-
οποιος ξαναπει οτι το ASX δεν ειναι το κορυφαιο 4χ4 σε ντιζελ μεχρι 1780κκ, να του καει η τουρμπινα, να ψοφησει ποντικι πανω στο ιντερκουλερ και να μην ανοιγει το καπο
-
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΗΛΕΙ ΤΟ INVITE 1.8 4*2.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ YETI ,TINGUAN,ΤΟ KUGA 1.8 ΑΡΙΑ DIESEL? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Ακομα περιμενουμε ολους εσας που λετε οτι υπαρχουν τοσα αλλα μοντελα ισαξια με το asx σε τιμη , πετρελαιο ,εξοπλισμο και 4χ4!!!!Εσυ βλεπεις καποια αλλη επιλογη με 26-30Κ σε συτη την κατηγορια με αυτον τον εξοπλισμο 4χ4 και πετρελαιο???
Θα η θελα παρα πολυ να μου πεις καποιο μοντελο!!Skoda Yeti 2.0TDI 4x4 110 hp 28500
Skoda Yeti 2.0TDI 4x4 140 hp 30000 -
Ρώτησα σε 4 αντιπροσωπείες , και πήρα 4 διαφορετικές απαντήσεις (όσον αφορά τιμή , χρόνο παράδοσης , χρώμα) Αυτό λέγεται παπατζιλίκι
Μας είχαν πεί ότι θα πάρει αύξηση 800 ευρώ και τώρα η άυξηση είναι 1100-1500 ευρώ , αυτό είναι φέσωμα-κάνω ότι αρπαχτή θέλω (γιατί όλοι δεν κάνανε την ίδια αύξηση?)
Συμπέρασμα και προσωπική μου άποψη , σε τέτοιους πωλητές γυρνάω την πλάτη (χρυσό το προιόν αλλα...)
Και για σκεφτείτε και το εξής , αν τα κάνουνε αυτά ΠΡΟ πώλησης , τι θα κάνουν ΜΕΤΑ πώλησης!!! Οι τίμες service θα είναι επίσης αυθαίρετες κι αν χτύπα ξύλο βγει κανένα πρόβλημα αχαχχχοουυχααα περίμενε κανένα 2 μηνο -3 μηνο να έρθει το ''σπάνιο'' ανταλλακτικό (ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ γαρ)Υ.Γ. και για κάποιο φίλο που ρώτησε τι αξεσουαρ εξτρά θέλω , ετσι για να πάρεις μια ιδέα ρώτα στην FORD για το C-MAX ίσως να ναι καμμιά 50αριά!!!! (αυτόματο παρκάρισμα , φώτα xenon , αντιθερμικό παρμπριζ , αυτοματη πορτα πορτ μπαγκαζ ,ηλιοροφή πανόραμα (που την σταματησανε στο ASX), οθόνη 4'' πολλαπλών λειτουργιών κ.λ.π.) και μη μου πεις ότι αυτά τα βάζεις κι εκτός αντιπροσωπείας , εντάξει θα μου πεις πολυτέλεια αλλα το θέμα είναι ότι έχεις επιλογή
Και στη MITSUBISHI έχεις , αλλά στα άλλα κράτη της ευρωπαικής ένωσης....... γιατι απλά τον γερμανό και τον άγγλο αν του έβγαζες απο την τιμή έστω και τα πατάκια οι πωλήσεις θα έπεφταν στο 0 -
ρώτησα (ετσι για πλάκα) στην εδώ αντιπροσωπία για LED ημέρας όπως τα δίνει η αντιπροσωπία στην Γερμανία: http://www.mitsubishi-motors.de/Germany/Models-Data/Models/1031_ASX/ASX/Accessories/LED-Tagfahrlicht-Set.aspx
φυσίκα πήρα την γνωστή απάντηση........ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ!!!!!!
