-
Δε νομίζω ότι έχει να λέει τίποτε που το συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο Hyundai. Μπορεί παλιότερα να ήταν γενικό συνεργείο. Κι εγώ πηγαίνω σε επίσημο επισκευαστή Peugeot, ο οποίος παλιότερα ήταν Honda-Mitsubishi και ακόμα πιο παλιά γενικό συνεργείο. Εννοείται ότι η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που έρχονται εκεί είναι Peugeot αλλά δε λείπουν και οι παλιοί πελάτες με πάσης λογής μάρκα αυτοκινήτου.
-
Aλλο αν εχει προϊστορία το συνεργειο και ηταν γενικο ή πηγαινες παλαιοτερα και σε ξερουν οι μαστοροι κτλ κτλ...
-
Νομίζω ότι πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα..
Δίσκο/πλατώ/ρουλεμάν (πολύ περισσότερη δουλειά) ας πούμε άλλαξα σε συνεργείο της Rover, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Παιδιά, κόβω το κεφάλι μου ότι είναι θέμα μπακαλίστικης νοοτροπίας και ΟΧΙ ασχετοσύνης.
Θέλετε να μου πείτε ότι ο εν λόγω μηχανικός (που πλησιάζει τα 40) πρώτη φορά αντιμετώπισε πρόβλημα κιβωτίου και άρχισε τις πατέντες;
Στο φινάλε, αν ένα συνεργείο δεν σκαμπάζει από Fiat ας το πεί εξαρχής και όχι να κάνει πειράματα σε ξένη περιουσία.
Ευχαριστώ.
-
Μα και βέβαια θα σου κάνω μπακαλοδουλιά.... Hyundai πουλάμε .... σιγά μην σου φτιαξω σωστά τον Ιταλό! θα σε απογοητευσω με το αμάξι σου ούτος ώστε να το δώσεις για απόσυρση να πάρεις από μας ....μιας που είμαστε και γνωστοί πλέον ....
-
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Μα και βέβαια θα σου κάνω μπακαλοδουλιά.... Hyundai πουλάμε .... σιγά μην σου φτιαξω σωστά τον Ιταλό! θα σε απογοητευσω με το αμάξι σου ούτος ώστε να το δώσεις για απόσυρση να πάρεις από μας ....μιας που είμαστε και γνωστοί πλέον ....Oι Έλληνες επισκευαστές στα συνεργεία είναι αγνοί άνθρωποι και ποτέ δεν σκέφτονται με τον τρόπο που περιγράφεις, είσαι προκατειλημένος, δεν ξέρω γιατί.
-
Απαράδεκτο κατ εμέ. Βγάζουν ότι περισσεύει?
Να το πας πίσω και το φτιάξουν (χωρίς χρέωση) όπως έπρεπε να είναι. -
Ο χρήστης Unleaded έγραψε:
Αν το συνεργείο ήταν 'ο μηχανικός του χωριού' δεν θα με νευρίαζε τόσο, αλλά πρόκειται για εξουσιοδοτημένο της Hyundai από το οποίο δεν περίμενα τέτοιες χαζοπατέντες.
Ακόμη και όταν βάζαμε μπαλώματα στα BMX όταν είμασταν μικροί, σοβαρότερη δουλειά κάναμε.Κατ'αρχάς συλληπητήρια για το Punto. Όχι για τη βλάβη, αλλά για το είσαι ιδιοκτήτης του.
Το συνεργείο Hyundai **είναι **'ο μηχανικός του χωριού' για οτιδήποτε άλλο εκτός από Hyundai! Αφού ακόμα και αυτά τα μοντέλα για τα οποία είναι εξουσιοδοτημένοι (και άρα θεωρητικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι) τα καταφέρνουν οριακά...
Μπακαλοδουλειά μηχανικού