-
Εμαθα οτι για τα diesel ASX γινεται καποια αναβαθμιση απο την αντιπροσωπεια. Γνωριζει καποιος αν ισχυει και αν ναι τι βελτιωνει?
-
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Κι εγω δέρμα θελω αλλα αυτή τη στιγμή και για αρκετό ακόμα καιρο τα οικονομικά δεν μου το επιτρέπουν.
Τα καλλυματα μου τα έβαλε ο αδερφός μου που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων και βάζει συνέχεια.
Άλλωστε δεν θα αφηνα κανέναν να μου ξηλώσει τα καθίσματα σε καινούριο αμάξι !
Οπότε είναι μια καλη προσωρινή λύση. Είναι καλής ποιότητας και θα κρατήσει χρονια.
Για τους αεροσακους υπάρχει τρύπα στο πλάι ραμμένη κανονικά . Το έχουν προβλέψει .Επίσης νομίζω ότι σε λευκό αμάξι ταιριάζει καφέ, μπορντω, και μαυρο δέρμα μέσα. Τα ανοιχτοχρωμα όπως μπεζ και του πάγου ταιριάζουν σε πιο σκουροχρωμα αυτοκινητα. Γνώμη μου βέβαια.
σωστή η πρόβλεψη, πόσο σου κόστισαν? Φαίνονται καλή περίπτωση.
Εγώ πάντως που έχω δέρμα θα σας πω ότι έιναι ωραίο μουράτο κτλ κτλ αλλά εάν άνχος το έχεις, θέλει περιποίηση και επίσης το καλοκαίρι μόνο κολάς πάνω του ΄πότε θες πλατοκαθίσματα ή στην χερότερη μόνιμα πετσέτα. Δεν νομίζω στο επόμενο μου αμάξι να ξαναβάλω. -
Ο χρήστης Nikostheod έγραψε:
Εμαθα οτι για τα diesel ASX γινεται καποια αναβαθμιση απο την αντιπροσωπεια. Γνωριζει καποιος αν ισχυει και αν ναι τι βελτιωνει?Ναι... την τιμή (προς τα πάνω φυσικά!)
-
χαχαχα αλήθεια?
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Κι εγω δέρμα θελω αλλα αυτή τη στιγμή και για αρκετό ακόμα καιρο τα οικονομικά δεν μου το επιτρέπουν.
Τα καλλυματα μου τα έβαλε ο αδερφός μου που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων και βάζει συνέχεια.
Άλλωστε δεν θα αφηνα κανέναν να μου ξηλώσει τα καθίσματα σε καινούριο αμάξι !
Οπότε είναι μια καλη προσωρινή λύση. Είναι καλής ποιότητας και θα κρατήσει χρονια.
Για τους αεροσακους υπάρχει τρύπα στο πλάι ραμμένη κανονικά . Το έχουν προβλέψει .Επίσης νομίζω ότι σε λευκό αμάξι ταιριάζει καφέ, μπορντω, και μαυρο δέρμα μέσα. Τα ανοιχτοχρωμα όπως μπεζ και του πάγου ταιριάζουν σε πιο σκουροχρωμα αυτοκινητα. Γνώμη μου βέβαια.
σωστή η πρόβλεψη, πόσο σου κόστισαν? Φαίνονται καλή περίπτωση.
Εγώ πάντως που έχω δέρμα θα σας πω ότι έιναι ωραίο μουράτο κτλ κτλ αλλά εάν άνχος το έχεις, θέλει περιποίηση και επίσης το καλοκαίρι μόνο κολάς πάνω του ΄πότε θες πλατοκαθίσματα ή στην χερότερη μόνιμα πετσέτα. Δεν νομίζω στο επόμενο μου αμάξι να ξαναβάλω.Ξέρω για τα μειονεκτήματα του δέρματος αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άλλο πράγμα το δερμάτινο σαλόνι...
Εγώ επέλεξα δερματίνη γιατί έχω τα παιδιά και ότι και να πέσει επάνω, ακόμα και υγρό, καθαρίζει εύκολα και δεν αφήνει λεκέδες...
Το κόστος για τα συγκεκριμένα είναι περίπου στα 300 ευρώ.Αλλά παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο. Τα καλλύματα κόβονται και ράβονται στο χέρι με πατρόν για κάθε μοντέλο ξεχωριστά. -
Καμια πιο σοβαρη απαντηση αν εχει καποιος για το θεμα της αναβαθμισης του ASX diesel. Φιλε μου αν δεν γουσταρεις ASX μην παιρνεις ASX. Ασε εμας που το πηραμε να συνεχισουμε να το απολαμβανουμε σε καθε του χιλιομετρο!!! Προσωπικα εγω που το πηρα παντως δεν το μετανοιωσα καθολου. Απεναντιας μαλιστα ......
-
Ο χρήστης Nikostheod έγραψε:
Καμια πιο σοβαρη απαντηση αν εχει καποιος για το θεμα της αναβαθμισης του ASX diesel. Φιλε μου αν δεν γουσταρεις ASX μην παιρνεις ASX. Ασε εμας που το πηραμε να συνεχισουμε να το απολαμβανουμε σε καθε του χιλιομετρο!!! Προσωπικα εγω που το πηρα παντως δεν το μετανοιωσα καθολου. Απεναντιας μαλιστα ......Με μια αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του συμφορουμίτη που 'αστειευτηκε' με την αναβαθμιση και την τιμή του αυτοκινήτου θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι είναι ήδη κάτοχος του ASX. Οι εξυπνάδες τύπου 'μην το παίρνεις αν δεν γουστάρεις' κλπ υποδείξεις απλώς ... φαιδρότητες.
Ρωτα τον αντιπροσωπο σου να σου πει σίγουρα και απο πρώτο χέρι αν υπάρχει ή οχι αναβαθμιση. Προφανώς είσαι ακόμα στις εγγυήσεις του αυτοκινητου σου και θα θέλεις και θα πρέπει να είσαι σίγουρος για την αναβαθμιση! -
αυτό το έχει τσεκάρει κανείς?
http://www.auto-view.gr/mitsubishi-mult ... tooht.html
χωρίς να κοιτάμε το κόστος του, θα το βάζατε ή είναι ρίσκο να αλλάξεις αυτό που έχει πάνω? -
(το οποίο στην Αμερική έχει 363 ντόλαρς!!!!)
-
Ρε παιδια λες και ρωταω τιποτε περιεργο κανετε μερικοι!!!!! Οποιος δεν γνωριζει κατι απλα ΔΕΝ σχολιαζει. Ας μην αρχιζουν μερικοι τις . Εδω ρωταει ο καθενας για την απορια που εχει μηπως και βοηθηθει απο καποιον αλλο που το γνωριζει. Ξερω φιλε μου οτι η αντιπροσωπεια λογικα θα με ενημερωσει για το αν υπαρχει αναβαθμιση. Ηθελα ομως να μου πει καποιος που τυχον την εκανε, τι σοι αναβαθμιση ειναι αυτη. Τοσο δυσκολο ειναι????? Γιαυτο νομιζω οτι υπαρχει και το forum εδω. Οσο για το αν ο φιλος εχει ηδη το ASX, δεν καθομαι να το ψαξω ή να δω ολες τις αναρτησεις που εχει κανει ο καθενας. Λοιπον αν γνωριζει καποιος ας πει, αλλιως θα σας πω εγω οταν κανω την αναβαθμιση στην αντιπροσωπεια.
-
περασα μουλτιμιντια επωνυμη οθονη και ψηφιακο δεκτη tv και δεν εχω κανενα προβλημα
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι και εγώ κάτοχος ενός mitsubishi asx diesel invite 4wd εδώ και ένα μήνα.
Στη φωτό είμαι σε ένα εκκλησάκι κοντά στη Βλάστη Κοζάνης και πίσω φαντάζει το Όρος Άσκιο (Σινιάτσικο).
Το μόνο που πρόσθεσα στο αυτοκίνητο είναι φιμέ τζάμια και συναγερμός.
Το e-bay πάντως έχει αρκετά αξεσουάρ αλλά δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά αυτή τη στιγμή.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το αυτοκίνητο. Έχοντας κάνει 3000 χιλιόμετρα μοιρασμένα παντού (σε αυτοκινητόδρομο, σε ορεινή διαδρομή και στην πόλη), μπορ'ω να πω ότι η κατανάλωση του αυτοκινήτου χωρίς να πάμε πολύ σιγά ή πολύ γρήγορα κυμάινεται στα 6-7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, δηλαδή στα 60 λίτρα που έχει το ρεζερβουάρ βγάζει 850 χιλιόμετρα άνετα.
Κανένα πρόβλημα έως τώρα, αυτό το τρίξιμο στο τιμόνι που ανέφερε ο φίλος δεν το άκουσα εγώ.
Για το μόνο που παραπονέθηκα ήταν το χειρόφρενο που δεν έπιανε εύκολα σε μεγάλες ανηφόρες αλλά μου είπαν ότι κουμπώνει σε διάφορες σκάλες και δεν ήταν θέμα ντίζας.
Πάντως, εκτός των άλλων, είναι από τα λίγα ντίζελ που έχουν καδένα χρονισμού και όχι ιμάντα.
Επίσης, έχοντας και άλλο αυτοκίνητο που το έχω κάνει μετατροπή σε υγραέριο μπορώ να πω ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αυτή τη μηχανή και αυτούς τους ίππους συμφέρει το ντίζελ. Το υγραέριο σε τέτοια αυτοκίνητα καίει 13-20 λίτρα/100 χιλιόμετρα (τουλάχιστον σε x-trail, Honda CRV και Subaru Forester που έχουν κάποιοι φίλοι).
