-
Δεν ξέρω αν θα στις αλλάξουν. Πάντως στο δικό μου δεν είχαν κάνει τέτοιες γρατζουνιές 9 χρόνια που τις είχα. Της llumar ήταν.
Άλλωστε γράφουν ότι έχουν αντιχαρακτική επίστρωση... Μάλλον δεν δικαιολογούνται γρατζουνιές.Στο καινούριο θα μου βάλει κι εμένα 3Μ. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
-
Έχω βάλει τισ 3Μ cs-35 και στο ASX και σε Smart. Δεν έχει παρουσιαστεί κάτι μέχρι στιγμής. Είναι σημαντικό όμως για τισ δύο πρώτες ημέρες να μην ανοίγουν τα παράθυρα και για τισ πέντε πρώτες να μην πλυνετε τα τζάμια από μέσα.
Μέσω αντιπροσώπου πλήρωσα 200 €. Πιέστε για καλύτερη τιμή. -
john γρατσουνιες ειχαν γινει και στα τζαμια στα ιδια σημεια πριν να μπουν οι μεμβρανες . παρολο που εψαξα και καθαρισα προσεκτικα τα λαστιχα οι γρατσουνιες εγιναν και στις μεμβρανες , δεν ξερω γιατι....
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
john γρατσουνιες ειχαν γινει και στα τζαμια στα ιδια σημεια πριν να μπουν οι μεμβρανες . παρολο που εψαξα και καθαρισα προσεκτικα τα λαστιχα οι γρατσουνιες εγιναν και στις μεμβρανες , δεν ξερω γιατι....Μήπως οι γρατζουνιες δημιουργούνται απο το μηχανισμό εσωτερικά κι όχι απο τα λάστιχα;
-
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
john γρατσουνιες ειχαν γινει και στα τζαμια στα ιδια σημεια πριν να μπουν οι μεμβρανες . παρολο που εψαξα και καθαρισα προσεκτικα τα λαστιχα οι γρατσουνιες εγιναν και στις μεμβρανες , δεν ξερω γιατι....
Μήπως οι γρατζουνιες δημιουργούνται απο το μηχανισμό εσωτερικά κι όχι απο τα λάστιχα;
χμμμ το σκέφτηκα κι εγω αυτό αλλα ειναι πολύ λεπτές γρατσουνιές και σε μη συμμετρικά σημεία , άλλωστε δεν ξέρω καν πως λειτουργεί ο μηχανισμός των παραθύρων.
παντως το yaris ειχε ενα θέμα απο την αρχή με τα παράθυρα , ο μηχανισμό τους είναι πολύ χάλια , καθόλου ομαλή κίνηση και χωρίς προστασία τερματισμού κλεισίματος. Επίσης τα παράθυρα έχουν αρκετό ''αέρα'' στα κανάλια που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ξεκρέμαστα , αλλα αυτά ήταν απο την αρχή , είναι θέμα κατασκευής.Στο επόμενο μοντέλο το διόρθωσαν.
Νομίζω για να ανοίξω όλη την πόρτα και να βγάλω το μηχανισμό ούτε λόγος (εκτός αν τους το ζητήσω οταν το παω στο service , αξίζει λέτε?) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Μήπως οι γρατζουνιες δημιουργούνται απο το μηχανισμό εσωτερικά κι όχι απο τα λάστιχα;
χμμμ το σκέφτηκα κι εγω αυτό αλλα ειναι πολύ λεπτές γρατσουνιές και σε μη συμμετρικά σημεία , άλλωστε δεν ξέρω καν πως λειτουργεί ο μηχανισμός των παραθύρων.
παντως το yaris ειχε ενα θέμα απο την αρχή με τα παράθυρα , ο μηχανισμό τους είναι πολύ χάλια , καθόλου ομαλή κίνηση και χωρίς προστασία τερματισμού κλεισίματος. Επίσης τα παράθυρα έχουν αρκετό ''αέρα'' στα κανάλια που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ξεκρέμαστα , αλλα αυτά ήταν απο την αρχή , είναι θέμα κατασκευής.Στο επόμενο μοντέλο το διόρθωσαν.
Νομίζω για να ανοίξω όλη την πόρτα και να βγάλω το μηχανισμό ούτε λόγος (εκτός αν τους το ζητήσω οταν το παω στο service , αξίζει λέτε?)Ιάπωνας...τί περίμενες???
