψες λάσπην, δείχνει ότι αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους αρνητικές κριτικές για άτομα που ξέρεις καφενειακά. Γι αυτό γαβ γαβ από μένα...εδω μεχρι και η πολωνια που πριν απο λιγα χρονια ειχε κομμουνισμο εβγαλε..
στην ελλαδα γινονται αγωνες εδω και πολλες 10ετιες.Νομίζω υπήρχε ένα θέμα στο Formula 1, σχετικά με το αν μπορεί Έλληνας να οδηγήσει στην F1. Θα ήταν καλύτερο να συνεχιστεί η κουβέντα εκεί.
Μια χαρά είναι εδώ [Mod]
-
Συγνώμη που επεμβαίνω, σπάνια το κάνω πια, συνειδητα, και οι λόγοι είναι προφανεις.
Ο ΣΧ, που ρωτα ο φίλος ποιος ειναι και έπειτα ειρωνεύται, είναι αγαπητέ italakia αυτός που σου δινει αυτο το ελεύθερο βήμα έκφρασης και το κρατάει εν ζωή παρά τις προτροπές πολλών για το αντίθετο. Βλέπεις εν μέσω οικονομικής κρίσης βρισκονται πολλές προφάσεις απο διάφορους για να ξεφορτωνονται 'αρχηστα' για αυτούς πράγματα. Ειναι αυτός που κρατάει ζωντανο το rally.gr παρα τις εισηγήσεις για το αντίθετο.
Ειναι αυτός που εφτυσε αίμα για να γινει ο μοναδικός θεσμός που ανέδειξε νεους οδηγούς στον χωρο των rally το ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Ειναι αυτός που έβαλε πλάτη σε ότι λογικο και παραλογο του έχουν ζητησει έλληνες οδηγοί που θέλουν να κάνου το κάτι παραπάνω. Ειναι αυτός που ακούει απο όλους ανεξαιρέτως τους έλληνες οδηγούς τα παραπονα γιατι η φωτογραφια που τους έβαλε ειναι 3/4 και δεν φαίνεται καλά ο χορηγος στο κάτω μέρος του φτερου, γιατι δεν μπήκε το ονομα του με μεγάλα παχιά γραμματα αφου κέρδισε την κατηγορια ΑΕΝΕR3 στο ράλλυσπριντ Κατω Ραχούλας και αντι να τους σιχτιρίσει συνεχιζει και κραταει το rally.gr ανοιχτο και πολλά αλλα που δεν ξέρω αν τα καταλαβαίνεις αν τα ξέρεις ή απλά επιλέγεις να μην τα θυμάσαι.Οσο για το θέμα του Status μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα οπότε θα το αφήσω.
Τωρα για το αν οι ελληνικούς αγώνες ειναι φτωχοι και γιαυτό δεν εχουν δημοσιότητα, ή ειναι φτωχοι γιατί δεν έχουν δημοσιότητα, δεν θυμίζει λιγο το η κότα εκανε το αυγό η το αυγό την κότα?
Βρηκαμε επιτέλους δημοσιότητα εκτός ειδικού τύπου, βλάπτει? Αν βλάπτει κάποιους ή κατι συγνώμη δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση... Το αντίθετο θέλαμε
-
Οσο για το θέμα του Status μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα οπότε θα το αφήσω.
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλο φαίνεται... Εγώ δεν έχω κατσίκες σε αυτά τα χωράφια. Εκτός αν δεν δέχεστε (ο αδερφός του Λάμπρου δεν είσαι; ) καμμία κριτική οπότε πάσο.
Πάντως ένα καλό από το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι έριξα μια ματιά στα τελευταία επιτεύγματα της athanassoulas racing team -επειδή με το WRC έχω χάσει επαφή τα τελευταία χρόνια πέραν του να μετράω νίκες του Loeb και γκάφες της Ford- και ομολογώ ότι έμεινα εντυπωσιασμένος. Μπράβο σας ή κατά Σ.Χ εύγε.
Αν μάλιστα διάβασες αυτά που έγραψα στην αρχή θα πρόσεξες ότι ανέφερα το όνομα κάποιου Παπαδημητρίου που είχε τα @@ να βγει εκτός ελληνικών συνόρων, ελληνικής μιζέριας και αναρίθμητων τίτλων με WRC έναντι σαφώς κατώτερων Gr. A ή Gr. N ( ) και έκανε κάτι που άξιζε προβολής που δεν έτυχε. Άρα με ποιά λογική δεν θα υποστήριζα τον αδερφό σου με κάθε τρόπο;
Στα του ΣΧ δεν αντιλέγω ότι έχει στηρίξει τους αγώνες στην Ελλάδα. Το γεγονός όμως ότι οι αγώνες αυτοί εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζουν σημάδια παρακμής δεν δίνει το δικαίωμα στον όποιο οπαδό του μηχανοκίνητου να ασκήσει κριτική;
Ως έφηβος θαύμαζα έναν άλλο 'προφεσόρα' σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δρώμενα, γυναίκα είναι, όνομα δεν λέω, δεν χρειάζεται. Έφτασα κάποια χρόνια μετά να αποκομίσω τέτοιο αίσθημα αηδίας για το συγκεκριμένο άτομο και απογοήτευσης, οπότε επέτρεψε μου να κρατώ μια πισινή και να μην δέχομαι κανένα αλάθητο για τέτοιους πρυτάνεις του ειδικού τύπου. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οσο για το θέμα του Status μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα οπότε θα το αφήσω.