Καλά θα ήταν να δημιουργήσουμε ένα φόρουμ οι κάτοχοι για να τα λέμε πιο συχνά και να κάνουμε και καμία βόλτα.
Καλά ταξίδια λοιπόν σε όλους. -
Ο χρήστης nik_dim έγραψε:
περασα μουλτιμιντια επωνυμη οθονη και ψηφιακο δεκτη tv και δεν εχω κανενα προβλημαφίλε μου για δώσε καμμιά πληροφορία. Τιμή? μοντέλο?
-
η οθονη που περασα ειναι kenwood DNX7260BT και ψηφιακο δεκτη tv της kenwood.megasound.com.gr .το αυτοκινητο (diesel 4x4)το εχω απο 2/6 εχω κανει 7500χιλ ειναι αψογο.καλο θα ειναι να δημιουργεισουμε ενα club asx και να διοργανονουμε εκδρομες.το ιδιο εχουν κανει και καπιοι που εχουνε outlander.Δημητρης Λαρισα
-
..... αλλιως θα σας πω εγω οταν κανω την αναβαθμιση στην αντιπροσωπεια.[/quote]
Ναι να μας πεις σε παρακαλώ! Να σου πω και εγώ για την αντιπροσωπεία μερικά πράγματα μιας και έχοντας το 1.8 DiD εδώ και 3 μήνες με 6.000+ χιλιόμετρα έχω και εγώ κάποιες εμπειρίες και αντίστοιχους προβληματισμούς...
- ο συγκεκριμένος κινητήρας επειδή είναι καινούργιος έχει πολύ συγκεκριμένες απατήσεις στην ποιότητα του πετρελαίου που του βάζεις καθώς και στον τύπο του λαδιού που θα χρησιμοποιηθεί.
- Το αυτοκίνητο φέρει ένα ειδικό φίλτρο κατακράτησης των καταλοίπων της καύσης (Diesel Particulate Filter -DPF) το οποίο έχει και μια λειτουργία αυτοκαθαρισμού η οποία όταν συμβαίνει παρατηρούνται κάποια φαινόμενα όπως: α) αυξημένη κατανάλωση β) έντονη μυρωδιά καμένου πετρελαίου γ) πιο έντονος ήχος από τον κινητήρα δ) μειωμένη απόδοση κλπ.
Το κάθε πότε συμβαίνει δεν προσδιορίζεται πουθενά (εννοώ βιβλίο ή ιστοσελίδα του κατασκευαστή), ενώ σε κάποια forum του εξωτερικού είδα κάποιους να αναφέρουν ότι τους συμβαίνει ακόμα και κάθε 300 - 500 χιλ. Εγώ στο δικό μου το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει 4 φορές στα 6.000χλμ, από τις οποίες σε μια από αυτές (και πριν μάθω για αυτά που αναφέρω παραπάνω) πήγα σε ένα επίσημο συνεργείο όπου μου είπαν να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας για να επανέλθει η φυσιολογική ένδειξη κατανάλωσης στο trip computer
Να μην σου πω βέβαια για το τι λάδι πήγαν να μου βάλουν (σίγουρα όχι αυτό με τις προδιαγραφές που αναφέρει ο κατασκευαστής στο βιβλιαράκι) ούτε επίσης για το κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις λάδια και να κάνεις service - αφού ο καθένας λέει τα δικά του.Αυτό που ανέφερα για την τιμή και προφανώς το παρεξήγησες το άκουσα και αυτό σε αντιπροσωπεία - το είπα για πλάκα φυσικά - δεν το αποκλείω όμως να επαληθευτεί. Οπότε το θέμα της οποιαδήποτε αναβάθμισης που θα μπορούσε να υπάρχει για το αυτοκίνητό μας, το θεωρώ απίθανο να το μαθαίναμε από τα δικά μας σαΐνια.
Φυσικά αν μάθω κάτι σχετικό θα το post-άρω, ενώ για όσους φίλους ενδιαφέρονται στο http://www.asxownersclub.com/ καλύπτεται ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων για το ASX.
-
το έκλεισα και εγώ μάγκες και περιμένω ανυπόμονα!!!! (diesel 2x4)
το καθυστέρισα πολύ γιατί ενώ το αμάξι μου άρεσε πολύ με χαλούσαν 2-3 πραγματάκια όπως το ότι δεν μπορούσα να πάρω και diesel και πανόραμα καθώς και το 'φτωχό' εσωτερικό. (όχι στα κοντερ, αλλά στο ραδιο-cd). Θα βάλω όμως και οθόνη οπότε θα αλλάξει μέσα. Η μόνη παραχώρηση που έκανα τελικά ήταν στην οροφή που ήθελα πολύ. Απλά δεν βρήκα τελικά κάτι που να μου αρέσει τόσο. Το hyundai ix35 τελικά που περίμενα να οδηγήσω μου φάνηκε λίγο (κυρίως ο κινητήρας γιατί κατά τα άλλα είναι όμορφο) σε σχέση με το mitsubishi.
Τεσπα έπρεπε να βιαστώ να πάρω απόφαση για να μην χάσω την απόσυρση. Με τον χρόνο που έφαγα κατάφερα να φάω μια ακόμα αύξηση στο κεφάλι 500 ευρώ η οποία είναι καινούργια. Οπότε όσοι το ψάχνετε να ξέρετε!!!
Χρωματάκι το u17 δηλαδή το titanium (μολυβί). Αν δεν το έβλεπα από κοντά δεν θα με ενδιέφερε το χρώμα αλλά το είδα και έπαθα ζημιά. Δεν είναι ούτε γκρι, ούτε ασημί. Κάτι ενδιάμεσο και του πάει πολύ.
Εύχομαι να μην αργήσει πάνω από τα τέλη Οκτώβρη. Το κακό είναι ότι με βλέπω να πληρώνω σήμα για 1-2 μήνες -
χθες πήγα στον Σαρακακη για δω το τριξιμο που ακούγεται στο τιμόνι .
Αλλά όπως πάντα συμβαίνει σε τέτοιες περιπτωσεις όταν πας στο συνεργείο δεν ακούγεται τίποτα
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τις τρεις τελευταίες ημέρες δεν έχει κάνει αυτο το τριξιμο, αλλα αφού είχα το ραντεβού πήγα.
Το πήγαν βόλτα, το πήγαμε και μαζί, φυσικά γνωρίζουν το θέμα με το σπιραλ του αεροσακου στο τιμόνι, (το εχει βγαλει σε αλλα μοντελα της Mitsubishi), αλλά μου είπαν ότι αφού δεν ακούν τίποτα δεν γίνεται να το αλλάξουν ... Εγω βέβαια ακόμα ακουω έστω και ανεπαίσθητα το τριξιμο αλλα άντε να πείσεις αυτούς. Και τελικά είπαμε ότι όταν το ξανακάνει έντονα θα πάω χωρις ραντεβού να το δουν και θα το αλλάξουν χωρις κανένα πρόβλημα.
Όσον αφορά την αναβάθμιση το δικό μου έχει το καινούριο προγραμμα αφού είναι πολυ πρόσφατο μοντέλο !Επίσης έχω ως τώρα 2.100 χλμ και δεν έχω καταλάβει να κάνει αυτή τη λειτουργία αυτοκαθαρισμου του φιλτρου.. Υπάρχει περίπτωση να την κάνει κ να μην το καταλάβεις ;
Και κάτι άσχετο: το Bluetooth το γνήσιο γνωρίζει κάποιος αν συνδέεται με κινητο iPhone ; Ευχαριστώ !
Πείτε προτάσεις για να οργανώσουμε το δικό μας φόρουμ. Αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί να γίνει αυτο ας μας πει!
-
το φιλτρο dpf κανει αυτοκαθαρισμο γιατι φταιει το πετρελαιο?εχω κανει 7500χιλ και του βαζω μονο vpawer της sell.το εχω παρατηρισει και εγω αυτο με την καταναλοση καυσιμου αλλα μετα απο 20 λεπτα ταξιδιου το trip επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα.
-
σχετικα με το φιλτρο dpf πρεπει να κανει αυτοκαθαρση η υπαρχει προβλημα οταν γινετε αυτο?εχω κανει 7500χιλ και μου το εχει κανει 4 περιπου φορες αυτο με την αυξημενη καταναλοση.μετα ομως απο 20 λεπτα ταξιδιου επανερχεται το trip σε κανονικα επιπεδα.εως τωρα το μονο πετρελαιο που εχω βαλει ειναι το V PAWER της SELL.εχει να κανει με την ποιοτητα του πετρελαιου?
-
http://www.witson.com/en/products.html? ... I%20Series για multimedia δειτε και στο λινκ που εβαλα!
οσον αφορα το φιλτρο και το καθαρισμο αυτο ειναι αναλογα την ποιοτητα του καυσιμου που βαζει ο καθενας και ο τροπος οδηγησεις (πχ σταματα-ξεκινα κτλ)οταν το κανει αυτο απλα καντε μια βολτα για περιπου 20-25 χιλιομετρα και θα επιστρεψει η καταναλωση στα σωστα επιπεδα!
diesel θα ερθουν παλι τον Οκτωβρη απο οτι μου ειπαν,60 περιπου Invite 4x2 & 90 Invite 4x4
Mitsubishi ASX Crossover