-
Γεια σας,
Είναι και το πρώτο μου πόστ, καλώς σας βρήκα.
Υπολογίζω μέχρι το καλοκαίρι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, το πρώτο της ζωής μου. Ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν ασχολούμουν και τόσο πολύ με τον μαγικό κόσμο των αυτοκινήτων(αν κ είμαι φανατικός των the fast and the furious έργων αλλά και σειρών όπως το overhaulin) και θα ήθελα την βοηθειά σας.
Ψάχνω ένα αμάξι με τα εξής χαρακτηριστικά:
-Μεσαίου μεγέθους
-Όχι πάνω απο 13.000Ε
-Να κάνει μεγάλα ταξίδια άνετα(+/-700 Χμ)
-ΑΣΦΑΛΕΣ
-Όσο πιο οικολογικό γίνετε
-Να δέχεται εύκολα μετατροπές.
-Και τέλος(προαιρετικό βέβαια) να έχει και ωραία εξωτερική όψη.
Πολλά ζητάω ε; Η οδήγηση έχει καταντήσει να είναι το πάθος μου και θέλω το εργαλείο μου να είναι αντάξιο του πάθους μου.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Γεια σας,
Υπολογίζω μέχρι το καλοκαίρι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, το πρώτο της ζωής μου. Ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν ασχολούμουν και τόσο πολύ με τον μαγικό κόσμο των αυτοκινήτων(αν κ είμαι φανατικός των the fast and the furious έργων αλλά και σειρών όπως το overhaulin) και θα ήθελα την βοηθειά σας.
-Μεσαίου μεγέθους
-Όχι πάνω απο 13.000Ε
-ΑΣΦΑΛΕΣ
Πολλά ζητάω ε; Η οδήγηση έχει καταντήσει να είναι το πάθος μου και θέλω το εργαλείο μου να είναι αντάξιο του πάθους μου.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Γεια σας,
-Μεσαίου μεγέθους
-Όχι πάνω απο 13.000Ε
-ΑΣΦΑΛΕΣ
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Agre55or έγραψε:
...
-Όσο πιο οικολογικό γίνετε-Να δέχεται εύκολα μετατροπές.
...Αυτό θέλω πολύ να μου το εξηγήσεις.
Πως γίνεται δηλαδή αυτά τα δύο να συνυπάρξουν.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
Ε εντάξει... για αυτό δεν είπα οικολογικό.. είπα όσο πιο οικολογικό γίνετε. Άλλωστε τις τροποποιήσεις δεν θα τις κάνω άμεσα!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
,
-Μεσαίου μεγέθους-Όχι πάνω απο 13.000Ε
Eνώ αυτό?
-
Μάλλον ο νέος συμφορουμίτης εννοεί μικρομεσαίο και όχι μεσαίο. Έτσι όπως τα βλέπω η μόνη επιλογή του είναι το Pro Ceed 1.4. Όλα τα άλλα ξεφεύγουν σε χρήματα.
ΥΓ1: Φιλική συμβουλή: Άσε τα πειράγματα και τα καγκουρέματα...
ΥΓ2: Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; -
Ο χρήστης Agre55or έγραψε:
Γεια σας,Είναι και το πρώτο μου πόστ, καλώς σας βρήκα.
-Μεσαίου μεγέθους
-Όχι πάνω απο 13.000Ε
-ΑΣΦΑΛΕΣ
Ευχαριστώ πολύ!
καινουργιο ή μεταχειρισμενο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον ο νέος συμφορουμίτης εννοεί μικρομεσαίο και όχι μεσαίο. Έτσι όπως τα βλέπω η μόνη επιλογή του είναι το Pro Ceed 1.4. Όλα τα άλλα ξεφεύγουν σε χρήματα.ΥΓ1: Φιλική συμβουλή: Άσε τα πειράγματα και τα καγκουρέματα...
ΥΓ2: Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;18αρης αλλά οδηγάω(έστω κ παράνομα 2 χρόνια τώρα). Ε καλά όταν λέω πειράγματα μην φανταστείς κάτι χαι κλαι μαιν...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γεια σας,
-Μεσαίου μεγέθους
-Όχι πάνω απο 13.000Ε
-ΑΣΦΑΛΕΣ
Ευχαριστώ πολύ!
καινουργιο ή μεταχειρισμενο;
Καινούριο!
-
Σε αυτά τα €€€, και με αυτές τις προδιαγραφές, μόνο κάτι σε μτχ.
Ειδικά το 700χλμ 'άνετα' το παρέχουν λίγα αυτοκίνητα. -
Ε μην το λες... Ένα μικρομεσαίο βγάζει άνετα 700 χιλιόμετρα... ειδικά όταν είσαι 18...
-
Μάλλον ο νέος συμφορουμίτης εννοεί μικρομεσαίο και όχι μεσαίο. Έτσι όπως τα βλέπω η μόνη επιλογή του είναι το Pro Ceed 1.4. Όλα τα άλλα ξεφεύγουν σε χρήματα.+1
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο! -
Μιας και πρωταθηκε το kia pro ceed εχω να πω +100000000.Ο αδερφος μου κατεβαινει απο Αλεξανδρουπολη-Λαμια (νομιζω πανω απο 700χλμ) ανετοτατα και πολυ οικονομικα.Εως τωρα κανενα προβλημα και πολυ ομορφο.
ΥΓ Οαδερφος μου ειναι 1 χρονο μεγαλυτερος σου και ειχε τα ιδια πραγματα με εσενα στο μυαλο του οταν το πηρε (εκτος απο το ''οικολογικο'' )
-
Το ΚΙΑ βγαίνει στα 12.500 Ευρώ στην βασική του έκδοση που περιλαμβάνει όμως τα πάντα. Εναλλακτικά, το Fiat Bravo 1.4 T-Jet Active βγαίνει στα 14.100. Τα οδηγείς και αποφασίζεις.
-
το Fiat Bravo 1.4 T-Jet Active βγαίνει στα 14.100. Τα οδηγείς και αποφασίζεις.εκει εσυ
εναλλακτικα αγορι μου mini cooper s works ....οσο για το kia αρκετα καλη επιλογη!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το Fiat Bravo 1.4 T-Jet Active βγαίνει στα 14.100. Τα οδηγείς και αποφασίζεις.
εκει εσυ
**εναλλακτικα αγορι μου mini cooper s works **....οσο για το kia αρκετα καλη επιλογη!
Το προτιμάς από την 335i δηλαδή;
-
εκπληκτικο αυτοκινητο και η 335 ΑΛΛΑ επειδη γενικα αν ημουν αναμεσα σ αυτα τα δυο...και επειδη δεν με νοιαζει η ''μουρη'' αλλα η ουσια και το παιχνιδι....ΜΙΝΙ με τα χιλια!!!!
ασε που σ στροφιλικια σε βουνα την εχει για πλακα την 335 σε ευθειες θα κανω στην ακρη ...αλλα δεν με νοιαζει εκει...ολοι τρεχουν στις ευθειες.!!
με τα μπλοκε του !!!!!!!!! και ειναι και το παλιο ....
με τερμα γκαζι και 200 αλογα στους μπροστινους ροχους και ειναι τρενο!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5L3o5NP_lV4&NR=1δες το στο 1:55
σορρυ για το φιλε απλα βρηκα τον realzeus και τα ειπαμε ! -
Εξαρτάται... σε στροφούλες στυλ πίστας καρτ ναι. Σε μεικτή διαδρομή με πατημένες καμπές, μέτριες και κλειστές όμως (καταστάσεις πίστας ή πιο ανοιχτού βουνού) δεν θα είχε πολλές ελπίδες ο σπόρος.
Ωραίο video 106 ! Τα λατρεύεις πάντως τα μικρά σου φίλε...
-
Εξαρτάται... σε στροφούλες στυλ πίστας καρτ ναι. Σε μεικτή διαδρομή με πατημένες καμπές, μέτριες και κλειστές όμως (καταστάσεις πίστας ή πιο ανοιχτού βουνού) δεν θα είχε πολλές ελπίδες ο σπόρος.Ωραίο video 106 ! Τα λατρεύεις πάντως τα μικρά σου φίλε...
ο σπορος ε?????
Youtube Videoμ αρεσουν τα μικρα πυραυλακια που ντροπιαζουν μεγαλα μουρατα
σορρυ
Αγορά αυτοκινήτου