-
παιδες οι τραπεζες σε τετοια δανεια δεν παιρνουν εξοδα τα παιρνει μαυρα ο εμπορος. Τα προετοιμασια αυτοκινητου ιεναι το ξεκερωμα πλυσιμο που βγαζουν ζελατινες λαδια νερα κτλ κτλ κοροιδιστικα δηλ. Τα εξοδα απο εμπορο σε εμπορο αλλαζουν (για το ιδιο αμαξι μιλαμε παντα).
-
Σίγουρα με τα έξοδα κάτι παίζει. Όπου σε πιάσουν...
Στη δικιά μου περίπτωση για τα έξοδα φακέλου έδωσα στον αντιπρόσωπο την απόφαση δικαστηρίου ότι είναι καταχρηστικά. Μου το έπαιζε κινέζος ότι δεν ήξερε ότι υπάρχει τέτοιο δεδικασμένο. Μου είπε ότι θα μιλήσει με τη τράπεζα να μην συμπεριληφθούν.
Και βλεπουμε... -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Καλα ενα μηνα θελει το παρακαταθηκων να σου εγκρινει ενα δανειο ??? Ο εμπορος που θα κανεις αγορα συνεργαζεται με τραπεζα αυτος στο βγαζει σε μια μερα.Ένα μήνα για την έγκριση και άλλες 10 μέρες για την εκταμίευση!
Το ξέρω για τον έμπορο απλά δεν συμφέρει να πάω σε τράπεζα αφού μπορώ να το πάρω από το Παρακαταθηκών. 6.5% σταθερό επιτόκιο και έως 10 χρόνια αποπληρωμή.
Σήμερα πάντως πήγα από κει και μου είπαν ότι είναι σε καλό δρόμο η έγκριση!!Επίσης επικοινώνησα με dealer στη Γερμανία για το panorama + xenon. Μου το αφήνει 20.500 net (το ΦΠΑ για καινούριο το πληρώνεις εδώ υποχρωτικά), αλλά το τελωνείο +φπα + ναύλα πάει κάπου στα 10.000
Οπότε έρχεται το ίδιο, απλά κερδίζεις το ότι εδώ δεν έρχεται με οροφή. Αν υπολογίσεις και την απόσυρση σου βγαίνει και πιο ακριβό!
Παράδοση και στην Γερμανία έχει 3 μήνες. Οπότε μην κατηγορούμε μόνο τους δικούς μας!! -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Οπότε έρχεται το ίδιο, απλά κερδίζεις το ότι εδώ δεν έρχεται με οροφή. Αν υπολογίσεις και την απόσυρση σου βγαίνει και πιο ακριβό!
Παράδοση και στην Γερμανία έχει 3 μήνες. Οπότε μην κατηγορούμε μόνο τους δικούς μας!!Και δεν έχεις και εγγύηση
-
παιδια ερχεται το ιδιο ''μονο που δεν εχει οροφη και xenon''? επίοης ξεχάσατε άλλη μια ''λεπτομέρεια'' η έκδοση που συζητάτε, έξω έχει και δερμάτινο σαλόνι (έλα μωρέ σιγά το πράμα) διαβαζετε τι γραφετε? θυμαστε λιγο ποσο χρεωναν το μοντελο οταν ερχοταν με οροφη? μιλαμε για αρκετα χρηματα γι αυτο αφηστε τα ''μονο''
Η παράδοση σε 3 μήνες ισχύει πλέον παντού και σ όλες τις μάρκες ΕΦΟΣΟΝ βαλεις εξτρα πάνω στις διάφορες εκδόσεις , π.χ. ηλιοροφή , φιμε τζάμια ή καποιο άλλο gudget , αλλιως ο χρόνος παράδοσης ειναι 1 μήνας. αναφέρομαι βέβαια σε όλες τις υπόλοιπες μάρκες αυτοκινήτων αφου η mitsu ούτε extra βάζει και κάνει και 3 μήνες αμα λάχει να ούμε....... (ας μην αρχίσω πάλι να τους κράζω) -
Γιατί τότε στη Γερμανια όπου το μοντελο είναι φουλ, με οροφή, δερματινα και Rockford κάνει τρεισ μήνες και όχι ενα;
-
Απο το site της Μitsubishi απουσιαζουν πλεον οι diesel(2κινητες-4κινητες)εκδοσεις του ASX!
Παυση(προσωρινη η μη?)λογω παραγωγης η λογω μη εισαγωγης? -
Έτσι είναι παιδιά.. Μέχρι το Σεπτέμβρη δεν δέχονται παραγγελίες επειδή λόγω του σεισμού υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές... Οπότε σταματάει η παραγωγή!! Απο Σεπτέμβρη τώρα και παράδοση...του Αγιου... ...@@τσου..!!!
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Γιατί τότε στη Γερμανια όπου το μοντελο είναι φουλ, με οροφή, δερματινα και Rockford κάνει τρεισ μήνες και όχι ενα;γιατι ειναι mitsu!!! ειναι παγκοσμιο το μιτσουφαινομενο μαλλον , αντε μην κατηγορουμε μονο τους μιτσουελληνες αντιπροσωπους (ουφ ησυχασα τωρα , παγκοσμια κοροιδια δηλαδη)
-
Έτσι είναι παιδιά.. Μέχρι το Σεπτέμβρη δεν δέχονται παραγγελίες επειδή λόγω του σεισμού υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές... Οπότε σταματάει η παραγωγή!! Απο Σεπτέμβρη τώρα και παράδοση...του Αγιου... ...@@τσου..!!!Μόνο για diesel; Με τη βενζίνη δεν έχουν πρόβλημα; Ή έχουν στοκ
-
Όντως. Μίλησα με 'Σ'. Δεν δέχονται παραγγελίες.
