-
Με μια διαφορα , τουλαχιστον αυτος εχει σχεση με το αντικειμενο , δεν εγινε απο νηπιαγωγος χειρουργος....
-
τσκ, τί κακός άνθρωπος
σε λίγο θα μας πεις ότι η Νατάσα δεν είναι καλή γιατρος -
Να το θεσω αλλιως ...χτυπα ξυλο παθαινεις κατι κ σε πηγαινουν στα εξωτερικα ιατρεια , θα ηθελες να σ αναλαβει η νατασσα ? Εγω παντως για να πω την αληθεια ουτε ως κτηνιατρο δεν θα την εμπιστευομουν...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Aς δεχτουμε το συστημα πασοκ στα καναλια ρε παιδια .Το οτι η Ν.Δ πραγματικα βγηκε στην εξουσια μονο κ μονο για τον δικο της ρεβανσισμο , κ οτι διελυσε τα παντα δεν σας ενοχλει ? Ο δε προγκοπουλος η οπως αλλιως λεγεται που ηξερε το ελλειμα αλλα δεν το δημοσιοποιουσε για να μην επηρεασει το αποτελεσμα κλπ κλπ αυτα δεν σας ενοχλουν?Πως στοιχειοθετειται ο ρεβανσισμος της ΝΔ; Μονιμοποιοντας δεκαδες χιλιαδες συμβασιουχους που μπηκαν με μεσο απο την προηγουμενη κυβερνηση;
Το ελλειμα ειναι σχετικο φιλε. Αν δεν βαλεις στα εσοδα τους ημιυπαιθριους και βαλεις στα εξοδα κατι εκτακτα επιδοματα, χαλαρα ανεβαινει 2-3%. Τα φουσκωνουμε και λιγακι, φτανουμε απο 7-8% στο 12-13%, και του χρονου που το φτανουμε στο 7% λεμε ποσο γαματοι ειμαστε. Γνωστα κολπα.
Γι αυτο και οταν ο Αλμουνιας μας εκραζε για αναξιοπιστα στοιχεια οταν πηγε εκει ο Παπακωνσταντινου, δεν αναφεροταν μονο στα αισιοδοξα νουμερα του Παπαθανασιου, αλλα και στα μαυρα του Παπακωνσταντινου. Βεβαια, το τι περασε στον πολυ κοσμο απο το 'συστημα' ειναι αλλο θεμα.
-
Ξεχασες μηπως ως κριτηριο επιλογης την προφορικη ''συνεντευξη'' (την οποια ποτε δεν αρνηθηκε η ΝΔ )μονο κ μονο για να προληφθουν τα ''γαλαζια παιδια'' ? Αν αυτο δεν ειναι ρεβανσισμος τι ειναι ?
Σε οτι αφορα το ελλειμα , αν ο παπαθανασιου ειχε οντως αισιοδοξα νουμερα , γτ ο καραμανλης ''ξεφυγε'' μεσω των εκλογων , κ στις προεκλογικες του ομιλιες μονο για δυσαρεστα σκληρα μετρα μιλουσε ?
Οσο αναφορα το ''συστημα πασοκ '', ειναι μια φραση την οποια χρησιμοποιουσε η ΝΔ στις αρχες της διακυβερνησης της χωρας το 2004-05 , κυριως μεσω του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ κ. Ν. Καραχάλιου για να δειξει οτι τα media τα ηλενχε το πασοκ. Παρολαυτα , ολοι ξερουμε που βρισκεται ο καραχαλιος τωρα κ κυριως τι δηλωσε... πριν κανα χρονο περιπου σε εφημεριδες του εξωτερικου σε σχεση με τον καραμανλη.... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ξεχασες μηπως ως κριτηριο επιλογης την προφορικη ''συνεντευξη'' (την οποια ποτε δεν αρνηθηκε η ΝΔ )μονο κ μονο για να προληφθουν τα ''γαλαζια παιδια'' ? Αν αυτο δεν ειναι ρεβανσισμος τι ειναι ?
Σε οτι αφορα το ελλειμα , αν ο παπαθανασιου ειχε οντως αισιοδοξα νουμερα , γτ ο καραμανλης ''ξεφυγε'' μεσω των εκλογων , κ στις προεκλογικες του ομιλιες μονο για δυσαρεστα σκληρα μετρα μιλουσε ?
Οσο αναφορα το ''συστημα πασοκ '', ειναι μια φραση την οποια χρησιμοποιουσε η ΝΔ στις αρχες της διακυβερνησης της χωρας το 2004-05 , κυριως μεσω του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ κ. Ν. Καραχάλιου για να δειξει οτι τα media τα ηλενχε το πασοκ. Παρολαυτα , ολοι ξερουμε που βρισκεται ο καραχαλιος τωρα κ κυριως τι δηλωσε... πριν κανα χρονο περιπου σε εφημεριδες του εξωτερικου σε σχεση με τον καραμανλη....Η προφορικη συνεντευξη σε ποιες προσληψεις χρησιμοποιηθηκε και ποσοι προσληφθηκαν μεσω αυτης;
Για να εχουμε μετρο συγκρισης, η ΕΥΠ παιρνει κοσμο εκτος ΑΣΕΠ (για προφανεις λογους). Σε προσφατες συνδικαλιστικες (ναι στην ΕΥΠ!) εκλογες, η ΠΑΣΠ πηρε περιπου 90%.
Οσον αφορα το συστημα, οποιος βλεπει ειδησεις, διαβαζει εφημεριδες και εχει στοιχειωδη μνημη και κριση αντιλαμβανεται τι λεω.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Η προφορικη συνεντευξη σε ποιες προσληψεις χρησιμοποιηθηκε και ποσοι προσληφθηκαν μεσω αυτης;
Γενικά δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις , μόνο μια κουβέντα εδώ.
Η 'συνέντευξη' χρησιμοποιήθηκε σχεδόν παντού για να στελεχωθεί ο ευρύτερος δημόσιος τομέας. Ακόμα και στους οπλίτες 5ετούς θητείας, καπως έτσι πρέπει να τους λένε δε θυμάμαι την ακριβή τους ονομασία.
Στη δε στελέχωση των πόστων της εκπ/σης ( Δ/ντες Σχολικών Μονάδων, Γραφείων & Δ/νσεων) έγινε πραγματικό πάρτυ.Βέβαια υπήρχαν και περιπτώσεις , π.χ Πυροσβεστική που δε χρειάστηκε καν συνέντευξη. Πήγαιναν συστημένοι.
-
Αν η συνέντευξη χρησιμοποιηθεί όπως πρέπει είναι χρήσιμο εργαλείο. Έχει ψυχοπαθείς, ανθρώπους που ναι μεν είναι διαβασμεένοι αλλά είναι βλαμένοι. Είναι κρίμα να βάλεις βλαμένο να υπηρετεί πολίτες θα τους ταλαιπωρεί άδικα. Στις εξετάσεις για να πετύχεις στην εθνική σχολή δικαστών να γίνεις δικαστής δλδ έχει εκτός από τς γραπτές και προφορικές εξετάσεις από τότε που δημιουργήθηκε. Επειδή έχουμ φίλο εξεταστή το τί μας έχει πει για υποψήφιους που έγραψαν πολύ καλά αλλά όταν τους έθεταν προφορικές ερωτήσεις φοβήθηκε το μάτι τους. Σκέψου μου λέει αυτοί να δικάζουν ανθρώπους.
-
Καλά, αν δεν ξέρετε τι έγινε με την συνέντευξη, άσε καλύτερα.
Πλασματικά και τα νούμερα της οικονομίας(έτσι γιατί είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε τους Αλμούνιες-Αλπούτσους να μας ελέγχουν), ο Καραμανλής έκανε εκλογές γιατί τον πούλησαν οι ΗΠΑ και τα ΜΜΕ δεν ήταν μαζί του, αυτά είναι γνωστά σε όλους...Υ.Γ.: συμφωνώ με το προηγούμενο μήνυμα, αλλά η συνέντευξη θα έπρεπε να γίνει τελείως ανεξάρτητα από κληρωτούς κάθε φορά εξεταστές(έστω του ιδίου αντικειμένου) και χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν το όνομα του υποψηφίου(όπως στις πανελλήνιες ή πιστοποίηση ιεκ ας βρουν κάτι).
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ότι υπάρχουν πολλοί ψυχοπαθείς που δεν θα έπρεπε να μπουν πουθενά, αλλά στην Ελλάδα μόνο αν καλύψεις εξωπραγματικές πιθανότητες, μπορείς να εγγυηθείς για το αδιάβλητο των εξετάσεων(μην πω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και δικαστής - εισαγγελέας να επιβλέπει, τέτοια χώρα είμαστε). -
Επειδή έχω περάσει από αρκετές συνεντεύξεις έχω να πω ότι είναι απαραίτητο εργαλείο πρόσληψης σε κάθε πολιτισμένη χώρα. Δεν γνωρίζω καμία ιδιωτική εταιρεία που να προσλαμβάνει από το Βιογραφικό.
Στη συνέντευξη εξετάζεις την ικανότητα του υποψηφίου εκείνη τη στιγμή να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα και να σκιαγραφήσει την σταδιοδρομία του σε λίγα λεπτά.
Από εκεί και πέρα θα αναφερθώ μόνον σε δύο συνεντεύξεις που έχω δώσει.
Πρώτη Συνέντευξη 2001 για την ΜΟΔ. Διάρκεια συνέντευξης περί τα 10 λεπτά από τα οποία τα 5 ήταν σχετικά με τα πόσα θα παίρνω το μήνα. Τελευταία Ερώτηση Υπαλλήλου: 'Πως μάθατε από το Διαγωνισμό??' Απάντηση (δικιά μου): 'Μέσω των Εφημερίδων', και οι δύο της συνέντευξης 'Αααα μάλιστα.....'. Αποτέλεσμα παρόλο που στα γραπτά είχα 79/80 δεν επελέγειν και φυσικά ουδέποτε δεν μου κοινοποιήθηκε η βαθμολογία όπως θα έπρεπε να γίνει και φυσικά αντί να ειδοποιηθώ ότι δεν προσλαμβάνομαι εντός 2 εβδομάδων βάσει της διακήρυξης ειδοποιήθηκα 8 μήνες μετά.
Δεύτερη Συνέντευξη ΔΕΗ 2008. Διάρκεια συνέντευξης περίπου στα 45 λεπτά. Μάλιστα ψιλοαρπάχτηκα με έναν από τους Interviewers σε θέμα σχετικό με την Πυρηνική Ενέργεια. Βαθμολογία στη συνέντευξη 87.5% με άριστα το 100%. Τελικό αποτέλεσμα από 1ος στα χαρτιά 4ος αλλά επιτυχών. Κάτω από τη βάση βέβαια. Αριστεύσαντες 2 κυρίες που είχαν και προυπηρεσία στην εταιρεία (μία από αυτές και πριν το 2004.... ) ενώ άλλη μία πήρε ποσοστό 99.5% (γιατί άραγε...). Ενημέρωση από το Internet με όλα τα στοιχεία στη φόρα και με την δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.
Τώρα πείτε μου εσείς. Ποιο από τα δύο συστήματα ήταν το πιο διαφανές. Αυτό του Σημίτη του 2001 ή αυτό του Καραμανλή το 2008??? Και εντάξει μπορεί να είμαι λίγο ψυχοπαθής και να βλέπω κάποια μικρή λαμογιά και στις δύο περιπτώσεις αλλά είναι μόνον η ψυχοπάθεια μου αυτή που μου λέει ότι στην 1η περίπτωση το μαγείρεμα ήταν περισσότερο???
Καλώς ορίσατε στο θαυμαστό κόσμο των ΜΜΑ(Ε) και του Giorgakis.... Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για παρά φύσιν συνουσία όσοι δεν μας ψηφίσατε καθώς κάθε προσπάθεια για αντίσταση είναι μάταια....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δυστυχώς, ο κύριος Χρυσοχοϊδης, δεν κατάλαβε ότι δεν έχουμε 2004. Και ότι ό,τι ακολούθησε όλα αυτά χρόνια, με την σκλήρυνση της στάσης της αστυνομίας, την οποία και προφανώς γουστάρει, απλά με πιο κομψό τρόπο, έχει εκτροχιάσει τα πράγματα.Κακή αρχή έκανε, και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα του βγει σε καλό
Παναγιώτη, ήδη αρχίζω να νιώθω στο πετσί μου την πολιτική Χρυσοχοϊδη. Προβλέπω (αν φυσικά ανανεωθεί η συμβασή μου γιατί μάλλον πάμε για διαζύγιο ελέω κυρίου Πάγκαλου από τα μέσα Νοεμβρίου) να πιάνω ιδιαίτερες φιλίες με την κυρία που απαντά στο Κέντρο του Δ.Α. για την καθαριότητα των Κτηρίων.... (ήδη από τα τόσα τηλεφωνήματα έχουμε και τις σχετικές φιλοφρονήσεις.... ).
-
Ο Χρυσοχοϊδης θέλει να αλλάξει πράγματα, αλλά θα πάρει χρόνο γιατί μιλάμε για χρόνια νοοτροπία. Εγώ θέλω να δω τα καθίκια που σπάνε και βανδαλίζουν, να σαπίζουν όχι σε φυλακή, αλλά σε μπουντρούμια χωρίς φως και νερό μέχρι να ψοφήσουν.
Υ.Γ.: έτσι και αλλιώς, πάντα αηδίαζα με την πολιτική ορθότητα.
