-
Εγώ είμαι μέσα για οτιδήποτε και οποτεδήποτε κανονιστεί.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εναλλακτικές:
7/11 σάββατο (αν και πολλοι να μην μπορούν, εγώ θα μπορώ να ξεκινήσω μετά τις 11 από εδώ )
8/11 που έχει κανονιστεί αλλά με άλλη διαδρομή (μόνο νέα μάκρη, πεντέλη αν και πάλι... )
**15/11 κυριακή (16-17 μπορεί να είναι ημιαργίες για μερικούς και να την κάνουν τετραήμερο) **Αν είστε όλοι (εγώ πιστεύω θα είμαι) στις 15 προτείνω να μεταφερθεί για τότε με την διαδρομή που είχε προτείνει αρχικά ο Βελ.Jntara θα μπορείς τότε ή θα έχεις πάλι κι άλλα γαμίσια;
**Eπειδη ειχε εκφρασει την επιθυμια απο την αρχη ο Vellerefontis, να ασχοληθει και να οργανωσει την συναντηση, ισως θα ειναι καλυτερα να μεταφερθει η ημερομηνια για 15/11,με την διαδρομη που εχει επιλεξει... **(το Σαββατο 7/11 ειναι επιφοβο, μπορει να υπαρχει ηδη κοσμος, για να προετοιμασει σε επιπεδο χαραξης-υποστηριξης, λογικα την διαδρομη για τον Μαραθωνιο...)
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εναλλακτικές:
7/11 σάββατο (αν και πολλοι να μην μπορούν, εγώ θα μπορώ να ξεκινήσω μετά τις 11 από εδώ )
8/11 που έχει κανονιστεί αλλά με άλλη διαδρομή (μόνο νέα μάκρη, πεντέλη αν και πάλι... )
**15/11 κυριακή (16-17 μπορεί να είναι ημιαργίες για μερικούς και να την κάνουν τετραήμερο) **Αν είστε όλοι (εγώ πιστεύω θα είμαι) στις 15 προτείνω να μεταφερθεί για τότε με την διαδρομή που είχε προτείνει αρχικά ο Βελ.Jntara θα μπορείς τότε ή θα έχεις πάλι κι άλλα γαμίσια;
**Eπειδη ειχε εκφρασει την επιθυμια απο την αρχη ο Vellerefontis, να ασχοληθει και να οργανωσει την συναντηση, ισως θα ειναι καλυτερα να μεταφερθει η ημερομηνια για 15/11,με την διαδρομη που εχει επιλεξει... **(το Σαββατο 7/11 ειναι επιφοβο, μπορει να υπαρχει ηδη κοσμος, για να προετοιμασει σε επιπεδο χαραξης-υποστηριξης, λογικα την διαδρομη για τον Μαραθωνιο...)
Τι να πω!? μπορούμε να κάνουμε μόνο τον γύρο της Πεντέλης πάλι ξεκινώντας από την ίδια διαστάυρωσηα αφου ο Μαραθώνιος δειξάγεται από κάτω... κι όχι από Εκάλη... Ειδάλως λέμε για όποια Κυριακή συμφωνούνε όλοι!
Τι λέτε?
-
Εγώ προτιμώ να αλλάξουμε ημερομηνία από το να κάνουμε μισή διαδρομή
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ προτιμώ να αλλάξουμε ημερομηνία από το να κάνουμε μισή διαδρομήH διαδρομη που προτεινε ο Vell εξαρχης ειναι οντως κορυφαια αλλα μηπως να σκεφτουμε και το γεγονος οτι ειναι πολυ μεγαλη, και ενδεχομενως για να γινει το περασμα απο 10-15 αυτοκινητα -τα οποια να μην πηγαινουν και τρενακι για λογους ασφαλειας-, ισως αποβει ιδιαιτερα χρονοβορο στην συγκεκριμενη συναντηση που θελουμε να το συνδυασουμε και με φαγητο...
Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με αλλαγη ημερομηνιας. Οτι βολευει
καλυτερα ωστε να μαζευτουμε ολοι ή οι περισσοτεροι απο την προηγουμενη
συναντηση και οσοι αλλοι βεβαια επιθυμουν να ερθουν...
Θα ηταν ομως πολυ καλο αν μπορουσαμε να εχουμε μια εικονα, του χρονου περιπου που απαιτειται για το περασμα της διαδρομης -αν καποιος γνωριζει- και να προσθεσουμε
τον χρονο που θα χρειαστει για να κατσουμε μετα για φαγητο-συζητηση... -
Η διαδρομή είναι γύρω στα 45 χλμ. Να μας πάρει άντε και 2 ώρες...; Λέτε να πάρει πολύ περισσότερο; Απλά άμα πάρει τόσο (λόγω του αριθμού των αυτοκινήτων) θα είναι ίσως κουραστικό.
Να κάτσουμε και για μία στάση στον Άγιο Πέτρο (κάπως ακούγεται αυτό ) κανα 10λεπτο ή άντε πες θέλουμε καφέ, δηλαδή κανα 30-45 άρι.
Πες 10 ραντεβού. 11.30 είμαστε στον Άγιο Πέτρο ( ). 12.30 άντε 13.00 το πολύ θα είμαστε στην ταβέρνα.
Κάπως έτσι το σκέφτομαι
-
Καλο μου ακουγεται, να το πουμε για 15/11, οπως ειχε σχεδιαστει η διαδρομη απο την αρχη?
Τι λετε οι υπολοιποι? -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Η διαδρομή είναι γύρω στα 45 χλμ. Να μας πάρει άντε και 2 ώρες...; Λέτε να πάρει πολύ περισσότερο; Απλά άμα πάρει τόσο (λόγω του αριθμού των αυτοκινήτων) θα είναι ίσως κουραστικό.Να κάτσουμε και για μία στάση στον Άγιο Πέτρο (κάπως ακούγεται αυτό) κανα 10λεπτο ή άντε πες θέλουμε καφέ, δηλαδή κανα 30-45 άρι.
Πες 10 ραντεβού. 11.30 είμαστε στον Άγιο Πέτρο. 12.30 άντε 13.00 το πολύ θα είμαστε στην ταβέρνα.
Κάπως έτσι το σκέφτομαι
45km πάντως είναι αρκετά μεγάλη διαδρομή και αν χωριστεί ανά ομάδες (πχ ανα 3 αμάξια), μπορεί η αναμονή για τους πρώτους και τους τελευταίους να είναι κουραστική.
Από την άλλη εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου.Κάτι ακόμα...Πόσοι μαζευόμαστε ως τώρα?
Νομίζω ότι αυτό θα είναι καθοριστικό και για το πόση ώρα θα κάνει να διασχίσει και ο τελευταίος την καθορισμένη διαδρομή αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί να βρεθεί κάποια εναλλακτική ημερομηνία (αν αποφασιστεί να γίνει άλλη μέρα).Vell, μία συμβουλή: η πολύ δημοκρατία είναι (σε αυτές τις περιπτώσεις) ανασταλτικός παράγοντας.
Χάραξε μας μία τελική απόφαση (με βάση τα δικά σου γούστα) να δούμε ποιοί μπορούν και ποιοί όχι, γιατί σε άλλη βάση μιλάμε αν είμαστε 5 άτομα και σε άλλη βάση αν είμαστε 15.
Αν πει ο καθένας πότε μπορεί και πότε όχι αλλά και ποιά διαδρομή προτιμά κτλ-κτλ, δε θα βγάλουμε άκρη.Επίσης, όπως το κανόνισε ο vell εξαρχής ήταν πολύ καλά.καλό είναι να ξέρουμε εξαρχής που θα καταλήξουμε και να έχουν κλείσει τραπέζι, διότι αν είμαστε πολλά άτομα θα είναι δύσκολο να βρούμε αν πάμε 'χύμα'.
ΥΓ:τι ξενέρα κι αυτό με το Μαραθώνιο...Μα εκείνη τη συγκεκριμένη Κυριακή βρήκαν κι αυτοί?
ΥΓ2:Το ότι δεν απαντάω στο θέμα τακτικά, δεν είναι ότι δεν το παρακολουθώ.Απλά μπαίνοντας από το κινητό για να δω τις 'εξελίξεις', το να γράψω απάντηση (μέσω του κινητού) είναι κάπως...άβολο ( ). -
Συμφωνώ με το Κάβουρα.
Μπορούμε να το κάνουμε και Σάββατο.
Vell...εσύ κρίνεις mate.
-
μία ερώτηση ακόμα:
τις γυναίκες να τις φέρουμε ή να...(όπως λέει και ένας φίλος 'καμμένος') τις παρκάρουμε σπίτι ( ) ?ΥΓ:όχι ότι η δική μου θα ψήνεται να έρθει...αλλά καλό θα ήταν να ξέρω αν θα φέρουμε και τις γυναίκες, για να δω και πώς θα αναφέρω το γεγονός/συνάντηση....
-
Η δικιά μου πάντως δε ψήνεται να έρθει...θα δούμε. Εξαρτάται από τη μέρα κλπ...εγώ πάντως είμαι μέσα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συμφωνώ με το Κάβουρα.Μπορούμε να το κάνουμε και Σάββατο.
Vell...εσύ κρίνεις mate.
Νικο ειναι επιφοβο, πιθανοτατα να προετοιμαζουν-χαραζουν (κορδελες, τραπεζακια
σε διαφορα σημεια με νερα-ισοτονικα ποτα κλπ) την διαδρομη, μια μερα πριν, ή εστω ενα τμημα της, οποτε θα εχει σιγουρα αυξημενη κινητικοτητα η περιοχη, και θα ειναι κριμα να μαζετουμε τοσα ατομα και να πηξουμε σε κινηση, εκτος αν μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες, ωστε αν δεν ισχυει κατι τετοιο, να το κανουμε τοτε μια μερα πριν...Μην ξεχναμε οτι ειναι ο κλασσικος και πιο γνωστος Μαραθωνιος της χωρας, θα υπαρχει και τηλεοπτικη καλυψη, δεν ειναι ενα απλο τοπικο γεγονος. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Συμφωνώ με το Κάβουρα.
Μπορούμε να το κάνουμε και Σάββατο.
Vell...εσύ κρίνεις mate.
Νικο ειναι επιφοβο, πιθανοτατα να προετοιμαζουν-χαραζουν (κορδελες, τραπεζακια
σε διαφορα σημεια με νερα-ισοτονικα ποτα κλπ) την διαδρομη, μια μερα πριν, ή εστω ενα τμημα της, οποτε θα εχει σιγουρα αυξημενη κινητικοτητα η περιοχη, και θα ειναι κριμα να μαζετουμε τοσα ατομα και να πηξουμε σε κινηση, εκτος αν μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες, ωστε αν δεν ισχυει κατι τετοιο, να το κανουμε τοτε μια μερα πριν...Μην ξεχναμε οτι ειναι ο κλασσικος και πιο γνωστος Μαραθωνιος της χωρας, θα υπαρχει και τηλεοπτικη καλυψη, δεν ειναι ενα απλο τοπικο γεγονος.Σωστό...πάμε next week τότε.
-
Για Κυριακη 15 ειμαι μεσα...Κωνσταντινος, S40 T5 awd
-
Επισης το σκεφτομαι κι εγω, αλλα βλεπω κατι αμαξια στο στυλ s3, gti κλπ, θα 'σαστε και χερακηδες εσεις, αντε να σας ακολουθησω εγω!
-
15/11
(να είμαστε όλοι, και γατί όχι θα κάνουμε κίνηση στους δρόμους!)ΌΛΗ την διαδρομή...
(θα μας πάρει λιγότερο αφού δεν θα κάτσουμε για καφέ αλλά για cool down των αυτοκινήτων! εξ άλλου δεν θα πηγαίνουμε κι ωσάν τρελοί! Θα μπω μπροστά και θα ρυθμίζω την ταχύτητα...)Μιλάμε από εβδομάδα για τα final entries...
Randevouz 9:30 ακριβώς! Να ξυπνήσετε νωρίς μια Κυριακή! Δεν πειράζει. Οι γυναίκες θα ήτω ωραίο να έρθουν αλλά θα θέλουμε μια ταβέρνα ολόκληρη... Nxt time!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επισης το σκεφτομαι κι εγω, αλλα βλεπω κατι αμαξια στο στυλ s3, gti κλπ, θα 'σαστε και χερακηδες εσεις, αντε να σας ακολουθησω εγω!μια χαρά θα πάμε όλοι μαζί!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Θα μπω μπροστά και θα ρυθμίζω την ταχύτητα...Ο ρυθμός σε κονβόι καθορίζεται από τον πιο αργό της παρέας. ΕΓΩ θα μπω μπροστά!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θα μπω μπροστά και θα ρυθμίζω την ταχύτητα...
Ο ρυθμός σε κονβόι καθορίζεται από τον πιο αργό της παρέας. ΕΓΩ θα μπω μπροστά!
ok. θα πας εσύ μπροστά με την προυπόθεση ότι θα ξεκινήσεις καμιά ωρίτσα νωρίτερα!
όλοι μαζί θα πάμε... και εννοείται ότι όσοι θέλουν να πάνε αργά σε όλη ή μερος της διαδρομής θα πάνε όπως επιθυμούν...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ο ρυθμός σε κονβόι καθορίζεται από τον πιο αργό της παρέας. ΕΓΩ θα μπω μπροστά!
Θα βάλω bull-bar στο ιστιοπλοικό μου και θα σε σπρώχνω τότε
Για 15/11. Για πάμε πάλι: (με nicknames μη γινει κανα λάθος)
Vell
Ddl
kotetsi
Volvozeus
Nikos320si πλέον
Κίκιζας
Κάβουρας7 άτομα
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)