Έχουν ένα τελευταίο 4χ4 invite σε λευκό. -
Όντως. Μίλησα με 'Σ'. Δεν δέχονται παραγγελίες.
Έχουν ένα τελευταίο 4χ4 invite σε λευκό.los poulos...... δικαιοσυνη το λεω εγω αυτο. οταν θελεις τα πολλα,χανεις και τα λιγα. ας ειχε λιγο καλυτερη τιμη οταν λανσαριστηκε,λιγο καλυτερο επιτοκιο και λιγο καλυτερη προσεγγιση του πελατη,και τωρα θα ειχε δωσει τα τριπλασια αυτοκινητα. εμ δε,ηθελε επειδη ειναι καινουριο μοντελο να θησαυρισουν. ο εισαγωγεας και οι εμποροι,που τους ζητας καμια μικρη εκπτωσουλα και σε κοιταν σαν εξωγηινο.
ελπιζω για τους ηδη εχοντες να μην αντιμετωπισουν προβλημα ανταλλακτικων, γιατι κ για το στοκ του δεν φημιζεται ο Σ
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
παιδες οι τραπεζες σε τετοια δανεια δεν παιρνουν εξοδα τα παιρνει μαυρα ο εμπορος. Τα προετοιμασια αυτοκινητου ιεναι το ξεκερωμα πλυσιμο που βγαζουν ζελατινες λαδια νερα κτλ κτλ κοροιδιστικα δηλ. Τα εξοδα απο εμπορο σε εμπορο αλλαζουν (για το ιδιο αμαξι μιλαμε παντα).Tα έξοδα φακέλου τα παίρνει η τράπεζα (παρανόμως εννοείται!) Οπότε, τα πληρώνεις και τα ζητάς από την τράπεζα, αρχικά στο μιλητό, μετά εγγράφως και αν δεν ανταποκριθούν γνωστοποιείς στον τραπεζικό διαμεσολαβητή. Στο 3ο στάδιο συνήθως συμμορφώνονται, αλλά αν πέσετε σε μεγάλα γαϊδούρια μια μηνυσούλα δεν βλάπτει (υπάρχουν και οι ενώσεις καταναλωτών για πρόσθετη βοήθεια).
Γενικώς μη μασάτε, ούτε στις τράπεζες ούτε στους έμπορους που ζητάνε ότι τους 'καπνίσει'!
-
Έτσι είναι παιδιά.. Μέχρι το Σεπτέμβρη δεν δέχονται παραγγελίες επειδή λόγω του σεισμού υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές... Οπότε σταματάει η παραγωγή!! Απο Σεπτέμβρη τώρα και παράδοση...του Αγιου... ...@@τσου..!!!
Μόνο για diesel; Με τη βενζίνη δεν έχουν πρόβλημα; Ή έχουν στοκ
p@p@ries του Σαρακάκη. Να ξεστοκάρει θέλει. Ακόμα και το Φεβρουάριο που είχα ρωτήσει (πριν το τσουνάμι) δεν δεχόταν παραγγελίες.
Ολη η Ευρώπη δέχεται κανονικά παραγγελίες!! -
Είσαι σίγουρος για την Ευρώπη;; Αν είναι έτσι τότε σίγουρα είναι παπαριες του Σαρακακη...
Αφού όπως μου είπαν και μένα σταματάει το εργοστάσιο. -
τα ελεγα εγωπριν λιγο καιρο.....δεν παιζεται ο Σ........στη Βουλγαρια παντως οι πωλήσεις και οι παραγγελίες γιαολες τις εκδόσεις γινονται καονονικα....
-
μην τα ξαναλεμε , ου μπλεξεις.... κι οποιος εμπλεξε κανει το σταυρο του , μην του τυχει κανα παραξενο....
-
Αφού όμως και πριν είχε τρεις μήνες παράδοση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε στοκ για το συγκεκριμένο αμάξι.. Άρα το ότι θέλει να ξεστοκαρει και γι αυτο το κάνει μάλλον δεν ισχύει..
Εγω πάντως βρήκα λευκό 4χ4 και το εκλεισα. Γιατί αν περιμένω να παραγγειλω το Σεπτέμβρη και κάνει κανά τετράμηνο θα χάσω και την απόσυρση. Έτσι κι αλλιώς το είχα πάρει απόφαση!
Ελπίζω να μην το μετανιωσω λόγω Σαρακακη... -
για 18000χλμ σερβις χοντα τζαζ σε ενα χρονο 2 σερβις απο 220 ευρω χωρις αποδειξη και φιλικη τιμη
συνολο 440 ευρω, κοψοχρονια βρε, ουστ λαμογια -
Είσαι σίγουρος για την Ευρώπη;; Αν είναι έτσι τότε σίγουρα είναι παπαριες του Σαρακακη...
Αφού όπως μου είπαν και μένα σταματάει το εργοστάσιο.Παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες ASX 1.8 DiD AWD instyle στη Γερμανία και πέρα από το χρόνο παράδοσης (3 μήνες, δηλαδή 2-3 βδομάδες παραπάνω από αντίστοιχα ευρωπαικά μοντέλα) δεν μου είπαν τίποτα για κλείσιμο - καθυστερήσεις και άλλα παρόμοια.
Τώρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Σημειωτέον ότι ο Σαρακάκης δεν δεχόταν παραγγελίες για την έκδοση instyle (full extra) από την αρχή
Mitsubishi ASX Crossover