αυτό τους είπα και πήρα πάλι την γνωστή απάντηση:::Τι να πω....απαραδεκτα πραγματα....είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη με τα ελάχιστα αξεσουαρ στον όμιλο Σαρακακης (honda-Mitsubishi).Μεχρι και οι ανατολικες χώρες μαε περνανε....καντε μια ερευνα και θα δειτε....
-
παιδια, για κάντε καμια ερώτηση για τις παραδώσεις των αυτοκινήτων (κατασκευής στην Ιαπωνία) όπως το ASX...Γνωστός μου μηχανικός της Honda σε σεμινάριο που ήταν του είπαν (ανεπίσημα) ότι θα καθυστερήσουν πολύ ( μιλάνε για κανα 10μηνο) λόγω του σεισμού.... επίσης και τα ανταλλακτικά....παράγγειλα καλού κακου φίλτρα αέρος-πετρελαίου-λαδιου....
-
Εγώ ρώτησα και μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα, θα έρθει στον πραγραμματισμένο χρόνο. Θα το δούμε στη πορεία.
Πάντως κύριοι γενικά στην Ελλάδα μας κοροϊδεύουν όλες οι αντιπροσωπείες και με την ανοχή του κράτους, είτε αυτό λέγεται δασμός, είτε τέλη ταξινόμησης, είτε σερβις. Δεν ξέρω αν ο Σαρακάκης περιλαμβάνεται στην πρώτη τριάδα των χειρότερων εισαγωγέων αλλά ξέρω ότι η 'φήμη' του προηγείται
Όμως δεν είναι αμαρτία να σου αρέσει ένα αμάξι και να μην το αγοράσεις για τον μ@@@@@@κα τον Σαρακάκη; -
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ,ORIGINAL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ 4.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ASX 1.8...
ΤΟ ASX 1.8 ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ 6.3 L/100KM ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ...ΥΨΗΛΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ MITSUBISHI ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣκαλή ιδέα!!να δούμε τι κερδίζουμε!!!
όσο για τα ανταλλακτικα, αυτό είναι 1 θεμα....ΦΙΛΕ THEOMAN01 ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΦΠΑ ΓΙΑ TO ΚΙΤ,ΜΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?
-
Όσον αφορά το Γιέν, είναι στα ίδια ψηλά επίπεδα από το Μάιο 2010, όπως φαίνεται σε
http://www.xe.com/currencycharts/?from= ... UR&view=2Y -
μα δεν ειναι θεμα του γιεν, της τσεπης των λαμογιων ειναι, ειναι απαραδεκτοι, αν επαιρνα suv θα το ηθελα.η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα αλλα κολλησα στο...πετρελαιο και στον .....που τα φερνει (βαλτε μονοι σας χαρακτηρισμο)
-
α, σε κανα χρονο θα εμφανιστει και αλλος αντιπαλος, το ποσο σοβαρος θα φανει: Νέο Mazda CX-5
-
ΦΙΛΕ THEOMAN01 ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΦΠΑ ΓΙΑ TO ΚΙΤ,ΜΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΟΥ ΗΡΘΕ?
οχι,δεν πληρωσα ούτε τελωνείο ουτε φπα...ήρθε με acs...
-
ο κάθε έμπορος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο πιο εύκολη γινεται με όσο μεγαλύτερο κέρδος γίνεται. Ο Έλληνας όμως είναι ''large'' (τουλάχιστο μέχρι τώρα) , δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες , έλα μωρέ 5 πάνω 5 κάτω δε βαριέσαι τώρα , γύφτοι είμαστε ? λευτά δεν έχουμε? δώσε εκεί ότι ζητάει ο άνθρωπος να τελειώνουμε να το πάρουμε , να φευγουμε...
