-
λοιπόνν παιδια: μετα απο καμια 200 χιλ που εκανα, καταφερα να κινηθω με μολις 4,6 λιτ/100 χλμ!!!με ταχυτητα στα 110-120 σε εθνικη οδο (Καβάλας-Δραμας)...το αμαξι ειναι σουπερ!!πολυ καλο πατημα,ωραια ροπη, και πανω απο ολλα ποιοτητα mitsubishi!!
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
λοιπόνν παιδια: μετα απο καμια 200 χιλ που εκανα, καταφερα να κινηθω με μολις 4,6 λιτ/100 χλμ!!!με ταχυτητα στα 110-120 σε εθνικη οδο (Καβάλας-Δραμας)...το αμαξι ειναι σουπερ!!πολυ καλο πατημα,ωραια ροπη, και πανω απο ολλα ποιοτητα mitsubishi!!ενα beverly 250cc που εχω καιει πιο πολυ...!!
-
Αυτά είναι πολύ καλά νέα! Μπορείς να μας πεις και για κατανάλωση σε αστικό κύκλο?
-
απο ηχομονωση τι λεει? Ακουγεται αρκετα ο diesel κινητηρας του μεσα στην κμπίνα?
Προσεξε μην σε γραψουν στο Δοξατο!!!! -
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
λοιπόνν παιδια: μετα απο καμια 200 χιλ που εκανα, καταφερα να κινηθω με μολις 4,6 λιτ/100 χλμ!!!με ταχυτητα στα 110-120 σε εθνικη οδο (Καβάλας-Δραμας)...το αμαξι ειναι σουπερ!!πολυ καλο πατημα,ωραια ροπη, και πανω απο ολλα ποιοτητα mitsubishi!!sorry αλλα αποκλειεται να ηταν πραγματικη...ή κατηφορα ήταν ή είχε 10 μποφόρ από πισω σου ή πηγαινες με 80-90 κι οχι 110-120...
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
sorry αλλα αποκλειεται να ηταν πραγματικη...ή κατηφορα ήταν ή είχε 10 μποφόρ από πισω σου ή πηγαινες με 80-90 κι οχι 110-120...
Σορρυ για το ελαφρώς off-topic, αλλά γιατί να μη γίνεται, ιδιαίτερα αν η 6η του είναι αρκετά μακρυά και ο οδηγός οδήγησε οικονομικά;
Απο προσωπική εμπειρία σε σύγχρονα diesel* και κίνηση σε αυτοκινητόδρομο είναι δύσκολο να ανέβω πάνω από 6lt/100km, ακόμη και όταν κινούμαι με 130-140 χωρίς να το λυπάμαι (πχ με κόβουν στα 100, μετά δίνω φουλ μέχρι τα 140 και όχι χαλαρά) και σχετικά φορτωμένος. Φαντάζομαι μόνος στο αυτοκίνητο με ταχύτητες 110-120 ένα νούμερο σαν το 4.6 είναι εφικτό.*Opel Insignia 2.0CDTi, Ford Mondeo 1.8Tdci, Opel Astra 1.9CDTi, BMW 116d (2000cc)
-
Λοιπόν, ενα,ενα!!
η κατανάλωση μέσα στην πόλη δεν πέρασε τα 6,5 λίτρα μέχρι στιγμής!!μιλάμε για μποτιλιάρισμα όχι αστεια!!
Ο κινητήρας είναι αθόρυβος για ντιζελ!!ειδικά στον αυτοκινητόδρομο το μόνο που ακούς είναι τα λάστιχα, τα οποία κάνουν λίγο θόρυβο παραπάνω!!!! η ηχομόνωση είναι πολύ καλή!!
ούτε σε κατηφόρα ήμουν, ούτε φύσαγε!!και ναι, πήγαινα με 120!! 4,6 ήταν η κατανάλωση στο trip computer...τώρα άμα κλέβει τόσο πολύ ακόμα δεν ξέρω!!έχω κάνει μόνο 1 γέμισμα οπότε δεν γνωρίζω....ειδικα με μικρες ταχυτητες στο επαρχιακο δικτυο μποεις να πετυχεις και χαμηλώτερα νούμερα...χθες πήγα-ήρθα καβάλα-ξάνθη και έγραψε 4,7 με 120 σταθερά.....τι να πω....ακόμα είναι στο στρώσιμο το αμάξι...δηλαδή μετά τι θα καίει???? -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Σε τι χρώμα το πήρες? Εγώ είμαι ανάμεσα στο άσπρο και στο μολυβί. Πείτε καμμία γνώμη...
Πάντως μετά το test drive που έκανα μπορώ να πω ότι έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Πάντως απευθύνεται σε άτομα που θέλουν μία μέση λύση σε on και off-road χωρίς να ζητάνε κάτι extreme. -
Kawasemi blue...το ασπρο είναι φανταστικό,αλλά δεν υπήρχε όταν το έψαχνα....διαφορετικά αυτό θα έπαιρνα....
-
Βιαζόσουν να το πάρεις? Και μένα 4 μήνες αναμονή μου είπαν. Αλλά θα περιμένω.
Το άσπρο μου αρέσει και μένα περισσοτερο όμωσ σκέφτομαι την καθημερινότητα: μικρο γραντζουνιές και αλλά τετοια τα οποία
νομίζω οτι θα φαίνονται αρκετα στο άσπρο -
ναι βιαζόμουν..δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο....Γρατσουνιές θα φαίνονται μόνο στους προφυλακτήρες στο άσπρο....διαφορετικά πάρε σκουρόχρωμο....
-
το σκέφτομαι... μαζεύω γνώμεσ και θα καταλήξω.
-
Και εγώ το κοιτώ το ASX ... πολύ θετικά. Έχει όλα όσα ζητώ και ακόμα περισσότερα.
Αυτό που με απασχολεί είναι το δίκτυο. Ανεπαρκές. Λίγες οι εμπορίες και οι περισσότερες του Σαρακάκη.
Από την εποχή που είχα το Pajero δεν βλέπω να έχει φτιάξει και ιδιαίτερα αυτός ο τομέας. -
πράγματι ο Σαρακακης είναι για μπουνιές!!!!
-
Το pajero το είχα πάρει από τον Παπρά. Είχε ένα καταπληκτικό πωλητή τότε. Πολύ καλή συνεργασία και πολύ καλό after sales. Δεν ξέρω αν ακόμα είναι εκεί. Δεν νομίζω.
Το κακό είναι ότι ο Παπράς (Θηβών) είναι πολύ μακρυά από μένα. Δεν με βολεύει με τίποτα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω ακυρώσει το ASX. Το αντίθετο.
Κοιτώ πολύ θετικά το 1.6 Invite 2WD σε ασημένιο χρώμα!...
Με ζαντούλες 16άρες, τρελό υποβραχιόνιο, στάνταρ USB και πολλά-πολλά άλλα τσουμπλέκια...
Και βγαίνει και σε καλή τιμή. Ίσως έχουν και κάποια έκπτωση. Δεν το έχω ψάξει ακόμα.Τα ASX έρχονται από Ιαπωνία;
-
ναι, κατασκευάζονται μόνο στην Ιαπωνία!!!!!
-
Ελπίζω γιατί το Pajero μου ήταν Ιταλικό...
-
το τσεκαρα και εγω αυτό. Ακόμα και ο εγκέφαλος ειναι απο mitsubishi ιαπωνια
-
Tα κρύσταλλα; Έγινε σάλος πχ στο S60 που τα τζάμια του είναι φτιαγμένα στην Κίνα.
-
Οχι μονο τα κρύσταλλα. Και ο κινητήρας. Συνεργασία με Ford και Gelly.
Γενικά είναι γνωστό πλεόν ότι οι περισσοτερες εταιρείες έχουν κάνει διάφορες 'συνεργασίες' έτσι ώστε να ρίξουν το κόστος
Τώρα για το asx δεν το κοίταξα αυτο με τα κρύσταλλα. Ξέρεισ κάτι;;;;;;
Mitsubishi ASX Crossover