-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φορτσάτος ο Λοβέρδος.Βλέπω να τον τρώνε. Παρα είναι ωμός.. Θετικό πρόσημο έχει από εμένα, μέχρι στιγμής
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Φορτσάτος ο Λοβέρδος.
Βλέπω να τον τρώνε. Παρα είναι ωμός.. Θετικό πρόσημο έχει από εμένα, μέχρι στιγμής
Αν πιστέψουμε τις κακές γλώσσες για 'φάγωμα' τον έβαλε εκεί ο Γιώργος, επειδή ήταν με τον Μπένι στις εσωκομματικές...(πουθενά δεν ακούγεται αυτός παρεμπιπτόντως)!
Πάντως μαγκιά του και καλύτερα να φύγει με το κεφάλι ψηλά παρά να υποκύψει στους εκβιασμούς αλητο-συνδικαλιστών που αφού έσωσαν τον κ@λο τους κάνουν τουπεκί για 'την απαράδεκτη σύμβαση με την COSCO' και κρίνουν ότι δε χρειάζεται πλέον να κλείνουν το λιμάνι για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση των 'επαχθέστατων όρων της συμφωνίας'...! -
Ο Παπακωνσταντίνου σε εκπομπή του CNN μόλις πριν από λίγα λεπτά μίλησε τηλεφωνικώς με τον δημοσιογράφο και είπε τα γνωστά για τα νέα μέτρα που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός.
Άψογη σύνταξη αγγλικών και προφορά.
Το κανάλι όση ώρα μίλαγε έδειχνε σκηνές από την κρεατογορά της Αθήνας σε πασχαλινή περίοδο με κόκκινα αυγά, τσουρέκια και αμνοερίφια. -
Όλοι λένε ότι ο Λοβέρδος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο πόστο για να φθαρεί. 'Βενιζελικός', πρώτος σε ψήφους γενικώς στο ΠΑΣΟΚ, είναι 'ενοχλητικός'.
Σίγουρα γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι θέμα χρόνου να χάσει το σκαλπ του σε ένα υπουργείο λαιμητόμο (4 ΝΔκράτες υπουργοί σε 5 χρόνια, μην ξεχνιόμαστε), οπότε κρατάει στάση φιλολαϊκή όσο χρειάζεται, τεχνοκρατική όσο πρέπει.
Γενικά καλός ως τώρα, μάλλον πολύ καλός τηρουμένων των αναλογιών. Λέγεται ότι δουλεύει πολύ μάλιστα στα του υπουργείου του. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, 'φάρο' θα τον έλεγα για τη στάση αρκετών υπουργών στο προσεχές μέλλον. -
Μου αρέσει που δεν ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Που ΔΕΝ κατηγορεί τη ΝΔ.(έχει πει αυτολεξή 'Το πιο εύκολο θα ήταν να κατηγορώ την προηγούμενη κυβέρνηση. Εγώ θα προσπαθήσω απλά να διορθώσω ότι μπορώ'). Που δεν χαιδεύει τους εργαζομένους-συνταξιούχους. Και που για τα δικά μου δεδομένα, τεκμηριώνει αυτά που λέει.
Λες να είμαι κρυφοπασόκος;; -
Και να φανταστείς ότι κάποτε έγραφε στο Νίτρο του Κωστόπουλου
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Tι στο διαολο συμβαινει??
Ακομα η Νεα Δημοκρατια κυβερναει??Μηπως ο Χοντρος μεταμφιεστηκε σε Γιωργο γιατι τις ιδιες διαπιστωσεις ακουω με αυτες του 04 και του 07,
τα ιδια μετρα εξαγγελλονται με τοτε, και αυτος ο Ροβλιας με τα μπιλιετακια κατι μου θυμιζει...Το βρηκα!!!
Ο Τσιτουριδης μεταμφιεσμενος ειναι!!!!Ε! Όχι και έτσι ρε φίλε
Δεν είδα τον Ρόβλια όρθιο στην βουλή να κουνάει το δάχτυλο και να μιλάει για την 'προίκα της θυγατρός του' στην οποία πήγαν τα λεφτά που σούφρωσεMπερδευεις το Τσιτυουριδη με τον Παυλιδη.
Αντίθετα είδα ένα κεφάλι να κόβεται άμεσα και μάλιστα για λόγους ρουσφετιού και όχι κλοπής δημοσίου χρήματος .
Και ο Τσιτουριδης για ρουσφετι 'παραιτηθηκε' τη πρωτη φορα.
