-
Κομματοκαυλοι με ακρες τα κανουν. Reality εχει καταντησει.
-
Όχι συχνό, καθημερινό....
Πάρτε και ένα από τον ΠαναγιώτηΠ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11, ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ!'τη φωνή της ψυχής σου'
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/11/blog-post_3362.htmlhttp://www.protothema.gr/content.php?id=52844
Νέα προβοκάτσια του άθλιου μηχανισμού της Ντόρας. Τηλεφωνούν από τηλέφωνα με απόκρυψη λέγοντας ότι τηλεφωνούν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στις 5.30 τα ξημερώματα. Άθλιες μέθοδοι, ενός άθλιου παρακμιακού, μηχανισμού που καταρρέει. Ντροπή!
το νου σας την Κυριακή....
μου βάζεις ιδέες για τρολάρισμα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το δεύτερο γεγονός που έχει περιγράψει είναι το πώς σώθηκε από έναν βομβαρδισμό. Βρισκόταν, είχε πει, σε ένα τρένο, όταν γερμανικά αεροπλάνα άρχισαν να βομβαρδίζουν. Μια βόμβα έπεσε στο μπροστινό βαγόνι. Μία άλλη στο πισινό βαγόνι. Μια δίπλα εξ αριστερών και άλλη μια δίπλα εκ δεξιών!!!!Γύρω – γύρω βόμβες και στην μέση ο Επίτιμος!Μετά από αυτό αμφιβάλλει κανείς ότι πρόκειται να ζήσει για άλλα 837 χρόνια;Πρώτα θα εκλείψει το ανθρώπινο είδος και μετά ο επίτιμος…
Γύρω – γύρω βόμβες και στην μέση ο Επίτιμος![...]
Δεν ξέρω αν είναι αστικός μύθος ή όχι. Υποτίθεται ότι έχει διηγηθεί ο ίδιος το περιστατικό.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/11/blog-post_3362.html
http://www.protothema.gr/content.php?id=52844
Νέα προβοκάτσια του άθλιου μηχανισμού της Ντόρας. Τηλεφωνούν από τηλέφωνα με απόκρυψη λέγοντας ότι τηλεφωνούν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στις 5.30 τα ξημερώματα. Άθλιες μέθοδοι, ενός άθλιου παρακμιακού, μηχανισμού που καταρρέει. Ντροπή!
το νου σας την Κυριακή....
μου βάζεις ιδέες για τρολάρισμα
Θες και φωτογραφία της Θεοδώρας με τον Χριστοφοράκο?
Η εκλογή της Θεοδώρας σημαίνει αυτομάτως και διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές στο κόμμα του Καρατζαφύρερ. Η εκλογή του Αντουάν αλλάζει πολύ τα δεδομένα.
Αλήθεια η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας αλλά με την Δημητροπαναγιώταινα στο τιμόνι ποιός από τους αναποφάσιστους θα έρθει να την ψηφίσει? Κουβαλά βαρύ όνομα....με .... ιστορία....χμμμμ....Σκέψου το....
Οι νεοδημοκράτες θέλουν μια ΝΕΑ ΝΔ και όχι ένα δεύτερο ΠΑΣΟΚ....Ψάχνω να βρω σε τι διαφέρει η Θεοδώρα από την πολιτική στάση του Τζέφρευ....
Τέσπα....Καλή ψήφο να έχεις.... -
Παγκοσμια πρωτοτυπια.
Συγκεντρωσεις τοι ιδιου κομματος την ιδια ωρα,στην ιδια πολη αλλα σε αποσταση λιγων χιλιομετρων.
Αφου τη Δευτερα θα ειναι μαζι (*) δεν μπορουσαν να'ναι και αποψε;(*) Κατα πως λεν,δεν το δενουμε και κομπο.
-
44 πρώην βουλευτές υποστηρίζουν τη Ντόρα Μπακογιάννη
Σαραντατέσσερις πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΑΚΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΗΤΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΙΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΑΡΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΣΙΒΕΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΣΚΡΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΤΣΙΑΜΑΝΗ-ΣΠΕΝΤΖΑΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΡΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΤΡΑΚΑΤΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Απολιθώματα, ακροδεξιοί, ριγμένοι, αποτυχημένοι (ως μέλη υπουργικών συμβουλίων), μαυρισμένοι... Τους το ζήτησε η Δώρα ή πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
44 πρώην βουλευτές υποστηρίζουν τη Ντόρα ΜπακογιάννηΑπολιθώματα, ακροδεξιοί, ριγμένοι, αποτυχημένοι (ως μέλη υπουργικών συμβουλίων), μαυρισμένοι... Τους το ζήτησε η Δώρα ή πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία;
Αν βάλεις και τους Βατοπεδινούς το πρόγραμμα λέει ότι θέλει να κάνει την χώρα Κολομβία του βαλκανικού νότου
-
edit mod
-
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για τη ΝΔ και τη χώρα γενικότερα.
Μια εκλογή Ντόρας, είναι πολύ πιθανό να σημάνει το σχίσμα. Οπότε θα περιοριστεί η δύναμη της ΝΔ με το Μητσοτακέικο στο τιμόνι. Και κάποια στιγμή ακόμα και οι κολλημένοι με το όνομα ΝΔκράτες, ίσως να μετατοπισθούν στη νέα παράταξη της δεξιάς.
Εκλογή Σαμαρά και σιγά σιγά να εξαφανίσει τους Μητσοτάκιδες εκ των έσω. Δύσκολο εώς ακατόρθωτο μου φαίνεται.Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σόι αυτό πρέπει να φύγει από τα κέντρα αποφάσεων της χώρας...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
...Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σόι αυτό πρέπει να φύγει από τα κέντρα αποφάσεων της χώρας......και να παρει και μερικα αλλα σογια μαζι του.
Δε καταλαβαινω γιατι το σοϊ αυτο ειναι χειροτερο απο το Παπαντρεϊκο σοϊ ας πουμε.
Οτι σκατα ειναι ο Μητσοτακης τα ιδια ακριβως ηταν και ο Αντρεας και ακομα χειροτερα ηταν και ο 'γερος της...Αγγλοκρατιας'. -
Ναι αλλά τώρα δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Παπανδρέου και Μητσοτάκη, αλλά ανάμεσα σε αυτούς και κάτι άλλο.
Άσε που έχω τη γνώμη, ότι η Ντόρα είναι περισσότερο Μητσοτάκης, από ότι Παπανδρέου ο Γιωργάκης. Θα φανεί βέβαια. Τουλάχιστον δεν κάνει 'παρέα' με τους ίδιους που έκανε ο πατέρας του.
-
Γιατι τοσο πολεμος εναντιον του Μητσοτακη μπορει να μου εξηγησει καποιος σοβαρα κ επειχειρηματολογωντας
-
Αυτό ούτε και εγώ το έχω καταλάβει.
-
Ναι μωρε...τον καημενουλη...τι τον πειραζετε...
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Γιατι τοσο πολεμος εναντιον του Μητσοτακη μπορει να μου εξηγησει καποιος σοβαρα κ επειχειρηματολογωνταςΣε οτι αφορα εμενα...η στηριξη του προς τον φερτό βασιλια ειναι ενας σημαντικος λογος.
Επιπροσθέτως προσπαθησε να νικησει τον τοτε πολιτικο αντιπαλο του με ψευδομαρτυρες και ελεγχοντας δικαστες (κατι που εκανε μεχρι και στις μερες μας με τον Λαλιωτη).
Ως πρωθυπουργος για να σε δεχτει προς ακροαση, επρεπε να του αφησεις βαλιτσα στην εισοδο.
Η δε κορη του ειναι καλα εκπαιδευμενη νταβατζοεισπρακτορας.
Το Μητσοτακέικο στηριζεται σε ενα κυκλωμα με ατελειωτα βαφτιστηρια,κουμπαρους κτλ,νεποτισμος και οικογενειοκρατια στο φουλ.Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι θεωρω πχ τον Σαμαρα καλη περιπτωση...για την ακριβεια η συζευξη Σαμαρα-Αβραμοπουλου πρεπει να ειναι οτι πιο κενο περιεχομενου και βιτρινέ εχει γινει ποτε στην ελληνικη πολιτικη....αν θα επρεπε παντως να διαλεξω με το πιστολι στον κροταφο θα προτιμουσα το διδυμο του τιποτα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατι τοσο πολεμος εναντιον του Μητσοτακη μπορει να μου εξηγησει καποιος σοβαρα κ επειχειρηματολογωντας
Σε οτι αφορα εμενα...η στηριξη του προς τον φερτό βασιλια ειναι ενας σημαντικος λογος.
Επιπροσθέτως προσπαθησε να νικησει τον τοτε πολιτικο αντιπαλο του με ψευδομαρτυρες και ελεγχοντας δικαστες (κατι που εκανε μεχρι και στις μερες μας με τον Λαλιωτη).
Ως πρωθυπουργος για να σε δεχτει προς ακροαση, επρεπε να του αφησεις βαλιτσα στην εισοδο.
Η δε κορη του ειναι καλα εκπαιδευμενη νταβατζοεισπρακτορας.
Το Μητσοτακέικο στηριζεται σε ενα κυκλωμα με ατελειωτα βαφτιστηρια,κουμπαρους κτλ,νεποτισμος και οικογενειοκρατια στο φουλ.Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι θεωρω πχ τον Σαμαρα καλη περιπτωση...για την ακριβεια η συζευξη Σαμαρα-Αβραμοπουλου πρεπει να ειναι οτι πιο κενο περιεχομενου και βιτρινέ εχει γινει ποτε στην ελληνικη πολιτικη....αν θα επρεπε παντως να διαλεξω με το πιστολι στον κροταφο θα προτιμουσα το διδυμο του τιποτα!
Αυτα ειναι ΤΑ επιχειρηματα!!!
-
Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ ενός άδειου κουβά και ενός γεμισμένου με σκατά. Τί θα κάνεις;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
(κατι που εκανε μεχρι και στις μερες μας με τον Λαλιωτη).Ο Λαλιώτης δεν καταδικάστηκε για πλαστογραφία επειδή έκανε μοντάζ σε φωτογραφία εμφανίζοντας τον Μητσοτάκη με καποιους? δεν θυμάμαι ποιούς
Πέραν από το επιχείρημα ότι δεν θέλουμε να κυβερνάνε τζάκια πράγμα που ακούγεται λογικό αλλά δεν ξέρω αν εν τέλει είναι και ορθό (βλ. και άλλες χώρες που γίνεται αυτό λ.χ. bush) δεδομένου ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να είναι κάποιος ικανός επειδή απλά και μόνο είναι γιός ή κόρη πρωην πρωθυπουργού όλα τα λοιπά μου φαίνονται εντελώς λαϊκίστικα και εκτός τίμιας πολιτικής επιχειρηματολογίας και αντιπαράθεσης.
-
κοίτα να δεις που θα νοσταλγούμε τον ελαιώνα του Σημίτη.
ΝΔ-εκλογή αρχηγού