-
καλημερα - εχτες περασα απο την αντιπροσωπεια και μου ειπε ο αντπροσωπος ότι η αυξηση οφειλεται στο γιεν και οχι λογω του σαρακακη ο οποιος δεν ειχε λόγο να προβει σε τέτοια αυξηση - την στιγμη μαλιστα που το συγκεκριμενο μοντελο πουλαει τρελα. Ευτυχως εγώ ειχα κλείσει το αυτοκινητο 1.8 d 4χ4 panorama στις 16 Οκτωβρίου του 2010 και γλιτώνω την αύξηση και αν συνηπολογίσουμε και την αποσυρση - νιώθω οτι ειμαι κερδισμενος.
-
Ο χρήστης antivirous33 έγραψε:
και οχι λογω του σαρακακη ο οποιος δεν ειχε λόγο να προβει σε τέτοια αυξηση - την στιγμη μαλιστα που το συγκεκριμενο μοντελο πουλαει τρελαΑυτός δεν είναι επαρκής λόγος για αύξηση ?
(Ισως όχι στον 'Σ' ο οποίος έχει μια εντελώς ιδιαίτερη εμπορική πολιτική ) -
Νομίζω ότι θα πρέπει να μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια .
ASX- qashqai - duster δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους σε κινητήρες,εξοπλισμό,κατανάλωση,τέλη,ποιότητα κλπ
πχ μερικοί συγκρίνουν ASX-duster με τους κινητήρες βενζίνης, και βγάζουν συμπεράσματα τύπου 'όποιος δεν έχει λεφτά για πέταμα,αγοράζει duster' .
Μόνο η διαφορά στο κόστος κατανάλωσης-τελών για μια 10ετία,προκαλεί ζάλη... -
Καλημέρα γράφω για πρώτη φορά στο forum σκεφτομε να πάρω το Asx invite αφού το panorama πλέον κόπηκε πήγα ρώτησα στην Κόρινθο κ μου είπαν ότι αν το κλείσω τώρα θα έρθει με την καινούργια τιμή κάνοντας κάποια τηλ σε άλλες αντηπρωσωπηες μου είπαν ότι θα έρθει με την τιμή την τωρινή τέληκα τι γίνετε μας δουλεύουν;;;
-
Ο χρήστης Xaxanoulis έγραψε:
Καλημέρα γράφω για πρώτη φορά στο forum σκεφτομε να πάρω το Asx invite αφού το panorama πλέον κόπηκε πήγα ρώτησα στην Κόρινθο κ μου είπαν ότι αν το κλείσω τώρα θα έρθει με την καινούργια τιμή κάνοντας κάποια τηλ σε άλλες αντηπρωσωπηες μου είπαν ότι θα έρθει με την τιμή την τωρινή τέληκα τι γίνετε μας δουλεύουν;;;Μάλλον σου είπαν για ετοιμοπαράδοτα.
Λένε ότι όσα είναι για ταξινόμηση πρίν την 1/4/2011 δεν θα πάρουν την αύξηση.
Και αυτοί έχουν χάσει τη μπάλα! -
Τότε γιατί μου είπαν παραδωση τον Ιούλιο;;;
-
Τότε γιατί μου είπαν παραδωση τον Ιούλιο;;;Ποια είναι η τωρινή τιμή που σου δώσανε;
-
nick το ξερεις οτι το ASX θα παρει αυξηση περι τα 1200 - 1500 ευρω το 4-κινητο; εχεις ακουσει τιποτα κι εσυ;
-
29340 (ΦΠΑ + χρωμα) + 746 πινακιδομ@λ@κιες μείον 2100 απόσυρση τελεικο 27986, κ οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες είναι κάτω 1500€ βγάλτε άκρη!!!!
-
29340 (ΦΠΑ + χρωμα) + 746 πινακιδομ@λ@κιες μείον 2100 απόσυρση τελεικο 27986, κ οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες είναι κάτω 1500€ βγάλτε άκρη!!!![/quote]
Ισως δεν το λενε για να σε πιάσουν πελάτη, αλλιώς έχουν ετοιμοπαράδοτα
-
Την Τρίτη που θα πάω να το παραγκειλω θα σας πω...
-
Την Τρίτη που θα πάω να το παραγκειλω θα σας πω...Τι να μας πεις; Το περιμένουμε τέλος Μαϊου..
Κοίτα να το διευκρινίσεις ομως -
Εννοοιται αλλά δεν ξέρω γιατί μου είπανε παραδωση Ιούλιο αν το έχουνε ετοιμοπαραδοτο
-
Πάντως να τονίσω σε αυτούς που θα κάνουν την απόσυρση:
το αμάξι που θα αγοράσουν δεν πρέπει να εχει εκτελωνιστει, δηλαδή να είναι ετοιμοπαράδοτο. Θα πρέπει να κανουμε την απόσυρση και αυτή τη βεβαίωση καταστροφης οχήματος τη στέλνει η αντιπροσωπεία στο τελωνείο για να μειώσει τα τέλη ταξινόμησησ του αυτοκινήτου που εχουμε παραγγείλει -
Γεια σε ολους. Ειμαι κατοχος του 1.8 4χ4 απο τα τελη αυγουστου του 2010. Ειναι στα δυο πρωτα που κυκλοφορησαν στο ν.Θεσ/νικης. Εχω κανει ηδη 20000χλμ. Νομιζω αρκετα για 6 μηνες. Το αυτοκινητο φυσαει!!! Πρωτο service 240ευρουλακια!!
-
Ο χρήστης ELIAS SALONICA έγραψε:
Γεια σε ολους. Ειμαι κατοχος του 1.8 4χ4 απο τα τελη αυγουστου του 2010. Ειναι στα δυο πρωτα που κυκλοφορησαν στο ν.Θεσ/νικης. Εχω κανει ηδη 20000χλμ. Νομιζω αρκετα για 6 μηνες. Το αυτοκινητο φυσαει!!! Πρωτο service 240ευρουλακια!!Γραψε μας αν θελεις της εντυπωσεις σου!!
Τι καταναλωση εχεις? -
Ο χρήστης skizaftis έγραψε:
nick το ξερεις οτι το ASX θα παρει αυξηση περι τα 1200 - 1500 ευρω το 4-κινητο; εχεις ακουσει τιποτα κι εσυ;Σημερα με ενημερωσαν οτι τελικα θα παρει αυξηση συνολικα 1500 ευρω.
Εχω παραγγειλει το 1.8 d 4x4 invite.
Τελικη τιμη 28890 + 450 (μεταλ. χρωμα) =29340 - 2100 (αποσυρση) = 27240 +754 (εξοδα)
Να σας πω την αληθεια ξενερωσα!!
Απο την αλλη ομως δεν υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα με αυτα που προσφερει το asx!!
Μαλλον που δεν θα ακυρωσω την παραγγελια μου!!
Ακουω αποψεις!!!
Αααα και μην το συγκρηνουμε με το dacia duster!!! Το αυτοκινητο αυτο απλα δεν υπαρχει!!! Βγαινει στα 20000 + 820 (εξοδα) και δεν εχει ουτε τα μισα απο αυτα που εχει το asx!!! Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra!!!!! ελεος -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
nick το ξερεις οτι το ASX θα παρει αυξηση περι τα 1200 - 1500 ευρω το 4-κινητο; εχεις ακουσει τιποτα κι εσυ;
Σημερα με ενημερωσαν οτι τελικα θα παρει αυξηση συνολικα 1500 ευρω.
Εχω παραγγειλει το 1.8 d 4x4 invite.
Τελικη τιμη 28890 + 450 (μεταλ. χρωμα) =29340 - 2100 (αποσυρση) = 27240 +754 (εξοδα)
Να σας πω την αληθεια ξενερωσα!!
Απο την αλλη ομως δεν υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα με αυτα που προσφερει το asx!!
Μαλλον που δεν θα ακυρωσω την παραγγελια μου!!
Ακουω αποψεις!!!
Αααα και μην το συγκρηνουμε με το dacia duster!!! Το αυτοκινητο αυτο απλα δεν υπαρχει!!! Βγαινει στα 20000 + 820 (εξοδα) και δεν εχει ουτε τα μισα απο αυτα που εχει το asx!!! Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra!!!!! ελεοςΣιγουρα δεν συγκρηνονται σαν αυτοκινητα !!!αλλα αλλο 28000 και αλλο 20600 με ηλεκτρικα παραθυρα πισω, αλλο asx 1,800!! και αλλο duster 1,500!! απλα στο εγραψα γιατι κοιταζες και το duster.καλη υπομονη μεχρι να το παραλαβης!!!και να περαση γρηγορα οι μηνες!!
-
Ο χρήστης ELIAS SALONICA έγραψε:
Γεια σε ολους. Ειμαι κατοχος του 1.8 4χ4 απο τα τελη αυγουστου του 2010. Ειναι στα δυο πρωτα που κυκλοφορησαν στο ν.Θεσ/νικης. Εχω κανει ηδη 20000χλμ. Νομιζω αρκετα για 6 μηνες. Το αυτοκινητο φυσαει!!! Πρωτο service 240ευρουλακια!!Θες να μας πεισ στα πόσα χλμ το πήγες και τι σου κάνανε στο service;
-
Καταναλωση 5.9-6.2λιτ/100χλμ. Ποτε δεν εχει ξεφυγει παραπανω!!! Προσφατα επαθα λιγο γιατι αναψε ενα πορτοκαλι διαγνωστικο λαμπακι κινητηρα!!! Στο service μου ειπαν οτι εγραφε και το βιβλιο χρηστη αλλαγη φιλτρου πετρελαιου!! Βλεπετε τα καυσιμα μας ειναι πεντακαθαρα ιδιως το πετρελαιο!!! Ο Σαρακακης δεν ειχε γιατι ειναι λεει φρεσκο το μοντελο!!! Τελος παντων την αλλη εβδομαδα θα εχουν και παω για αλλαγη. Παντως η πρωτη επαφη με τα συνεργεια του μου καναν πολυ καλη εντυπωση. οργανωση ευγενεια και προθυμεια να σου απαντησουν σε οποια απορεια!!
Mitsubishi ASX Crossover