-
Ρε Στεφ 160αρι εχω...και ο αλλος 3,2...οχι οτι δεν ειχαμε καμια συμμετοχη αλλα ηταν πιο γρηγορο το GTA.Παντως εντυπωσιαστηκε το παιδι οταν του πα οτι ειναι 160αρι Μου πε οτι παει πολυ καλα.Δεν βαλαμε βεβαια στημενες ρεπριζ να δουμε,δεν ευκαιρησαμε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@κικιζας
ε εναι εναι εξευτελιστικα μικρο βαρος..αλλα το υπολοιπο αμαξι αρκουδατα αλουμινενια ψαλιδια ομως κανουν την διαφορα (βλεπε brera )
Λίγα τα λόγια σου για να μην έχουμε άλλα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε Στεφ 160αρι εχω...και ο αλλος 3,2...οχι οτι δεν ειχαμε καμια συμμετοχη αλλα ηταν πιο γρηγορο το GTA.Παντως εντυπωσιαστηκε το παιδι οταν του πα οτι ειναι 160αρι Μου πε οτι παει πολυ καλα.Δεν βαλαμε βεβαια στημενες ρεπριζ να δουμε,δεν ευκαιρησαμε.Μα γιαυτό το ρώτησα. Ξέρω ότι το 160αρι είναι κοντά σχετικά με Mito 155 η οποία με τη σειρά της είναι κοντά (σε πολύ συγκεκριμένες ρεπρίζ επαναλαμβάνω!) με 3.2. Γι' αυτό του έκανε εντύπωση του τύπου...Τουρμπάκια τι να πεις..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
δε νομιζω να ηταν κοντα ρε συ ο 3.2 ειναι μεγαλη δυναμη
Σε συγκεκριμένες ταχύτητες ο 155αρης t-jet τον ζορίζει το Busso. Γι' αυτό ρωτάω...Βέβαια άμα περάσει τις 4000σαλ ο Busso γ@μησέ τα κι άστα... Πλάκα πλάκα εσύ θα είχε ενδιαφέρον να στήσεις με Busso...πρέπει να του ρίχνεις αλλά είναι και σε αμαξώματα καμιά 100κιλά λιγότερα από σένα..
ρε συ ειλικρινα επειδη εχω ανοιξει με τον 155 σε μιτο αυτα πρεπει να ειναι βλακειες που λενε οι αλφιστι για να χαιρονται..
η μιτο μονο αν ανοιξω εγω 4η και αυτη 2α με περναει , αλλα μεχρι να γεμισει η 4η (πριν βαλω 5η) την εχω μαζεψει και περασει
ειπαμε ειναι καλο και δυνατο μοτερ το 155 αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτη τη κατηγορια..
εκτος κι αν κανουμε ακυρες συγκρισεις σαν αυτες που μου ελεγε ο busso να ανοιξω με gta απο 1000 στροφες και λογω κυβικων να χασωλογικα θα με ζοριζει μια gta. εχω δει 3.2 gt αλλα ειμασταν σε στροφες δεν καταλαβα τι κανει απο τις μικρες ευθειουλες που ειχαμε.σιγουρα ειναι πολυ δυνατο μοτερ παντως
και με 3.2 brera που εχουμε ανοιξει κηφισιας θα ελεγα οτι παει λιγο πιο αργα απο golf gti , αλλα περιπου σε αυτα τα επιπεδα κινειται
εκει το βαρος σφαζει -
Ο 3.2 'κουρευει'. Το θεμα ειναι παντως οτι για να στριψει σωστα (εφοσον ειναι εντελως εργοστασιακο το 147), θα πρεπει να 'κουρευει' και ο οδηγος του.
Σε ενδεχομενο λαθος εκκινησης, πολυ σπιναρισμα δηλ της GTA, κατι που λογω 17αρας και ροπαρας ειναι πιο ευκολο απ' οτι στο Rocco, μεχρι τα 100-120km/h προλαβαινεις ισως ενα παρομοιο ανοιγμα, απο εκει και περα ομως (αν και δεν βρηκαμε χωρο λογω κινησης...),
το μοτορι της θα ανοιγε σιγουρα την διαφορα σε καθε επομενη σχεση που θα αλλαζε.
Παντως αν τα πραγματα ηταν αναποδα, δηλ δυο ατομα στην GTA, ενα στο Rocco 160,
σε στροφιλικι, πιστευω δεν θα ξεκολλαγε η Alfa παρα πολυ (πανω απο 2 αμαξια πχ) απο το rocco... -
Όχι ρε συ έχω δει με τα μάτια μου. Αν ψάξεις και youtube μπορεί να βρεις κάνα βιντεάκι από Σέρρες που στήνουν. Αλλά σου λέω να στήσουν από 2000σαλ και να κρατηθεί στα ίσια ο T-jet και μόλις πάει 4000σαλ o Busso γίνεται τσόντα το θέμα. Με Brera 3.2 (1600+ κιλά) μη μπαίνεις καν στον κόπο. Τσάμπα η βενζίνη (εκτός κι αν είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση να ρίξεις σε Ιταλικό ). Πάντως από κάτοχο S3 Mk1, μετέπειτα Brera 3.2 Q4 και τώρα 360 Modena και γενικά έμπιστο οδηγό και γνώστη, έχω ακούσει η Brera 3.2 είναι στα ίδια με το S3 ΜΚ1! Απλά όπως είναι φυσικό και επόμενο στρίβει καλύτερα, φαίνεται καλύτερα και ακούγεται καλύτερα!
-
Όχι ρε συ έχω δει με τα μάτια μου. Αν ψάξεις και youtube μπορεί να βρεις κάνα βιντεάκι από Σέρρες που στήνουν. Αλλά σου λέω να στήσουν από 2000σαλ και να κρατηθεί στα ίσια ο T-jet και μόλις πάει 4000σαλ o Busso γίνεται τσόντα το θέμα. Με Brera 3.2 (1600+ κιλά) μη μπαίνεις καν στον κόπο. Τσάμπα η βενζίνη (εκτός κι αν είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση να ρίξεις σε Ιταλικό ). Πάντως από κάτοχο S3 Mk1, μετέπειτα Brera 3.2 Q4 και τώρα 360 Modena και γενικά έμπιστο οδηγό και γνώστη, έχω ακούσει η Brera 3.2 είναι στα ίδια με το S3 ΜΚ1! Απλά όπως είναι φυσικό και επόμενο στρίβει καλύτερα, φαίνεται καλύτερα και ακούγεται καλύτερα!το οποιο s3 μκ1 ειναι περιπου στα ιδια με gti 5
(μαλιστα το 210 φιλου μου χανει απο το 200αρι οριακα στα πολλα)
το ιδιο λεμεοσο για μπουσο εναντια σε 155 εκει θελω να καταληξω οπως σου ειπα πριν..οτι δε θα ανοιξεις απο 2000
πρακτικα δε σε αφορα αυτη η συγκριση -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο 3.2 'κουρευει'. Το θεμα ειναι παντως οτι για να στριψει σωστα (εφοσον ειναι εντελως εργοστασιακο το 147), θα πρεπει να 'κουρευει' και ο οδηγος του.
Σε ενδεχομενο λαθος εκκινησης, πολυ σπιναρισμα δηλ της GTA, κατι που λογω 17αρας και ροπαρας ειναι πιο ευκολο απ' οτι στο Rocco, μεχρι τα 100-120km/h προλαβαινεις ισως ενα παρομοιο ανοιγμα, απο εκει και περα ομως (αν και δεν βρηκαμε χωρο λογω κινησης...),
το μοτορι της θα ανοιγε σιγουρα την διαφορα σε καθε επομενη σχεση που θα αλλαζε.
Παντως αν τα πραγματα ηταν αναποδα, δηλ δυο ατομα στην GTA, ενα στο Rocco 160,
σε στροφιλικι, πιστευω δεν θα ξεκολλαγε η Alfa παρα πολυ (πανω απο 2 αμαξια πχ) απο το rocco...Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (που είναι και το all time απωθημένο μου! αα ρεεε πατέρα) ήταν έγκλημα που βγήκε χωρίς μπλοκέ (όπως το Focus το RS πχ ή το Coupe 20VT) και που εξοπλιζόταν με κάτι Boge αναρτήσεις made in Turkey (αυτές φοράω τώρα στην 147 μου). Με αυτές τις 2 αλλαγές μιλάμε για ΑΛΛΟ αυτοκίνητο πλέον που εκμεταλλεύεται στο έπακρο το φοβερό μοτέρ!
-
Όχι ρε συ έχω δει με τα μάτια μου. Αν ψάξεις και youtube μπορεί να βρεις κάνα βιντεάκι από Σέρρες που στήνουν. Αλλά σου λέω να στήσουν από 2000σαλ και να κρατηθεί στα ίσια ο T-jet και μόλις πάει 4000σαλ o Busso γίνεται τσόντα το θέμα. Με Brera 3.2 (1600+ κιλά) μη μπαίνεις καν στον κόπο. Τσάμπα η βενζίνη (εκτός κι αν είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση να ρίξεις σε Ιταλικό ). Πάντως από κάτοχο S3 Mk1, μετέπειτα Brera 3.2 Q4 και τώρα 360 Modena και γενικά έμπιστο οδηγό και γνώστη, έχω ακούσει η Brera 3.2 είναι στα ίδια με το S3 ΜΚ1! Απλά όπως είναι φυσικό και επόμενο στρίβει καλύτερα, φαίνεται καλύτερα και ακούγεται καλύτερα!
το οποιο s3 μκ1 ειναι περιπου στα ιδια με gti 5
(μαλιστα το 210 φιλου μου χανει απο το 200αρι οριακα στα πολλα)
το ιδιο λεμεοσο για μπουσο εναντια σε 155 εκει θελω να καταληξω οπως σου ειπα πριν..οτι δε θα ανοιξεις απο 2000
πρακτικα δε σε αφορα αυτη η συγκρισηΠες το κι έτσι..!
-
Mε R32 τι κανει η GTA?
-
-
Mε R32 τι κανει η GTA?
Sex!
Youtube Videoναι μονο που ξερεις ποια ειναι η μουφια αυτου του βιντεο?(το εχω ξαναπει) δεν αποκλειω οτι ειναι πιο δυνατη η gta , ομως το haldex σε καμια περιπτωση δεν κανει χειροτερη εκκινηση απο δικινητο τοσο δυνατο και μαλιστα χωρις μπλοκε
εκκινηση απο 5500+ στροφες , αλλιως θα κανει 'λοξυγγα' και θα κανεις μια μαλακια και μιση
το σεξ στο γυρο πιστας δε σε βλεπω να σχολιαζεις
-
Βλέπουμε ένα βίντεο όπου η 147 ξεκινάει καλύτερα απο το R32...?
ΥΓ: ΜΕ πρόλαβε ο κιούσης...
-
Ρε Στεφανε να τα βλεπεις ολοκληρα τα βιντεακια
-
Mε R32 τι κανει η GTA?
Sex!
Youtube Videoναι μονο που ξερεις ποια ειναι η μουφια αυτου του βιντεο?(το εχω ξαναπει) δεν αποκλειω οτι ειναι πιο δυνατη η gta , ομως το haldex σε καμια περιπτωση δεν κανει χειροτερη εκκινηση απο δικινητο τοσο δυνατο και μαλιστα χωρις μπλοκε
εκκινηση απο 5500 στροφες , αλλιως θα κανει 'λοξυγγα' και θα κανεις μια μαλακια και μιση
το σεξ στο γυρο πιστας δε σε βλεπω να σχολιαζεις
Γράφω 2 post πιο πάνω το πως και γιατί στο στρίψιμο ρε συ! Και μην ξεχνάς ότι το καρούλι το R32 του τότε είναι 238 άλογα νομίζω και πρέπει να φοράει αρχαίο haldex. Πωπω μου γύρισαν τα άντερα...τι βαλούτα είναι αυτό το Golf ρε πούστη μου?? Και σε Gti 180 που το χω λιώσει είναι μαζί με Merc Sportscoupe ότι χειρότερο έχω οδηγήσει από θεωρούμενα γρήγορα!!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βλέπουμε ένα βίντεο όπου η 147 ξεκινάει καλύτερα απο το R32...?ΥΓ: ΜΕ πρόλαβε ο κιούσης...
Και που είναι το περίεργο?? Σε πίστα βρίσκονται, υπάρχει διαφορά σε δύναμη και όλα ΟΚ! Εκτός αν είναι μέρος της γνωστής υπερβολής του εν λόγω σόου όπως και για το πόσο άστριφτη είναι η GTA!
-
αυτο παντως με το οτι οι τετρακινησεις κανουν χειροτερες εκκινησεις ειναι μονιμη αποψη του top gear και φυσικα για το χαλντεξ συγκεκριμενα εχω διαβασει ιδιο σχολιο στους 4Τ
αυτο γινεται αν ξεκινησεις με 3000 σαλ που ξεκινας τα 2κινητα, τα 4κινητα ειτε ειναι evo ειτε ειναι οτιδηποτε θελουν κανιβαλιστικες εκκινησεις, αλλιως ναι ξεκινουν χειροτερα..
δικινητο φευγει καλυτερα μονο αν εχει μπλοκε και ατομο με διδακτορικο στη βουτα
αλλιως εστω για τα λιγα πρωτα χλμ το 4κινητο πρεπει να ειναι μπροστα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε Στεφανε να τα βλεπεις ολοκληρα τα βιντεακιαΤο χω δει πολλές φορές! Ναι ΟΚ είναι πιο αργή στην πίστα! Δεν τρέχει και τίποτα! Στα μάτια μου (και στων περισσοτέρων που ή όρασή τους είναι λίγο καλύτερη απτου Stevie Wonder) είναι απλά ερωτεύσιμη!!
Γι' αυτό προφανώς και την προτιμούν στο τέλος οι gay Αγγλοι που προσπαθούν εναγωνίως να το παίξουν στυλάτοι! -
τον κλαρκσον οσο κι αν τον βριζετε , αγαπαει τρελα τις αλφα.
απλα λεει τα αρνητικα τους με υπερβολικο τροπο οπως κανει με τα παντα -
Ρε Στεφανε να τα βλεπεις ολοκληρα τα βιντεακια
Το χω δει πολλές φορές! Ναι ΟΚ είναι πιο αργή στην πίστα! Δεν τρέχει και τίποτα! Στα μάτια μου (και στων περισσοτέρων που ή όρασή τους είναι λίγο καλύτερη απτου Stevie Wonder) είναι απλά ερωτεύσιμη!!
Γι' αυτό προφανώς και την προτιμούν στο τέλος οι gay Αγγλοι που προσπαθούν εναγωνίως να το παίξουν στυλάτοι!Ναι ρε και εγω τη γουσταρα σημερα που την ειδα....
ΒΜW 120i μεταχ. γερμανιας vs VW Scirocco 160hp καινουριο