Με μπερδεύεις με κάποιον άλλο φαίνεται... Εγώ δεν έχω κατσίκες σε αυτά τα χωράφια. Εκτός αν δεν δέχεστε (ο αδερφός του Λάμπρου δεν είσαι; ) καμμία κριτική οπότε πάσο.
Πάντως ένα καλό από το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι έριξα μια ματιά στα τελευταία επιτεύγματα της athanassoulas racing team -επειδή με το WRC έχω χάσει επαφή τα τελευταία χρόνια πέραν του να μετράω νίκες του Loeb και γκάφες της Ford- και ομολογώ ότι έμεινα εντυπωσιασμένος. Μπράβο σας ή κατά Σ.Χ εύγε.Κριτικη σε ποιο θεμα, στο οτι δεχτηκε το κονσεπτ της φωτογραφισης? Οκ εγω μπορει να την έκανα αλλιώς, εσύ κάπως διαφορετικα και αν ήταν στο Nitro μπορεί να τους έβγαζαν αλλιως.
Στο κατω κατω όμως τι κακο ειχε η φωτογραφιση? Απο οσα ειδα ουτε γυμνοι βγηκαν οι αθλητες, οπως κανουν καποιοι αλλοι κατα κόρον, ούτε γυναικες μοντελλα με μαγιο ειχαν διπλα τους. Σε καρτ μπηκαν και σε πιστα φωτογραφηθηκαν. Πότε τα τελευταια χρόνια είδαμε σε εξωφυλο περιοδικού ευρειας κυκλοφορίας και αποδοχής έλληνες οδηγους? Πότε ήταν η τελευταία φορα που προτάθηκαν έλληνες οδηγοί στους ανδρες της χρονιας?ΤΕΛΟΣ το θεμα για εμένα και συγνωμη που μπλέχτηκα. Θα μπλεξουμε σε ατερμονη off topic συζητηση.
Το θέμα ειναι αν αξίζει να υποστηρίξουμε το Γιωργο και τον Λαμπρο σε αυτη την ψηφοφορια και τιποτα αλλο. Όσοι θελουν ας πανε περίπτερο να πάρουν το περιοδικο και να στείλουν την ψήφο τους μπας και γίνει το θαύμα!
Οσο για το αλάθητο, δεν το διεκδικεί πια ούτε ο Παπας! Το θέμα ειναι το ισοζυγιο των θετικών με τα αρνητικά να κλίνει προς τα θετικά και στην περίπτωση του ΣΧ, πιστεψε με προς τα εκει κλίνει!
Over and out!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Over and out!
Αυτό είναι το πρόβλημα ...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Συγνώμη που επεμβαίνω, σπάνια το κάνω πια, συνειδητα, και οι λόγοι είναι προφανεις.
Ο ΣΧ, που ρωτα ο φίλος ποιος ειναι και έπειτα ειρωνεύται, είναι αγαπητέ italakia αυτός που σου δινει αυτο το ελεύθερο βήμα έκφρασης και το κρατάει εν ζωή παρά τις προτροπές πολλών για το αντίθετο. Βλέπεις εν μέσω οικονομικής κρίσης βρισκονται πολλές προφάσεις απο διάφορους για να ξεφορτωνονται 'αρχηστα' για αυτούς πράγματα. Ειναι αυτός που κρατάει ζωντανο το rally.gr παρα τις εισηγήσεις για το αντίθετο.
Ειναι αυτός που εφτυσε αίμα για να γινει ο μοναδικός θεσμός που ανέδειξε νεους οδηγούς στον χωρο των rally το ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Ειναι αυτός που έβαλε πλάτη σε ότι λογικο και παραλογο του έχουν ζητησει έλληνες οδηγοί που θέλουν να κάνου το κάτι παραπάνω. Ειναι αυτός που ακούει απο όλους ανεξαιρέτως τους έλληνες οδηγούς τα παραπονα γιατι η φωτογραφια που τους έβαλε ειναι 3/4 και δεν φαίνεται καλά ο χορηγος στο κάτω μέρος του φτερου, γιατι δεν μπήκε το ονομα του με μεγάλα παχιά γραμματα αφου κέρδισε την κατηγορια ΑΕΝΕR3 στο ράλλυσπριντ Κατω Ραχούλας και αντι να τους σιχτιρίσει συνεχιζει και κραταει το rally.gr ανοιχτο και πολλά αλλα που δεν ξέρω αν τα καταλαβαίνεις αν τα ξέρεις ή απλά επιλέγεις να μην τα θυμάσαι.μπορει να τα εκανε ολα αυτα που λες δεν θα διαφωνισω μαζι σου.
και;
εγω τι πρεπει να κανω τωρα δλδ;
τεσπα ειμαι ασχετος με ολα αυτα που ειπες.
απλως κατι εχω ακουσει για νισαν θεοχαρακης αλλα το σταματαω εδω γιατι θα ξεφυγει το θεμα. -
Απόσπασμα απο την απονομη:
http://athanassoulas.gr/files/Status_Awards_xvid.avi
Οδηγοι Αγωνων στο STATUS υποψηφιοι για ανδρες της χρονιας