Υ.Γ.:2: για να είμαστε δίκαιοι πάντως, καλό είναι να δίνουμε και μια δεύτερη ευκαιρία γιατί πολλοί μετανοιώνουν, αλλά αν κάποιος το ξανακάνει κανένα έλεος.
Υ.Γ.3: ορθογραφία!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ο Χρυσοχοϊδης θέλει να αλλάξει πράγματα, αλλά θα πάρει χρόνο γιατί μιλάμε για χρόνια νοοτροπία. Εγώ θέλω να δω τα καθίκια που σπάνε και βανδαλίζουν, να σαπίζουν όχι σε φυλακή, αλλά σε μπουντρούμια χωρίς φως και νερό μέχρι να ψοφήσουν.Κατι εχει παθει το πληκτρολογιο σου και γραφει λαθος τα ονοματα,τρωει γραμματα.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Με μια διαφορα , τουλαχιστον αυτος εχει σχεση με το αντικειμενο , δεν εγινε απο νηπιαγωγος χειρουργος....Μικρη ή μεγαλη διαφορα,το βεβαιο ειναι πως στην MEGAλη σοσιαλιστικη Ελλαδα θα κανουμε καιρο ν'ακουσουμε για τετοια σκανδαλα
-
Πρωτα απο ολα , παιδια μην συνχεουμε τις εννοιες .....Κανεις δεν ειπε να μην γινονται συνεντευξεις , αλλα κανεις δεν ειπε οτι το σημαντικοτερο απο ολα σαν ποσοστο να ειναι η συνεντευξη.... Το αν καποιος ειναι ψυχοπαθης η βλαμμενος δεν ειπε κανεις να δουλεψει στο δημοσιο , αλλα οσοι κοπηκαν στις συνεντευξεις ηταν η ψυχοπαθεις η βλαμμενοι ??? Λιγο υπερβολικο δεν ειναι να το πιστευετε αυτο...
Σε οτι αφορα τον καραμανλη εχω βαρεθει να ακουω απο πολυ κοσμο πως μονο οι αλλοι φταινει κ ποτε αυτος ...Το κακομοιρο το παιδι την μια προδιδεται απο τους συνεργατες του (αληθεια ποιος τους τοποθετησε εκει που του τοποθετησε?? ... εγω παντας ΟΧΙ... ) Την αλλη τον προδιδουν οι κακοι αμερικανοι , (γνωστο αυτο?? αληθεια πως τον προδοσαν ?? συνωμοσιολογια το εθνικο μας σπορ...) αλλα ακομα κ ετσι απο την στιγμη που δεν τα καταφερε απεναντι τους δεν πρεπει να πληρωσει το τιμημα ??, κ τα ΜΜΕ δεν τον καλυπτουν (οχι δεν ηταν μαζι του...). Να ρωτησω κ γω κατι λοιπον , στην υποθεση του βατοπαιδιου που υποτιθεται οτι ο κωστακης ανελαβε την πολιτικη ευθυνη , τι ακριβως εκανε ? Γτ δεν θυμαμαι να κανει κατι παρα μονο να δηλωσει πως για αλλη μια φορα δεν ηξερε την πραγματικη διασταση του προβληματος ... Στα 5 λοιπον αυτα χρονια ειχαμε να κανουμε με εναν ανθρωπο που ειτε ετσι ειτε αλλιως ηταν ανικανος να παρακολουθησει τι γινοταν στην χωρα (ασχετα αν ειχε καλες προθεσεις που πολυ αμφιβαλλω) οποτε δεν επρε να φυγει ? -
Φυσικά και θα ακούσουμε, αλλά το θέμα δεν βρίσκεται εκεί αλλά στην υποκρισία του 'σεμνά και ταπεινά'(διότι ως γνωστόν, μόνο οι της Ν.Δ. είναι οι ηθικοί σε ετούτη τη χώρα).
Κάθε τι πρέπει να κρίνεται βάσει αποτελέσματος και όλα στη φόρα, από ΚΚΕ μέχρι ΛΑΟΣ, όλα τα άλλα είναι 'μπάτε σκύλοι αλέστε'.
-
Ας σταματήσει η ιστορία με τους βυσματικούς ορισμένου χρόνου που για λόγους 'δικαιοσύνης' (δηλαδή αδικίας για τους απέξω) μονιμοποιούνται και βλέπουμε για τις συνεντεύξεις.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ οι βλαμμένοι και άχρηστοι πετάγονται έξω από τις δημόσιες υπηρεσίες αν δεν αποδειχθούν κατάλληλοι στην ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΤΙΑ.
