-
Καλημερα!
Ενδιαφερομαι και εγω για το asχ 1.8 d 4x4
Ειμαι απο.το ηρακλειο κρητης. Πηγα στην αντιπροσωπεια καιο το εκανα test drive. Το αμαξι ειναι πολυ καλο!
Το προβλημα ειναι οτι πηγα να το παραγκειλω και μου ειπαν απο την εταιρεια οτι δεν περνουν παραγκελειες για 1.8 d 4x4.
Ειναι λεει κλειστο το συστημα.
Εχει ακουσει καποιος απο εσας κατι τετοιο??
Ευχαριστω πολυ!! -
Τι κουφό είναι πάλι αυτό;;;; !!!! Τι σημαίνει 'έκλεισε το σύστημα';;;;
Τελικά εμείς 'οι επαρχιώται', ενώ θεωρητικά έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάποια ενδιαφέροντα αυτοκίνητα (βλ. diesel), τελικά είμαστε καταδικασμένοι!!! Το λέω αυτό με βάση και την έρευνα αγοράς που έκανα για το Insignia Sports Tourer.
Πολλά καλά αυτοκίνητα στην Ελλάδα αδικούνται από την αντιπροσώπευσή τους και το ASX φαίνεται να είναι ένα από αυτά.
-
Και ομως φιλε μου.
Δεν δεχονται λεει παραγκελειες για 4Χ4.
Και δεν ξερουν καν ποτε θα αρχησουν να δεχονται!
Παρ ¨ολα αυτα εγω ειμαι διαθετιμενος να περιμενω!
το αμαξι το εκανα test drive και ειναι απιστευτο!!!!
Παντος θα ηθελα αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια απο αλλες αντιπροσωπιες της ελλαδας να μας πει!!!!
Ευχαριστω πολυ!! -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
το αμαξι το εκανα test drive και ειναι απιστευτο!!!!Αν θέλεις, γράψε τις εντυπώσεις σου για το test drive.
Εγώ πριν κανένα μήνα πήρα από Έβρο μέχρι Ήπειρο και Θεσσαλία όλες τις αντιπροσωπείες, για να δω τι διαφορές στην τιμή και σε οτιδήποτε άλλο έχουν και κανένας δε μου είπε κάτι παρόμοιο με αυτό που είπαν σε σένα. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
το αμαξι το εκανα test drive και ειναι απιστευτο!!!!Αν θέλεις, γράψε τις εντυπώσεις σου για το test drive.
Εγώ πριν κανένα μήνα πήρα από Έβρο μέχρι Ήπειρο και Θεσσαλία όλες τις αντιπροσωπείες, για να δω τι διαφορές στην τιμή και σε οτιδήποτε άλλο έχουν και κανένας δε μου είπε κάτι παρόμοιο με αυτό που είπαν σε σένα.Λοιπον τελικα εστειλαν mail απο την αντιπροσωπεια για παραγγελια.Για χρονο παραδοσης μου ειπαν οτι ειναι αγνωστος.Παραγκειλα το 1,8 D 4X4 invite.Τιμη 28640.
Πηρα τηλεφωνο στην Αθηνα στου Σαρακακη και μου ειπαν να το περιμενω κατα τον Ιουνιο!
Για το test drive τωρα:
Πολυ καλη εντυπωση η θεση οδηγησης.Εχεις πολυ καλη ορατοτητα.
Ο κινητηρας ειναι αθορυβος για diesel.Στην καμπινα δεν ακους τιποτα.
Για τη ροπη βεβαια δεν σου λεω τιποτα!!!Απλα την απολαμβανεις
Η καταναλωση παρ ¨οτι το εσκεισα το αμαξι ηταν γυρω στο 8,5 L/100.πιστευω οτι με normal οδηγηση θα ειναι γυρω 6 L/100.
Πολυ σταθερο και στιβαρο στο δρομο σαν 2WD.Δεν το εκανα με 4WD γιατι δεν προλαβα.Την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου για να το ξανακανω.Η ποιοτητα κατασκευης στο εσωτερικο ειναι καλη.Οι χωροι στο εσωτερικο ειναι πολυ μεγαλη.Ειναι παρα πολυ ανετο.
Πολυ καλη και η οθονη με της πληροφοριες.
Περισσοτερες πληροφοριες την επομενη εβδομαδα που θα το ξανακανω.
Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως.
Εγω το μονο που κανω ειναι να περιμενω να περασουν οι μηνες για να το παραλαβω!!!!!!!!!
Ευχαριστω!!! -
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήσουν πάρα πολύ κατατοπιστικός.
Με άγχωσες πάντως με κάτι. Πάντως θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις και εσύ. Και αναφέρομαι στην τιμή. Αν παρήγγειλες το invite το τετρακίνητο, πώς βγαίνει αυτή η τιμή; Η επίσημη τιμή του καταλόγου είναι 27390 €. Έχουν πει ότι από το Μάρτιο θα πάρει μία αύξηση λόγω του ότι θα βάλουν καλύτερα υλικά στο εσωτερικό και θα χρησιμοποιήσουν τα υλικά που έχει η ακριβή έκδοση (από κάπου το άκουσα αυτό, όχι από αντιπροσωπεία). Αλλά από αντιπροσωπείες μου είπαν ότι η αύξηση αυτή θα είναι το πολύ 800 €. Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο. Εσύ θα το αγοράσεις με απόσυρση; Αν τα λεφτά αυτά είναι η τελική του τιμή χωρίς απόσυρση, πες μου πόσο διαμορφώθηκε η τιμή του χωρίς τα τέλη κυκλοφορίας, τυχόν μεταλλικό χρώμα και λοιπά έξοδα. Κάπου με μπέρδεψες τώρα. Εκτός και αν έκανες λάθος και εννοείς την έκδοση intense με απόσυρση. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήσουν πάρα πολύ κατατοπιστικός.
Με άγχωσες πάντως με κάτι. Πάντως θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις και εσύ. Και αναφέρομαι στην τιμή. Αν παρήγγειλες το invite το τετρακίνητο, πώς βγαίνει αυτή η τιμή; Η επίσημη τιμή του καταλόγου είναι 27390 €. Έχουν πει ότι από το Μάρτιο θα πάρει μία αύξηση λόγω του ότι θα βάλουν καλύτερα υλικά στο εσωτερικό και θα χρησιμοποιήσουν τα υλικά που έχει η ακριβή έκδοση (από κάπου το άκουσα αυτό, όχι από αντιπροσωπεία). Αλλά από αντιπροσωπείες μου είπαν ότι η αύξηση αυτή θα είναι το πολύ 800 €. Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο. Εσύ θα το αγοράσεις με απόσυρση; Αν τα λεφτά αυτά είναι η τελική του τιμή χωρίς απόσυρση, πες μου πόσο διαμορφώθηκε η τιμή του χωρίς τα τέλη κυκλοφορίας, τυχόν μεταλλικό χρώμα και λοιπά έξοδα. Κάπου με μπέρδεψες τώρα. Εκτός και αν έκανες λάθος και εννοείς την έκδοση intense με απόσυρση.Λοιπον η τιμη που σου ειπα ειναι 27390 (τιμη καταλογου)+ 450 (μεταλικο χρωμα)+ 800 (αυξηση) =28640 - 2100 (αποσυρση)=26540 (τελικη τιμη) + 745 (τελοι κυκλοφορια κ.λ.π).Μιλαμε για την εκδοση 1,8 d 4Χ4 invite.Αληθεια σε τι σε αγχωσα???
-
Απλά νόμιζα ότι η τιμή καταλόγου πήγε από 27390 στα 28640. Γιατί τόσα πολλά τέλη κυκλοφορίας κλπ.; Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 225 €.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μην είσαι και απόλυτα σίγουρος ότι θα έρθει τον Ιούνιο. Σε κάποια αντιπροσωπεία μου είπαν ότι λένε για αναμονή 6 μήνες, για να μην που κατευθείαν 8.
Πάντως, σου εύχομαι ολόψυχα καλή παραλαβή και να το χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Περίπου το ίδιο διάστημα θα το παραλάβουμε, γιατί και εγώ αυτές τις μέρες θα το παραγγείλω οπότε θα τα λέμε. -
Τα τελη κυκλοφοριας ειναι 225. Τα υπολοιπα ειναι (εξοδα ταξινομισης,μεταφιρικα,φακελλος)Κακα τα ψεματα και εμενα μου φενονται πολλα!θα το ψαξω.Οσο για το αν θα καθυστερισει ειμαι προετοιμασμενος.Θα περιμενουμε!!Με το καλο να το παραγκειλης και εσυ !!!!Σιγουρα θα τα λεμε !!
-
Καλησπέρα και από μένα!!!!είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενος ASX intense panorama 2WD 1.8 DiD Kawasemi blue!!!!!!
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα!!!!είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενος ASX intense panorama 2WD 1.8 DiD Kawasemi blue!!!!!!Καλοτάξιδο!!!
Εγώ που ρώτησα στην αντιπροσωπεία, μου είπαν πως στα 1.8Diesel 4Χ4 δεν βγαίνει με πανοραμική οροφή ούτε κατόπιν παραγγελίας!
Γενικά μου άρεσε, αλλά περίμενα λίγο καλύτερο εσωτερικό (υλικά στις πόρτες και το ταμπλό).Φίλε nik13, εκτός των άλλων......όπως φαίνεται, το παραγγέλλω γράφεται με γγ, όχι γκ. (φιλικά πάντα)
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα!!!!είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενος ASX intense panorama 2WD 1.8 DiD Kawasemi blue!!!!!!Φιλε μου καλοταξιδο!!!
Γραψε μας αν θελεις της εντυπωσεις σου!!! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα!!!!είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενος ASX intense panorama 2WD 1.8 DiD Kawasemi blue!!!!!!
Καλοτάξιδο!!!
Εγώ που ρώτησα στην αντιπροσωπεία, μου είπαν πως στα 1.8Diesel 4Χ4 δεν βγαίνει με πανοραμική οροφή ούτε κατόπιν παραγγελίας!
Γενικά μου άρεσε, αλλά περίμενα λίγο καλύτερο εσωτερικό (υλικά στις πόρτες και το ταμπλό).Φίλε nik13, εκτός των άλλων......όπως φαίνεται, το παραγγέλλω γράφεται με γγ, όχι γκ. (φιλικά πάντα)
Σε ευχαριστω πολυ για την διορθωση!!!
-
είμουν τυχερός γιατί το αμάξι ήταν εκθεσιακό.....ο πωλητής το είχε στην έκθεση αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του στην Ελλάδα.... 3 χρώματα είχαν μόνο στην παρουσίαση...άσπρο, μαύρο και το μπλε το δικό μου (πλέον).....μου είπε ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα διαθέσιμα....οπότε το αγόρασα επιτόπου.....πρώτες εντυπώσεις???Θετικότατες!!αν και άστρωτο, έχει πολύ δυνατό τράβηγμα...βέβαια δεν μου προκαλεί εντύπωση μιας και είναι ντίζελ...κατά τα άλλα είναι νωρίς ακόμα να πω κάτι...η πανοραμική οροφή είναι όλα τα λεφτά!!!θα σας κρατώ ενήμερους !!!Α΄και κάτι ακόμα: τι δώρο να διαλέξω?? συναγερμό της mitsubishi(λέει τίποτα?), κάλυμμα πλαστικό για τον χώρο αποσκευών ή κάτι άλλο??
-
κάτι άλλο
-
όπως???
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι λίστα αξεσουάρ έχει η αντιπροσωπεία για το ASX, ειδικά για την έκδοση που το πήρες! Εγώ θα προτιμούσα κάποια έκπτωση στην τιμή (συνήθως καλύπτουν τα έξοδα τελών και πινακίδων ή και τα έξοδα χρηματοδότησης αν πας με δάνειο) αλλά εσύ προφανώς το οδηγείς ήδη, οπότε πρέπει να μας παρουσιάσεις τι αξεσουάρ υπάρχουν διαθέσιμα και προτείνονται. Κάποιοι φίλοι έχουν αναφέρει στο forum κάποια πολύ φτωχά πράγματα. Επίσης, (προσωπική εκτίμηση) είμαι επιφυλακτικός με τους συναγερμούς-προσφορά των διαφόρων αντιπροσώπων!
-
βασικά δεν έχουν λιστα με εχτρα αξεσουαρ του ASX!!ετσι τουλαχιστον μου είπε ο αντιπρόσωπος!!!μου φαίνεται λίγο παράξενο....
-
Ναι σε αυτά είναι 'απίθανοι'. Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις και με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου
-
Μην μου λέτε τέτοια!!!
Η Mitsu φημήζεται για την αξιοπιστία της!!!
Mitsubishi ASX Crossover