οπότε η ακρίβεια καλά κρατεί , αγοράζεις πιο ακριβά με χαμηλότερη ποιότητα προιόν , κι αν είσαι απο τους πελάτες που θα τολμήσεις να κάνεις παρατήρηση (θεός να φυλάει) θα σε κοιτάξουν με μισό μάτι και θα ακόύσεις και κανένα μπενιλίκι απο πάνω!! (λέμε τώρα)
κι ακούστε κι αυτό , ήμουν χθές σε μια αντιπροσωπεία αυτικινήτων για να πάρω πληροφορίες για ένα αμάξι , μπαίνει μια κοπέλα μέσα έρχεται στο γραφείο που μ εξυπηρετούσανε και δίνει ένα ''πακετάκι'' με ευρά στον πωλητή (προφανώς την προκαταβολή ή κάποια δόση απ το νέο αυτοκίνητό της) , ο πωλητής ευχαριστεί και φεύγοντας η κοπέλα ξαναγυρνάει και τι ρωτάει ρε παιδιά?
η θέση του οδηγού απο που ρυθμίζει ? θέλω να κατεβάσω πιο χαμηλά το κάθισμα!!! Είχε πάρει αυτοκίνητο και δεν ασχολήθηκε καν αν την βολευει η θέση οδήγησης κι απο που ρυθμίζει (έλα μωρέ λεπτομέρειες , μουράτο να ναι και να χει ζάντες αλουμινίου και προβολάκια ομίχλης τα άλλα τι τα ψάχνεις?)
Αυτοί είμαστε κύριοι!!!!! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ο κάθε έμπορος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο πιο εύκολη γινεται με όσο μεγαλύτερο κέρδος γίνεται. Ο Έλληνας όμως είναι ''large'' (τουλάχιστο μέχρι τώρα) , δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες , έλα μωρέ 5 πάνω 5 κάτω δε βαριέσαι τώρα , γύφτοι είμαστε ? λευτά δεν έχουμε? δώσε εκεί ότι ζητάει ο άνθρωπος να τελειώνουμε να το πάρουμε , να φευγουμε...
οπότε η ακρίβεια καλά κρατεί , αγοράζεις πιο ακριβά με χαμηλότερη ποιότητα προιόν , κι αν είσαι απο τους πελάτες που θα τολμήσεις να κάνεις παρατήρηση (θεός να φυλάει) θα σε κοιτάξουν με μισό μάτι και θα ακόύσεις και κανένα μπενιλίκι απο πάνω!! (λέμε τώρα)
κι ακούστε κι αυτό , ήμουν χθές σε μια αντιπροσωπεία αυτικινήτων για να πάρω πληροφορίες για ένα αμάξι , μπαίνει μια κοπέλα μέσα έρχεται στο γραφείο που μ εξυπηρετούσανε και δίνει ένα ''πακετάκι'' με ευρά στον πωλητή (προφανώς την προκαταβολή ή κάποια δόση απ το νέο αυτοκίνητό της) , ο πωλητής ευχαριστεί και φεύγοντας η κοπέλα ξαναγυρνάει και τι ρωτάει ρε παιδιά?
η θέση του οδηγού απο που ρυθμίζει ? θέλω να κατεβάσω πιο χαμηλά το κάθισμα!!! Είχε πάρει αυτοκίνητο και δεν ασχολήθηκε καν αν την βολευει η θέση οδήγησης κι απο που ρυθμίζει (έλα μωρέ λεπτομέρειες , μουράτο να ναι και να χει ζάντες αλουμινίου και προβολάκια ομίχλης τα άλλα τι τα ψάχνεις?)
Αυτοί είμαστε κύριοι!!!!!Επειδή εσύ είδες την εξαίρεση, δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι.
-
ηλια αν ημασταν όλοι έτσι δε μπορώ να φανταστώ τι θα μας ζητάγαν οι έμποροι αλλα ούτε και τις τιμες τους....
εγω εχω επίσης ακόμη μια απορία , αυτοί που είχαν κλείσει τα αυτοκίνητα τα ASX πριν καν να τα έχουν δει (πριν ερθουν ελλάδα) , με τι κριτήριο το έκαναν? -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ηλια αν ημασταν όλοι έτσι δε μπορώ να φανταστώ τι θα μας ζητάγαν οι έμποροι αλλα ούτε και τις τιμες τους....
