-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Κάποιοι 'δημοσιογράφοι' βγάλαν στη φόρα γκάλοπ που υποστηρίζουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι έτοιμος πλέον να κάνει θυσίες για την οικονομίαΦυσικα και ειναι...οπως και για το περιβαλλον.
Βεβαια μοναδικη προϋποθεση ειναι να μην θιγεται ουτε στο ελάχιστο -
υπομονη, 5 μερες εμειναν και μετα θα ζουμε ολοι καλυτερα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κάποιοι 'δημοσιογράφοι' βγάλαν στη φόρα γκάλοπ που υποστηρίζουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι έτοιμος πλέον να κάνει θυσίες για την οικονομία
Φυσικα και ειναι...οπως και για το περιβαλλον.
Βεβαια μοναδικη προϋποθεση ειναι να μην θιγεται ουτε στο ελάχιστο -
-
Άρχισαν τα όργανα 5 μέρες πριν...
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή. Χλωμό να βγάλουν τετραετία και οι πράσινοι... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
dexiosgr ?
Αυτό ομολογουμένως δεν το είχα προσέξει
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή. Χλωμό να βγάλουν τετραετία και οι πράσινοι...Γιατί; Θα τους ανατινάξουν όλους;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή. Χλωμό να βγάλουν τετραετία και οι πράσινοι...Γιατί; Θα τους ανατινάξουν όλους;
Που τέτοια τύχη;
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
Άντε μπας και χεστούν λίγο πάνω τους τα λαμόγια... -
τρομοκρατία της πλάκας
όπως τα περισσότερα σε αυτή τη χώρα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
...
Έσκασε βόμβα μπροστά στη βουλή...Γεια σου ρε Μακη Χρυσοχοϊδη!!!
Αντε ντε κανε δηλωσεις να γελασουμε λιγακι
Ειναι και Σαββατοβραδο και δεν εχει καμμια κωμωδια η τηλεοραση -
Παραθετω μια 'εξτρεμιστική' σκεψη μου:
Μηπως ολοκληρο το Ελληνικο κρατος πρεπει να δοθει σε καποιο αλλο υγιες κρατος της ΕΕ, με την ιδια διαδικασια που δοθηκε για εκμετάλλευση πχ το Ελ. Βενιζελος και αφου 'αποπληρώσουμε' τη συνεχιση της υπαρξής μας ως χωρα, μας 'αποδωσει' στους εαυτους μας για περαιτέρω χρηση? -
http://www.youtube.com/watch?v=PBE0pIYX ... r_embedded
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τρομοκρατία της πλάκας
όπως τα περισσότερα σε αυτή τη χώραΕγώ πάλι γιατί το βλέπω ως αντιπερασπισμό?
Τα προβλήματα πολλά και σκληρά για τον κόσμο, το ιατρικό λάθος του Κακαουνάκη δεν κέντρισε σε τηλεθέαση, ευκαιρία οι τρομολάγνοι δημοσιογραφοι να μιλάνε ατέλειωτες ώρες αναζητώντας το γιατί έσκασε βόμβα στο 'κράτος' ... και να περνάνε αθόρυβα νόμους και τροπολογίες που τσουρουφλάνε!Πάντως όπως και να έχει, συμβολικά και μόνο να το δω 'βόμβα στη πλατεία Συνταγματος και μπροστά στη Βουλή', στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας ... είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μηπως ολοκληρο το Ελληνικο κρατος πρεπει να δοθει σε καποιο αλλο υγιες κρατος της ΕΕ, με την ιδια διαδικασια που δοθηκε για εκμετάλλευση πχ το Ελ. Βενιζελος και αφου 'αποπληρώσουμε' τη συνεχιση της υπαρξής μας ως χωρα, μας 'αποδωσει' στους εαυτους μας για περαιτέρω χρηση?[πλάκα mode]
Για να δούμε οικονομικά αν συμφέρει.
Το τίμημα του Ελληνικού κράτους ως κράτος πρέπει να είναι της τάξης του 200% του ΑΕΠ ήτοι 600 δις ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο επιχειρηματίας θα ήθελε τη δουλειά καθαρή με την απόλυτη εξόφληση των χρεών του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα θα μένανε περί τα 120 δις ευρώ για τους ιδιοκτήτες. Καθώς ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν απλά θεωρώ ότι τα 120 δις θα είναι χρήματα για επενδύσεις παραγωγικές.
με 600 δις ευρώ και μία απόδοση κεφαλαίου τουλάχιστον της τάξης του 10% (κάτι λιγότερο θα σήμαινε χασούρα καθώς ένα 4% από αυτό θα καλύπτει τους τόκους του Κ/πρακτικού δανείου και ένα άλλο 2% το κόστος του κεφαλαίου αν μιλάμε για ένα 50ετές δάνειο) αυτό σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να βγάζει τουλάχιστον 60 δις το έτος. Άρα από τα 10,000,000 υπηκόους αναλογεί μόνος ως καθαρό κέρδος το ποσό των 6000 ευρώ το έτος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σήμερα τα έσοδα του Δημοσίου είναι της τάξης του 40% του ΑΕΠ ήτοι 120 δις ευρώ (πάνω κάτω) μένουν άλλα 60 δις για τη λειτουργία. Αν θεωρήσουμε ένα κράτος αποδοτικό δεν απαιτούνται πάνω από 300,000 Δημόσιοι Λειτουργοί που τώρα που θα είναι Ιδιώτες θα δουλεύουν. Το κόστος δηλαδή με έναν μέσο κόστος μισθοδοσίας της τάξης των 45,000 ευρώ είναι 13,500,000,000 ευρώ (ήτοι 13,5 δις ευρώ). Άρα από τα υπόλοιπα 60 δις μένουν 46.5 δις για τις λοιπές δαπάνες. Καθώς συνήθως μόλις το 20% του προϋπολογισμού καλύπτει τις δαπάνες αυτές (ήτοι το 8% του ΑΕΠ) σήμερα δίνονται 24 δις. Έστω ότι θα δώσουμε αναπτυσιακή πορεία και το ποσό αυτό θα πάει στα 35 δις ευρώ. Μένουν αλλά 11.5 δις ευρώ που είναι ένα καλό ποσό για τα έξοδα διαχείρισης. (και ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι πρακτικό το διαχειριστικό κόστος μίας LEHMANN BROTHERS ή μίας CITIBANK).
Τα 120 δις ευρώ αποτελούν μόλις το 30% του πραγματικού ΑΕΠ αν λάβουμε υπόψη και το μαύρο χρήμα.
Άρα αυτό που μένει είναι να ξεφορτωθούμε τη σημερινή διαχείριση * και να ζητήσουμε από έναν Χρηματοπιστωτικό οίκο να αγοράσει το μαγαζί.
- Καθώς δεν έχω αρκετά κονσερβοκούτια νομίζω ότι θα μπορούσαμε να δανειστούμε κάτι γκιλοτίνες που έχουν μείνει στη Γαλλία από τη δική της επανάσταση.
[/πλάκα mode]
Ποιος σοβαρός και νοήμον επιχειρηματίας θα αγόραζε μία επιχείριση που οι Εργαζόμενοι κάνουν ότι θέλουν και οι διαχειριστές την έχουν καταληστέψει????
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ποιος σοβαρός και νοήμον επιχειρηματίας θα αγόραζε μία επιχείριση που οι Εργαζόμενοι κάνουν ότι θέλουν και οι διαχειριστές την έχουν καταληστέψει????
Standard & Poor's, IMF......?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μηπως ολοκληρο το Ελληνικο κρατος πρεπει να δοθει σε καποιο αλλο υγιες κρατος της ΕΕ, με την ιδια διαδικασια που δοθηκε για εκμετάλλευση πχ το Ελ. Βενιζελος και αφου 'αποπληρώσουμε' τη συνεχιση της υπαρξής μας ως χωρα, μας 'αποδωσει' στους εαυτους μας για περαιτέρω χρηση?[πλάκα mode]
Για να δούμε οικονομικά αν συμφέρει.
Το τίμημα του Ελληνικού κράτους ως κράτος πρέπει να είναι της τάξης του 200% του ΑΕΠ ήτοι 600 δις ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη ότι .................................................... .
Άρα αυτό που μένει είναι να ξεφορτωθούμε τη σημερινή διαχείριση * και να ζητήσουμε από έναν Χρηματοπιστωτικό οίκο να αγοράσει το μαγαζί.- Καθώς δεν έχω αρκετά κονσερβοκούτια νομίζω ότι θα μπορούσαμε να δανειστούμε κάτι γκιλοτίνες που έχουν μείνει στη Γαλλία από τη δική της επανάσταση.
[/πλάκα mode]
Εχω πεισθει!!! Επομενως, αν ουτε η 'εξτρεμιστικη' μου σκεψη δεν μπορει να υλοποιηθει και εφοσον στην Ελλαδα δεν υπαρχει ο για να τον καλεσουμε, τοτε ........
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Standard & Poor's, IMF......?
- morgan κλπ. Αλλά γιατί να μπλέξουν; Θα δώσουν τα υπερδάνειά τους, θα μας υποδουλώσουν για άλλες τόσες δεκαετίεςμ πλουτίζοντας εις βάρος όλων των εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μηπως ολοκληρο το Ελληνικο κρατος πρεπει να δοθει σε καποιο αλλο υγιες κρατος της ΕΕ, με την ιδια διαδικασια που δοθηκε για εκμετάλλευση πχ το Ελ. Βενιζελος και αφου 'αποπληρώσουμε' τη συνεχιση της υπαρξής μας ως χωρα, μας 'αποδωσει' στους εαυτους μας για περαιτέρω χρηση?Αν θυμαμαι καλα, σε περιπτωση που μετα τον ελεγχο (σε 3 ή 6 μηνες) των αλλαγων που θα κανει η χωρα εν μεσω οικονομικων δυσκολιων διαπιστωθει οτι δεν υπαρχει καποια βελτιωση,
τα οικονομικα της χωρας παραδιδονται σε μελος της ΕΕ μεχρι ... το ξελασπωμα. -
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνμε 50 μπάτσους να φυλάνε τον καθένα
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου