-
...οι δισκοι φρενων παραγγελθηκαν . Δεν εχουν ανταλλακτικους εδω...
-
Άντε καλή παραλαβή και καλοφόρετοι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άντε καλή παραλαβή και καλοφόρετοιδεν μου αρέσει η ευχή σου! Καλοστράβωτοι έπρεπε να είναι!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Άντε καλή παραλαβή και καλοφόρετοι
δεν μου αρέσει η ευχή σου! Καλοστράβωτοι έπρεπε να είναι!
Να πούμε καλή αξιοποίηση σε στροφοδιαδρομές τότες
-
Υπάρχουν πολλοί από έμας που μας φαίνονται 'λίγα' τα εργοστασιακά ρυθμισμένα αυτοκίνητά μας... Εεε, λοιπόν ακούστε το εξής αληθινό περιστατικό...
Ήμουν προχθες βράδυ στην Κατεχάκη, στο υψηλότερο σημείο της στροφοδιαδρομής, αργούτσικα κάπως... και πήγαινα ολοταχώς, με άλλα λόγια με την δικαιολογία ότι βιαζόμουν πήγαινα γαμι....ς, αγγίζοντας οριακά τα 160 με μερικές φορές να κρατάει χρόνο στο ταχύμετρο η ένδειξη αυτή... Όλο το αυτοκίνητο, πλαίσιο, ανάρτηση, κινητήρας, μου έδωσαν τον τρόπο να το κάνω...
Φέρνω τώρα σαν αντίθεση το καραπειραγμένο S3 μου (αναρτήσεις, αναβαθμίσεις κ.ο.ε.)με το οποίο στην καλύτερη των περιπτώσεων έπιανα στην ίδια διαδρομή τα 140-145 μετά βίας... όταν δε ήταν μαμά, έπιανα τα 140 οριακά και νόμιζα ότι δεν υπάρχουν και πολλά μεγαλύτερα περιθώρια για κανέναν...
Κρατήστε όλοι ότι δεν 'ίσιωνα' τις στροφές και επι το πλείστον ήμουν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας παρακαλώ...
Μετά από αυτή την εμπειρία ζ'ήτημα είναι αν πειράξω αυτό το αυτοκίνητο κατ'οιονδήποτε τρόπο...
-
Τον κουπέα τον έχεις γνωρίσει;
-
Vel προφανως εχει πολλα περιθωρια το R....μπορουσες να πας και πιο γρηγορα; Σου εδινε εμπιστοσυνη;
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τον κουπέα τον έχεις γνωρίσει;ναι, γνωριζόμαστε προσωπικά... γιατί?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Vel προφανως εχει πολλα περιθωρια το R....μπορουσες να πας και πιο γρηγορα; Σου εδινε εμπιστοσυνη;Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
άνετα!, λίγο πιο ευαίσθητο τιμόνι να έκανα εγώ (είχα πιει ένα ποτήρι κρασί κι ήμουν λίγο ήρεμος στις αντιδράσεις μου αλλά και πιο αργός στις μικροδιορθώσεις) θα προσέθετα λίγα ακόμη χιλιόμετρα τελικής...
πάντως δεν το περίμενα...
...βέβαια όλα κάνουν την διαφορά τους, λίγο το ύψος του, λίγο το πλάτος και το φάρδος του, το λίγο μειωμένο βάρος του, το καλύτερο σε μετάδοση/ αμεσότητα κιβώτιο του κλπ
-
Τον κουπέα τον έχεις γνωρίσει;
ναι, γνωριζόμαστε προσωπικά... γιατί?
Όλα τα ξέρω!
-
απο δευτέρα παρακαλώ να μην με κοντράρετε στον δρόμο γιατί θα έχω στρώσιμο δισκόφρενων...
-
απο δευτέρα παρακαλώ να μην με κοντράρετε στον δρόμο γιατί θα έχω στρώσιμο δισκόφρενων...Εντάξει
-
Τα δισκόφρενα θέλουν italian tuning για να στρώσουν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα δισκόφρενα θέλουν italian tuning για να στρώσουν.ναι μωρέ, αλλά αφού μου τα αλλάζουν γιατί να μην τα αλλάξω και να στρώσω τα επόμενα όσο καλύτερα μπορώ... ε? τα παλιά δυστυχώς δεν μου τα δίνουν, μόνο τα τακάκια...
-
ναι μωρέ, αλλά αφού μου τα αλλάζουν γιατί να μην τα αλλάξω και να στρώσω τα επόμενα όσο καλύτερα μπορώ... ε? τα παλιά δυστυχώς δεν μου τα δίνουν, μόνο τα τακάκια...
Λογικό μου ακούγεται.
Δεν ξέρω τι κόστος έχει να τις στείλουν πίσω στο εργοστάσιο, αλλά συνήθως τα εργοστάσια επιζητούν να λάβουν πίσω τα ελαττωματικά κομμάτια ώστε να δουν αν είναι λάθος που προήλθε από εσφαλμένη κατασκευή (άρα κακή γραμμή παραγωγής) ή απλώς επειδή...'έτυχε'.Σε περιμένω μετά το στρώσιμο για μία (είτε γρήγορη είτε αργή) βόλτα με τα αμάξια μας στην 'θρυλική' διαδρομή βάρκιζα-Σούνιο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ναι μωρέ, αλλά αφού μου τα αλλάζουν γιατί να μην τα αλλάξω και να στρώσω τα επόμενα όσο καλύτερα μπορώ... ε? τα παλιά δυστυχώς δεν μου τα δίνουν, μόνο τα τακάκια...
Λογικό μου ακούγεται.
Δεν ξέρω τι κόστος έχει να τις στείλουν πίσω στο εργοστάσιο, αλλά συνήθως τα εργοστάσια επιζητούν να λάβουν πίσω τα ελαττωματικά κομμάτια ώστε να δουν αν είναι λάθος που προήλθε από εσφαλμένη κατασκευή (άρα κακή γραμμή παραγωγής) ή απλώς επειδή...'έτυχε'.Σε περιμένω μετά το στρώσιμο για μία (είτε γρήγορη είτε αργή) βόλτα με τα αμάξια μας στην 'θρυλική' διαδρομή βάρκιζα-Σούνιο.
δεν είναι καθόλου λογικό αφού σαν αξία είναι δικά μου, και κανείς τους δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι τα νέα δεν θα έχουν την ίδια τύχη...
θα ήταν λογικό εκ μέρους τους να πάρουν τα τωρινά αν μου βάλουν εμένα νέα φρένα, νέων προδιαγραφών, προδιαγραφών που θα εμπόδιζαν να επανεμφανιστεί το πρόβλημα των αρχικών δισκόφρενων... Ειδάλλως, μια τρύπα στο νερό κάνανε... και απλά εγώ κέρδισα ίσιους δίσκους για λίγες ημέρες χρήσης...
-
**δεν είναι καθόλου λογικό αφού σαν αξία είναι δικά μου, και κανείς τους δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι τα νέα δεν θα έχουν την ίδια τύχη...
**
θα ήταν λογικό εκ μέρους τους να πάρουν τα τωρινά αν μου βάλουν εμένα νέα φρένα, νέων προδιαγραφών, προδιαγραφών που θα εμπόδιζαν να επανεμφανιστεί το πρόβλημα των αρχικών δισκόφρενων... Ειδάλλως, μια τρύπα στο νερό κάνανε... και απλά εγώ κέρδισα ίσιους δίσκους για λίγες ημέρες χρήσης...σου τους αντικαταστήσανε όμως με άλλους χωρίς να πληρώσεις διαφορά στην αξία τους (λόγω εγγύησης και αναγνώρισης κατασκευαστικού λάθους), άρα πλέον οι δίσκοι που σου ανήκουν βρίσκονται πάνω στο αμάξι σου και οι άλλοι δεν σου ανήκουν πλέον.
Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι χρησιμοποιείς τώρα δίσκους που δεν είναι δικοί σου και τους δικούς σου τους κράτησε ο αντιπρόσωπος.
-
**δεν είναι καθόλου λογικό αφού σαν αξία είναι δικά μου, και κανείς τους δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι τα νέα δεν θα έχουν την ίδια τύχη...
**
θα ήταν λογικό εκ μέρους τους να πάρουν τα τωρινά αν μου βάλουν εμένα νέα φρένα, νέων προδιαγραφών, προδιαγραφών που θα εμπόδιζαν να επανεμφανιστεί το πρόβλημα των αρχικών δισκόφρενων... Ειδάλλως, μια τρύπα στο νερό κάνανε... και απλά εγώ κέρδισα ίσιους δίσκους για λίγες ημέρες χρήσης...σου τους αντικαταστήσανε όμως με άλλους χωρίς να πληρώσεις διαφορά στην αξία τους (λόγω εγγύησης και αναγνώρισης κατασκευαστικού λάθους), άρα πλέον οι δίσκοι που σου ανήκουν βρίσκονται πάνω στο αμάξι σου και οι άλλοι δεν σου ανήκουν πλέον.
Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι χρησιμοποιείς τώρα δίσκους που δεν είναι δικοί σου και τους δικούς σου τους κράτησε ο αντιπρόσωπος.
μάλλον δεν καταλαβαίνεις φίλε... δεν μου αντικατέστησαν τίποτα, πήρανε κάτι που έχω πληρώσει και έβαλαν κάτι που μου υπόσχονται ότι είναι καλύτερο από αυτό που είδη πλήρωσα, τα δε έξοδα περνάνε στο σύστημα, αντιπροσώπου και εισαγωγέα κλπ, χωρίς όμως το σύστημα ή εγώ, ο πελάτης, να έχει πάρει βεβαιώσεις ότι αυτό που μου έβαλαν θα είναι καλύτερο από αυτό που είχα πληρώσει... όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι το θέλουν στα χέρια τους για να δούνε το πρόβλημα... οπότε και θα μου το επιστρέψουν αν κρίνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό... Φυσικά, όπως γνωρίζεις αν έχεις αναμιμχθεί σε εγγύησεις, θα τα πάρει κάποιος πονηράντζας μηχανικός για τον ίδιο ή κανά φίλο του... Γερμανία δεν πάνε όλα τα εξαρτήματα εγγύησης... κάνεις λάθος αν το νομίζεις αυτό, υπάρχουν κατηγορίες εξαρτημάτων που δεν επιστρέφονται Γερμανία. Τα δισκόφρενα έιναι ένα από αυτά... Αλλά καλύτερα από κοντά να τα πούμε αν ποτέ αποφασίσεις να μας κάνεις την τιμή! Εκτός αν είσαι κι εσύ σαν τα φρένα μου, έφυγαν, έφυγες και δεν θα τα ματαδώ!
-
μάλλον δεν καταλαβαίνεις φίλε... δεν μου αντικατέστησαν τίποτα, πήρανε κάτι που έχω πληρώσει και έβαλαν κάτι που μου υπόσχονται ότι είναι καλύτερο από αυτό που είδη πλήρωσα, τα δε έξοδα περνάνε στο σύστημα, αντιπροσώπου και εισαγωγέα κλπ, χωρίς όμως το σύστημα ή εγώ, ο πελάτης, να έχει πάρει βεβαιώσεις ότι αυτό που μου έβαλαν θα είναι καλύτερο από αυτό που είχα πληρώσει... όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Μάλλον τα ελληνικά μου πλέον δεν είναι τόσο καλά?
αντικατάσταση = σου πήρα κάτι που πλήρωσες και σου έβαλα κάτι αντίστοιχης ποιότητας (ή ανώτερης) στο θέση του.
Διαφωνείς?Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι το θέλουν στα χέρια τους για να δούνε το πρόβλημα... οπότε και θα μου το επιστρέψουν αν κρίνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό... Φυσικά, όπως γνωρίζεις αν έχεις αναμιμχθεί σε εγγύησεις, θα τα πάρει κάποιος πονηράντζας μηχανικός για τον ίδιο ή κανά φίλο του... Γερμανία δεν πάνε όλα τα εξαρτήματα εγγύησης... κάνεις λάθος αν το νομίζεις αυτό, υπάρχουν κατηγορίες εξαρτημάτων που δεν επιστρέφονται Γερμανία. Τα δισκόφρενα έιναι ένα από αυτά...
Από τη στιγμή που στο αντικατέστησαν (με ένα ίδιας ή ανώτερης ποιότητας όπως έγραψα και πιο πάνω - αν και επαναλαμβάνομαι), ανήκει στο συνεργείο (και αν το κόστος αντικατάστασης μετακυληθεί στην Audi, ανήκει σε αυτήν).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν ανήκουν σε σένα.
Τώρα το ότι δεν πάνε πίσω στην Audi είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα (προφανώς το κόστος αποστολής και αξιολόγησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος του ανταλλακτικού γι'αυτούς ή απλώς έχουν αποδεχτεί ένα ποσοστό κακής κατασκευής και δεν το κάνουν 'θέμα').
Το ποιός θα τα πάρει αυτά και που θα καταλήξουν είναι επίσης ένα ακόμα μεγαλύτερο. (μήπως σε ενοχλεί που κάποιος θα τα πάρει τσάμπα γιατί δουλεύει στο συνεργείο ή ο φίλος του δουλεύει εκεί, συμβιβαζόμενος όμως με το γεγονός ότι είναι λίγο στραβές?)Επιπλέον, από τη στιγμή που τα παλιά σου βγήκαν προβληματικά, ποιός ο λόγος να σε ενοχλεί το γεγονός που δεν μπορείς να τα πάρεις? Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...
Είναι σα να σου βγει ελαττωματική η κεραία στο ολοκαίνουριο κινητό σου, στην αντικαταστήσουν δωρεάν μέσω της εγγύησης και ενοχλείσαι που δεν σου έδωσαν την χαλασμένη πίσω.Δεν ξέρω...μόνο εμένα μου φαίνεται 'κουφή' αυτή η απαίτησή σου?
Ή μήπως δεν καταλαβαινόμαστε? (εννοείς κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνω εγώ)
Όσο για το ότι δεν έχεις κάποιο χαρτί στα χέρια σου είναι καθαρά δικό σου λάθος.
Δικαιούσαι μηδενικό τιμολόγιο, οπότε αν θες να το έχεις, μπορείς να πας και να ζητήσεις ένα μηδενικό τιμολόγιο με αναφορά στις εργασίες που έγιναν και στα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν. Το δικαιούσαι, το παίρνεις.-Συν του ότι παίρνοντας το μηδενικό τιμολόγιο (ίσως με μία σφραγίδα 'εγγύηση' πάνω - όπως κάνουν οι περισσότεροι) να σου δίνει το δικαίωμα να ξαναζητήσεις αλλαγή μιας και με αυτό το χαρτί ουσιαστικά ανανεώνεται η εγγύηση για άλλο τόσο χρονικό διάστημα (σα να τα αγόρασες εσύ δηλαδή) και όχι μόνο για το υπόλοιπο εγγύησης των παλαιών (Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός).
Θεωρώ όμως ότι δεν παίζει σκέψη για τέτοια 'κωλοτούμπα' στα συνεργεία για αυτά τα ανταλλακτικά (δισκόπλακες-τακάκια κτλ)
Τέλος, το κατά πόσο έχει νόημα (για σένα) να κάνεις ολόκληρη φασαρία για κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα. (εγώ πχ θα το άφηνα να περάσει 'στο ντούκου')Αλλά καλύτερα από κοντά να τα πούμε αν ποτέ αποφασίσεις να μας κάνεις την τιμή! Εκτός αν είσαι κι εσύ σαν τα φρένα μου, έφυγαν, έφυγες και δεν θα τα ματαδώ!
Δε μου άρεσε η μπηχτή σου Κωνσταντίνε, αλλά τέλοσπάντων. Την προσπερνάω...
Σου έχω εξηγήσει από κοντά γιατί δεν μπορώ πλέον να 'εμφανίζομαι' συχνά στις συναντήσεις του forum.
Δεν έχει να κάνει με προσωπικές συμπάθειες, αλλά κυρίως λόγω απίστευτης έλλειψης ελεύθερου χρόνου.
Εδώ έχω ψιλο-χαθεί με παιδικούς/αδερφικούς φίλους λόγω χρόνου... Τέλοσπάντων. Το αφήνω εδώ.ΥΓ: sorry αν μου έχει ξεφύγει κανένα ορθογραφικό αλλά γράφω από υπολογιστή με AZERTY πληκτρολόγιο και όχι QWERTY.
-
γράφω από υπολογιστή με AZERTY πληκτρολόγιο και όχι QWERTY.Αυτό που το βρήκες ρε θηρίο;
GOLF R - SCIROCCO R