-
Γεια σε όλους,
έχω ξεκινήσιε ψάξιμο για trans am pontiac 1982-06 για ανακατασκευή. Πού μπορώ να κοιτάξω εκτός από ΟΔΔΥ για pontiac?
Γνωρίζετε μάντρες με pontiac trans am?
Ακούω παλαβές τιμές 10-12.000 για σάπια αμαξώματα. Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρω κάτι φθηνότερο ποτέ?
Αν γνωρίζετε μαντρες που μπορώ να βρω εξαρτήματα και παλια αμαξώματα απο pontiac trans am ενημρώστε με.
Μια μάντρα στη Νέα Καλχηδόνα - Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να φτάσει κανείς?
Μένω Ηλιούπολη.
Αν γωρίζετε που ακριβώς είναι.....
Ευχαριστώ πολύ, -
Γεια σε όλους,
έχω ξεκινήσιε ψάξιμο για trans am pontiac 1982-06 για ανακατασκευή. Πού μπορώ να κοιτάξω εκτός από ΟΔΔΥ για pontiac?
Ακούω παλαβές τιμές 10-12.000 για σάπια αμαξώματα. Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρω κάτι φθηνότερο ποτέ?
Αν γνωρίζετε μαντρες που μπορώ να βρω εξαρτήματα και παλια αμαξώματα απο pontiac trans am ενημρώστε με.
Μια μάντρα στη Νέα Καλχηδόνα - Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να φτάσει κανείς?
Μένω Ηλιούπολη.
Ευχαριστώ πολύ, -
Γεια σε όλους,
Μένω Ηλιούπολη.
Ευχαριστώ πολύ, -
Forum για Αμερικάνικα αυτοκίνητα
-
Είχα γράψει ένα μεγάλο κείμενο, αλλά ο βλήκας το σβησα κατα λάθος (αγουροξυπνημένος γαρ).
Θα σου γράψω ότι γνωρίζω αύριο. -
Όσο πιό παλιό τόσο πιό καλό :
-
Το πιο όμορφο FireChicken που φτιάχτηκε ποτε. Ειδικά το Turbo 400
Το είχε ένα θείος μου στο Καναδά. Όντως σαπίζουν εύκολα. Ύστερα από 10 χρονια τους βγήκε όλο το πάτωμα όπως οδηγούσανε και τρέχανε σαν τους Flinstones.
Έχει ένας συνάδελφος μου ένα. Καλο συντηρημένο αλλα φαίνεται ότι το όχημα δεν γερνάει καλά με το πέρασμα του χρόνου.
Έχεις δη από κοντά κανένα? Γιατί θα πάθεις πλακα με το πόση δουλειά θα χρειαστεί να γίνει. Και ειδικά άμα είσαι εκτος Αμερικής είναι ακόμα πιο δύσκολο να το συμμαζέψεις.
-
FireChicken ο θρυλικός φοίνικας ;
http://el.wikipedia.org/wiki/Φ�% ... E%AF%CE%B1)
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Forum για Αμερικάνικα αυτοκίνηταΑν μπορεσεις να γραφτεις, ακους Προ ;
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
FireChicken ο θρυλικός φοίνικας ;http://el.wikipedia.org/wiki/Φ�% ... E%AF%CE%B1)
http://www.urbandictionary.com/define.p ... irechicken
Κανονικά το μοντέλο λέγεται Fire Bird. Αλλα του έχουν κoλληση σαν παρατσούκλι Fire Chicken.
-
Λοιπόν, ένας ένας στη σειρά.
Προς τον Geoky (που κατατάλλα γνωρίζει ότι τον συμπαθώ).
Ρε πουλούι μου στείλε κάνα πμ ρε τσιγκούνι, αφού ξέρεις ότι η μνήμη μου είναι σαν του χυσόψαρου. Αν δεν είναι για αμερικάνικο, ή για OPEL, το ξεχνάω!Προς KATRAV.
Αρχικά στο λινκ που σου παρέθεσε ο Κωσταντίνος θα βρεις άτομα που γουστάρουν τις αμερικάνικες τορπιλάκατους, και που έχουν (ή έχουν περάσει από τα χέρια τους) μερικές PONTIAC.Το μοντέλο που ζητάς δεν είναι δύσκολο. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάμποσες, και χωρίς περίεργες μετατροπές στο μοτέρ συνήθως, αλλά είτε θα ναι παρατημένες (από μεριά συντήρησης, με ότι συνεπάγεται αυτό) είτε πανάκριβες 9χωρίς λόγο, απλά τα αμερικάνικα στην Ελλάδα θεωρούνται 'σπάνια'. Τι να πει κανείς...)
Αυτή τη στιγμή στο car.gr πουλιούνται δύο.
Αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/352934/
το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί επιοικώς ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!(Αλλά φαίνεται να μη χρειάζεται τίποτα)
και αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/409443/
το οποίο είναι σε χειρότερη κατάσταση, αλλά σε πολύ λογικότερη τιμή.
Σάπια σε αυτά τα αυτοκίνητα δε πρόκειται να συναντήσεις (τώρα αν πέσεις στην περίπτωση που πέρασε τη μισή ζωή του σε βάλτο τι να πω...) οπότε μην ακούς τι σου λένε. Το μαύρο φαίνεται αρκετά τίμιο από τις φωτό, αλλά μόνο με αυτοψία μπορείς να είσαι σίγουρος.Από ανταλλακτικά από όσο ξέρω δε θα χεις πρόβλημα μιας και για αυτό το μοντέλο υπάρχουν τα πάντα στην αμερική.
Να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουνδύο ρέπλικες του ΚΙΤΤ στην Ελλάδα σχεδόν έτοιμες (Αν δεν κάνω λάθος και στις δύο λείπει το πολιτιμότερο ανταλλακτικο, το ταμπλό, το οποίο είναι και το ακριβότερο), και πρέπει να ετοιμάζεται άλλη μία. Επίσης υπάρχουν κάμποσες απλές TRANS AM σε καλή΄, ή και άριστη κατάσταση.
Επίσης να ξέρεις ότι για να βρεις αρκετά φτηνότερο αυτοκίνητο, θα πρέπει να έχεις υπομονή και να ψάξεις πολύ. Ότι βγει για πούλημα, θα βγει με υψηλή τιμή.
Όσο για το προηγούμενο μοντέλο, για μένα είναι πιο όμορφο, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τη σκουριά. Όπως και όλα τα αμερικάνικα αυτής της περιόδου. Πάντως φίλος μου είχε ένα τέτοιο, κόκκινο, και το πούλησε πριν μερικούς μήνες. Πολύ 'μπάνικο' αυτοκίνητο, και χωρίς τις κλασικές δυσκολίες ανακατασκευής/συντήρησης των MOPAR.
Και επί της ευκαιρίας, γνωστός πουλάει CAMARO Z28 σαν και αυτό:
http://image.automotive.com/f/features/ ... e_view.jpg
http://image.popularhotrodding.com/f/97 ... o_z28+.jpgσε γαλάζιο, βαμμένο, με επισκευασμένο μοτέρ, και αλλαγμένα όλα τα μηχανικά (με τα αντίστοιχα όχι μετατροπές). Ουσιαστικά χρειάζεται σαλόνι (σύμφωνα με τον φίλο άλλαγμα ταπετσαρίες, σύμφωνα με εμένα απλά καθάρισμα και μερικές επισκευές.).
Τιμή 15000Ε.
Το αμάξι έχει πινακίδες.Αυτά για τώρα, ότι άλλο θες ρώτα!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Λοιπόν, ένας ένας στη σειρά.Προς τον Geoky (που κατατάλλα γνωρίζει ότι τον συμπαθώ).
Ρε πουλούι μου στείλε κάνα πμ ρε τσιγκούνι, αφού ξέρεις ότι η μνήμη μου είναι σαν του χ?υσόψαρου. Αν δεν είναι για αμερικάνικο, ή για OPEL, το ξεχνάω!Προσεχε τι γραφεις
Για το dETROIT cRUISERS λεω, μην το ξεχνας
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Πολύ 'μπάνικο' αυτοκίνητο, και χωρίς τις κλασικές δυσκολίες ανακατασκευής/συντήρησης των MOPAR.θα είναι το μοναδικό Fire Bird στο κόσμο με MOPAR ανταλλακτικά. Γιατί η MOPAR είναι αποκλειστική για Dodge, Chrysler, Plymouth & Jeep. Τουλάχιστον ήταν μέχρι που διάβασα το post σου.
-
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Είμαι ήδη εδώ και 1 μήνα σε διαπραγμάτευση με τον Θηβαίο στο car.gr. Όσο για τον άλλο ζητάει πολλά 20.0000 ευρώ για αμάξι με σάπια λάστιχα και ραγισμένο παρμπριζ και χωρίς πινακίδες παρακαλώ!!!
Τουλάχιστον ο Θηβαίος είναι νόμιμος με πινακίδες!!!!Αλλά θεωρώ ότι 10.000 ευρώ για ένα κουφάρι είναι πολλά. Αν σκεφτείς ότι μόνο για βάψιμο χρειάζεται 3.000 ευρώ...
Επειδή ανέφερες οτι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές έχεις κατά νου κάποια μάντρα ή εταιρεία που πουλάει...εδώ στην Αθήνα ή σε πιο απομακρυσμένη περιοχή Κορωπί, Μάκρη,Βούλα...?
Έχω μιλήσει με auto cristi στη Λ.Συγγρού αλλά δεν έχουν κάτι χειροπιαστό μόνο απέξω που όμως είναι ασύμφορο τελωνειακά. Έχω κι εγώ κατά νου τη ρέπλικα του κιττ για να φτιάξω εδώ και 10 χρόνια κοντά. Ο Στέλιος Στρογγυλός είναι φίλος που έχει τη μια ρέπλικα. Για τους άλλους δε ξέρω που είναι.
Στο θέμα μας πίσω θα ήθελα να ξετρυπώσω τις pontiac που αναφέρεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι ιδιοκτήτες τους τις έχουν για πώληση.
Άν μάθεις κάτι για trans am σε πώληση πέρα από αυτες στο car.gr ....
Έχω επιστρατεύσει τους πάντες φίλους γνωστούς για να βρω κάτι. -
Έχει δίκιο ο pro_crossaro για 2 μήνες υπήρχε μια κόκκινη Trans Am '79 model στο car για λιγότερο από 10.000 Ευρώ,
Κατά τα άλλα μόνο στο http://www.detroitcruisers.gr θα βρείς απαντήσεις στα ερωήματα σου .
-
Ισχύει ότι μπορεί να έχει μειωμένα τέλη κυκλοφορίας (για 1600 cc έναντι 5000cc) επειδή είναι από ΟΔΔΥ?
Που μπορώ να μάθω 100% ότι ισχύει κ΄τι τέτοιο αν όντως ετσι είναι...?
Έχει μήπως να κάνει και με το μειωμένο τεκμήριο (40%) που παρέχει το ΟΔΔΥ ή όχι?
Ο θηβαίος στο car.gr αυτό αναφέρει και υποστηρίζει αλλά μήπως τελικά δεν ισχύει? -
Ναι απο ΟΔΔΥ υπάρχει μείωση 40% στο τεκμήριο .
Για το συγκεκρινένο αυτοκίνητο θα πρέπει να δείς την άδεια του , πόσο ακριβώς είναι..
-
¨Δηλαδή αν αναγράφει 1.6 cc θα πληρώσει λιγότερα από 1280 ευρώ για το 2010 για τέλη κυκλοφορίας?!!!!!
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Πολύ 'μπάνικο' αυτοκίνητο, και χωρίς τις κλασικές δυσκολίες ανακατασκευής/συντήρησης των MOPAR.
θα είναι το μοναδικό Fire Bird στο κόσμο με MOPAR ανταλλακτικά. Γιατί η MOPAR είναι αποκλειστική για Dodge, Chrysler, Plymouth & Jeep. Τουλάχιστον ήταν μέχρι που διάβασα το post σου.
Φίλε μου δεν έγραψα ότι τα Chevy είναι MOPAR!!!
Αλλά ότι είναι εξίσου μπάνικο, με τα MOPAR (που κατά τι γνώμη μου είναι τα ομορφότερα!), τα οποία όμως έχουν πρόβλημα με την εύρεση ανταλλακτικών, σε αντίθεση με τους Φοίνικες, για τα οποία υπάρχουν τα ΠΑΝΤΑ!
Ήμαρτον, δίχως να καταλάβουμε κατευθείαν ειρωνία.
Ρώτα πρώτα, και άμα καταλάβεις ότι είμαι μαλάκας ειρωνέψου.Geoky στείλε μου κάποια στιγμή πμ, για να θυμηθώ να μιλήσω στο παλικάρι που 'ελέγχει' το ποιοι μπαίνουν!
-
Δηλαδή αν αναγράφει 1.6 κυβικά θα πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για 1.6 ή μείωση 40% επί το τέλος κυκλοφορίας?
PONTIAC TRANS AM 1982-86