-
Σου θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σου θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα;
Δεν θα το κανω vs φιλε EDDIE_147
Megane98hp κανε σε ολα τα υποψηφια στην κατηγορια τιμης που παιζεις test drive (κατι yaris/mazda 2/clio ειναι πιο ακριβα) κ ριξε μια ματια κ στο colt στο τελος -
Μην το κάνεις τίποτα. Απλά σου θέτω το θέμα της αισθητικής που δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς. Αμάξι αγοράζει ο άλλος, όχι μπλέντερ.
Στην τελική περί ορέξεως...
Πάντως για το γκάζι του ατμοσφαιρικού 1,5 προσυπογράφω. Για να μη λες δηλαδή. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μην το κάνεις τίποτα. Απλά σου θέτω το θέμα της αισθητικής που δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς. Αμάξι αγοράζει ο άλλος, όχι μπλέντερ.
Στην τελική περί ορέξεως...
Πάντως για το γκάζι του ατμοσφαιρικού 1,5 προσυπογράφω. Για να μη λες δηλαδή.Το θεμα της αισθητικης ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα φιλε μου...
1.5 ατμοσφαιρα δεν εισαγεται...
1.1/1.3 κ 1.5Τ υπαρχουν κ ολα στην κατηγορια τους κ σαν value for money γαζωνουν σε επιδοσεις...Κ για να το αναλυσω λιγο περρισοτερο σε σχεση με αυτα που αναφερονται ως τελικες επιλογες απο τον φιλο μας
Το swift
Χωρους δεν εχει,ρεπριζ με το θεομακρο κιβωτιο δεν εχει,επιδοσεις δεν εχει,κ επιτοκιο αισχος!!
Εχει καλη οδικη συμπεριφορα ομως ειναι οικονομικο σε εξοδα/βενζινες κτλ κ ειναι σκυλι
Το panda
το θεωρω ξεπερασμενο πια με μονο καλο αυτην την στιγμη το value for money,τις προσφορες/επιτοκια της αντιπροσωπειας κ την αξιοπιστια.Τπτ αλλο (αλλο πραγμα το panda 100 )
To i20
Σχετικα ομορφο δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την οδικη του συμπεριφορα μιας κ δεν το εχω οδηγησει κ μαλλον κ αυτο σκυλι απο θεμα αξιοπιστιας.Σαν value for money πιστευω καλυτερο ειναι το 1.2
Το clio
ως 1.2 ατμοσφαιρα 75hp το βρισκο πολυ αδυναμο.Ειναι ποιοτικο παντως αλλα κ πανακριβο γι αυτα που προσφερει.Ειναι περιπου ''φιλοσοφιας'' corsa που εγω δεν ασπαζομαι.
ΑΝ τωρα κανεις υπερβαση στα χρηματα κοιτα τα fiesta με τα 96 αλογα που ειναι κ φρεσκο ή το 1.2Τ clio αλλιως colt -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
... η αξία του μεγκάν πέφτει γρηγορότερα... Σε 2-3 χρόνια θα έχει πέσει κι άλλο η αξία του μεγκάν ...Αν δεν σου βγάζει προβλήματα το μεγκάν σε συμφέρει να το κρατήσεις. Η αξία του συνεχίζει να πέφτει αλλά αγοράζοντας καινούργιο ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια θα πέφτει ακόμα περισσότερο...
-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
(πολλοι διαβασα πιο πριν το κραζουν αλλα χωρις επιχειρηματα κ δεν καταλαβαινω τον λογο.)Κάποιοι ποιο πάνω κράζουν γενικά την Mitsubishi και επειδή και το Colt τυχαίνει να είναι Mitsubishi το παίρνει η μπάλα ... λογικό και αυτό ...
Και είναι λογικό διότι:
- Η λέξη 'αξιόπιστο' είναι υποκειμενικό. Γιατί εγώ θεωρώ ότι τα Mitsubishi δεν είναι αξιόπιστα π.χ. το δικό μου έβγαλε προβλήματα ιδιαίτερα σπαστικά που κανένα αυτοκίνητο μέχρι σήμερα που είχα δεν είχε βγάλει.
- Η εγγύηση είναι σχεδόν άχρηστη, με το κάκιστο δίκτυο εξυπηρέτησης που έχει η Mitsubishi. Έχεις πάει ποτέ σε εξουσιοδοτημένα π.χ. Σωτηρόπουλος, Πραπάς, Σαρακάκης να πιάσεις κουβέντα π.χ. για τα λάδια του αυτοκινήτου ή να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα;
Τι να την κάνεις την εγγύηση αν δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις;
-
Καταρχήν, ευχαριστώ για τις απόψεις όλων.
Ξέρω πολύ καλά πόσο θα χάσω με μια τέτοια αλλαγη. Σε ασφάλεια, σε κρατήματα, σε χώρους κλπ κλπ.
Οι λόγοι που το σκέφτομαι όμως είναι απλός. Το ετήσιο εισόδημά μου αυξάνεται με μικρούς ρυθμούς, η αξία του μεγκάν πέφτει γρηγορότερα και οι απαιτήσεις - οικονομικές - μέσα στην οικογένεια αυξάνονται, κάνοντας το μεγάλο αυτοκίνητο δευτερεύουσας σημασίας. Τώρα μπορεί να το δώσω έστω για 5-6 χιλιάρικα και μπορώ να δίνω 150-200 ευρώ στη δόση. Εννοείται ότι δε θέλω σε καμμία περίπτωση να πληρώνω ένα αμάξι για 5, 6, ή 7 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Σε 2-3 χρόνια θα έχει πέσει κι άλλο η αξία του μεγκάν και θα ψάχνω για China Motors ή Lada καινούργιο αυτοκίνητο.Κάνεις ένα σφάλμα. Η απαξίωση ενός αυτοκινήτου είναι μεγάλη τα πρώτα χρόνια και μετά μειώνεται σταδιακά... Πχ, τα πρώτα χρόνια χάνει 3Κ το χρόνο, μετά αυτό πέφτει ξέρω'γω στα 1Κ το χρόνο (χαζά νούμερα, απλά για να σου δείξω τι εννοώ). Άρα, από αυτή την άποψη, καλύτερα να κρατήσεις το Megane.
Αυτά τα 150-200 ευρώ που υπολογίζεις να δίνεις σαν δόση, βάζε τα σε έναν άλλο λογ/μο στην τράπεζα και θα δεις ότι μετά από μερικά χρόνια θα έχεις μαζέψει ένα ωραιότατο ποσό, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την αλλαγή του αυτοκινήτου σου τότε, που πλέον το υπάρχον θα έχει όντως πρόβλημα. Με 80.000χλμ, δεν πιστεύω ότι το αυτοκίνητο είναι παλιό... Εδώ το 206 μου έχει 170Κ+ χλμ (σε 6,5 χρόνια ) και πάει μια χαρά. Το μοτέρ έχει ανοίξει ωραιότατα, μου καίει λιγότερη βενζίνη απ' ότι πριν 100Κ χλμ και δεν μου έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο. Οι βλάβες του ήταν 1 ιμάντας που αλλάχτηκε προληπτικά (200 ευρώ), 1 καλώδιο στην ασφαλειοθήκη (13,50 ευρώ), ρουλεμάν πίσω άξονα (200 ευρώ) και ημιαξόνια και συμπλέκτης (τα οποία όμως τα έφαγα εγώ... ). Συνολικά σε 6,5 χρόνια και 170Κ χλμ κάτω από 500 ευρώ σε βλάβες και με σκληρή χρήση καθημερινά (+πίστα) και καίει κάτω από 7 λίτρα/100χλμ όχι σε ιδανικές για χαμηλή κατανάλωση συνθήκες (περιφερειακός Θεσ/νίκης + επαρχιακός ). Όσον αφορά την απαξίωση, πλέον πιστεύω ότι πωλείται κάπου στα 4Κ, δηλαδή έχασε 10,5Κ ευρώ σε 6,5 χρόνια... Εάν το δώσω σήμερα με 4Κ και πάρω κάτι άλλο με 15 σε 3 χρόνια αυτό θα κάνει κάτω από 10Κ (στην πολύ καλύτερη), άρα θα έχω δώσει 11Κ και θα έχω χάσει άλλα 5Κ... μάλλον δεν αξίζει τον κόπο από οικονομικής άποψης...
- το ότι με οικογένεια και παιδιά, το να πας σε μικρό θα σου κακοφανεί (μάλλον) από άποψη χώρων (ιδίως με το Colt που προτείνεται πολύ και έχει πολύ μικρό χώρο αποσκευών), αλλά αυτό προφανώς το έχεις σκεφτεί...
Αν θέλεις τώρα να πάρεις καινούριο για τη χαρά του καινούριου, άλλο...
-
Καταρχήν, ευχαριστώ για τις απόψεις όλων.
Ξέρω πολύ καλά πόσο θα χάσω με μια τέτοια αλλαγη. Σε ασφάλεια, σε κρατήματα, σε χώρους κλπ κλπ.
Οι λόγοι που το σκέφτομαι όμως είναι απλός. Το ετήσιο εισόδημά μου αυξάνεται με μικρούς ρυθμούς, η αξία του μεγκάν πέφτει γρηγορότερα και οι απαιτήσεις - οικονομικές - μέσα στην οικογένεια αυξάνονται, κάνοντας το μεγάλο αυτοκίνητο δευτερεύουσας σημασίας. Τώρα μπορεί να το δώσω έστω για 5-6 χιλιάρικα και μπορώ να δίνω 150-200 ευρώ στη δόση. Εννοείται ότι δε θέλω σε καμμία περίπτωση να πληρώνω ένα αμάξι για 5, 6, ή 7 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Σε 2-3 χρόνια θα έχει πέσει κι άλλο η αξία του μεγκάν και θα ψάχνω για China Motors ή Lada καινούργιο αυτοκίνητο.εισαι και οικογενειαρχης. πώς θα βολευεις τις μεταφορικες αναγκες της οικογενειας με εναν μικρο κουβα?
γιατι δεν κοιτας και το corolla 1.33? http://www.toyota.gr/cars/new_cars/corolla/index.aspx με 16 χιλιαρικα που κοστιζει η βασικη εκδοση θα παρεις 100 ιππους, χωρους και πορτ μπαγκαζ για οικογενεια, ασφαλεια, αξιοπιστια made in japan. για 3-4 χιλιαρικα που κοστιζει παραπανω απο τους μικρους κουβαδες, θα παρεις κατι πολυ πολυ καλυτερο.
το ακριβο τελικα βγαινει πιο φθηνο. και το φθηνο τελικα βγαινει ακριβοτερο. αυτη ειναι η φιλοσοφια μου. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
(πολλοι διαβασα πιο πριν το κραζουν αλλα χωρις επιχειρηματα κ δεν καταλαβαινω τον λογο.)
Κάποιοι ποιο πάνω κράζουν γενικά την Mitsubishi και επειδή και το Colt τυχαίνει να είναι Mitsubishi το παίρνει η μπάλα ... λογικό και αυτό ...
Και είναι λογικό διότι:
- Η λέξη 'αξιόπιστο' είναι υποκειμενικό. Γιατί εγώ θεωρώ ότι τα Mitsubishi δεν είναι αξιόπιστα π.χ. το δικό μου έβγαλε προβλήματα ιδιαίτερα σπαστικά που κανένα αυτοκίνητο μέχρι σήμερα που είχα δεν είχε βγάλει.