Όσο είδατε εσείς πχ εκπαιδευτικό - στρατιωτικό - αστυνομικό - γραφιά - επιστήμονα να διώχνεται λόγω πνευματικής/ψυχικής ή άλλης ανεπάρκειας, άλλο τόσο το είδα κι εγώ.
Άπαξ και τρουπώσεις, καθάρισες.Γι΄αυτό το πρόβλημα δεν είναι τόσο η συνέντευξη, αφού χιλιάδες τρουπώνουν με διαβλητές διαδικασίες εις υγείαν των κορόιδων που βγάζουν τα ματάκια τους να μελετάνε για εξετάσεις πρόσληψης και να παίρνουν μεταπτυχιακούς τίτλους (όταν για άλλους αρκούν 1-2 καλοί γνωστοί).
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Πρωτα απο ολα , παιδια μην συνχεουμε τις εννοιες .....Κανεις δεν ειπε να μην γινονται συνεντευξεις , αλλα κανεις δεν ειπε οτι το σημαντικοτερο απο ολα σαν ποσοστο να ειναι η συνεντευξη.... Το αν καποιος ειναι ψυχοπαθης η βλαμμενος δεν ειπε κανεις να δουλεψει στο δημοσιο , αλλα οσοι κοπηκαν στις συνεντευξεις ηταν η ψυχοπαθεις η βλαμμενοι ??? Λιγο υπερβολικο δεν ειναι να το πιστευετε αυτο...
Σε οτι αφορα τον καραμανλη εχω βαρεθει να ακουω απο πολυ κοσμο πως μονο οι αλλοι φταινει κ ποτε αυτος ...Το κακομοιρο το παιδι την μια προδιδεται απο τους συνεργατες του (αληθεια ποιος τους τοποθετησε εκει που του τοποθετησε?? ... εγω παντας ΟΧΙ... ) Την αλλη τον προδιδουν οι κακοι αμερικανοι , (γνωστο αυτο?? αληθεια πως τον προδοσαν ?? συνωμοσιολογια το εθνικο μας σπορ...) αλλα ακομα κ ετσι απο την στιγμη που δεν τα καταφερε απεναντι τους δεν πρεπει να πληρωσει το τιμημα ??, κ τα ΜΜΕ δεν τον καλυπτουν (οχι δεν ηταν μαζι του...). Να ρωτησω κ γω κατι λοιπον , στην υποθεση του βατοπαιδιου που υποτιθεται οτι ο κωστακης ανελαβε την πολιτικη ευθυνη , τι ακριβως εκανε ? Γτ δεν θυμαμαι να κανει κατι παρα μονο να δηλωσει πως για αλλη μια φορα δεν ηξερε την πραγματικη διασταση του προβληματος ... Στα 5 λοιπον αυτα χρονια ειχαμε να κανουμε με εναν ανθρωπο που ειτε ετσι ειτε αλλιως ηταν ανικανος να παρακολουθησει τι γινοταν στην χωρα (ασχετα αν ειχε καλες προθεσεις που πολυ αμφιβαλλω) οποτε δεν επρε να φυγει ?Ορθες οι παρατηρησεις σου και υπερθεματιζω,αλλα πλεον,η ΝΔ ειναι στην αντιπολιτευση(και θα ειναι για καμμια 8ετια ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα)ο Καραμανλης θα κανει χρονια να μας απασχολησει κτλ.
Οποτε ας εστιασουμε και λιγο στην τωρινη κυβερνηση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ οι βλαμμένοι και άχρηστοι πετάγονται έξω από τις δημόσιες υπηρεσίες αν δεν αποδειχθούν κατάλληλοι στην ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΤΙΑ.
Έξι μήνες νομίζω ότι είναι η δοκιμαστική περίοδος. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
-
Από απόφαση του ΥΠΕΠΘ Αυγούστου 2009:
Διορίζουμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς, των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ16.01 Μουσικής ως μόνιμους εκπαιδευτικούς στην Π/θμια Εκπ/ση, με** διετή δοκιμαστική θητεία**, με βαθμό Γ’ και μισθολογικό κλιμάκιο 18 και τους τοποθετούμε στις περιοχές των νομών, .....
Από Υπαλληλικό Κώδικα Δ.Υ. (νόμος 2007):
Άρθρο 40
Δοκιμαστική υπηρεσία − Μονιμοποίηση- Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι των νομι−
κών προσώπων δημοσίου δικαίου, που διορίζονται σε
οργανικές θέσεις, διανύουν δύο (2) έτη δοκιμαστικής
υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της οποίας απολύονται για
λόγους που ανάγονται στην υπηρεσία τους μόνο μετά
από απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου. [ ]
- Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι των νομι−
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου