-
Eχουν μαζευτει ιδιοκτητες φορτηγων εξω απο το γραφειο του Ρεππα και φωναζουν 'εξω οι κλεφτες' και 'κατω η χουντα του Πασοκ' και διαφορα αλλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eχουν μαζευτει ιδιοκτητες φορτηγων εξω απο το γραφειο του Ρεππα και φωναζουν 'εξω οι κλεφτες' και 'κατω η χουντα του Πασοκ' και διαφορα αλλα.εκει δουλευεις?
-
Πολυ κοντα.
Τωρα διαλυθηκαν . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ κοντα.
Τωρα διαλυθηκαν .αφου πηγαν που πηγαν ας τα εκαναν λαμπογιαλο μεσα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πολυ κοντα.
Γιατι ρε φιλε;Οι αλλοι τι φταινε;Μιλαμε για το τοπικο του γραφειο που ειναι σε πολυκατοικια και γυρω-γυρω εχει μαγαζια και γραφεια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ κοντα.
Γιατι ρε φιλε;Οι αλλοι τι φταινε;Μιλαμε για το τοπικο του γραφειο που ειναι σε πολυκατοικια και γυρω-γυρω εχει μαγαζια και γραφεια.
για το γραφειο του μιλαγα..γιατι απλα μερικοι το αξιζουν..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Eχουν μαζευτει ιδιοκτητες φορτηγων εξω απο το γραφειο του Ρεππα και φωναζουν 'εξω οι κλεφτες' και 'κατω η χουντα του Πασοκ' και διαφορα αλλα.
εκει δουλευεις?
Όχι, αυτός έχει το σαραντατριό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eχουν μαζευτει ιδιοκτητες φορτηγων εξω απο το γραφειο του Ρεππα και φωναζουν 'εξω οι κλεφτες' και 'κατω η χουντα του Πασοκ' και διαφορα αλλα.Έχουν αποθρασυνθεί οι προνομιούχοι και το βλέπετε με συμπάθεια!!!
Και μετά μας φταίνε τα κόμματα και οι κυβερνήσεις! -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Έχουν αποθρασυνθεί οι προνομιούχοι και το βλέπετε με συμπάθεια!!!
Και μετά μας φταίνε τα κόμματα και οι κυβερνήσεις!Bλεπεις καποια εκδηλωση συμπαθειας ή αντιπαθειας στο ποστ μου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και μετά μας φταίνε τα κόμματα και οι κυβερνήσεις!Bλεπεις καποια εκδηλωση συμπαθειας ή αντιπαθειας στο ποστ μου;
Έχεις δίκιο, δεν αφορά απάντηση στο συγκεκριμένο κείμενο σου, αλλά στο 'πνεύμα' των μηνυμάτων που επακολούθησαν, από cabala10 κ.α.
Όταν εσύ γραφεις 'οι άλλοι τι φταίνε?' δεν παίρνεις θέση? -
Έχεις δίκιο, δεν αφορά απάντηση στο συγκεκριμένο κείμενο σου, αλλά στο 'πνεύμα' των μηνυμάτων που επακολούθησαν, από cabala10 κ.α.
Όταν εσύ γραφεις 'οι άλλοι τι φταίνε?' δεν παίρνεις θέση?Αν μου εσπαγαν την τζαμαρια στο μαγαζι μου χθες εγω τι θα εφταιγα;Ουτε υπαλληλος του Ρεππα ειμαι ουτε και φορτηγατζης.Ποιος θα με αποζημιωνε εμενα;
-
Όποιος αποζημιώνει κι αυτόν που πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του για να έχει ΙΧ φορτηγό και οδηγό και τώρα δεν μπορεί να μεταφέρει τα εμπορεύματά του.
-
Σχέδιο 100 ημερών εξόδου απο την κρίση.... Μαλλον σχεδιο 100 ημερων εισόδου στο ΔΝΤ ηταν αυτό.....
Παρόλα αυτά, κάποιοι.... http://www.hbnews.gr/permalink/39421.html
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Παρόλα αυτά, κάποιοι.... http://www.hbnews.gr/permalink/39421.htmlΝαι γιατί άκουσα ότι θα μιλήσει για τη ΧΙΛΙΕΤΙΑ που έρχεται.
(αλήθεια, αυτό άκουσα) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι γιατί άκουσα ότι θα μιλήσει για τη ΧΙΛΙΕΤΙΑ που έρχεται.
