-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχεις ορεξη για πλακιτσα βλεπω
εγω ομως δεν εχω
σε ζόρισε η κρίση (δεν πειράζει έφτασε η ωρα να πεινάσουν μερικοί για να σφίξουν κωλαράκια)
στο εξωτερικο μενεις;
βουλγαρία
μην αγχώνεσαι παντως θα μας φέρει ο γιωργάκης και αυτοκινητοβιομηχανία
-
Άσε. Σε 4 χρόνια θα ψηφίσουμε ΚΚΕ για να γίνουμε αγροτική οικονομία και να σωθούμε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άσε. Σε 4 χρόνια θα ψηφίσουμε ΚΚΕ για να γίνουμε αγροτική οικονομία και να σωθούμε...εχεις αμφιβολία για το αν κάποιοι που είναι σε καίριες (και μη) θέσεις αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω απο το να μαζεύουν κεράσια στα βοδενά ( ) ή πορτοκάλια στην κρήτη
τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
-
Για να δω σχόλια....
Με ετήσιους στόχους θα λειτουργούν στο εξής οι Εφορίες
Ξεχωριστούς στόχους για κάθε μία ΔΟΥ σε όλη τη χώρα σχεδιάζει να βάλει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Μια πρώτη νήξη στο θέμα έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ.Δημήτρη Γεωργακόπουλο προς τους επικεφαλείς των εφοριών, με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ετέθη κι ένα χρονικό ορόσημο, μέχρι το οποίο οι στόχοι αυτοί θα έχουν οριοθετηθεί. Οπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash ο κ.Γεωργακόπουλος, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί έως τις 15 Ιανουαρίου.
Οι στόχοι θα «μοιρασθούν» σε όλες τις ΔΟΥ και θα κληθούν να τους υπογράψουν οι επικεφαλής τους. Εννοείται ότι ανά εφορία, ο στόχος θα είναι διαφορετικός, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από ιδιαιτερότητες, που χαρακτηρίζουν κάθε ΔΟΥ ξεχωριστά. Πάντως, μετά την «απόδειξη παραλαβής του στόχου», που θα υπογράφει ο κάθε επικεφαλής εφορίας, δυνατότητα αλλαγών και διαφοροποιήσεων δεν θα υπάρχουν, ενώ από τον βαθμό επίτευξης του στόχου θα κρίνεται η αποδοτικότητα τους.
[EDIT]
Σχόλιο του αδερφού μου: 'Δηλαδή σε περίοδο κρίσης θα μας αναγκάζουν να πληρώνουμε φόρους από χρήμα που δε βγήκε, ενώ σε περίοδο ύψιστης ευημερίας θα μας αφήνουν χαλαρούς να φοροδιαφεύγουμε επειδή θα πιάνουν εύκολα τους στόχους τους?! Δηλαδή πάλι θα εκπαιδεύουν τον πολίτη ότι δεν υπάρχει λογική και κανόνες, παρά μόνο όποιον πάρει ο χάρος και οι άλλοι ας κάνουν ο,τι θέλουν... Οπότε, όλοι θα παρανομούν. Αντί να κλείνουν μέσα τους εφοριακούς που παρανομούν, θα τους λένε να πιάνουν στόχους?! Δηλαδή, πάρε εσύ τις μιζούλες σου, αν μου φέρεις κι εμένα τόσα όσα σου ζήτησα, όλα καλά!! Όπως όταν βγαίνουν οι μπάτσοι και μοιράζουν κλήσεις στα παρκαρισμένα, κι όταν πιάσουν το quota που θέλουν, φεύγουν! Μια χαρά!.....' -
Επειδή όπως είπες ήρθε η στιγμή να σφίξουν κώλοι, ζωνάρια, γάλατα κλπ, ήρθε και η στιγμή να μάθουμε να είμαστε ρεαλιστές και να μην βαυκαλιζόμαστε (αν θες και μαλακιζόμαστε το ίδιο κάνει) με ιδεατές απόψεις του τύπου 'Αν βάζαμε όλοι μαζί ένα χεράκι θα φτιάχναμε μια ωραία χώρα' και άλλες τέτοιες μαλακίες.
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και μάλιστα με δύσκολο τρόπο. Όπως δεν απολύεται εύκολα ένας δημόσιος υπάλληλος (ακόμα και αυτός που παρανομεί), έτσι δεν γίνεται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και ο μέσος ρεμαλοπολιτικός. -
Δεν είναι δύσκολο να πιάσουν στόχους οι εφοριακοί. Θα ρίχνουν ένα ποσοστό >0 στους φίλους και θα παίρνουν ελαφρώς χαμηλότερη 'αμοιβή'.
'Δύσκολες εποχές, πρέπει να σφιχτούμε όλοι για να μη βουλιάξουμε κε. Φαρδόκολλε μας '.
-
Ο ΓΑΠ θεωρει οτι υπαρχει χρονος για ηπια προσαρμογη,δεν υπαρχει και ελπιζω οι αγορες να τον αναγκασουν να το καταλαβει με το αγριο γιατι με το καλο δεν φαινεται να καταλαβαινει,και πως να καταλαβει δηλαδη,σε γυαλα ζει οπως ολοι οι πολιτικοι μας.
Το Φεβρουάριο του 2002, η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών σε $155 δις δημοσίου χρέους. Όταν έγινε αυτή η στάση πληρωμών, το χρέος προς το ΑΕΠ της χώρας αυτής ήταν 65%. Στην Ελλάδα σήμερα το χρέος είναι, τουλάχιστον, στο 120% του ΑΕΠ και ο ΓΑΠ κοιταει πως θα κανει προσληψεις και αυξησεις
-
δεν ειναι αχρηστοι φιλε μου,εμεις ειμαστε ηλιθιοι και μπετοβλακες.αυριο ο νεοελληνας θα δωσει 20000 ευρω για να κανει το ονειρο της ζως του πραγματικοτητα δλδ να παρει ενα αυτοκινητο.
τελειωσε αυτος,δεν θα κανει τιποτα αλλο στην ζωη του εκτος της αγορας του αμαξιου.
και δεν θα κανει γιατι θα χρωσταει καθε μηνα στις τραπεζες ενα ποσο που δεν θα του επιτρεπει να αγορασει τιποτα αλλο εκτος απο βενζινες και εξοδα συντηρισης του οχηματος.και που θα πανε τα λεφτα αυτα,στην ιταλια ,στην γερμανια στην γαλλια,αυτη ειναι η εξυπναδα μας.
Το γεγονός ότι θα πάνε εκεί που λες είναι αποτέλεσμα της υπερήφανης πολιτικής του Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου. Του ιδρυτή του κόμματος που από το 1974 διοικεί την Ελλάδα για 21 έτη.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
δεν ειναι αχρηστοι φιλε μου,εμεις ειμαστε ηλιθιοι και μπετοβλακες.
αυριο ο νεοελληνας θα δωσει 20000 ευρω για να κανει το ονειρο της ζως του πραγματικοτητα δλδ να παρει ενα αυτοκινητο.
τελειωσε αυτος,δεν θα κανει τιποτα αλλο στην ζωη του εκτος της αγορας του αμαξιου.
και δεν θα κανει γιατι θα χρωσταει καθε μηνα στις τραπεζες ενα ποσο που δεν θα του επιτρεπει να αγορασει τιποτα αλλο εκτος απο βενζινες και εξοδα συντηρισης του οχηματος.και που θα πανε τα λεφτα αυτα,στην ιταλια ,στην γερμανια στην γαλλια,αυτη ειναι η εξυπναδα μας.
Το γεγονός ότι θα πάνε εκεί που λες είναι αποτέλεσμα της υπερήφανης πολιτικής του Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου. Του ιδρυτή του κόμματος που από το 1974 διοικεί την Ελλάδα για 21 έτη.
Ναι, κρίμα ρε γαμώτ που δεν είχαμε καμιά ΝΔούλα μερικά χρόνια παραπάνω και είχαμε το ΠΑΤΣΟΚ! Θα είχαμε σωθεί τώρα!
Ειλικρινά, θα περίμενα από έναν έξυπνο άνθρωπο λιγότερο φανατισμό: νομίζω πως είναι πασιφανές πλέον πως μας έχουν σύρει στα σκ@τά και τα δύο μεγάλα κόμματα και δεν φταίει κανένας από τους δύο περισσότερο ή λιγότερο: δες πχ το χρέος (όχι ως ποσοστό του ΑΕΠ, γιατί το τελευταίο είναι θέμα ερμηνείας-βλέπε Αλογοσκουφη...), διαχρονικά αυξάνει μετά την μεταπολίτευση από ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις, ενώ ΟΛΟΙ οι προϋπολογισμοί είναι ελλειματικοί! Δεν φταίει λοιπόν ΕΝΑΣ, αλλά ΟΛΟΙ όσοι μας κυβέρνησαν!
Και αν κάνουμε και διαγωνισμό ...καταστροφής, νομίζω την κυβέρνηση Κωστάκη , δεν την φτάνει κανένας! Ήταν σε μια κατηγορία μόνος του!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αυριο ο νεοελληνας θα δωσει 20000 ευρω για να κανει το ονειρο της ζως του πραγματικοτητα δλδ να παρει ενα αυτοκινητο.
Ναι, κρίμα ρε γαμώτ που δεν είχαμε καμιά ΝΔούλα μερικά χρόνια παραπάνω και είχαμε το ΠΑΤΣΟΚ! Θα είχαμε σωθεί τώρα!
Ειλικρινά, θα περίμενα από έναν έξυπνο άνθρωπο λιγότερο φανατισμό: νομίζω πως είναι πασιφανές πλέον πως μας έχουν σύρει στα σκ@τά και τα δύο μεγάλα κόμματα και δεν φταίει κανένας από τους δύο περισσότερο ή λιγότερο: δες πχ το χρέος (όχι ως ποσοστό του ΑΕΠ, γιατί το τελευταίο είναι θέμα ερμηνείας-βλέπε Αλογοσκουφη...), διαχρονικά αυξάνει μετά την μεταπολίτευση από ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις, ενώ ΟΛΟΙ οι προϋπολογισμοί είναι ελλειματικοί! Δεν φταίει λοιπόν ΕΝΑΣ, αλλά ΟΛΟΙ όσοι μας κυβέρνησαν!
Και αν κάνουμε και διαγωνισμό ...καταστροφής, νομίζω την κυβέρνηση Κωστάκη , δεν την φτάνει κανένας! Ήταν σε μια κατηγορία μόνος του!
Δεν πειράζει καλύτερα να είχαμε λίγο παραπάνω το ΠΑΣΟΚ να είχαμε χρεοκοπήσει μία ώρα αρχύτερα.
Περιμένω και από εσένα λιγότερο τυφλό φανατισμό. Εκτός και αν θεωρείς ότι καλώς ο Ανδρέας έσπρωξε με τα ίδια του τα χεράκια τη NISSAN στην αγκαλιά της Θάτσερ.
Δες λοιπόν το χρέος. Ο Ανδρέας το παρέλαβε στο 26% και το πήγε το 1989 στο 100%. Το θέλεις σε απόλυτα νούμερα. Το τετραπλασίασε καθώς σε 8 έτη δεν κατάφερε να πετύχει παρά μόλις 0.4% αύξηση του ΑΕΠ ετησίως στη δεκαετία του 80 όταν η υπόλοιπη Ευρώπη ανέκαμπτε από τη 2η ενεργειακή κρίση (του 1979) και είχε ρυθμούς της τάξης του 2.5% ως 3%. Αυτό δε, παρόλο που είχε τη στήριξη του πρώτου πακέτου στήριξης από την κακιά ΕΟΚ.
Αν θέλεις λοιπόν διαγωνισμούς καταστροφής απλά δες την 8ετία του μπαμπά του πρωθυπουργού που δεν την ξεπερνά κανείς. Η Ιστορία δεν είναι ότι μας λέει το Κίνημα και οι κάθε λογής Συνδικαλιστές....
-
Με όλο το σεβασμό christe dimou αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα (τραγική) και έχοντας υπόψην την εξίσου τραγική 5ετία που πέρασε με Βουλγαράκηδες, Ρουσσόπουλους, offshore, ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό κλπ κλπ είναι λίγο μαλακία να ψάχνουμε τις αμαρτίες του Παπαντρέα.
Και αυτός έκανε μαλακίες, και ο 'εθνάρχης' και ο ΙΕΚ τάπερμαν και ο χοντρός και όλοι. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα και όχι τι έγινε πριν 100 χρόνια. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στο εξωτερικο μενεις;
βουλγαρία
ιταλακιας = πασοκ
χρηστος δημου = νδ
εντι = μεταξυ πασοκ και νδ (αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
hf = συνασπισμενος
κον5 = πασοκ
88888 = νδ (της οικολογικης πτερυγας ομως μη θυμωσεις μουτρο, ξερεις οτι σε παω αλλα η αληθεια να λεγεται)
ξμαρρ = απολιτικ βουλγαρος
κοθτσαν = αναρχοκαπιταλιστης (ψηφιζει νδ ως κλασικος χαιρεκακος, οι αλλοι να υποφερουν κλπ)
μανοσκ = λαος (σημερα)
ζασταβα = συριζαιος σταθερος μαλιστα
τζουζεπε μπουσο: τρολλ θεϊκο
ΣåΣ ƒåkéllœçåµ€ ΟΥΛΟΥΣ
ΥΓ ο ικε ψηφισε φιλελευθερους (νοου μεσσιν' εχω κ λογκζ στο μουσουνου)
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το παλουκαρι στην πικτσουρ ειναι ο μαϊκλ σκινερ?
εσυ μου εχεις διαφυγει ρε γαμωτο.. ηθελα να σε βαλω αλλα δεν ηξερα που
εχω κ αλλους παντως
greo, pai mei, ginogsm ≈ κκε
rx8_drifter = λεει ανταρσυα, μαλλον ψηφιζει πασοκ (den to πιστευω αλλα για να του τη σπασω)
traveller = μαλλον συνασπισμος της αριστερας και της προοδου γωνια
kovathe = δεν παταει καν στις εκλογες
pasxos κ ratanplan = πρασινοφρουροι
taurus, ωασγτι thanix = νδ
αυτο το ποστ και το προηγουμενο = πως να εχεις 9700 ποστς σε ενα φορουμ και να κανεις ΟΛΟ το φορουμ να σε μισησει χωρις λογο. apla γραφεις τι ψηφιζει ο καθενας (απ'τα συμφραζομενα)
αντε γιατι πολλοι με συμπαθουν (οπως με εδηλωσε συμφορουμιτης πριν κανα χρονο) κ δε με αρεσει καθολου, κατι δεν κανω καλα -
+Patrinos - Ένωση Κεντρώων
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το παλουκαρι στην πικτσουρ ειναι ο μαϊκλ σκινερ?
είναι ο dr. Sheldon Cooper απ το Big Bang Theory, ο νέος μου ήρωας, ο άντρας που πάντα ήθελα να είμαι
-
kon5=νδ
skye=Οικολόγους πράσινους
η μεγάλη πλάκα είναι οτι αν βγεις έξω τους βλέπεις λίιιιιγο μαζεμένους αλλά κατά τα άλλα ξοδεύουν εξίσου βλακωδώς.
Τι? θα πτωχεύσουμε. ε καλά και εγώ τι να κάνω δηλαδή?
θα πάρω το 123867 κινητό θα πιώ και δύο καφέδες των 6 ευρώ και μετά όλα καλά.
πανί με πανί και ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ .
αν κατσεις και σκεφτεις ποια ηταν η κατασταση της χωρας πριν εποχη ανδρεα παπανδρεου τοτε θα καταλαβεις τι προσφερε στον τοπο.το οτι κυβερνησε δυο τετραετιες στην σειρα και το 1989 εχασε τις εκλογες με τα χιλια ζορια και μετα την εξυπναδα του ΚΚΕ να παει μαζι με τον μητσοτακη (ξερεις τον αποστατη)στις εκλογες ,λεει πολλα νομιζω.