- Η εγγύηση είναι σχεδόν άχρηστη, με το κάκιστο δίκτυο εξυπηρέτησης που έχει η Mitsubishi. Έχεις πάει ποτέ σε εξουσιοδοτημένα π.χ. Σωτηρόπουλος, Πραπάς, Σαρακάκης να πιάσεις κουβέντα π.χ. για τα λάδια του αυτοκινήτου ή να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα;
Τι να την κάνεις την εγγύηση αν δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις;
Εγω φιλε μου στον Παπρα που πηγαινω κ φτηνος ειναι κ super αντιμετωπιση εχω (μεχρι κ το αυτοκινητο μου πλενουν)
Τωρα αν εσυ εχεις γυρισει ολους αυτους που μου αναφερεις κ δεν εισαι ευχαριστημενος sorry αλλα ....
Ξεκαθαρισε κ τι προβληματα σου εβγαλε ειμαι περιεργος.... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
... Swift & Colt ειναι μαλλον κακογουστα αστεια...Εμπεριστατωμένες απόψεις...
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι και τα 2 τους, στην πραγματικότητα.
Απροβλημάτιστα, σβέλτα, ό,τι πρέπει για άνετες μετακινήσεις εντός κι εκτός πόλης.
Στη μεταξύ τους κόντρα δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Μίτσου, καθότι μου φάνηκε πιο ποιοτικό του Swift στο εσωτερικό, ενώ έχει σοφότερη κλιμάκωση κιβωτίου και πιο άνετους χώρους. 'Αυτογκόλ', η εξωτερική εμφάνιση του 5θυρου.
Το Swift είναι από τα πιο καλοστημένα στην κατηγορία (ακόμα και με τα άθλια πρώτης τοποθέτησης αμορτισέρ), ενώ είναι οικονομικότατο ακόμη και με ...βαρύ πόδι και όμορφο εξωτερικά.Τα σκληρά πλαστικά του δικού μου παρεπιπτόντως, έπειτα από 101000χλμ δεν προκαλούν τριγμούς ανατριχιαστικούς, τουλάχιστον όπως περιμένουν αρκετοί καλοθελητές, ενώ η όψη και η συναρμογή τους είναι όπως και την πρώτη μέρα, που τσούλησε στο δρόμο: ανεπιρρέαστη από φθορά και γρατσουνιές.
Χαρακτηριστική είναι και η αίσθηση ακαμψίας του αμαξώματος, που μεταδίδεται σε εμένα ως οδηγό.Δεν υπάρχει τίποτα ,που να με κάνει να νιώθω, ότι έχει χαλαρώσει με το πέρασμα του χρόνου και παρόλες τις ...τάφρους, που βουτάει καθημερινά το αυτοκίνητο.Οι πόρτες κλείνουν όπως και την πρώτη μέρα, με τον ίδιο ποιοτικό ήχο.
Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές είναι όντως μέτριοι, αλλά και σε πιο supermini δεν θα ήταν, αν παρέμενε πολύ κάτω των 4 μέτρων, το συνολικό μήκος του αμαξώματος?
-
CLIO
-
Εγω φιλε μου στον Παπρα που πηγαινω κ φτηνος ειναι κ super αντιμετωπιση εχω (μεχρι κ το αυτοκινητο μου πλενουν)
Τωρα αν εσυ εχεις γυρισει ολους αυτους που μου αναφερεις κ δεν εισαι ευχαριστημενος sorry αλλα ....
Ξεκαθαρισε κ τι προβληματα σου εβγαλε ειμαι περιεργος....Τα έχω ξαναπεί σε άλλα θέματα.
Το αυτοκίνητο (Pajero Pinin) αγοράσθηκε το 2006 από τον Παπρά και έγινε ανταλλαγή το 2009 άρον-άρον ... Δόθηκε με 12000χιλιόμετρα ...Ο Παπράς σίγουρα στα τυπικά θέματα service είναι ο καλύτερος του δικτύου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολούνται ιδιαίτερα με προβλήματα. Και αυτός όπως και οι υπόλοιποι της Mitsubishi προσπαθούν να κουκουλώσουν τα τυχόν προβλήματα ή να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ...
Μερικά προβλήματα επιγραμματικά:
- Πόρτα οδηγού με ξεχαρβαλωμένους μεντεσέδες. Η πόρτα κοπάναγε στο σασί.