Μην συγκρίνετε τις π@υτσ&ς με τις Β@υρτσ&ς καμμιά σχέση η μια κυβέρνηση με την άλλη!
Τωρα αυτο το λες για αστειο φανταζομαι...>Στην μια ο χοντρός κρυβόταν και οι γύρω του έκλεβαν ασύστολα, στο τέλος έπαιρνε την ευθύνη λέγοντας 'εγώ φταίω...' σαν να λέμε 'εγώ τα πήρα ρε μ@λ@κες τι θέλετε τώρα...' και συνέχιζε να χαιδεύει τα αυτιά των κλεφτών.
Το αν κλεβουν θα το δουμε μετα το πρωτο χρονο.Μεχρι τοτε καποιος μεγαλοκαναρχοεργολαβος θα μεινει παραπονεμενος απο τη μοιρασια και θα αρχισουν να βαρανε τα νταουλια...
Στην άλλη ακόμη και σε υπόνοια διαφθοράς πέφτει κεφάλι και μιλάμε για μια περίπτωση, που από ότι λένε, απλώς τα έγγραφα στάλθηκαν εκεί, δεν ξέρουμε αν τα τακτοποίησε κιόλας!!!
Σιγα, θα σκισουνε κανα καλσον απο το πολυ το σφαξιμο.
Το Ροβλια δεν τον εφαγαν τα ρουσφετια, η προπαγανδα τον εφαγε.
Για φαντασου να μιλαγε ο Γιωργακης για τη καταπολεμηση της διαφθορας, τους αριστους και οχι αρεστους κλπ κλπ κλπ, στην υπο τον ΠτΔ συσσκεψη και να του αμολαγε κανας Καρατζαφυρερ το χαρτι με τα καθεκαστα συνοδευοντας το με κανα 'Α παγαινε ρε Γιωργακη με τις παπαριες σου, τα ιδια ελεγε κι ενας χοντρος το 2004 περι 'σεμνοτης ταπεινοτης' και αλλων αρετων'...
Ρομπα θα το κανε το παιντι...Και προκειμενου να μη γινει ρομπα ο μεγας Αρχηγος ας καθαρισουμε το Ροβλια.
Απο Ροβλιες εχουμε καμμια 50αρια χιλιαδες νοματεους στο Κινημα.
Ενω Γιωργακη εχουμε αλλον ενα (το θειο του Γιωργαρου Γιωργακη), αλλα εκτος του οτι ειναι χουφταλο και ραμολιμεντο πλεον ειναι και ολιγον τι Ζαβος και σαλεμενος... -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Μην συγκρίνετε τις π@υτσ&ς με τις Β@υρτσ&ς...και οι δύο δόντια βουρτσίζουν
Μην βιάζεσαι αρχίσαν νωρίς τα όργανα...
Στην κλαδική είσαι?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην συγκρίνετε τις π@υτσ&ς με τις Β@υρτσ&ς
...και οι δύο δόντια βουρτσίζουν
Μην βιάζεσαι αρχίσαν νωρίς τα όργανα...
Και οι αποκεφαλισμοί
Στην κλαδική είσαι?
Όχι αλλά προσπαθώ να πιαστώ από κάπου για να μην πάρω τα όπλα
Εαν αρχίσουν και αυτοί να τρώνε τότε πρώτο εμένα θα δείτε να τους ρίχνει πινελίκια εδώ μέσα, τουλάχιστον.
Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να επικροτούμε κάτι καλό, όταν αυτό γίνεται, παρά να έχουμε μια απάθεια για όλα.
Γιατί αυτήν ακριβώς την απάθεια εκμεταλεύονται αυτοί για να μας
Προσωπικά έχω την τύχη (ή ατυχία )να μην χρωστάω σε κανένα κόμμα οπότε τα ρίχνω σε όποιο θέλω και όποτε θέλω.
Το τίμημα βέβαια είναι ότι είμαι και εγώ από αυτούς τους μ@λ@κες της χώρας που δουλεύουν για 10 και πληρώνονται για 1/2. Γιατί οι άλλοι 9 1/2 είναι κάτι κομματόσκυλοι που γλύφουν υπουργικούς κ@λ... και τα ξύνουν ολημερίς σε κάποιο γραφείο...
Συμφωνώ και εγώ ότι τα μέτρα είναι ήπια αλλά δεν θα δεχόμουνα την εύκολη λύση 'π#δ#ξτε τους μ@λ@κες' μισθωτούς και συνταξιούχους.Όλοι ξέρουμε την αλήθεια!
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ΕΕ γιατροί, τεχνίτες, καταστηματάρχες που δεν έχουν κόψει απόδειξη στην ζωή τους και κυκλοφορούν με πόρσε καιγιεν!
