-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ RENAULT MEGANE COUPE ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 5-10χλμ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΡΑΒΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ MEGANE (MONΤΕΛΟ 2009) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΘΑ ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ RENAULT MEGANE COUPE ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 5-10χλμ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΡΑΒΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ MEGANE (MONΤΕΛΟ 2009) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΘΑ ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! -
Ρώτα και εδώ τα παιδιά www.greekrenaultclub.gr
-
Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΚΑΙ 99%ΤΕΛΟΣ!!!!!!!ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΚΑΙ 99%ΤΕΛΟΣ!!!!!!!ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Λιπαίνονται οι αθρώσεις στα σύγχρονα αυτοκίνητα ? που ? στα λάστιχα των silent blocks, περίεργο μου ακούγεται.
Οπτικό έλεγχο και σφίξιμο ναι, κάποια φορά μπορεί κάτι να είναι λάσκα, ειδικά σε καινούργια δεν είναι απίθανο. Μήπως χτυπάει η εξάτμηση κάπου ? -
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ MEGANE ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΦΥΞΙΜΟ?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΚΑΙ 99%ΤΕΛΟΣ!!!!!!!ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Μπορώ να πάω στην αντιπροσωπεία και να τους πω να μου το σφίξουν...? η θα με κοιτάνε σαν να έπεσα από το γεγγάρι..
ακόμα και για προληπτικούς λόγούς? -
Θεωρητικά σε κάθε σέρβις το κάνουν. Δεν πληρώνεις πχ 'γενικός έλεγχος'?
-
Ο χρήστης geiatsou έγραψε:
...ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ MEGANE ...Καραμέλες ...
Μα, όλοι συνεννοημένοι είναι μεταξύ τους και πετάνε τις ίδιες ατάκες;Σεμινάριο και ΟΛΑ τα Megane ...
Το ίδιο και σε μένα ... Σεμινάριο και ΟΛΑ τα Peugeot 207 ...
Επιστήμονες ...
υ.γ. πήγαινέ το και σε άλλο συνεργείο... Ρώτα και άλλους ...
-
Ο χρήστης geiatsou έγραψε:
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ MEGANE ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΦΥΞΙΜΟ?Αυτές είναι οι γνωστές δικαιολογίες φίλε (έχω και εγώ την **ατυχία **να είμαι ιδιοκτήτης του προηγούμενου Megane II). Τις έχω ακούσει και εγώ.
Πήγαινέ το σε άλλο εξουσιοδοτημένο. Μπορεί να είσαι τυχερός, με την έννοια ότι εκεί μπορεί να έχουν κάνει σεμινάρια στην εξυπηρέτηση πελατών και όχι στη στατιστική βλαβών.
Μην τους πεις ούτε για σφιξίματα ούτε για λιπανσεις. Περίγραψέ τους το πρόβλημα και πες τους το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα καινούργια αυτοκίνητα δεν πρέπει να παράγούν περίεργους μεταλλικούς θορύβους και ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα στατιστικά της Renault, του τύπου 'το κάνουν όλα'. Και πάντα να απαιτείς το αποδεικτικό για εργασίες εντός εγγύησης (ακόμα και αν δεν επισκευάστηκε τίποτα).
ΥΓ. Είσαι τυχερός. Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο, οπότε μπορείς να τους πιέσεις αρκετά, αν βέβαια έχεις τον χρόνο και την ψυχική διάθεση να μπεις σε τέτοιου είδους διαδικασία.
-
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΛΙΠΑΝΣΗ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΣΠΡΕΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΒΡΟΧΗ.
-
έχει δισκόπλακες πίσω ?
τότε τακάκια.... -
Θα πήγαινα και στο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ (ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ) συνεργείο της εμπιστοσύνης μου, με μεγαλύτερη πιθανότητα εντοπισμού του προβλήματος και στη συνέχεια στο εξουσιοδοτημένο για επιδιόρθωση (με την ανάλογη εγγύηση) .
Για περισσότερα, σου έδωσε το λινκ παραπάνω ο κύριος Παναγιώτης (21 Quadra)... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΚΑΙ 99%ΤΕΛΟΣ!!!!!!!ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Μπορώ να πάω στην αντιπροσωπεία και να τους πω να μου το σφίξουν...? η θα με κοιτάνε σαν να έπεσα από το γεγγάρι..
ακόμα και για προληπτικούς λόγούς?Σήμερα πήγα για λάδια (ούτε καν σέρβις) και ο άνθρωπος έλεγξε την ανάρτηση για λάσκα.
-
αν ειναι δυνατον να λενε τετοιες μπουρδες οτι ολα τα megane κανουν ετσι ,φιλε να πας και σε αλλη αντιπροσωπεια και σε συνεργειο της εμπιστοσυνης σου να δουν το αμαξι , μπορει να θελει απο απλο σφιξιμο μεχρι και να ειναι τρακαρισμενο και να το εχουν επισκευασει
γιατι λες οτι εισαι ατυχος ιδιοκτητης renault? τι λογος υπαρχει?
-
Τι λόγος υπάρχει;
Η τσέπη μου το ξέρει.Αν τυχόν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις Megane II ευχαρίστως να σου πω τι να προσέξεις.
-
Φίλε μου μακάρι να επιλυθεί το πρόβλημα, όμως νομίζω δεν ενεργείς σωστά.
Κάνε τους ένα αίτημα και ζήτα ΕΓΓΡΑΦΩΣ απάντηση. Ή κάνε την ίδια διαδικασία μέσω μέιλ.
Γράψε το (σύντομο) ιστορικό, ανέφερε τη φύση του προβλήματος και σε ποιά συνεργεία πήγες και ζήτα απάντηση. Αν έχεις όρεξη να το τραβήξεις, γράψε οτι θα καταφύγεις στο Συνήγορο του Πολίτη κτλ.Τουλάχιστον αν έχεις κάτι εγγράφως, θα μπορείς να κινηθείς αναλόγως. με το να σου λεει κάθε μάστορας τη μπούρδα που του ορμήνεψαν...
Κι αν δε βρεις άκρη με την εδώ κεντρική αντιπροσωπεία (η οποία στην προσπάθειά της να εδραιωθεί, μάλλον δε θέλει παρατράγουδα), ασχολήσου με Γαλλία.
Μόνο η προειδοποίηση οτι θα απευθυνθείς σε νομικό φορέα μπορεί να τους τρομάξει κάπως.
ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ MEGANE