- Παράθυρο συνοδηγού που όταν κατέβαινε είχε μπόσικα και στις ανωμαλίες ανεβοκατέβαινε μόνο του. Κάποιες φορές το ανέβαζα με τα χέρια ...
- Πίσω θύρα που εσωτερικά κάτι είχε σπάσει (μάλλον κλιπ) ή είχε ξεβιδωθεί (βίδα) και χτύπαγε διαρκώς πάνω στο σασί.
- Ελαστικά Bridgestone καμμένα, ακατάλληλα. Το αυτοκίνητο ήταν εκτεθειμένο και απούλητο στις καιρικές συνθήκες επί 2,5 χρόνια και τα ελαστικά παραγωγής Νοέμβριος 2003 και εγώ αγόρασα το αυτοκίνητο το 2006...
- Πρόβλημα στην οδηγική συμπεριφορά. Το αυτοκίνητο μόλις το παρέλαβα αλλού ήταν το τιμόνι αλλού πήγαινε το αυτοκίνητο. Διαδοχικές ευθυγραμμίσεις (με δικό μου κόστος) χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
- Κάθισμα οδηγού ξεχαρβαλωμένο. Κάτι δεν πήγε καλά στην συναρμολόγηση και δεν καθόταν καλά πάνω στις ράγες και κοπάναγε.
Το αυτοκίνητο είχε και άλλα ψεγάδια αλλά ας μην αναφέρω άλλα ...
Μάλλον δεν θα θέλεις να αναφέρω τι τελικά επιλύθηκε ...
-
Τρακαρισμένο μου ακούγεται, αλλά ας μη βγαίνω ΟΤ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
έγινε ανταλλαγή το 2009 άρον-άρον ... Δόθηκε με 12000χιλιόμετρα ...
... ................
To αναφέρεις εσύ... Όλα τα προβλήματα (για εσένα) με κάποιο κόστος βεβαίως...
Καλά, τελικά θα συμφωνήσω με έναν συνάδελφο που σε άσχετη κουβέντα σήμερα μου είπε φωνάζοντας 'Όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με αυτοκίνητα είναι απατεώνες, στην καλύτερη'... Μάλλον έχει δίκιο...
-
Κοιτάξτε ρε παιδιά που άλλα περίμενα και άλλα διαβάζω. Όλος ο κόσμος εδω μέσα θάβει τη Renault και σε αυτο το θέμα οι περισότεροι το προτίνουν. Πάει, θα μου στρίψει.
Προσωπικά, ξαναλέω με τον τοπικο αντιπρόσωπο Mitsu εδω κάτω βάζω και το χέρι μου στη φωτιά οπότε είναι άκυρο να λέμε τί γίνεται σε άλλες πόλεις.
Τί να πώ είμαι κι εγώ μπερδεμένος. Απο τότε που βγήκε το αμάξι απο την εγγύηση το μόνο που έχω πληρώσει - αν θυμάμαι καλά - είναι μια κλειδαριά τιμονιου.
Αυτη τη στιγμη το αμάξι θέλει μια βαλβίδα όπισθεν 50 ευρώ και ένα αισθητήρα βολάν 40 ευρώ. Επίσης υπάρχει μια υποψία ότι ο συμπλέκτης 'τσιμπάει' κάπως. Νιώθω το πόδι μου να πρέπει να αλλάξω ταχύτητα ένα κλίκ πιο πάνω απο όσο χρειαζόταν πριν λίγους μήνες. Επίσης έχει γίνει εφιάλτης μου η κάρτα. Χάλασε η μία και πλήρωσα 185 ευρώ και εκτός αυτου μου έβαλαν και χέρι να την προσέχω σαν τα μάτια μου. Τρέμω κάθε φορά μην πέσει κάτω, μην πάει υγρασία κλπ.