(αλήθεια, αυτό άκουσα)Το ιδιο άκουσα κι εγω και ...παραξενευτηκα μάλιστα!
Αλλά σήμερα άκουσα οτι έχει μόνο 44000,00€ (από το πόθεν έσχες) καταθέσεις και τον λυπήθηκα -κατάλαβα ότι 'δεν έχει λεφτά' - ....
-
-
...Παρόλα αυτά, κάποιοι.... http://www.hbnews.gr/permalink/39421.html
Θα πληρώσουν 1000 δολάρια για να ακούσουν τον Γ. Παπανδρέου να μιλάει
Ενταξει που ειναι το παραδοξο??
Μιλαμε παντα για εκδηλωση της οικονομικης ελιτ μεσα στην οποια:
-Υπαρχουν πολλοι εκκεντρικοι που διαθετουν 1000 δολ για πεταμα.
-Υπαρχουν αλλοι τοσοι που για λογους υγειας οπως η βαρια καταθλιψη θα πληρωναν ευχαριστως 10.000 δολ. για να γελασει λιγο το χειλακι τους.
-Υπαρχουν επισης πολλοι ομογενεις που για να θημηθουνε τα μαυρα χρονια της φτωχειας στο Ελλαντα, που η μοναδικη διασκεδαση ηταν το περιφερομενο θεατρο σκιων, να νοσταλγησαν να ξαναδουν το Καραγκιοζη... -
Στην Αμερική οι δεξιώσεις με εισιτηριο ειναι η συνηθισμένη διαδικασία για να μαζέψει χρήματα κάποιος σύλλογος ή οργάνωση, κοινωνική, πολιτική, εθνική, κοκ. Αλλά μπορεί έτσι να έβγαλαν και τα έξοδα της επίσκεψης του.
Τώρα, όποιος συντρώγει με ηγέτες πληρωνοντας 1000 δολλάρια προφανώς έχει τους λόγους του. Είναι έξοδα επαγγέλματος (lobbying), ματαιοδοξίας ή πατριωτισμου (για καποιους στην περιπτωση μας). -
Στην Αμερική οι δεξιώσεις με εισιτηριο ειναι η συνηθισμένη διαδικασία για να μαζέψει χρήματα κάποιος σύλλογος ή οργάνωση, κοινωνική, πολιτική, εθνική, κοκ.Και στο χωριο μου το κανουμε αυτο..Φερνουμε ορχηστρες (αντι αντιτιμου-αρπαχτης) βαζουμε εισοδο και βγαζουμε τα εξοδα του αθλητικου συλλογου για τη χρονια...Ο Γιωργακης κανει αρπαχτες λοιπον?? Αλλά μπορεί έτσι να έβγαλαν και τα έξοδα της επίσκεψης του.Εδω απλα στην υγεια των κοροϊδων απο Ελλαντα που πλερωνουν τα εξοδα
Τώρα, όποιος συντρώγει με ηγέτες πληρωνοντας 1000 δολλάρια προφανώς έχει τους λόγους του.Τους εγραψα πιο πανω τους λογους Είναι έξοδα επαγγέλματος (lobbying), ματαιοδοξίας ή πατριωτισμου (για καποιους στην περιπτωση μας).Ναι.Ειδικα πατριωτισμου.Συναντηθηκε ο Γιωργακης με την ΑΧΕΠΑ ας πουμε??Δε διαβασα κατι σχετικο.Με το Ισραηλινο λομπυ ομως συναντηθηκε εν χορδαις και οργανοις.Ειπαμε ειναι θεμα πατριωτισμου -
Ακόμα διορίζει κολλητούς ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ!
Καινούργια πρόσληψη (κλικ). Με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2010 δημοσίευσης του ΦΕΚ και με απόφαση της 10-9-2010 ο πρόεδρος της Βουλής διορίζει στη Βουλή τον μετακλητό υπάλληλο που βλέπετε στο πλάνο. Εντελώς... κατά σύμπτωση το ίδιο επώνυμο έχει και ο επί 20 χρόνια διευθυντής του πολιτικού γραφείου του. Ήταν αποσπασμένος από...
την Στατιστική Υπηρεσία στο πολιτικό γραφείο του Φ. Πετσάλνικου. Τι να πιστέψουμε τελικά; Αυτά που έλεγε ο πρόεδρος της Βουλής ότι θα σταματήσει τους διορισμούς ή το ΦΕΚ το οποίο αποκάλυψε το Extra3;
http://fimotro.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου