-
Eννοειται βεβαια πως και 12.5 επισης ειναι δυνατα.
-
Αρα με μια καλη after market αναρτηση ειναι κορυφη? Η μηπως δεν αντεχει πιο σκληρη και θα αρχισουν οι τριγμοι? Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο?
Το κιβωτιο ταχυτητων τι λεει απο αισθηση? -
Κιβώτιο ταχυτήτων σκληρό αλλά ακριβές και καλό.
Αfter market ανάρτηση παίζει ήδη ψαγμένη λύση που λέγεται Μαρακάκης (ανακατασκευή των αμορτισέρ) με εξαιρετικά αποτελέσματα σύμφωνα με τους κατόχους (αλλά τα αμορτισέρ κάθε 40-50.000χλμ θα θέλουν επισκευή να ξέρεις).
Ωστόσο το ESP συνεχίζει να επεμβαίνει σχετικά κάθετα κάθε φορά που πας να περάσεις τα όρια.
Πολύ δυνατό και αξιόπιστο μοτέρ πάντως.
Αν βρεις προσεγμένο CZT στα 11.000 ευρώ είναι δυνατή επιλογή. -
K-sport έχουν κάνει group buy τα παιδιά από το coltnet.gr . Και τους βγήκε 730€ + τα περαστικά.
Νομίζω ότι 100€ τα αξίζει σε σχέση με μια ανακτασκευασμένη μη ρυθμίσιμη, μη επώνυμη λύση. Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τον Μαρακάκη, αλλά δεν παύει να είναι πατέντα. -
Α έχει βγει και επώνυμη ανάρτηση; Ακόμα καλύτερα, η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή.
-
Ο εδώ αντιπρόσωπος ήθελε 1200€. Έγινε απευθείας αγορά από Αγγλία.
-
Αυτες τις πατεντες σε μαμα αμορτισερ τις εχω ακουσει αλλα τις θεωρω αναξιοπιστες και ακριβες για αυτα που προσφερουν.Πιστευω οτι υπαρχει και φτηνοτερη λυση απο την K-sport που ναι μεν απο Αγγλια ειναι καλη η τιμη αλλα αν δεν θες να μπεις στην περιπετεια παραγγελιας απο εκει....
-
Λοιπον το budget ειναι μεχρι 6,000 η αλλιως τα 3,150 που θελω να δοσω το δικο μου συν 3,000 περιπου.
Εχω βαλει στο ματι το colt czt μιας και οι τιμες του ειναι πολυ καλες,τα δεδομενα που θελω ειναι οχι πανω απο 1,600 πανω απο 140-150 αλογα(αρα τουρμπο)και κατω απο 80-90,000 χλμ.
Η πραγματικη καταναλωση του colt και η αξιοπιστια του;γιατι εχω καλομαθει με το δικο μου που καιει 6,5-7/100 και δεν χαλαει τιποτα και ποτε απλα με τα χιλιομετρα που κανω σε 3 χρονια θα εχει περασει τα 300,000 χλμ και θα πρεπει να το χαρισω μετα αν θελω να το δοσω.Καθε προταση,προτροπη συμβουλη δεκτη. -
κρατα το δικο σου...αν ειναι οκ ομως, δεν σε χαλαει η δεν τοχεις βαρεθει.
Νομιζεις λεφτα απο το κολτ δεν θα χασεις σε 3 χρονια?..ισως και πιο πολλα.
βαλτα κατω και σκεψου με το 'πανω' κεφαλι. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Λοιπον το budget ειναι μεχρι 6,000 η αλλιως τα 3,150 που θελω να δοσω το δικο μου συν 3,000 περιπου.
Εχω βαλει στο ματι το colt czt μιας και οι τιμες του ειναι πολυ καλες,τα δεδομενα που θελω ειναι οχι πανω απο 1,600 πανω απο 140-150 αλογα(αρα τουρμπο)και κατω απο 80-90,000 χλμ.
Η πραγματικη καταναλωση του colt και η αξιοπιστια του;γιατι εχω καλομαθει με το δικο μου που καιει 6,5-7/100 και δεν χαλαει τιποτα και ποτε απλα με τα χιλιομετρα που κανω σε 3 χρονια θα εχει περασει τα 300,000 χλμ και θα πρεπει να το χαρισω μετα αν θελω να το δοσω.Καθε προταση,προτροπη συμβουλη δεκτη.Σαν κατοχος του εδω και 6 χρονια θα σου πω οτι η καταναλωση του ειναι αναλογη με το ποσο βαρυ ποδι εχεις.
Και εξηγουμαι.Αν παρασυρεσαι συχνα στο τουρμπισμα θα εισαι στα 9 με 10 λιτρα μεση.
Αν μπορεις να κρατιεσαι τοτε θα μπορεσεις να πεσεις και στα 7 με 7,5.Εχω βγαλει γυρο Χαλκιδικης με πολυ ελαφρυ ποδι κανοντας 540χλμ και βαζοντας μετα 37λιτρα ητοι 6,8/100km.
Απο αξιοπιστια προσωπικα εχει βγαλει...τιποτα!Τι να σου πω.Δεν παυει ναναι λαχειο σαν μεταχειρισμενο που θα το παρεις μετα απο καποιον καγκουρα(?)η καποιον πιο προσεκτικο οσον αφορα τα ζεσταματα/κρυωματα της τουρμπινας και την συντηρηση του. -
Το ignis βλέπω οτι έχει 170,000 χιλιόμετρα και λες ότι σε 3 χρόνια θα περάσεις τις 300,000 .
Δηλαδή θα κάνεις 130,000 χιλιόμετρα τα οποία με μέση κατανάλωση 6,75/100 θα σου στοιχίσουν γύρω στα 16,200e .
Και εσύ κάθεσαι και προβληματίζεσαι αν θα χάσεις από τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου 1000 ή 2000e . -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Σαν κατοχος του εδω και 6 χρονια θα σου πω οτι η καταναλωση του ειναι αναλογη με το ποσο βαρυ ποδι εχεις.
Και εξηγουμαι.Αν παρασυρεσαι συχνα στο τουρμπισμα θα εισαι στα 9 με 10 λιτρα μεση.
Αν μπορεις να κρατιεσαι τοτε θα μπορεσεις να πεσεις και στα 7 με 7,5.Εχω βγαλει γυρο Χαλκιδικης με πολυ ελαφρυ ποδι κανοντας 540χλμ και βαζοντας μετα 37λιτρα ητοι 6,8/100km.
Απο αξιοπιστια προσωπικα εχει βγαλει...τιποτα!Τι να σου πω.Δεν παυει ναναι λαχειο σαν μεταχειρισμενο που θα το παρεις μετα απο καποιον καγκουρα(?)η καποιον πιο προσεκτικο οσον αφορα τα ζεσταματα/κρυωματα της τουρμπινας και την συντηρηση του.Ρε συ Αντώνη, αληθεύει οτι το μοτέρ σου βελτιώνεται πραγματικά εύκολα και αποδοτικά, χωρίς πολλά πολλά ?
-
Ισχυει! Μονο με μια εισαγωγη της blitz.
Ωστοσο ειχες πολυ check engine μετα αν ειχες τη πρωτη.Μετα εβγαλαν αλλη με αλλαγη στον maf και δεν βγαζει το check.Απο αναρτηση βασικα ειναι μετριο απ οτι λεγοταν για τα αλογα του και υπηρχαν και παρτιδες με ελλατωματικα αμορτισερ αν δε κανω λαθος.. Πολλοι αλλαζαν σε koni και γενικα aftermarket λυσεις.Καιει επισης λιγο παραπανω σε σχεση με τους ανταγωνιστες του και εχει μη απενεργοποιουμενο esp που παρεμβαινει λιγο περιεργα..Και καπου εκει σταματανε τα αρνητικα του..
-
Η πραγματικη καταναλωση του colt και η αξιοπιστια του;γιατι εχω καλομαθει με το δικο μου που καιει 6,5-7/100 και δεν χαλαει τιποτα και ποτε απλα με τα χιλιομετρα που κανω σε 3 χρονια θα εχει περασει τα 300,000 χλμ και θα πρεπει να το χαρισω μετα αν θελω να το δοσω.Καθε προταση,προτροπη συμβουλη δεκτη.Σαν κατοχος του εδω και 6 χρονια θα σου πω οτι η καταναλωση του ειναι αναλογη με το ποσο βαρυ ποδι εχεις.
Απο αξιοπιστια προσωπικα εχει βγαλει...τιποτα!Τι να σου πω.Δεν παυει ναναι λαχειο σαν μεταχειρισμενο που θα το παρεις μετα απο καποιον καγκουρα(?)η καποιον πιο προσεκτικο οσον αφορα τα ζεσταματα/κρυωματα της τουρμπινας και την συντηρηση του.Οποτε με συνεση απλα θα καιει λιγο παραπανω απο το δικο μου,καλο αυτο.
Και θελω να βρω καποιο οσο γινεται νορμαλ,αναρτηση καλοδεχουμενη αντε και εξατμιση με χοανη που αποδιδουν καλα σε αυτο το αυτοκινητο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωστοσο ειχες πολυ check engine μετα αν ειχες τη πρωτη.Μετα εβγαλαν αλλη με αλλαγη στον maf και δεν βγαζει το check.Απο αναρτηση βασικα ειναι μετριο απ οτι λεγοταν για τα αλογα του και υπηρχαν και παρτιδες με ελλατωματικα αμορτισερ αν δε κανω λαθος.. Πολλοι αλλαζαν σε koni και γενικα aftermarket λυσεις.Καιει επισης λιγο παραπανω σε σχεση με τους ανταγωνιστες του και εχει μη απενεργοποιουμενο esp που παρεμβαινει λιγο περιεργα..Και καπου εκει σταματανε τα αρνητικα του..
+1 για την εισαγωγη.Απο κει και περα με την αφαιρεση του χαπιου(ετσι το λεμε)ανεβαζαμε λιγο ακομα πιεση και το αμαξι ακουμπουσε τα 180 αλογα με κοστος 0€.Ημουν για αρκετο καιρο ετσι χωρις προβληματα μεχρι να κανω προγραμμα.
Η μαμα αναρτηση ειναι αθλια,ενω το esp(μονιμα on) αλλοι το καναν με κουμπι απενεργοποιησης αλλοι απλα(οπως και εγω) τραβαμε τη φισα που δινει εντολη στο esp και γυρναει στο off χωρις να επηρεαζει τιποτα αλλο(ειναι κατω απο το χειροφρενο).Οποτε το επιθυμεις κουμπωνεις και εχεις esp. -
+1 για την εισαγωγη.Απο κει και περα με την αφαιρεση του χαπιου(ετσι το λεμε)ανεβαζαμε λιγο ακομα πιεση και το αμαξι ακουμπουσε τα 180 αλογα με κοστος 0€.Ημουν για αρκετο καιρο ετσι χωρις προβληματα μεχρι να κανω προγραμμα.
Η μαμα αναρτηση ειναι αθλια,ενω το esp(μονιμα on) αλλοι το καναν με κουμπι απενεργοποιησης αλλοι απλα(οπως και εγω) τραβαμε τη φισα που δινει εντολη στο esp και γυρναει στο off χωρις να επηρεαζει τιποτα αλλο(ειναι κατω απο το χειροφρενο).Οποτε το επιθυμεις κουμπωνεις και εχεις esp.Οπου χαπι=;.Οσον αφορα την αναρτηση στα 70,000 χλμ(πανω κατω) που θελω να βρω colt η θα ναι αλλαγμενη η θα ναι στα τελευταια της και θα την αλλαξω εγω.Το κυκλωμα του esp αφου δεν επηραζει αλλο συστημα του αυτοκινητου στην απενεργοποιηση του,απλα δεν ενωχλει καθολου.
Γενικα το γεγονος οτι κανεις δεν εχει να πει κατι ουσιαστικο αρνητικο για το αυτοκινητο λεει πολλα. -
ο τρόπος που ανεβάζει άλογα είναι τρομερός...
αν ξέρεις τι και πως νομίζω δεν έχεις κάτι να φοβηθείς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο τρόπος που ανεβάζει άλογα είναι τρομερός...αν ξέρεις τι και πως νομίζω δεν έχεις κάτι να φοβηθείς...
Kαι εργοστασιακο μια χαρα ειναι(τουλαχιστον για αρκετο καιρο),οσον αφορα τα τι και πως απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο η μονη εμπειρια που εχω ειναι μια βολτα 20 λεπτων.
Απο κει και περα θα κανω οτι και με καθε μεταχερισμενο,ψαξιμο σε μηχανικο και φαναρτζη και λιγη τυχη. -
Η μαμα αναρτηση ειναι αθλια,
Αυτό διορθώνεται;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η μαμα αναρτηση ειναι αθλια,
Αυτό διορθώνεται;
Ναι με μια aftermarket!
Δυστυχως η εργοστασιακη κοπαναει στην πολη,επιτρεπει κλισεις στις στροφες και πλευσεις στα πολλα!
Κοινως θες να τρεξεις και σου κοβει την ορεξη,για αυτο και ελαχιστα colt εκει εξω εχουν τη μαμα.
Colt czt '06