επισης το οτι μετα απο 3 χρονια ξανακερδισε πανηγυρικα παλι λεει πολλα,ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος.
φυσικα ο ανθρωπος δεν ηταν θεος αλλα τουλαχιστον βοηθησε τον απλο κοσμο και η πολιτικη του βεβαια ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με τους αλλους που ακολουθησαν. -
Tελικά πολύ φανατίλα υπάρχει ακόμα στην χώρα .
Ούτε μιά ψύχραιμη αποτίμηση κάποιων που έχουν πεθάνει 15 χρόνια τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε .Τέλος πάντων , την αλήθεια την είπε κάποιος από εδώ μέσα :
Πόσοι προυπολογισμοί από το 1974 και μετά , είχανε πρωτογενές πλεόνασμα ?Δηλαδή αν η ελλάδε ήτανε νοικοκυριό , το ερώτημα θα ήτανε :
Ποιά χρονιά τα έσοδα ήταν μεγαλύτερα από τα έξοδα , χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτά τα λεγτά που δίναμε γιά εξόφληση πιστωτικών καρτών , η καταναλωτικών δανείων . Εξαιρούνται τα στεγαστικά γιατί δημιουργούν περιουσία και καλύπτουν και το νοίκι ταυτόχρονα . Επίσης στα έσοδα να μην υπολογίζονται οι ρευστοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων .Αν κάνουμε αυτό τον υπολογισμό γιά το κράτος θα καταλάβουμε γιατί δανειστίκαμε 80 δισ φέτος , 75 δις του χρόνου και 90 δις του αντίχρονου .
-
αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ .
αν κατσεις και σκεφτεις ποια ηταν η κατασταση της χωρας πριν εποχη ανδρεα παπανδρεου τοτε θα καταλαβεις τι προσφερε στον τοπο.το οτι κυβερνησε δυο τετραετιες στην σειρα και το 1989 εχασε τις εκλογες με τα χιλια ζορια και μετα την εξυπναδα του ΚΚΕ να παει μαζι με τον μητσοτακη (ξερεις τον αποστατη)στις εκλογες ,λεει πολλα νομιζω.
επισης το οτι μετα απο 3 χρονια ξανακερδισε πανηγυρικα παλι λεει πολλα,ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαζος.
φυσικα ο ανθρωπος δεν ηταν θεος αλλα τουλαχιστον βοηθησε τον απλο κοσμο και η πολιτικη του βεβαια ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με τους αλλους που ακολουθησαν.Αν τα επιχειρήματά σου υπέρ του Ανδρέα περιορίζονται στα υπογραμμισμένα, δε νομίζω ότι θα πείσεις πολλούς εξ ημών. Πολλή εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου/μάζας έχεις. Αν, όμως, η κρίση του (και οι προτεραιότητές του, δηλ. κοιτάω το αύριο κι όχι το σήμερα, το σύνολο κι όχι τον εαυτό μου) ήταν τόσο καλή, δε θα είχαμε φτάσει στην τωρινή κατάσταση. Αν η ευρεία μάζα είχε τόσο καλά αντανακλαστικά στις εκλογές, λογικά θα έπρεπε να τα έχει και στις καθημερινές της συναναστροφές/συναλλαγές/κτλ.
Αγόραζε σε καθημερινή βάση σε ένα παιδί παιχνίδια που δε δικαιολογεί η οικονομική σας κατάσταση δανειζόμενος χωρίς να του πεις ότι όταν έρθει η ώρα αποπληρωμής θα πεινάσετε και θα είσαι ο αγαπημένος του πατέρας/θείος/κτλ. Κάπως έτσι λειτούργησε για πολλά χρόνια (και λειτουργεί) ο μέσος Έλληνας. Δεν ήθελε/μπορούσε να δει πιο μπροστά.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου