-
Επειδή έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω το er6n, για πείτε τπτ παραπάνω...
Συντήρηση? Κατανάλωση?
To er6f έχει διαφορετική θέση οδήγησης ή μόνο το φέρινγκ? Τιμή περίπου ίδια? Ταξίδια δεν θα πολυπαίζουν... -
To ebike έχει γράψει και για τα δύο.
Συντήρηση ΟΚ, κατανάλωση αρκετά χαμηλή. -
μεταξύ n και f , θα πρτιμούσα το f αφού έχουν μόνο ένα 500 διαφορά σαν καινούρια
και μόνο 300 για στοκ μοντέλα του 08 χωρίς ABS.βασικά λόγω τιμής κυρίως θα κοιτούσα bandit abs ή gsr abs sta 6100 αν έχει μείνει τίποτα γιατί εξαφανίστηκαν.
-
Εγώ μιλάω πάντα για μτχ.
-
Καμία άλλη πρόταση? (δλδ όχι πολύ μεγάλο, ροπάτο και οικονομικό σε συντήρηση/βενζίνη)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καμία άλλη πρόταση? (δλδ όχι πολύ μεγάλο, ροπάτο και οικονομικό σε συντήρηση/βενζίνη)για μενα βαλε στο παιχνιδι και την πλεον κλασικη επιλογη το fazer και το μοντερνο αλλα ολιγον πιο ακριβο hornet
τα αλλα οσο εχω ψαξει την κατηγορια εχουν τα μεγαλα μειον τους.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καμία άλλη πρόταση? (δλδ όχι πολύ μεγάλο, ροπάτο και οικονομικό σε συντήρηση/βενζίνη)
για μενα βαλε στο παιχνιδι και την πλεον κλασικη επιλογη το fazer και το μοντερνο αλλα ολιγον πιο ακριβο hornet
τα αλλα οσο εχω ψαξει την κατηγορια εχουν τα μεγαλα μειον τους..To φαζερ είναι ωραίο αλλά 1ον μου φαίνεται αρκετά πιο ογκώδες και 2ον ειναι 4cyl, οπότε λίγο ψόφιο χαμηλά και δυνατό ψηλά, ενώ εγώ προτιμώ να είναι ροπάτο στις μεσαίες. Επίσης από κατανάλωση νομίζω θα τσιμπάει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
για μενα βαλε στο παιχνιδι και την πλεον κλασικη επιλογη το fazer και το μοντερνο αλλα ολιγον πιο ακριβο hornet
τα αλλα οσο εχω ψαξει την κατηγορια εχουν τα μεγαλα μειον τους..To φαζερ είναι ωραίο αλλά 1ον μου φαίνεται αρκετά πιο ογκώδες και 2ον ειναι 4cyl, οπότε λίγο ψόφιο χαμηλά και δυνατό ψηλά, ενώ εγώ προτιμώ να είναι ροπάτο στις μεσαίες. Επίσης από κατανάλωση νομίζω θα τσιμπάει...
'αρκετά πιο ογκώδες': Σου φαίνεται μόνο.
'ψόφιο χαμηλά;' Τι οδηγείς τώρα; Κάτι σε 500+ άλογα ίσως; Μη τσιμπάς με τις παπαριές που λένε στα περιοδικά. Αυτοί τα δοκιμάζουν όλα και όταν σου λένε 'ψόφιο χαμηλά' εννοούν σε σύγκριση με το κορυφαίο. Στην πράξη ο οδηγός δεν το πολυκαταλαβαίνει.
'κατανάλωση': άμεση συνάρτηση με το χέρι του οδηγού και όχι και τόσο με τη μοτό. Όλα τα 600ρια παίζουν από 5 - 6 λτ στα 100. Σιγά τη διαφορά τελικά.
Στα λέω όλα αυτά γιατί αν πας να πουλήσεις αύριο το fazer θα φύγει κάπως. Τα άλλα δύο ..τα παντρεύτηκες! Δεν είναι τυχαίο ότι πουλάει ένα μηχανάκι, άντε 2 ανά κατηγορία. Όποιο αποκτήσει κρίσιμο όγκο πωλήσεων οι πελάτες ακολουθούν. Τα λοιπά πάνε σε ..'ανύπαντρους'.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
...Έχεις fazer? Γνωρίζεις περίπου κατανάλωση και κόστος σέρβις?
Επίσης άσχετο, αλλά από που προκύπτει το username σου?
-
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/657597/
Kαλά αυτό σίγουρα το παντρεύεσαι, αλλά πάμφθηνο έτσι?
Δεν έχω ιδέα βέβαια για το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/657597/Kαλά αυτό σίγουρα το παντρεύεσαι, αλλά πάμφθηνο έτσι?
Όντως το παντρεύεσαι! Εδώ δεν δίνονται άλλα κ άλλα!
'ψόφιο χαμηλά;' Τι οδηγείς τώρα; Κάτι σε 500+ άλογα ίσως; Μη τσιμπάς με τις παπαριές που λένε στα περιοδικά. Αυτοί τα δοκιμάζουν όλα και όταν σου λένε 'ψόφιο χαμηλά' εννοούν σε σύγκριση με το κορυφαίο. Στην πράξη ο οδηγός δεν το πολυκαταλαβαίνει.
Το αντίθετο! Ένα ΧΤ600 έχω, τπτ τρομερό. Πιο δυνατό θα είναι παντού αυτο είναι το μόνο σίγουρο , αλλά να μην χαραμίζεται κιόλας στα χέρια μου...
-
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/657597/Kαλά αυτό σίγουρα το παντρεύεσαι, αλλά πάμφθηνο έτσι?
2 πραγματάκια που ξέρω
- το μοτέρ του είναι αυτό που φορούσε το Suzuki Sv 650
- οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα είναι ...η εξής μία!
Elmec www.elmec.gr
Το παντρεύεσαι μεν, αλλά το οτι ο κινητήρας είναι Japan
και φοριέται και σε σημερινά μηχανάκια (Vstrom,Gladius) είναι καλό.Η τιμή του είναι ερεθιστικά χαμηλή.
-
Για το συγκεκριμένο Cagiva διάβαζα σε κάποιο φόρουμ έναν τύπο που είχε info. Υπήρχε αυτό και άλλο ένα, νομίζω σε κόκκινο.
Έγραφε λοιπόν ότι ο έμπορος αυτός που το έχει στα 4000 τα είχε στοκ, είναι 5 χρόνων (με ό,τι σημαίνει αυτό για λάστιχα-λάδια-φίλτρα-αλυσίδα κλπ που θα θέλουν όλα αλλαγή) και δε μπορεί να τα σπρώξει γιατί στην Ελλάδα η Cagiva είναι ανύπαρκτη. Αν αποφασίσεις ότι δεν υπάρχει μεταπώληση, του ρίχνεις κάποια λεφτά για σέρβις-λάστιχα και βουαλά. ΑΝ ευσταθούν αυτά που έγραφε ο τύπος σε άλλο φόρουμ. Θα έδινα λινκ αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα σε ποιο φόρουμ το διάβαζα.///
Kι όμως έβρηκαhttp://www.mybike.gr/topic/32035-cagiva ... ge__st__60
-
Yπάρχει κανένας κάτοχος fazer να μας πει 2-3 πραγματάκια?
-
Σχεδιαστικα εχουν σχεδιασει κατι που μοιαζει με ducati monster το παλιο μαζι με πινελιες απο το καινουριο με κωλο xjr φαση...
Οχι απλα παντρεια...το κληροδοτεις και στα εγγονια
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Yπάρχει κανένας κάτοχος fazer να μας πει 2-3 πραγματάκια? -
Εχω FZ6 Fazer 2005, τι θες να μάθεις; Καλά τα έγραψε ο DANAOS_MASTER προηγουμένως.
Υπ όψη, δεν έχω ούτε την εμπειρία, ούτε τις... γνώσεις από πολλές και διαφορετικές μηχανές, οπότε μην περιμένεις καμμία καλή απάντηση.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
Έχεις fazer? Γνωρίζεις περίπου κατανάλωση και κόστος σέρβις?
Επίσης άσχετο, αλλά από που προκύπτει το username σου?
TDM έχω, αλλά ξέρω διάφορους με Fazer κλπ 600ρια.
'DANAOS' ήταν το clan.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχω FZ6 Fazer 2005, τι θες να μάθεις; Καλά τα έγραψε ο DANAOS_MASTER προηγουμένως.Υπ όψη, δεν έχω ούτε την εμπειρία, ούτε τις... γνώσεις από πολλές και διαφορετικές μηχανές, οπότε μην περιμένεις καμμία καλή απάντηση.
Έχεις το γυμνό, ε?
Θέλω να μου πεις κατανάλωση (με τι χρήση) ,τι συντήρηση θέλει, κόστος ελαστικών και προστασία από τα νερά του δρόμου.
Επίσης αν βρίσκεις κάποιο αρνητικό στοιχείο. -
Για την ακρίβεια, όταν λέμε 'Fazer' σημαίνει 'ντυμένο'. Επίσης έχω και μία ελαφρώς υψηλότερη ζελατίνα.
Θα σου πω για την κατανάλωση, γιατί γι'αυτό ξέρω. Είναι τυπική τετρακύλινδρου, και εξαρτάται σημαντικά από το αν πας γ@μιώντας Ας πούμε, με τις σημερινές τιμές, με 20 ευρώ βγάζει 190-200 χιλιόμετρα. Κάτι του στυλ από 5 εώς 7 lt/100 km ανάλογα με το στυλ οδήγησης.
Δε σου κρύβω ότι μού κακοφάνηκε λίγο όταν αναβαθμίστηκα από το μονοκύλινδρο CBF 250 που είχε τη μισή κατανάλωση, αλλά τι να κάνουμε.
Αρνητικά δεν έχω να σου πω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ωραίο, all-around, ευέλικτο, όμορφο για μηχανή του '05, και το ότι στις χαμηλές στροφές δεν είναι ροπάτο σαν τα άλλα 600άρια τέρατα (π.χ. street triple που έχω δοκιμάσει), το βρίσκω βολικό για τη μετακίνηση και την έλλειψη εμπειρίας μου.
Τού έχω και top-case, το οποίο όλως περιέργως τού πάει.
Ριξε μια ματιά στο fazerclub.gr για τα άλλα που ρωτάς, έχει αρκετή πληροφορία.
Er6n ή GSR600