-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οκ, καποτε ταξιδευαν και με γαιδουρακια....Σιγουρα υπαρχει μια υπερβολη αλλα οταν συνηθισεις σε κατι μετα το θεωρεις απαραιτητο. Εμενα πχ μου λειπει (μεταξυ αλλων ) ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης στο Clio...καποιος θα πει σιγα και τι θα παθεις ? Προφανως τιποτα, αλλα προτιμω την ευκολια/ανεση/ασφαλεια μου..ειδικα με τα καγκουροξενον που κυκλοφορουνκαι στους εξωτερικούς καθρέπτες παρακαλώ...
-
Εξαρτάται, όχι πάντα.
Θέλει προσοχή, υπομονή και επιμονή.
Αυτοκίνητα που κοστίζουν ακριβά και είναι όπως το R οι περισσότεροι τα προσέχουν. Δεν έχω ακούσει απο κανέναν να λέει ότι το σκιζει κρύο κλπ.
Αυτά που έχουν σοβαρό θέμα είναι τα εταιρικά...μακριά απο αυτά.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εξαρτάται, όχι πάντα.Θέλει προσοχή, υπομονή και επιμονή.
Αυτοκίνητα που κοστίζουν ακριβά και είναι όπως το R οι περισσότεροι τα προσέχουν. Δεν έχω ακούσει απο κανέναν να λέει ότι το σκιζει κρύο κλπ.
ο συνδυασμός έλλειψης τεχνογνωσίας και εκτίμησης περιουσιακών στοιχείων και χαμηλών εισοδημάτων προσφέρει έδαφος για κακομεταχείρηση, κακοσυντήρηση και γενικότερη κακοτυχία στον επόμενο...
συμφωνώ όμως ότι υπάρχουν εξαιρέσεις παντού και πάντα, ακόμη και σε εταιρικά μερικές φορές...
πάντως το σκέφτηκα πολύ σοβαρά για ελαφρά μεταχειρισμένο R αφού υπήρχαν δυο σε πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού, το ένα μάλιστα πιο πληρες από το δικό μου όμως όταν έμαθα ιστορικό (συγκεκαλημένο) μου σηκώθηκε η τρίχα...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ο ξάδερφός μου που έχουμε μεγαλώσει μαζί το έχει ερωτευτεί και βρήκε αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1668761/Κάτι μου βρωμούσε στην ιστορία, αμάξι καινούργιο να το δίνει τόσο φτηνά. Πήγαμε σήμερα,το είδαμε και πραγματικά φαίνεται να είναι κούτα, εντελώς αγρατζούνιστο, το κοντέρ λέει όσα χλμ γράφει η αγγελία,μέσα είναι σαν να μην έχει κάτσει άνθρωπος και με μια πρώτη πρόχειρη επιθεώρηση θόλων δείχνει ατρακάριστο. Ο μαντράς είναι πολύ σίγουρος και αύριο πουρνό πουρνό μας το δίνει ασυνόδευτο για να το πάμε σε όποιο συνεργείο θέλουμε. Μας περιμένει ήδη συγγενής με συνεργείο και φαναρτζίδικο για σήκωμα και διεξοδικό έλεγχο οπτικά και με διαγνωστικό και αν μας δώσει το ΟΚ το μεσημέρι κάνει χαρτιά και το παίρνει.
Fingers crossed θα έχω αύριο νέα και φωτό.
send from a galaxy far far awayάντε με το καλό να πληθαίνουμε εδώ μέσα...
στείλε π.μ. για ότι χρειαστείς αλλά τα σημεία προσοχής είναι πολλά για να αναφερθούν εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πάντως το σκέφτηκα πολύ σοβαρά για ελαφρά μεταχειρισμένο R αφού υπήρχαν δυο σε πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού, το ένα μάλιστα πιο πληρες από το δικό μου όμως όταν έμαθα ιστορικό (συγκεκαλημένο) μου σηκώθηκε η τρίχα...
τρακάρισμα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νικο, μακριά ναι... αλλά οχι γιατί τα σκίζουν αλλά γιατί συνήθως δεν συντηρούνται σωστά.
Συνήθως τα εταιρικά ταλαιπωρούνται αλλιώς (συμπλέκτη και γδαρσίματα/μικροτρακαρισματα λογω καθημερινής μετακίνησης στην πολη, πορτες καπω γδαρμένες, βρωμικο σαλονι) και οχι τοσο απο κακη χρήση (τα στελέχη ιδιωτικών εταιρειών που τα έχουν δουλεύουν πολλεςςςς ωρεςςςςς για να εχουν ακόμα αποθέματα δυνάμεων για fun to drive και γρηγορες βολτιτσες)
-
Mάλλον δεν έχεις δει εταιρικό Φόκους να χρησιμοποιείται για αναγνωρίσεις σε ράλλυ...
-
Εξαρτάται, όχι πάντα.
Θέλει προσοχή, υπομονή και επιμονή.
ο συνδυασμός έλλειψης τεχνογνωσίας και εκτίμησης περιουσιακών στοιχείων και χαμηλών εισοδημάτων προσφέρει έδαφος για κακομεταχείρηση, κακοσυντήρηση και γενικότερη κακοτυχία στον επόμενο...
συμφωνώ όμως ότι υπάρχουν εξαιρέσεις παντού και πάντα, ακόμη και σε εταιρικά μερικές φορές...
Έτσι είναι...απλά θέλει ψάξιμο.
Όπως είναι όμως η αγορά τώρα, συμφέρει κατα πολυ το μτχ...ειδικά στα υψηλά κυβικά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mάλλον δεν έχεις δει εταιρικό Φόκους να χρησιμοποιείται για αναγνωρίσεις σε ράλλυ...Επίσης τα εταιρικά συντηρούνται απο τις εταιρίες ενοικιάσεως. Πχ η hertz τα κάνει service στη Παιανία σε δικές τις εγκαταστάσεις, το ίδιο και η Avis.
-
Tελικα ακυρος ο ελεγχος για σημερα... Πηγαμε εκει, μας δινει τα κλειδια κι ενα 20€ για βενζινη αλλα την ωρα που εχουμε βαλει μπροστα και παμε να φυγουμε τον ρωταει ο ξαδεφος μου :
' Τα χαρτια, αδεια, ασφαλεια και τα λοιπα ειναι μεσα ετσι?'
'H αδεια ειναι μεσα, ασφαλεια δεν εχει ομως οποτε προσοχη...'
Και καπου εκει κωλωσε ο δικος μου. Εκανε ενα τηλεφωνο στον ασφαλιστη και Δευτερα πρωι θα του κανει μια προσωρινη και θα το παμε.
Η χαρτουρα ειναι ετοιμη, εχουν εκτιμησει και το δικο του που θα ανταλλαξει και γενικως μονο ο ελεγχος του μενει, περισσοτερα νεα απο Δευτερα λοιπον! -
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Νικο, μακριά ναι... αλλά οχι γιατί τα σκίζουν αλλά** γιατί συνήθως δεν συντηρούνται σωστά**.
Συνήθως τα εταιρικά ταλαιπωρούνται αλλιώς (συμπλέκτη και γδαρσίματα/μικροτρακαρισματα λογω καθημερινής μετακίνησης στην πολη, πορτες καπω γδαρμένες, βρωμικο σαλονι) και οχι τοσο απο κακη χρήση (τα στελέχη ιδιωτικών εταιρειών που τα έχουν δουλεύουν πολλεςςςς ωρεςςςςς για να εχουν ακόμα αποθέματα δυνάμεων για fun to drive και γρηγορες βολτιτσες)
Συμφωνώ απόλυτα με το μπλε, διαφωνώ απόλυτα με το κόκκινο.
Εκτός του ότι σε 'κυνηγάνε' οι ίδιες οι ενοικιάστριες εταιρίες για το σερβις τους κτλ, όταν το επιστρέφεις, ελέγχεται το βιβλιαράκι του service.(τουλάχιστον αυτό ισχύει στα 'δικά μας' leasing).
Κατά τα άλλα όντως στενοχωριέμαι να βλέπω ότι οι συνάδελφοι δεν σέβονται την περιουσία του άλλου γιατί απλώς δεν γράφει η 'ταμπέλα' πάνω 'δικό μου'...Tελικα ακυρος ο ελεγχος για σημερα... Πηγαμε εκει, μας δινει τα κλειδια κι ενα 20€ για βενζινη αλλα την ωρα που εχουμε βαλει μπροστα και παμε να φυγουμε τον ρωταει ο ξαδεφος μου :
' Τα χαρτια, αδεια, ασφαλεια και τα λοιπα ειναι μεσα ετσι?'
**'H αδεια ειναι μεσα, ασφαλεια δεν εχει ομως οποτε προσοχη...'
Και καπου εκει κωλωσε ο δικος μου. Εκανε ενα τηλεφωνο στον ασφαλιστη και Δευτερα πρωι θα του κανει μια προσωρινη και θα το παμε.
**Η χαρτουρα ειναι ετοιμη, εχουν εκτιμησει και το δικο του που θα ανταλλαξει και γενικως μονο ο ελεγχος του μενει, περισσοτερα νεα απο Δευτερα λοιπον!σωστός ο bro!
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει η στραβή. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελιζ που σας χρειάζεται... κακομαθημένοι.ε ναι.. αντι να εκτιμησουν το σπαρτιατικο σκετο τιμονι σε αυτοκινητο των 47Κ οπως εγω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ελιζ που σας χρειάζεται... κακομαθημένοι.
ε ναι.. αντι να εκτιμησουν το σπαρτιατικο σκετο τιμονι σε αυτοκινητο των 47Κ οπως εγω
Να φανταστω αναφερεσαι στο C2 ε...?
-
Ελιζ που σας χρειάζεται... κακομαθημένοι.
ε ναι.. αντι να εκτιμησουν το σπαρτιατικο σκετο τιμονι σε αυτοκινητο των 47Κ οπως εγω
Ακριβώς! Το τιμόνι είναι για να στρίβεις (ενίοτε γρήγορα) και όχι για να πάιζεις playstation με τα μενού και υπομενού των μενού στα μενού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Mάλλον δεν έχεις δει εταιρικό Φόκους να χρησιμοποιείται για αναγνωρίσεις σε ράλλυ...
Επίσης τα εταιρικά συντηρούνται απο τις εταιρίες ενοικιάσεως. Πχ η hertz τα κάνει service στη Παιανία σε δικές τις εγκαταστάσεις, το ίδιο και η Avis.
ακριβώς...
και το επιπεδο αυτής της συντήρησης άθλιο, με στελέχη μαζεμένα αποδώ κι αποκεί και με καμία επίσημη, συμβολαιογραφημένη σχέση με την κεντρική αντιπροσωπεία ή εταιρία εισαγωγής. Δεν έχουν καν καλύψει στις εγκαταστάσεις αυτές τα τυπικά που πρέπει να καλύπτει όποιοσδήποτε έχει δικαίωμα επίσημου επισκευαστή/ συντηρητή αυτοκινήτων μάρκας τάδε κλπ
το έχω διαπιστώσει νομικά και είμαι πολύ σκεπτικός σε αυτό που πιστεύει ο φίλτατος καβουρας, αφού έχω δει το πως 'ξεπετιωνται' τα αυτοκίνητα leasing σε επίσημα συνεργεία...
αυτά./.
-
ε ναι , καλυτερα να παιζεις playstation (γιατι παει μονο του , μη το ξεχναμε ) χωρις πολλα μπλιμπλικια
η αληθεια παντως ειναι οτι μου λειπουν καποια απο τα εξτρα του... c2 στο audi
πχ ο αισθητηρας βροχης και φωτων ειναι καλη φαση, αλλα σε χαζευουν, ειδικα τον πρωτο καιρο πηγαινα για αρκετη ωρα με σβηστα φωτα επειδη ειχα συνηθισει απο το c2 που αναβαν μονα τους με το που γυρνουσα μιζα
(βεβαια στο c2 ανοιγει αυτοβουλα και το clima , γενικα σου σπαει τα νευρα ο αυτοματισμος καμια φορα, αλλα εχει σηματακι vts κατα τα αλλα ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...για διάβασε απο πάνου... απλά καμία σχέση με το μέσο όρο των εταιριών οι δικοί σου...
-
φωτων ...εμένα με έχει κατενθουσιάσει το αυτόματο σύστημα λειτουργίας των μεγάλων φώτων, των προβολέων, την νύκτα, όπου και αναβοσβήνουν άψογα...
-
...
για διάβασε απο πάνου... απλά καμία σχέση με το μέσο όρο των εταιριών οι δικοί σου...
ίσως...
Αν και στις 2 περιπτώσεις όπου ήμουν σε φάση leasing, και στις 2 περιπτώσεις ίσχυε και ισχύει αυτό που έγραψα πιο πάνω.
Δε λέω...μπορεί και στις 2 περιπτώσεις να ήμουν εγώ η εξαίρεση.Αν και το σκίζουμε το θέμα, να πω ότι η hertz όπως και η sixt είχαν σύμβαση με αντιπροσωπείες για τα service του στόλου τους, οπότε μάλλον κάτι έχασα τελευταία.
ΥΓ:σίγουρα δε θα προσέξουν το όχημα το leasing όπως το όχημα κάποιου ιδιώτη, γιατί ο ιδιώτης θα ανακαλύψει το πρόβλημα άμεσα, ενώ η ενοικιάστρια εταιρία πολύ αργότερα και αν...
-
φωτων ...
εμένα με έχει κατενθουσιάσει το αυτόματο σύστημα λειτουργίας των μεγάλων φώτων, των προβολέων, την νύκτα, όπου και αναβοσβήνουν άψογα...
Φωτα σε αυτους που κινουντε αργα και αριστερα κανει?
GOLF R - SCIROCCO R