Ίσως στην αντιπροσωπεια ξέρουν τί φταίει οπότε θα δεις αν αξίζει ή αν διορθώνεται... -
στην αντιπροσωπειαααα??? τρελαθηκες???? μοντελο του 2000? σε ενα καλο κυρ μητσο το παω που ειναι τσεκαρισμενος!!!!!http://www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/lol.gif images/smilies/lol.gif
-
Καλησπέρα σε όλους.
Κι εγώ παρήγγειλα το asx invite 4x4 1.8 Did άσπρο. Ήταν το μοναδικό διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο τελωνείο (έτσι μου είπανε τουλάχιστον εδώ στην Κοζάνη). Θα έρθει και ένα ανθρακί μου είπανε τον Ιούλιο και μετά καλό Σεπτέμβρη και ίσως και να κάνει και χρόνο, δεν ξέρουνε.
Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι απο τους καλύτερους πετρελαιοκινητήρες που κυκλοφορούν διότι κάποια άλλα (π.χ. qashqai, duster) φοράνε πετρελαιοκινητήρες από άλλες εταιρίες (dci της Renault) ενώ στο asx είναι made in Japan.
Επειδή είχα ιαπωνικό αυτοκίνητο και παλιά (Nissan Almera) και δεν έχω ξετρελαθεί με το γερμανικό opel corsa της γυναίκας μου ήθελα πάλι Ιάπωνα. Για γάλλο δεν το συζητάω καν, λόγω εμπειρίες φίλων.
Το test drive με εντυπωσίασε και κάποιος φίλος που έχει το ίδιο εδώ και 3 μήνες είναι πολύ ευχαριστημένος (20.000 χμ ήδη). Το intense panorama (που δεν βγαίνει πια λόγω μεγάλης ζήτησης μου είπανε) είναι πολύ ωραία αίσθηση αλλά μειώνει αρκετά το ύψος κεφαλιού των πίσω επιβατών.
Κρίμα πάντως που αυτοκίνητο κοντά στα 30000 δεν έχει φιμέ τζάμια και συναγερμό.
Επίσης, το CD player δεν με εντυπωσίασε, θυμίζει παλιότερα ηχοσυστήματα. Θα μπορούσανε να βάλουνε κάτι καλύτερο.
Αν δεν έπαιρνα πάντως SUV, θα έπαιρνα τον καινούργιο πετρελαιοκινητήρα Drive της Volvo, είναι φοβερός.
Το όχημα θα το πάρω σε δυο βδομάδες μου είπανε, μόλις το λάβω θα σας πω εντυπώσεις. -
Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτό; Ξέρει κανείς; Πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα με Διαχειριστή;
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτό; Ξέρει κανείς; Πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα με Διαχειριστή;Δεν ειμει σίγουρος αλλα νομίζω πως πρέπει πρώτα να τις ανεβασεις σε κάποιο σάιτ και μετά να βάλεις το λινκ εδώ.
-
Τί έγινε βρε Iliasoul με εκείνες τις φωτό. Δεν έβγαλες άκρη ακόμη?
Βάλε καμία να φτιαχτούμε κι εμείς.
-
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Τί έγινε βρε Iliasoul με εκείνες τις φωτό. Δεν έβγαλες άκρη ακόμη?Βάλε καμία να φτιαχτούμε κι εμείς.
Τίποτα. Δεν μου έχει απαντήσει κάποιος
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Τί έγινε βρε Iliasoul με εκείνες τις φωτό. Δεν έβγαλες άκρη ακόμη?
Βάλε καμία να φτιαχτούμε κι εμείς.
Τίποτα. Δεν μου έχει απαντήσει κάποιος
Αυτό το διάβασες?
viewtopic.php?f=11&t=22303 -
Πιστεύω να φαινεται κατι...
-
Πολύ ωραίο. Το ινοξ περίγραμμα της μάσκας λέει πολλά.
-
Ωχ ωχ ωχ
-
Αρκετά περιορισμένη η χρήση του. Τόση που δεν καλύπτει ούτε βασικές ανάγκες!
-
Less is more.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Less is more.Not for me, my friend! Όταν λέμε more ... να το εννοούμε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρκετά περιορισμένη η χρήση του. Τόση που δεν καλύπτει ούτε βασικές ανάγκες!Τι εννοείς φίλε μου;
Mitsubishi ASX Crossover