-
το θεμα με το βενζινοκινητηρα ειναι.......... αστο γιατι το εχω οδηγησει (παραθετω πιο πανω τις ενστασεις μου) κι ας το δινουν 200 αλογα τα περιοδικα.
Τωρα οσον αφορα το τριξιμο για μενα εκανες μεγαλη μ@κ@κι@ , που το εκανες μονο σου. Και μετα μας λες οτι ο φιλος σου με το BMW εκανε ακομη μεγαλυτερη (αφου τους αφησε ετσι) οποτε εσυ εισαι οκ ετσι?
Λοιπον ακου , τωρα που έκανες το τριξιματάκι συνέχισε να τους πρήζεις και στελνε mail διαμαρτυριας όπου μπορεις μπας κι αποφασισουν να ενδιαφερθουν και δωσουν πιο σωστη λυση σε σενα αλλα κι αλλους ''ατυχους'' που μπλεξατε με τον ακατανομαστο.
Αν εσυ λες δεν πειραζει η ακαμψια της εταιρειας συνεχιζεται κι εφησυχαζουν . Αυριο αν σου βγαλει κανενα σοβαρο προβλημα (μακρια απο μας , φτου κακα , χτυπα ξυλο) τι θα κανεις? θα το φτιαξεις σε αλλο συνεργειο?
Βλεπεις οτι εμεις οι ιδιοι συμβαλλουμε να συνεχιζεται μια δυσαρεστη κατασταση? -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Τωρα οσον αφορα το τριξιμο για μενα εκανες μεγαλη μ@κ@κι@ , που το εκανες μονο σου. Και μετα μας λες οτι ο φιλος σου με το BMW εκανε ακομη μεγαλυτερη (αφου τους αφησε ετσι) οποτε εσυ εισαι οκ ετσι?
Αν είναι κάτι απλό σχετικά καλύτερα που το έκανε μόνος του καθώς μόνο ο ιδιοκτήτης κάνει την δουλειά αυτή προσεκτικά. Στα συνεργεία μπορεί στην πορεία να σου σπάσουν μερικά κλιπς, να σου χαράξουν κανένα πλαστικό κ.ο.κ. Εξάλλου το πιο πιθανό είναι και η ίδια η mitsu να εφαρμόσει αντίστοιχη λύση με ταινία, αφρολέξ κλπ.
-
Τιμες για το ASX στην σερβια http://inoto.rs/images/stories/vozila/cenovnik-ASX.pdf
-
Δυστυχώς σε τέτοιου είδους μικροπεριστατικά δεν νομίζω ότι το συνεργείο ασχολείται κ πολύ. Αυτό κατάλαβα από τη συμπεριφορά του τεχνικού που είδε το δικό μου. Το πήγαμε μαζί βόλτα κ αυτός δεν άκουσε τίποτα. Τώρα αν επέμενα θα μου έλυνε το τιμόνι γιατί για να βγει το καπάκι πίσω πρέπει να βγει το τιμόνι. Ίσα ίσα νομίζω αν τους πιέσεις κιόλας θα το κάνουν αγγαρεία κ μπορεί να στο κάνουν χειρότερο. Πάντως για να μην έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο κ από άλλους κατόχους μάλλον πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξάλλου το πιο πιθανό είναι και η ίδια η mitsu να εφαρμόσει αντίστοιχη λύση με ταινία, αφρολέξ κλπ.Σωστά! Πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι και οι αντιπροσωπίες γνωρίζουν την ύπαρξη της ταινίας διπλής όψεως και την χρήση της! Και σε τέτοιες μικρολεπτομέρειες καλύτερα η ταινία από να ξεβιδώνουν κομμάτια και να βγάζουν κλιπς που στην κατασκευή του αυτοκινήτου τοποθετήθηκαν από πανάκριβα ρομπότ!
-
Δηλαδή για να καταλαβω κι εγω ρε παιδιά: Επίσημες αντιπροσωπείες Mitsubishi και service έχει μόνο ο Σαρακακης; Αν πας σε άλλη αντιπροσωπεία δεν θα είναι καλύτερα; Τα βασικά ανταλλακτικά για τα σέρβις δεν υπάρχουν; Συγνώμη που ρωτάω αλλα με ενδιαφέρει πραγματικά το αυτοκίνητο και προβληματιζομαι με όλα αυτά που ακούω...
Φίλε nikbib μάλλον κατάλαβα λάθος , νόμιζα ότι ειρωνευοσουν για το αυτοκίνητο. Κι είπα απλά να μην τα ισοπεδώνουμε ολα με μια περίπτωση που ακούμε.. -
κυριοι δεν καταλαβατε το συλογισμό μου , εγω δεν είπα να πάει στην αντιπροσωπεία και να του κάνουν βίδες το τιμόνι για ένα τριξιματάκι , το θέμα είναι η αντιπροσωπεία να δώσει λύση σε ότι πρόβλημα κι αν είναι, κι ας βάλουν κι αυτοί ταινία διπλής και τριπλής όψεως.
η υποστήριξη στο after sale είναι το θέμα. Τώρα που το σκέφτομαι για να πάρω το asx πρέπει να μου κάνανε έκπτωση τουλάχιστο 10% στην παλιά τιμή (είναι μεγάλο το ρίσκο τελικά!!!!!!!!!!!!)
έχω ακούσει πολλές απίστευτες ιστορίες για τον ακατανόμαστο βλέπετε (απο αντιπροσώπους όχι ραδιο αρβύλα)
τυχαίο? δε νομίζω -
Εξαρτάται και από τους ανθρώπους σε κάθε συνεργείο της αντιπροσωπείας. Υπάρχουν αυτοί που ενδιαφέρονται και είναι επαγγελματιες. Αλλά υπάρχουν και οι άλλοι βέβαια
Όμως ένα καλό after sale δεν λέει και κάτι σημαντικό. π.χ. Γνωστος μεγάλος αντιπρόσωπος ΒΜW στην Αθήνα είχε δώσει εντολή όταν μπαίνει Χ5 για βλάβη και μην πέφτει κάτω από 500€ και ας ήταν και κάποιοσ αισθητήρας. Οι τεχνικοί ευγενέστατοι και συμπεριφορά χειρουργού, το after sale τμήμα δίπλα σου με τηλέφωνα για την εξυπηρέτηση κλπ. Στο τέλος σε έκαναν να λες χαλάλι τους
Οι αντιπροσωπείες λιγο πολύ έτσι λειτουργούν, είτε χρεώνοντας την εργατοώρα 40-50 € ή χρεώνοντας τα ανταλλακτικά ως χρυσά. Για αυτό δεν καταπίνουμε ότι μας λένε, είμαστε μπροστά όταν το κοιτάνε και ψαχνόμαστε λίγο σε ότι μας λένε (και εδώ στο forum). Δεν λέω να γίνουμε μηχανικοί αλλά να είμαστε προσεκτικοί.
Εγώ ζήτησα να βάλουν το συναγερμό της ΜΕΤΑ (ως δώρο) αλλά τους είπα να τον τοποθετήσουν μπροστα μου γιατί δεν θέλω να βγαλουν κανενα ταμπλό. Όσο και να επειμένανε ότι αυτό δεν θα γίνει και να μείνω ήσυχος δεν τους πιστεύω. Θελώ να είμαι εκεί.Υ.Γ. Υπάρχει ένα ρητό με τους πετρελαιάδες που δίνουν στα σπίτια: Αν τους κάνετε χειραψία μετά να μετρήσετε τα δάχτυλα του χεριούς σας μήπως λείπει κάποιο...
-
Καλησπερα στο forum!!!!Εδω κ καιρο εχω βγει στην αγορα για αναζητηση πετρελαικινητου.Ειχα καταληξη στο astra 1.7cdi αλλα μετα απο μια συζητιση στο forum τισ opel διαπιστωσα οτι εχει πολλα προβληματα μτ το φιλτρο (DPF)μικροσωμματιδιων.Οποτε αποφασισα να ψαχτο αλλου ισωσ κ να αλλαξω κατηγορια(βλεπε SUV).Ξερει καποιοσ απο εσασ αν εχει τετοιου ειδοσ προβληματα το ASX.Βεβαια μετα απο μερικα χλμ(10000 κ ανω).ΟΠΟΤΕ ποιο αναλυτικα οι αποριεσ.
1)Προβλημα με φιλτρο DPF.
2)Θορυβοσ μεσα στην καμπινα απο τα λαστιχα.
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
6)Τιμη με αποσυρση για το ASX 1.8 Di-D 2WD Invite
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! -
Καλησπερα στο forum!!!!Εδω κ καιρο εχω βγει στην αγορα για αναζητηση πετρελαικινητου.Ειχα καταληξη στο astra 1.7cdi αλλα μετα απο μια συζητιση στο forum τισ opel διαπιστωσα οτι εχει πολλα προβληματα μτ το φιλτρο (DPF)μικροσωμματιδιων.Οποτε αποφασισα να ψαχτο αλλου ισωσ κ να αλλαξω κατηγορια(βλεπε SUV).Ξερει καποιοσ απο εσασ αν εχει τετοιου ειδοσ προβληματα το ASX.Βεβαια μετα απο μερικα χλμ(10000 κ ανω).ΟΠΟΤΕ ποιο αναλυτικα οι αποριεσ.
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! -
Γεια σου φιλε. Πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής για φίλτρο ή γενικά. Θέλει προσοχή βεβαια από που βάζεις πετρέλαιο.
Θόρυβο μέσα στη καμπίνα έχει λίγο και μετά τα 140 κάνουν θόρυβο και οι καθρέπτες επειδή είναι μεγάλοι.
Κατανάλωση είναι 5,5 -6,0 /100 χλμ κατα μέσο όρο
Τώρα για τον χρόνο αναμονής και την τιμή πήγαινε σε κάποιες αντιπροσωπείες να ρωτήσεις. Μπορεί να έχουν κάποιο στοκ πλέον και να μην περιμένεις. Το ποσό που γλυτώνεις από την απόσυσρση είναι 2100 €. ΑΛΛΑ για να κάνεις χρήση απόσυσρσης το αμάξι δεν πρέπει να εχει περάσει απο το τελωνειο -
Ο χρήστης babis.tsol έγραψε:
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!φιλε μου , καλα κανεις και ψαχνεσαι σε diesel ο κινητηρας του asx ειναι κορυφαιος δες ομως κι αυτον τον ολοκαινουριο http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=7188 ειναι δίλιτρος μεν ΑΛΛΑ με κατανάλωση 5.1 (!!!!) κι επιδόσεις 163 αλόγατα και 35 κιλά ροπή και με ρύπους 134 που σημαίνει πολύ λίγα τέλη
Νομίζω συγκριτκά είναι καλύτερος απο του asx αν δεις χαρακτηριστικά σε σύνολο.
Βέβαια έχει ένα μειονέκτημα..... την ελληνική κυβέρνηση!!!! Δίλιτρος κινητηρας μπορεί να φάει κανένα φόρο σε στυλ τεκμήριο κλπ αργότερα , οπότε αυτό με απότρεψε. Βέβαια ξέρω μερικούς που έχουν πάρει μεγαλύτερα ρίσκα
Ελπίζω να βοήθησα -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!φιλε μου , καλα κανεις και ψαχνεσαι σε diesel ο κινητηρας του asx ειναι κορυφαιος δες ομως κι αυτον τον ολοκαινουριο http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=7188 ειναι δίλιτρος μεν ΑΛΛΑ με κατανάλωση 5.1 (!!!!) κι επιδόσεις 163 αλόγατα και 35 κιλά ροπή και με ρύπους 134 που σημαίνει πολύ λίγα τέλη
Βέβαια έχει ένα μειονέκτημα..... την ελληνική κυβέρνηση!!!! Δίλιτρος κινητηρας μπορεί να φάει κανένα φόρο σε στυλ τεκμήριο κλπ αργότερα , οπότε αυτό με απότρεψε. Βέβαια ξέρω μερικούς που έχουν πάρει μεγαλύτερα ρίσκα
Ελπίζω να βοήθησαΚαλο το μοτερ αλλα διλιτρο οπωσ ειπεσ.Επισησ βλεπω.....
1)OCTAVIA 1.6TDI(Κολλαω στο 5νταρι κιβωτιο)
2)VW JETTA 1.6TDI(το ιδιο με το octavia)
3)FORD FOCUS 1.6D
4)ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6D
5)FIAT BRAVO M-jet
Εχεισ αποψη για καποιο απο τα παραπανω;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!! -
αν και ειμαστε offtopic
- παλιο
- καινουριο αλλα μηπως βαρυ για 110 αλογα?
- ενδιαφερον αλλα προς το παρον ακριβο για ford
- αρκετα καλο (οι επιδοσεις του ειναι αντιστοιχες και λιγο καλυτερες με το asx 1.8 4x4 που εχει εκθειαστει)
- λιγο 'πλοιο' (το εχω οδηγησει)
- γιατι δεν κοιτας και lancia delta 1.6 με start-stop (καινουρια εκδοση) ?
παντως ολα αυτα ειναι μακραν της φιλοσοφιας του asx και αρκετα φθηνοτερα.απο την αλλη το asx εχει και τετρακινηση, το βαζεις και λιγο στο χωμα. δε ξερω,εχουμε γραψει πολλες φορες τα υπερ και κατα,διαβασε μερικες προηγουμενες σελιδες
υ.γ. παντως το φιλτρο συγκρατησης σωματιδιων δεν εχει σχεση με την ποιοτητα στα ελληνικα πετρελαια... απλα κανει αυτο που λεει,συγκρατει τα σωματιδια ρυπων. δεν εχει σχεση με την καυση του πετρελαιου....