εγω εχω επίσης ακόμη μια απορία , αυτοί που είχαν κλείσει τα αυτοκίνητα τα ASX πριν καν να τα έχουν δει (πριν ερθουν ελλάδα) , με τι κριτήριο το έκαναν?Ίσως με το κριτήριο της αφέλειας, ή της καλής πίστης ή της οικονομικής άνεσης ή δεν ξέρω με τι άλλο. Κάποιοι λειτουργούν έτσι και κάποιοι άλλοι αλλιώς. Ίδιοι δεν γίνεται να έιμαστε όλοι.
Πάντως η εποχή μας αναγκάζει πλέον να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε διαφορετικά -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Αυτοί είμαστε κύριοι!!!!!Αν και υπάρχει το μάνουαλ που θα μπορούσε η κοπέλα να το διαβάσει (αν ήξερε να διαβάζει!!!) έπεσε και σε κακό επαγγελματία και έπρεπε να το υποψιαστείς και εσύ αυτό. Κατα την παραδοση του αυτοκινήτου έπρεπε να έχει δείξει όλες τις λεπτομέριες του αυτοκινήτου. Από την ερώτηση μπορούσες να καταλάβεις αν της έδειξαν και το ξέχασε ή πήρε το αμάξι και έφυγε!
Στα τόσα αυτοκίνητα που έχω πάρει είχα σχεδόν ωριαίο 'σεμινάριο' ακόμα και για το πιο απλό! Σε ένα μόνο παρέλαβα το κλειδί από το γραφείο και μου έδειξαν που το έχουν παρκάρει έξω και όταν αντέδρασα 2 βρέθηκαν να μου εξηγούν ακόμα και πως ξεβιδώνει η ρεζέρβα! -
και προσοχη , εχω διαβασει οτι εχει βγει καταχρηστικη η πληρωμη φακελου στην τραπεζα σε περιπτωση χρηματοδοτησης (δανειου) , οσοι εχουν πληρωσει και ζητησαν τα λευτα πισω, τους επιστραφηκαν χωρις κουβεντα , βεβαια αν δε τα ζητησεις η τραπεζα σφυραει κλεφτικα.....
Aποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων:-430/05 και 1219/01, 15/2007 Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
-5253/03 και 6291/00 του Εφετείου Αθηνών.
-1119/02 και 1208/98 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.- 961/07 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στο μέρος που έχει καταστεί αμετάκλητη.
-1896/2007, 3441/2007, 726/2004 του Ειρηνοδικείου Αθηνών. - Με αντίστοιχες θέσεις του Συνηγόρου του Καταναλωτή αλλά και της από 24-6-2008 υπ’ αρ. Ζ1 απόφασης του υπουργού Ανάπτυξης, κρίθηκαν παράνομα και καταχρηστικά τα έξοδα προμήθειας που πλήρωσαν στις τράπεζες και για τα καταναλωτικά δάνεια αγοράς Ι.Χ.
- 961/07 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στο μέρος που έχει καταστεί αμετάκλητη.
-
παιδια εχω για οποιον ενδιαφερεται για αγορα καινουργιου αυτοκινητου χαρτι ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ .
Μου εμεινε γιατι το δικο ηταν εκτελωνισμενο και ετσι την πουλαω, για οποιον ενδιαφερεται
ας επικοινωνησει μαζι μου -
Υπαρχει καποιος ιδιοκτητης του ASX που να μπορει να μου πει κατα ποσο ειναι σταθερο η οχι σε ταχυτητες ανω των 120χλμ??
Νομιζω πως το αμαξι υστερει σε αυτον τον τομεα εκτοσ κι αν το δικο μου εχει καποιο προβλημα!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Mitsubishi ASX Crossover