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ΔΥ που δουλεύουν 1 ώρα την μέρα (και πολύ είπα) και τις άλλες 6 τα ξύνουν! Όχι δεν έκανα λάθος η 8η πάει υπερ πίστεως...
Αντί να ζητάμε από τον μισθωτό να βγάλει μερικά ακόμη ευρώ από αυτά που δεν του φτάνουν για το καλό της χώρας, ας πληρώσουν και λίγο αυτοί που χρόνια τώρα κλέβουν είτε σε λεφτά είτε σε εργασία.
Δεν θα πάθει και τίποτα ο γιατρός των 20.000€ τον μήνα αν δώσει και 100€ παραπάνω τον μήνα!
Ο μισθωτός των 900€ τον μήνα όμως και 20€ παραπάνω να δώσει θα πάθει πως να το κάνουμε.
Ο πρώτος θα ρίξει 10 λουλούδια λιγότερα στα μπουζούκια αλλά ο δεύτερος θα ταίσει ακόμη μια φορά φακές στα παιδιά του αντί για κρέας!!!!
Δεν θα πάθει τίποτε ο ΔΥ αν δουλέψει 2 ώρες παραπάνω την μέρα (αντι 1/7 -> 3/7) αλλά για κάθε έναν θα κερδίζονται άλλοι 2 μισθοί για το κράτος, πιστέψτε με θα περνάει και πιο ευχάριστα η ώρα, γιατί το να κάθεσαι κάθε μέρα 6 ώρες και να αγναντεύεις το υπερπέραν Ε! δεν περνάει η π@υτ@ν$ η ώρα... -
-
Με τα σκουπίδια τι γίνετε? οι δημοσιογράφοι μουγκα? στο κέντρο η κατάσταση είναι πλέον επικίνδυνη
-
Κάτσε καλά, ούτε 100 μέρες δεν πέρασαν.
Θα μπορούσαν να τα μαζέψουν τα ΜΑΤ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε καλά, ούτε 100 μέρες δεν πέρασαν.Θα μπορούσαν να τα μαζέψουν τα ΜΑΤ.
οι 100 ημέρες τι ακριβώς οριοθετούν!!?
νομίζω
1.
2. -
Η ΝΔ ειχε φτασει στην δευτερη θητεια οταν εκανε επικληση του 'εξωτερικου εχθρου',το ΠΑΣΟΚ μεσα στις πρωτες 100 ημερες ηταν ηδη στοχος πρακτορων,κερδοσκοπων κ.ο.κ.
-
Στο Διαδίκτυο τα εισοδήματα του χασάπη και του υδραυλικού σας
..αιμοσταγή χασάπα... -
Θα ανοιξουν λεει τα κλειστα επαγγελματα και βαλανε στοχο φαρμακοποιους και ταξιτζηδες,αυτους δηλαδη που ειναι πιο πολλοι και απο εμας και για τους συμβολαιογραφους,δικηγορους κτλ ουτε κουβεντα
-
Συμβολαιογράφους ΟΚ. Δικηγόρους γιατί; Καθόλου κλειστό δεν είναι το επάγγελμα. Για την ακρίβεια, είναι πιο ανοιχτό απ' ό,τι θα έπρεπε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συμβολαιογράφους ΟΚ. Δικηγόρους γιατί; Καθόλου κλειστό δεν είναι το επάγγελμα. Για την ακρίβεια, είναι πιο ανοιχτό απ' ό,τι θα έπρεπε.όντως έχουνε δώσει πτυχία και άδειες (ή οτι σκατά χρειάζεται) στον οποιονδήποτε
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
..αιμοσταγή χασάπα...Τα εισοδήματα με το ονοματεπώνυμο του καθενός σε κοινή θέα;
Μπράβο ηλίθιοι. Να στείλετε και συστημένη τη λίστα αυτή στο κάθε πρεζάκι, διαρρήκτη, κλεφτρόνι, εγκληματία (αλλοδαπό ή μη) να ξέρουν εκ των προτέρων που να χτυπήσουν...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
..αιμοσταγή χασάπα...Τα εισοδήματα με το ονοματεπώνυμο του καθενός σε κοινή θέα;
Μπράβο ηλίθιοι. Να στείλετε και συστημένη τη λίστα αυτή στο κάθε πρεζάκι, διαρρήκτη, κλεφτρόνι, εγκληματία (αλλοδαπό ή μη) να ξέρουν εκ των προτέρων που να χτυπήσουν...
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου