-
Έκανα ένα τεστ. Οι φωτογραφίες δεν διαγράφονται ποτέ.
Αναλύω:
Ανεβάζω, έχω μια φωτό σε ένα άλμπουμ μου. Κάνω δεξί κλικ -> άνοιγμα της εικόνας σε νέο παράθυρο/καρτέλα.
Στον browser υπάρχει μόνο το ακριβές λινκ της φωτό που μπορούν να δουν άτομα και που δεν έχουν λογαριασμό στο fb και προφανώς το μόνο στοιχείο της σελίδας είναι η φωτογραφία.
Κρατάω το λινκ.
Σβήνω στο λογαριαμό μου την φωτογραφία. Δεν υπάρχει πουθενά στο fb η φωτογραφία. Φαινομενικά έχει διαγραφεί.
Πάω στο λινκ της φωτογραφίας μόνο και συνεχίζει να υπάρχει.. . .
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έκανα ένα τεστ. Οι φωτογραφίες δεν διαγράφονται ποτέ.Αναλύω:
Ανεβάζω, έχω μια φωτό σε ένα άλμπουμ μου. Κάνω δεξί κλικ -> άνοιγμα της εικόνας σε νέο παράθυρο/καρτέλα.
Στον browser υπάρχει μόνο το ακριβές λινκ της φωτό που μπορούν να δουν άτομα και που δεν έχουν λογαριασμό στο fb και προφανώς το μόνο στοιχείο της σελίδας είναι η φωτογραφία.
Κρατάω το λινκ.
Σβήνω στο λογαριαμό μου την φωτογραφία. Δεν υπάρχει πουθενά στο fb η φωτογραφία. Φαινομενικά έχει διαγραφεί.
Πάω στο λινκ της φωτογραφίας μόνο και συνεχίζει να υπάρχει.. . .
Αν βαλεις την διεύθυνση της φωτο σε νεο παραθυρο;
-
Δεν διατύπωσα κάτι καλά ή είναι κάποια ερώτηση-λύση;
Δεν κατάλαβα -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:

Δεν διατύπωσα κάτι καλά ή είναι κάποια ερώτηση-λύση;
Δεν κατάλαβαΑνοιγεις νεο παραθυρο και βαζεις το λινκ για την φωτο.Την εμφανιζει;
-
Ναι
Πχ αν διαγράψω αυτή την φωτό που βρίσκεται στο προφίλ μου, θα συνεχίσετε εσείς εδώ να την βλέπετε. -
εισαι σιγουρος οτι δεν την εμφανιζει λογω cache?
-
Ναι.
Γιατί τέτοια δυσπιστιά πάντα όταν γράφω κάτι περίεργο εδώ μέσα; -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι.
Γιατί τέτοια δυσπιστιά πάντα όταν γράφω κάτι περίεργο εδώ μέσα;Καμια δυσπιστια βρε συ.Εγω δεν εχω λογαριασμο FB και δεν ξερω πως δουλευει,παντως με αυτα που διαβαζω εδω μαλλον καλα κανω .
-
Πολύ πιθανό είναι να αργεί να τη διαγράψει. Δοκίμασε να επισκεφτείς το λινκ από τη διεγραμμένη φωτογραφία αργότερα, και με άλλο browser.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έκανα ένα τεστ. Οι φωτογραφίες δεν διαγράφονται ποτέ.. . .
Επειδή μου κίνησες την περιέργεια το δοκίμασα και εγώ και η φωτογραφία διαγράφηκε οριστικά..
Όταν βάζω το url βγάζει **Το περιεχόμενο αυτό δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.Η σελίδα που ζητήθηκε δεν μπορεί να προβληθεί αυτήν τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, ο σύνδεσμος που πατήσατε μπορεί να έχει λήξει, ή μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα. **
Στην περίπτωση σου δεν ξέρω τι συμβαίνει,μάλλον κάτι με τον browser ή ίσως να είσαι σε ειδική λίστα λιακόπουλου..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πολύ πιθανό είναι να αργεί να τη διαγράψει. Δοκίμασε να επισκεφτείς το λινκ από τη διεγραμμένη φωτογραφία αργότερα, και με άλλο browser.Ακόμα μια χαρα την βλέπω και από safari με αδειασμένο cache και από firefox.
Επειδή μου κίνησες την περιέργεια το δοκίμασα και εγώ και η φωτογραφία διαγράφηκε οριστικά..
Όταν βάζω το url βγάζει **Το περιεχόμενο αυτό δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.Η σελίδα που ζητήθηκε δεν μπορεί να προβληθεί αυτήν τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, ο σύνδεσμος που πατήσατε μπορεί να έχει λήξει, ή μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα. **
Στην περίπτωση σου δεν ξέρω τι συμβαίνει,μάλλον κάτι με τον browser ή ίσως να είσαι σε ειδική λίστα λιακόπουλου..
Δεν κράτησα το λινκ της φωτογραφία στο fb κράτησα το λινκ της φωτογραφίας σκέτο.
Απ' ότι καταλαβαίνω εσύ πας να δεις την φωτό μέσω fb μετά και όχι μόνο την φωτογραφία σαν να μην υπήρχε fb. Κάνω λάθος;
Το λινκ πρέπει να αρχίζει από 'photos-b.ak.fbcdn.net' και όχι 'facebook.com' -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν κράτησα το λινκ της φωτογραφία στο fb κράτησα το λινκ της φωτογραφίας σκέτο.
Απ' ότι καταλαβαίνω εσύ πας να δεις την φωτό μέσω fb μετά και όχι μόνο την φωτογραφία σαν να μην υπήρχε fb. Κάνω λάθος;
Το λινκ πρέπει να αρχίζει από 'photos-b.ak.fbcdn.net' και όχι 'facebook.com'Κατάλαβα τι λες..Μάλλον έχεις δίκιο..Εγώ έβαζα το url όπως ήταν στον browser..
-
Για ξαναδοκίμασε και πες μας. Αν γενικά συμβαίνει ή αν όντως είμαι στην λίστα του λιακόπουλου
-
Το ίδιο το φάτσαμπουκ έχει δηλώσει ότι ακόμα και αν οι φωτό διαγραφούν παραμένουν στη βάση δεδομένων του στην Αμερική για 'εύλογο χρονικό διάστημα'.
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
'εύλογο χρονικό διάστημα'ήτοι...; καμιά 10αριά χρόνια;
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Το ίδιο το φάτσαμπουκ έχει δηλώσει ότι ακόμα και αν οι φωτό διαγραφούν παραμένουν στη βάση δεδομένων του στην Αμερική για 'εύλογο χρονικό διάστημα'.Θα συμφωνησω ξκαι θα συμπληρωσω πως οτι ανεβαζουμε το ανεβαζουμεμε δικια μας ευθυνη οποτε μην περιμενετε και πολλα!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι
Πχ αν διαγράψω αυτή την φωτό που βρίσκεται στο προφίλ μου, θα συνεχίσετε εσείς εδώ να την βλέπετε.Η γάτα μου εμφανίζεται κανονικά και στον firefox και στον internet explorer (τα ζώα μου αργά ).
Εκτός και αν δεν είναι αυτή η φωτογραφία που διέγραψες.
Επίσης, υποθέτω οτι τα δικαιώματα για το άλμπουμ που περιείχε την εν λόγω φωτογραφία ήταν 'Everyone', για να μπορούμε να τη δούμε. Σωστά; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Η γάτα μου εμφανίζεται κανονικά και στον firefox και στον internet explorer (τα ζώα μου αργά ).
Εκτός και αν δεν είναι αυτή η φωτογραφία που διέγραψες.
Επίσης, υποθέτω οτι τα δικαιώματα για το άλμπουμ που περιείχε την εν λόγω φωτογραφία ήταν 'Everyone', για να μπορούμε να τη δούμε. Σωστά;Η γάτα είναι μια τυχαία φωτό που έχω και είναι κλειστό το άλμπουμ στο οποίο την έχω. Άμα σας δώσω το λινκ μέσω fb δεν θα μπορείτε να την δείτε, αλλά εδώ έχω το λινκ μόνο για την φωτογραφία.
Μπορώ να σας δείξω οποιαδήποτε φωτό έχω στο fb με αυτόν τον τρόπο.Η φωτό που ανέβασα και διέγραψα ήταν αυτή
-
Καλά έκανες και τη διέγραψες .
Εγώ πάντως τη βλέπω. -
Ε ότι βρήκα ανέβασα.
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?