-
Νομιζω την Τεταρτη συμπληρώνονται οι 100 ημερες...
Θα μπορουσαμε τοτε να ανοιξουμε αλλο θεμα που θα λεγεται:Οι επόμενες 1360 ημέρες (365 χ 4-100)
Πασόκ,100 μέρες μετά.
Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν τον κόσμο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω την Τεταρτη συμπληρώνονται οι 100 ημερες...
Θα μπορουσαμε τοτε να ανοιξουμε αλλο θεμα που θα λεγεται:Οι επόμενες 1360 ημέρες (365 χ 4-100)
Πασόκ,100 μέρες μετά.
Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν τον κόσμοΠόσες μέρες (μετά τις πρώτες 100) ακόμα θα αντέξει...
-
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013. -
Καλα την 4ετια δεν την τελειωνει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα αλλα κουβεντα να γινεται...
-
θα την περικόψει κι αυτη
-
Πάμε στο τι υλοποιήθηκε.
-
Πάγωμα τιμολογίων ΔΕΚΟ. Σωστό αρκεί να μην πάει ο ΦΠΑ από 9% σε 15% γιατί τότε αντί για πάγωμα θα μιλήσουμε για αύξηση. Επιπλέον αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ με αύξηση των αντικειμενικών αξιών κατά 30% πόσο παραπάνω θα πληρώσουμε στους αναξιοπαθείς ΔΗΜΟΥΣ μέσω της ΔΕΗ???
-
Κατάργηση των Stage. Μάλιστα και μαζί με αυτούς έχουμε και τις συμβάσεις που πάγωσαν.
-
5% του ΑΕΠ στην παιδεία. Τι είπατε??? Μάλλον θα εννοείται 3% και αυτό παίζεται....
-
Μέτρο της προηγούμενης Κυβέρνησης που απλά συνεχίσατε.... αλλά είπαμε η μνήμη του Έλληνα είναι αντίστοιχη Χρυσόψαρου και η εφημερίδα του Ψυχάρη συνεχίζει να γλύφει τα @@ του George....
-
Ακόμα μία ανεξάρτητη αρχή όπως η ΡΑΕ?? Μάλιστα. Μισθοί επί 3 δηλαδή με κλειστά συμβόλαια για τους ημέτερους... Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό.....
-
Πόσοι υπάλληλοι δούλευαν και πόσο μας στοίχιζαν θα μας πείτε.
-
Το ανέκδοτο της ημέρας... Διαβούλευση. Υποθέτω ότι όταν περάσατε νυχτιάτικα το νόμο περί της φορολόγησης των γονικών παροχών αυτό είχε προέλθει από διαβούλευση???
-
Οπότε πάμε σε διπλές εκλογές σχεδόν παντού και φυσικά εξασφαλίζουμε και πάλι Πράσινη ΚΕΔΚΕ με τις ανιερές συμμαχίες με το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά αριστερά λαμόγια.... Πόσο παραπάνω στοιχίζει κύριε George μία εκλογή στην Αθήνα??? Στον Πειραιά???
-
Γιατί δεν το βλέπω ρε παιδάκι μου. Πάλι την Παπαρήγα και εσένα αγαπήτε πρωθυπουργέ με κάτι μεγάλες Merc και Lexus των 80+k € σας βλέπω....
-
Ναι κάτι αντίστοιχο με αυτό στο ΥΠ.ΠΟ. (πρώην) που την επιλογή την κάνει τριμελής επιτροπή του Υπουργείου κατά παράβαση των αρχών του ΑΣΕΠ???
-
Τώρα που δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους 300???? Μάλιστα και ας πούμε ότι πχ ο Γερμανός βρίσκεται μπλεγμένος (γιατί αυτόν κυνηγάτε)... Δεν θα βρει μία εφημερίδα να δώσει στοιχεία για πια και πόσα λαμόγια στα κόμματα πήραν τα λεφτά περιλαμβανομένων και μελών της τωρινής Κυβέρνησης??? Μήπως αυτές οι εξεταστικές απλά στο τέλος ούτε ποινικές ευθύνες θα βρουν ούτε κανέναν θα στείλουν φυλακή και στο τέλος τέλος θα βρεθείτε και πάλι στη Βουλή όπως ο Τσοβόλας του 1994....
Κοινώς 100 ημέρες και τίποτα.....
Άξιοι Άξιοι κύριοι του Βήματος συνεχιστές του Gebels.... Ο Γερμανός θα δακρίζει από το τάφο του βλέποντας του Σύγχρονος Σοσιαλ(η)στές και τα Τσιράκια τους στην Ελλάδα....
Αλλά είπαμε το 53% δυσαρεστημένο αλλά η διαφορά στις 10%...
-
-
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013.μπορεί να φανούμε τυχεροί και να τον προλάβει κανένας σοβαρός 'τρομοκράτης'
-
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013.Ρε συ italakias....! Κάν΄το 'pasokakias' να ξεμπερδεύουμε..!!!
-
πρεπει καποιος να παρει τα χρηματα απο αυτους που τα εφαγαν.
τα πολλα τα εχουν αντε 20 οικογενειες.
αυτους πληρωνουμε.αν ειχαμε κανεναν Πουτιν θα τα ειχε παρει...αλλα για να το κανεις αυτο θελεις υπηρεσιες και οργανωση
οταν γινει αυτο τηλεφωνηστε μου.
μεχρι τοτε δεν θα αλλαξει κατι.
ειμαστε ερμαια.το σημιτικο Πασοκ ειναι εδω...
και οι βαρωνεια χαιρεται...βεβαιως βεβαιως... -
Μετά τις 100 ημέρες, είναι σαφές ότι φορουμική αντικυβερνητική αντιπολίτευση των ανεξάρτητων-αριστερών-αναρχοαυτόνομων-αναρχοκαπιταλιστών-στρουκτουρτροτσκοικολογαντεξουσιαστών κλπ 'δυστυχώς' έχει χάσει σε ισχύ, όπως συνέβη και με τους διαπλεκόμενους εκδότες, τους συνδικαλιστές και τους γενναίους κουκουλοφόρους.
Είδες ο σοσιαλισμός; -
Διακρίνω από πολλούς μια χαιρεκακία. Μην ξεχνάτε ότι η όποια Ελληνική κυβέρνηση μας κυβερνάει όλους, όχι μόνον όσους την ψήφισαν.
-
Τουλάχιστον αυτήν σαν να την ψιλοαφήνουν να κάνει 2 πράγματα (όχι άνευ ανταλλάγματος φυσικά). Την προηγούμενη και δεν την άφηναν να κάνει, και δεν μπορούσε/ήθελε να κάνει, άρα μηδέν.
Εγώ πάντως είμαι υπέρ του ΓΑΠ, να δουλέψει ο άνθρωπος όσο του επιτρέπουν μπας και ξεκολλήσουμε από το βούρκο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013.
Ρε συ italakias....! Κάν΄το 'pasokakias' να ξεμπερδεύουμε..!!!
λες
θα στειλω μηνυμα στον αντμιν
-
Mας έχει αφήσει να αλωνίζουμε ο χρυσοχοϊδης, δε βλέπεις τί γίνεται
-
Δεν σας άρεσε η περεστρόικα του Προκόπη. Πάρτε τώρα ολίγη από γκούλαγκ να στρώσετε επιδερμίδα.
-
τί μου θύμισες τώρα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά τις 100 ημέρες, είναι σαφές ότι φορουμική αντικυβερνητική αντιπολίτευση των ανεξάρτητων-αριστερών-αναρχοαυτόνομων-αναρχοκαπιταλιστών-στρουκτουρτροτσκοικολογαντεξουσιαστών κλπ 'δυστυχώς' έχει χάσει σε ισχύ, όπως συνέβη και με τους διαπλεκόμενους εκδότες, τους συνδικαλιστές και τους γενναίους κουκουλοφόρους.
Είδες ο σοσιαλισμός;Τι να τους κάνεις όλους αυτούς, όταν υπάρχεις εσύ Μάνο μου!
-
Μετεκλογικά δεν μετράει. Προεκλογικά έγινε η καλή δουλειά από τους απλούς (και αντικειμενικούς) φίλους του Κινήματος.
-
αρκετες για να τον ξαναδεις πρωθυπουργο το 2013.στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε, ότι δηλωνει κανείς είναι
ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου