-
καλημερα .θα ηθελα να απαντησω στον κυριο αγγελετο οτι και αυτος ειναι μερος της υποτιθεμενης διαπλοκης οπως εχει αποκαλεστει ολο αυτο γιατι τον εχουμε δει να δηλωνει συμετοχη να ξεκιναει και μετα να εξαφανιζεται.μηπως λοιπον το κανει για να βολευει καποιους.και σημειωτεον το κανει επανελειμενως.
-
3 points!!!!!.......................
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Ρε παιδιά, για όνομα του θεού. Αυτή τη στιγμή σε αυτό που λέγεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ υπάρχει μόνο μία κλάση που να έχει ικανό αριθμό συμμετεχόντων ώστε να θεωρηθεί ότι έγινε ως πρωτάθλημα και όχι ως ασυνάρτητο συνονθύλευμα άσχετων μεταξύ τους συμμετοχών. Και εννοώ το πρωτάθλημα της Α5. Φέτος ήταν το μόνο (έστω και μικρό) δείγμα υγείας σ' αυτό το άθλημα. ΜΗΝ ΤΟ Γ@Μ@ΤΕ. -
-
Έxει πολύ πλάκα η όλη ιστορία.
Καταρχήν μου θυμίζει το ποδόσφαιρο, που στην τέταρτη εθνική γίνεται ο χαμός, αλλάζουν φανέλλες κλπ, γιατί οι συγκεκριμένοι που αναφέρονται είναι όλοι τέταρτη εθνική.
Η Α/5 είχε αξία μέχρι πριν 3-4 χρόνια που έτρεχαν τουλάχιστον 5-6 γρήγορα πληρώματα κάθε αγώνα, και όλοι αυτοί που αναφέρονται δεν έβλεπαν δεκάδα.
Πάντως αν ο Μαστρογιάννης έχει βάλει να οδηγούν γι'αυτόν ο Λάμπης και ο Παπαδημητρίου, τι να πω...και ρεζίλι και 7ος.
Πάντως αν θέλει κανείς, τώρα που δεν έχω και μπάκετ κάνω ένα Παλάδιο, και σίγουρα θα είμαι πάνω από 7ος!!! -
Ο χρήστης Delecour έγραψε:
Έxει πολύ πλάκα η όλη ιστορία.
Καταρχήν μου θυμίζει το ποδόσφαιρο, που στην τέταρτη εθνική γίνεται ο χαμός, αλλάζουν φανέλλες κλπ, γιατί οι συγκεκριμένοι που αναφέρονται είναι όλοι τέταρτη εθνική.
Η Α/5 είχε αξία μέχρι πριν 3-4 χρόνια που έτρεχαν τουλάχιστον 5-6 γρήγορα πληρώματα κάθε αγώνα, και όλοι αυτοί που αναφέρονται δεν έβλεπαν δεκάδα.
Πάντως αν ο Μαστρογιάννης έχει βάλει να οδηγούν γι'αυτόν ο Λάμπης και ο Παπαδημητρίου, τι να πω...και ρεζίλι και 7ος.
Πάντως αν θέλει κανείς, τώρα που δεν έχω και μπάκετ κάνω ένα Παλάδιο, και σίγουρα θα είμαι πάνω από 7ος!!!Δεν έχει καθόλου πλάκα, όταν θίγονται υπολήψεις μέχρις αποδείξεως του εναντίον αθώων, όπως στο bold παραπάνω.
@APR:
Εχεις κάποιο δίκιο από την πλευρά σου και σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπως των Χαλδαίου-Σαμαρά που είναι ένα γνωστό πλήρωμα που κάνουν την πλάκα τους και όλα καλά. Αυτό που όμως είναι κατακριτέο είναι περιπτώσεις 'μισθοφόρων', ακόμα και αν είναι ο ...Sebastian. Νομίζω πως η σύνθεση του πληρώματος, όπως και το τεχνικά νόμιμο αυτοκίνητο, πρέπει να είναι δεδομένα, γιατί αλλιώς νοθεύεται ο ανταγωνισμός. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
..... Νομίζω πως η σύνθεση του πληρώματος, όπως και το τεχνικά νόμιμο αυτοκίνητο, πρέπει να είναι δεδομένα, ....
Ναι, και αν εκεί που αλλάζουμε λάστιχα 'φάει' κανένα δάχτυλο ο οδηγός και οδηγήσει ο συνοδηγός την απλή ή έστω την τελευταία ειδική, θα αποκλειστεί ? Είμαστε σοβαροί ?
-
.Γ ΕΠΕΙΣΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ) ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ .......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ....ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ??? Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ( ΒΕΡΟΙΑ)
Αγαπητέ Δημήτρη (Α- TEC) δεν μου τα λες και πολύ καλά.
Όχι γιατί γράφεις ψέματα, αλλά δεν γράφεις όλη την αλήθεια. Ναι οδήγησα εγώ στη Βέροια. Θα θυμάσαι βέβαια στο ΣΕΧ πριν την 1η ειδική που με ρώτησες για τη μάρκα των ελαστικών που φορούσαμε και δεν ήξερα την απάντηση. Θα θυμάσαι επίσης ότι μου υπέδειξες τα υγρά φρένων που έχανε το Μίκρα, και φυσικά θα θυμάσαι την απορία σου για το τι κάνω στη Βέροια, αλλά προφανώς σου διέφυγε η απάντησή μου. “Δεν μας πειράζει γιατί ο αγώνας δεν μας ενδιαφέρει ούτε αγωνιστικά ούτε βαθμολογικά και ήρθαμε εδώ για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους, σαν συμπλήρωμα αυτών που κάνω στο Παραλληλοδρόμιο”. Ίσως ξεχνάς ότι τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο των χωμάτινων αγώνων, έχοντας επενδύσει τεράστια για ιδιώτη ποσά και ο Κος Μαστρογιάννης είναι ένας εκ των πελατών μου (και εσύ) . Άρα αν θέλαμε να «κλέψουμε» θα πηγαίναμε σε ασφάλτινο αγώνα; Για σκέψου το!
Ίσως να μη θυμάσαι ότι ο επόμενος χωμάτινος αγώνας ήταν το Φθιώτιδας, μόλις 5 ημέρες πριν το Ιστορικό Ακρόπολις, αγώνας που ενδιέφερε τον πελάτη μου Κο Μαστρογιάννη, αλλά ήταν αδύνατον να συμμετάσχει για λόγους σωματικής κόπωσης. 2 αγώνες σε 5 ημέρες πάει πολύ. ( Ίσως δεν ξέρεις ότι το άθροισμα της ηλικίας μας (Μαστρογιάννης + εγώ) είναι τα 105 χρόνια).
Οπότε σου απαγορεύω να αναφέρεις και να σπιλώνεις το όνομά μου και του πελάτη μου ( τον ενημέρωσα) αναφέροντάς μας κάτω από τον τίτλο «Διαπλοκή».
Το αν έχει φθάσει ο Κος Μαστρογιάννης να διεκδικεί κάποια θέση στην Α5, δεν ευθύνεται και δεν ήταν στόχος του. Για το αν θα γίνει στόχος του, ρώτα τον ίδιο.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με περιορισμένη (πλέον) εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης
www.parallilodromio.gr -
Ο χρήστης GF έγραψε:
..... Νομίζω πως η σύνθεση του πληρώματος, όπως και το τεχνικά νόμιμο αυτοκίνητο, πρέπει να είναι δεδομένα, ....
Ναι, και αν εκεί που αλλάζουμε λάστιχα 'φάει' κανένα δάχτυλο ο οδηγός και οδηγήσει ο συνοδηγός την απλή ή έστω την τελευταία ειδική, θα αποκλειστεί ? Είμαστε σοβαροί ?
Μα δε μιλάω για έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτές (εδώ κάτι πιτσιρικάδες στο WRC πχ. Latvala παλιότερα, δεν είχαν δίπλωμα και άρα στις απλές οδηγούσε ο συνοδηγός) αλλά για τη συνειδητή και σε μόνιμη βάση αλλαγή των ρόλων για βαθμοθηρικούς λόγους.
Τέλος πάντων, σταματώ εδώ γιατί δεν είναι καθόλου για γέλια τελικά.
-
δεν έχει σημασία πόσο είσαι!!σημασία έχει πόσο νιώθεις ότι είσαι!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίίίίίίί!!!!!!!!
-
πες τα παππουλη!!!
-
ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ
Εμενα παντως Λαμπη ΔΕΝ με καλυπτει η απαντηση σου, γιατι οι εκπαιδευτικοι λογοι ειναι σεβαστοι, μα θα ηταν πιο σεβαστοι αν αλλαζαν αμοιβαια τα ονοματα στις πορτες (και στη δηλωση συμμετοχης)
Κι αν θες, μη μου ξαναμιλας -
-
kalytera
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
..........αλλα δεν εννοει αποκλειστικα την Ροδο , μπορεις και στην Κερκυρα , να πηδηξεις .......H ακομα και στο Μελετακι, στην Φυλη κλπ κλπ...
-
APR ως συνηθως εθαψε....εεεε εγραψε ηθελα να πω
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!
Το 2007, θελησε να οδηγησει σε σπριντ ο τοτε συνοδηγος μου. Ενημερωσαμε την εταιρια, η οποια δεν το ειδε με καλο ματι, κι ετσι αντι να βαφουμε και να ξεβαφουμε τ αυτοκινητο, δεν το καναμε. Η κ---α μας δεν μπορει ναναι υπερανω γραπτων και αγραφων κανονων. Πολυ περισσοτερο οταν ειμαστε 30 χρονια στον χωρο και μας παρακολουθουν.
Ετσι για να σου αποδειξω οτι εκτος των αλλων, ψαχνεις ευκαιρια για να θαψεις.
Ο Λαμπης με πηρε μολις στο τηλεφωνο και μου εξηγησε. Ουσιαστικα εχει δικηο, τυπικα οχι. Αν ομως εγραφε ενα γραμμα στους αγωνοδικες και εξηγουσε το τι κανει εκει, ποιος θα μιλουσε σημερα? Γκεγκε κολημενε ξεροκεφαλε και δηλητηριωδη γερο???
Ασε που πρεπει καποτε ν αποφασισεις. Θελεις ερασιτεχνισμο η επαγγελματισμο στους αγωνες?
Καλημερα! -
-
-
Κύριοι
Είδατε τελικά οτι όσα έλεγα δεν ήταν και τόσο περίεργα ?Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Δε λεω, επιτρεπει ο κανονισμος να αλλαζουν οδηγοι αλλα οχι επι τουτου. Δηλαδη αν πληρωσω τον Giacommenico Basso (λεμε τωρα ) δηλωμενο συνοδηγο και τελικα οδηγησει και παρω τα βαθμουδακια θα ειναι σωστο ?? Αυτο ειναι το πρωταθλημα ?? Μεχρι και φορμες αλλαξανε καποιοι. (το ειδα με τα ματια μου, οταν επαθαν βλαβη στην ειδικη και βγαλανε τα κρανη)Ο τίτλος του threat είναι ' Διαπλοκή' που για μένα σημαίνει οτι κάποιος ή κάποιοι (και καταλάβαμε ποιοί είναι απο την αντίδρασή τους στις προηγούμενες σελίδες) προγραμμάτισαν απο την αρχή του πρωταθλήματος τις κινήσεις τους (ποιοί θα οδηγήσουν που και πότε) για να φέρουν το πρωτάθλημα στα μέτρα τους. Και μιλάμε για την Α5.
Βέβαια η ενοχή τους είναι τόσο έντονη γιατι κατάλαβαν τη που έκαναν που αρχισαν να κατηγορούν άλλους και να εκθέτουν τον εαυτό τους. Φτασανε σε σημειο να κατηγορήσουν κάποιον επαγγελματια γιατι απλα εκανε τη δουλεια του.
Κάποιοι αλλοι πλέκουν σενάρια και αφήνουν υποψίες για όλο το κόσμο, κάποιοι ψάχνουν να βρούν ποιός είμαι (θα μπορουσα να πω οτι είμαι ενας απλός θεατής στο κατω κατω) και αλλοι ρίχνουν τις μασκες τους και τα χωνουν σε αλλους που μεχρι πριν λίγο καιρό ηταν φίλοι.
Τελικά μάλλον καλό έκανε αυτή η συζητηση και θα φανει ελπίζω στο Παλλάδιo για να δούμε εναν τιμιο και καλο αγωνα.
Το σίγουρο είναι οτι ήδη συζητω να δωσω το Yiaris μου και να παρω κατι έτοιμο σε Α6 αν και δε νομιζω να σας ενδιαφερει. -
Ο χρήστης papadimitriou dimitris έγραψε:
καλημερα .θα ηθελα να απαντησω στον κυριο αγγελετο οτι και αυτος ειναι μερος της υποτιθεμενης διαπλοκης οπως εχει αποκαλεστει ολο αυτο γιατι τον εχουμε δει να δηλωνει συμετοχη να ξεκιναει και μετα να εξαφανιζεται.μηπως λοιπον το κανει για να βολευει καποιους.και σημειωτεον το κανει επανελειμενως.ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ 2009
ΚΟΡΙΝΘΟ ....ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΟΝΤΩΣ 1ος Α/5 ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ
ΒΕΡΟΙΑ ......5ος Α/5
ΛΑΜΙΑ........ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ 2η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ( ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΔΕ ΠΑΕΙ)
ΕΛΠΑ....1η ΗΜΕΡΑ 5ος Α/5
2η ΗΜΕΡΑ 5ος Α/5
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ.....ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ 3η ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΆΒΗΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ . .ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
ΑΥΤΑ ....ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!
ΔΙΑΠΛΟΚΗ