-
Ο χρήστης babis.tsol έγραψε:
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!φιλε μου , καλα κανεις και ψαχνεσαι σε diesel ο κινητηρας του asx ειναι κορυφαιος δες ομως κι αυτον τον ολοκαινουριο http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=7188 ειναι δίλιτρος μεν ΑΛΛΑ με κατανάλωση 5.1 (!!!!) κι επιδόσεις 163 αλόγατα και 35 κιλά ροπή και με ρύπους 134 που σημαίνει πολύ λίγα τέλη
3)FORD FOCUS 1.6D
5)FIAT BRAVO M-jet
Εχεισ αποψη για καποιο απο τα παραπανω;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!Μπορείς να προσθέσεις στη λίστα σου και το volvo s40 1.6d drive που έχει 6αρι κιβώτιο και ίδιο κινητήρα με το Focus σε πολύ ανταγωνιστική τιμή μάλιστα
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
αν και ειμαστε offtopic- παλιο
- καινουριο αλλα μηπως βαρυ για 110 αλογα?
- ενδιαφερον αλλα προς το παρον ακριβο για ford
- αρκετα καλο (οι επιδοσεις του ειναι αντιστοιχες και λιγο καλυτερες με το asx 1.8 4x4 που εχει εκθειαστει)
- λιγο 'πλοιο' (το εχω οδηγησει)
- γιατι δεν κοιτας και lancia delta 1.6 με start-stop (καινουρια εκδοση) ?
παντως ολα αυτα ειναι μακραν της φιλοσοφιας του asx και αρκετα φθηνοτερα.απο την αλλη το asx εχει και τετρακινηση, το βαζεις και λιγο στο χωμα. δε ξερω,εχουμε γραψει πολλες φορες τα υπερ και κατα,διαβασε μερικες προηγουμενες σελιδες
υ.γ. παντως το φιλτρο συγκρατησης σωματιδιων δεν εχει σχεση με την ποιοτητα στα ελληνικα πετρελαια... απλα κανει αυτο που λεει,συγκρατει τα σωματιδια ρυπων. δεν εχει σχεση με την καυση του πετρελαιου....
Ποια giulietta 1.6 D έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το asx 1.8 d 4x4; Εισάγεται στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης agathos έγραψε:
3)Καταναλωση.
4)Αλλου ειδοσ Προβληματα
5)Χρονοσ αναμονησ
3)FORD FOCUS 1.6D
5)FIAT BRAVO M-jet
Εχεισ αποψη για καποιο απο τα παραπανω;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!Μπορείς να προσθέσεις στη λίστα σου και το volvo s40 1.6d drive που έχει 6αρι κιβώτιο και ίδιο κινητήρα με το Focus σε πολύ ανταγωνιστική τιμή μάλιστα
Μπορείς και το Volvo V50 με τον ιδιο κινητηρα, αλλά γραφουν οτι εχει 5αρι κιβωτιο.
-
[/quote]
Ποια giulietta 1.6 D έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το asx 1.8 d 4x4; Εισάγεται στην Ελλάδα;[/quote]Η giulietta 1.6JTD !
Αντίστοιχες επιδόσεις μπορείς να πεις ότι έχουν αφού η giulietta με 105 (μόνο??) ίππους έχει τα 0-100 σε11,3 δευτ, ενώ το ΑSX έχει 0-100 σε 10'' . Και ρόπη το ASX 30.6 ενώ η Giulietta έχει ροπή 32.5 . Και τιμές από 23.300 έως 24.600 χιλ.
Ανάλογα τί θες εσύ και τί σου αρέσει στο μάτι. Άλλη φιλοσοφια το ένα αυτοκίνητο κι άλλη το άλλο νομίζω. -
Πρωτον συγκρίνετε ανόμοια αυτοκίνητα. Είναι σε διαφορετικες κατηγοριες.
Δεύτερον με όλο το σεβασμό ειμαστε λίγο
-
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Ποια giulietta 1.6 D έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το asx 1.8 d 4x4; Εισάγεται στην Ελλάδα;[/quote]
Η giulietta 1.6JTD !
Αντίστοιχες επιδόσεις μπορείς να πεις ότι έχουν αφού η giulietta με 105 (μόνο??) ίππους έχει τα 0-100 σε11,3 δευτ, ενώ το ΑSX έχει 0-100 σε 10'' . Και ρόπη το ASX 30.6 ενώ η Giulietta έχει ροπή 32.5 . Και τιμές από 23.300 έως 24.600 χιλ.
Ανάλογα τί θες εσύ και τί σου αρέσει στο μάτι. Άλλη φιλοσοφια το ένα αυτοκίνητο κι άλλη το άλλο νομίζω.[/quote]0-100 10.8 SEC MIT ASX 1.8 DI-D 4x2
TO 4κινητο καπου στα 11-11.5 απ οτι γραφουν στο νετ
Mitsubishi ASX Crossover