-
Stilo 1.6 έχει ένας φίλος μου. Κοντεύει τα 250.000 χλμ. Αν εξαιρέσουμε τους 4 πολλαπλασιαστές που έχει αλλάξει και ένα πρόβλημα με το μηχανισμό της ηλιοροφής δεν εχει αντιμετωπίσει κάτι άλλο. Ούτε λάδια καίει.
-
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι για το 3dr 1.6 .
Όμορφο εξωτερικά , με κινητήρα που ακούγεται ψηλά , μέτρια κύλιση , καλή χώροι για 3dr όμορφο εσωτερικό . Χωρίς προβλήματα για 45,000 χιλιόμετρα που το είχα . Καλή οδηγική συμπεριφορά με περιθώριο να παίξεις στο όριο. Καλά φρένα και πλούσιο εξοπλισμό στην κορυφαία έκδοση.
Τιμόνι ελαφρύ (ήθελε λίγο χρόνο να το συνηθίσεις) . Στην επιλογή city ιδιαίτερα εύκολο για την πόλη αλλά χωρίς καμία πληροφορία
Ακριβό service σε σχέση με άλλα , μιλάω για το 2005-2007 -
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Stilo 1.6 έχει ένας φίλος μου. Κοντεύει τα 250.000 χλμ. Αν εξαιρέσουμε τους 4 πολλαπλασιαστές που έχει αλλάξει και ένα πρόβλημα με το μηχανισμό της ηλιοροφής δεν εχει αντιμετωπίσει κάτι άλλο. Ούτε λάδια καίει.Σωστός.
Το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές το είχα κι εγώ (άλλαξα δυο), όπως και πολλοί άλλοι. Όπως έτυχε να διαβάσω σε forum για το Stilo παλαιότερα, υπήρξε ελαττωματική παρτίδα πολλαπλασιαστών (μάρκας Bosch αν θυμάμαι καλά) οπότε τα Stilo μιας 'φουρνιάς' παρουσίαζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ήταν γνωστό πρόβλημα στην αντιπροσωπεία και κανονικά έπρεπε να το περνούν εγγύηση, άσχετα αν πολλοί dealers το 'έκαναν γαργάρα', χρεώνοντας κανονικά τους πολλαπλασιαστές... -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Stilo 1.6 έχει ένας φίλος μου. Κοντεύει τα 250.000 χλμ. Αν εξαιρέσουμε τους 4 πολλαπλασιαστές που έχει αλλάξει και ένα πρόβλημα με το μηχανισμό της ηλιοροφής δεν εχει αντιμετωπίσει κάτι άλλο. Ούτε λάδια καίει.
Σωστός.
Το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές το είχα κι εγώ (άλλαξα δυο), όπως και πολλοί άλλοι. Όπως έτυχε να διαβάσω σε forum για το Stilo παλαιότερα, υπήρξε ελαττωματική παρτίδα πολλαπλασιαστών (μάρκας Bosch αν θυμάμαι καλά) οπότε τα Stilo μιας 'φουρνιάς' παρουσίαζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ήταν γνωστό πρόβλημα στην αντιπροσωπεία και κανονικά έπρεπε να το περνούν εγγύηση, άσχετα αν πολλοί dealers το 'έκαναν γαργάρα', χρεώνοντας κανονικά τους πολλαπλασιαστές...Έλα ρε σιγά το πρόβλημα! Ο φίλος μου ο Γιώργος ο Κιούσης τους αλλάζει κάθε 3 μήνες στο S3 του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σωστός.
Το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές το είχα κι εγώ (άλλαξα δυο), όπως και πολλοί άλλοι. Όπως έτυχε να διαβάσω σε forum για το Stilo παλαιότερα, υπήρξε ελαττωματική παρτίδα πολλαπλασιαστών (μάρκας Bosch αν θυμάμαι καλά) οπότε τα Stilo μιας 'φουρνιάς' παρουσίαζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ήταν γνωστό πρόβλημα στην αντιπροσωπεία και κανονικά έπρεπε να το περνούν εγγύηση, άσχετα αν πολλοί dealers το 'έκαναν γαργάρα', χρεώνοντας κανονικά τους πολλαπλασιαστές...Έλα ρε σιγά το πρόβλημα! Ο φίλος μου ο Γιώργος ο Κιούσης τους αλλάζει κάθε 3 μήνες στο S3 του...
Καλά, επί της ουσίας η αλλαγή πολλαπλασιαστή δεν είναι και κανένα σοβαρό πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά για την κάθε αλλαγή είχα πληρώσει (μαζί με την εργασία) γύρω στα 60€, οπότε σιγά τ'αυγά...
-
Το είχε στην οικογένεια της μια πρώην μου. Σε 5θυρο, 1400 αν θυμάμαι καλά, μοντέλο πολύ αρχές του 2002.
Εξαιρετικά αξιόπιστο, δεν τους είχε αφήσει ποτέ, αν και έβγαζε πολλά μικρά προβλήματα, όπως τα φώτα που αναφέρθηκαν παραπάνω, κλειδαριές που δε δούλευαν, παράθυρα κλπ, κυρίως ηλεκτρολογικά...
Βέβαια ήταν ένα εξαιρετικά ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο, πλημμελώς συντηρημένο, που το οδηγούσαν 3 οδηγοί, οι 2 νέοι (εκ των οποίων ο 1 ιδιαίτερα ατζαμής - καρφωτές ταχύτητες κλπ ). Είναι χαρακτηριστικό ότι όσον αφορά την εμφάνιση πρέπει να μην είχε βουλιαγμένη λαμαρίνα. Άρα η ίδια κατάσταση πρέπει να επικρατούσε και στην οδήγηση του και την συμπεριφορά προς τον κινητήρα. Ωστόσο όπως έγραψα και προηγουμένως δεν τους άφησε ποτέ, παρόλα τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως να οφείλονταν και στο βιασμό που υπέστη.
Fiat Stilo 1.4 sporting