Ο μίσος εαυτός μου 'ψάχνεται' και ο άλλος μισός λέει 'στ αβγά σου'. Το θέμα είναι πιο απο τα 2 μισά περιλαμβάνει και το πορτοφόλι. Είναι ένα μεγάλο ερώτημα αυτο. -
honda jazz (αλλά αν δεν σε πέρνει κάτσε στα αυγά σου )
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξεκαθαρισε κ τι προβληματα σου εβγαλε ειμαι περιεργος....Τα έχω ξαναπεί σε άλλα θέματα.
Το αυτοκίνητο (Pajero Pinin) αγοράσθηκε το 2006 από τον Παπρά και έγινε ανταλλαγή το 2009 άρον-άρον ... Δόθηκε με 12000χιλιόμετρα ...Ο Παπράς σίγουρα στα τυπικά θέματα service είναι ο καλύτερος του δικτύου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολούνται ιδιαίτερα με προβλήματα. Και αυτός όπως και οι υπόλοιποι της Mitsubishi προσπαθούν να κουκουλώσουν τα τυχόν προβλήματα ή να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ...
Μερικά προβλήματα επιγραμματικά:
- Πόρτα οδηγού με ξεχαρβαλωμένους μεντεσέδες. Η πόρτα κοπάναγε στο σασί.
- Παράθυρο συνοδηγού που όταν κατέβαινε είχε μπόσικα και στις ανωμαλίες ανεβοκατέβαινε μόνο του. Κάποιες φορές το ανέβαζα με τα χέρια ...
- Πίσω θύρα που εσωτερικά κάτι είχε σπάσει (μάλλον κλιπ) ή είχε ξεβιδωθεί (βίδα) και χτύπαγε διαρκώς πάνω στο σασί.
- Ελαστικά Bridgestone καμμένα, ακατάλληλα. Το αυτοκίνητο ήταν εκτεθειμένο και απούλητο στις καιρικές συνθήκες επί 2,5 χρόνια και τα ελαστικά παραγωγής Νοέμβριος 2003 και εγώ αγόρασα το αυτοκίνητο το 2006...
- Πρόβλημα στην οδηγική συμπεριφορά. Το αυτοκίνητο μόλις το παρέλαβα αλλού ήταν το τιμόνι αλλού πήγαινε το αυτοκίνητο. Διαδοχικές ευθυγραμμίσεις (με δικό μου κόστος) χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
- Κάθισμα οδηγού ξεχαρβαλωμένο. Κάτι δεν πήγε καλά στην συναρμολόγηση και δεν καθόταν καλά πάνω στις ράγες και κοπάναγε.
Το αυτοκίνητο είχε και άλλα ψεγάδια αλλά ας μην αναφέρω άλλα ...
Απο ολα αυτα
1)μου δινεις την εντυπωση οτι οταν το πηρες δεν το ελεγξες καθολου με αυτα που λες.Τι διαολο...Τα λαστιχα πχ οταν το πηρες δεν τα ειδες??
2)εμενα ποτε δεν εχει κουκουλοθει προβλημα κ δεν πινω καφεδακι οταν μου φτιαχνουν το αυτοκινητο στον Παπρα οπως αλλοι,αλλα ειμαι διπλα στον μηχανικο
3)μιλαμε για colt κ μου αναφερεσε σε pajero -
Κοιτάξτε ρε παιδιά που άλλα περίμενα και άλλα διαβάζω. Όλος ο κόσμος εδω μέσα θάβει τη Renault και σε αυτο το θέμα οι περισότεροι το προτίνουν. Πάει, θα μου στρίψει.
Προσωπικά, ξαναλέω με τον τοπικο αντιπρόσωπο Mitsu εδω κάτω βάζω και το χέρι μου στη φωτιά οπότε είναι άκυρο να λέμε τί γίνεται σε άλλες πόλεις.
Τί να πώ είμαι κι εγώ μπερδεμένος. Απο τότε που βγήκε το αμάξι απο την εγγύηση το μόνο που έχω πληρώσει - αν θυμάμαι καλά - είναι μια κλειδαριά τιμονιου.
Αυτη τη στιγμη το αμάξι θέλει μια βαλβίδα όπισθεν 50 ευρώ και ένα αισθητήρα βολάν 40 ευρώ. Επίσης υπάρχει μια υποψία ότι ο συμπλέκτης 'τσιμπάει' κάπως. Νιώθω το πόδι μου να πρέπει να αλλάξω ταχύτητα ένα κλίκ πιο πάνω απο όσο χρειαζόταν πριν λίγους μήνες. Επίσης έχει γίνει εφιάλτης μου η κάρτα. Χάλασε η μία και πλήρωσα 185 ευρώ και εκτός αυτου μου έβαλαν και χέρι να την προσέχω σαν τα μάτια μου. Τρέμω κάθε φορά μην πέσει κάτω, μην πάει υγρασία κλπ.
Ο μίσος εαυτός μου 'ψάχνεται' και ο άλλος μισός λέει 'στ αβγά σου'. Το θέμα είναι πιο απο τα 2 μισά περιλαμβάνει και το πορτοφόλι. Είναι ένα μεγάλο ερώτημα αυτο.Εγώ λέω να μείνεις με αυτό που έχεις αντί να πάρεις ένα μικρότερο
-
Απο ολα αυτα
1)μου δινεις την εντυπωση οτι οταν το πηρες δεν το ελεγξες καθολου με αυτα που λες.Τι διαολο...Τα λαστιχα πχ οταν το πηρες δεν τα ειδες??
2)εμενα ποτε δεν εχει κουκουλοθει προβλημα κ δεν πινω καφεδακι οταν μου φτιαχνουν το αυτοκινητο στον Παπρα οπως αλλοι,αλλα ειμαι διπλα στον μηχανικο
3)μιλαμε για colt κ μου αναφερεσε σε pajero- Θεώρησα ότι πήρα καινούριο αυτοκίνητο. Άλλωστε το παρέλαβα μέσα στο (γνωστό) συνεργείο όπου γινόταν της π@τάνας και ενοχλούσε και έπρεπε γρήγορα να το βγάλω έξω να φύγω.
- Και εγώ όταν κατέβηκα 3 φορές μπας και κοιτάξουν τα προβλήματα δίπλα στο αυτοκίνητο ήμουν και βόλτα το κάναμε και τους ήχους άκουσαν και όλα τα είδαν και τίποτα δεν έφτιαξαν ...
- Εσύ μπορείς να μιλάς μόνο για το Colt αλλά εγώ αναφέρομαι στον κατασκευαστή, στον αντιπρόσωπο και γενικά στην εταιρεία. Η άποψή μου για το colt έχει διατυπωθεί ... άλλωστε κατά καιρούς.
-
Επειδή έχεις ένα αμάξι της αμέσως πιο μεγάλης κατηγορίας, νομίζω πως ότι πιο κοντά σε αυτό από τα μικρά είναι το Clio εννοείται με τον TCE. Με τα άλλα θα κάνεις παραχωρήσεις και σε επιδόσεις και σε χώρους(ειδικά με swift και panda). To hyundai καλό φαίνεται, αλλά θα το προτιμούσα στα 1400. Anyway, εγώ έχω το κλιό εδώ και 23 μήνες και είναι μια χαρά. Το μόνο που μου παρουσίασε τώρα πρόσφατα ήταν ένα πρόβλημα στη μίζα, την οποία μου αλλάξανε στην εγγύηση, και καθώς δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο να έχει βγάλει κάποιο άλλο, δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Διάβαζα κάπου μάλιστα ότι το κλιό 3 βγήκε σε μια έρευνα στην ευρώπη πρώτο σε αξιοπιστία μέχρι τα 50.000χλμ σε σχέση με όλα τα μικρά... Για μένα είναι η χρυσή τομή, για αυτό και το προτείνω, ενώ πιστεύω πως για αυτό που ζητάς η βασική έκδοση σε 5πορτο είναι ότι πρέπει. Το δικό μου έχει 16άρες ζάντες, και άμα γινόταν θα το προτιμούσα με 15άρες. Αν και δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, πιστεύω θα είναι πιο άνετο!
Αγορά για "μικρά" πορτοφόλια