-
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Βρε παιδιά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας γιατί έχω μπέρδεμα.
Σε λίγο καιρό σκεφτόμαστε για την αγορά ενός 4χ4.Έχουμε καταλήξει σε δύο,στο Terios & το suzuki sx4.Είναι & τα δύο ωραία & έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλές δυνατότητες εκτός δρόμου.Βέβαια στις αντιπροσωπείες που πήγα μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα 4χ4 που κυκλοφορούν( ο κάθε πωλητής έλεγε τα δικά του,να πουλήσει θέλει μόνο τι τον νοιάζει).
Η ερώτησή μου αυτή απεθύνεται σε όσους φίλους έχουν τα συγκεκριμένα αυτ/τα.Επειδή κάνω αρκετά χλμ στην άσφαλτο & το χρειάζομαι πιο πολύ εκτός δρόμου & σε αρκετά δύσκολες συνθήκες(λάσπες,χιόνια,πάγος) ποια είναι η γνώμη σας
Βέβαια αυτή τη στιγμή έχω ένα Samurai & το οποίο πάει & που δεν έχει πάει & δεν μας έχει αφήσει πουθενά.Βέβαια αυτ/τα τύπου samurai,jimny,niva δε νομίζω να υπάρχουν άλλα.Απλά θέλω κάτι πιο μεγάλο & να καλύπτω πιο γρήγορα τις αποστάσεις( σε λογικά πλαίσια).Απλά αυτό που με είναι για τις εκτός δρόμου διαδρομές.Πάντα βέβαια όταν το πάρω θα μπει & το κατάλληλο λάστιχο.
Πάσα άποψη δεκτή!
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!! -
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Σε λίγο καιρό σκεφτόμαστε για την αγορά ενός 4χ4.Έχουμε καταλήξει σε δύο,στο Terios & το suzuki sx4.Είναι & τα δύο ωραία & έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλές δυνατότητες εκτός δρόμου.Βέβαια στις αντιπροσωπείες που πήγα μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα 4χ4 που κυκλοφορούν( ο κάθε πωλητής έλεγε τα δικά του,να πουλήσει θέλει μόνο τι τον νοιάζει).
Η ερώτησή μου αυτή απεθύνεται σε όσους φίλους έχουν τα συγκεκριμένα αυτ/τα.Επειδή κάνω αρκετά χλμ στην άσφαλτο & το χρειάζομαι πιο πολύ εκτός δρόμου & σε αρκετά δύσκολες συνθήκες(λάσπες,χιόνια,πάγος) ποια είναι η γνώμη σας
Βέβαια αυτή τη στιγμή έχω ένα Samurai & το οποίο πάει & που δεν έχει πάει & δεν μας έχει αφήσει πουθενά.Βέβαια αυτ/τα τύπου samurai,jimny,niva δε νομίζω να υπάρχουν άλλα.Απλά θέλω κάτι πιο μεγάλο & να καλύπτω πιο γρήγορα τις αποστάσεις( σε λογικά πλαίσια).Απλά αυτό που με είναι για τις εκτός δρόμου διαδρομές.Πάντα βέβαια όταν το πάρω θα μπει & το κατάλληλο λάστιχο.
Πάσα άποψη δεκτή!
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Πάσα άποψη δεκτή!
Από αυτά τα δύο για τη δουλειά που λες σαφώς πλεονεκτεί το Terios με την κανονική τετρακίνηση με 3 διαφορικά και κλείδωμα του κεντρικού και τις καλύτερες γωνίες. Το άλλο πλεονεκτεί λίγο μόνο σε δρόμο.
Απλά για τα λεφτά του Terios μπορεί να αρχίσουν να σου μπαίνουν περίεργες ιδέες.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Απλά για τα λεφτά του Terios μπορεί να αρχίσουν να σου μπαίνουν περίεργες ιδέες....Αυτό δεν το κατάλαβα φίλε μου,μήπως μπορείς & αν θέλεις να μου το εξηγήσεις;
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Απλά για τα λεφτά του Terios μπορεί να αρχίσουν να σου μπαίνουν περίεργες ιδέες....
Αυτό δεν το κατάλαβα φίλε μου,μήπως μπορείς & αν θέλεις να μου το εξηγήσεις;
Μήπως εννοεί ότι είναι κάπως τσουχτερό? Αν κοιτάζεις το Τέριος μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάτι καλύτερο? Βιτάρα μήπως?
-
Εννοούσα διάφορα πιο μεγάλα με καλύτερους χώρους αλλά συζητίσιμες τετρακινήσεις και αξιοπιστία, προέλευσης εξωευρωπαικής είτε προς δυσμάς είτε προς ανατολάς αλλά δίλιτρα+ με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Και μετά αφού παρασυρθείς από τα πολλά άλογα των μεγάλων τα ξαναζυγίζεις (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά σε πόσα κιλά αντιστοιχούν τα άλογα) και αν και φαινομενικά ακριβό σαν αρχική τιμή το Terios είναι μικρό στην πόλη αλλά με καλούς χώρους, ταξιδεύει αξιοπρεπώς, πάει εκτός πολύ καλά και παραμένει ένα οικονομικό στη χρήση και ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτοκίνητο. Τα άλλα μπορεί να πλεονεκτούν σε διάφορους τομείς αλλά το Terios είναι πιο ολοκληρωμένο σαν σύνολο, αρκεί να μην υπάρχει κάποιος λόγο να το αποκλείσεις πχ θέλεις πιο μεγάλους χώρους. -
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
[color=#4000FF]Για να μην αρχίσω & λέω πολλά & σας ζαλίζω θα σας τα πω περιλιπτικά.
Πήγα είδα το Terios,ωραίο όμορφο & γενικά μας άρεσε αρκετά
Τιμή 24500€.
Πριν λίγες μέρες πήγαμε & είδαμε το grandvitara.
Καμμία σχέση το ένα με το άλλο
Κολλήσαμε με αυτό!!
Και αυτό προορίζεται για εκτος δρόμου χιόνια λάσπες κλπ γενικα σε δύσκολες συνθήκες.
Σε μια κουβέντα που πιάσαμε με το παληκάρι στο συνεργείο που είναι & γνωστός μας είπε να το πάρουμε αβλεπή.Είναι ένα αυτ/το που δεν πρόκειται ποτέ να μας Έχει καταπληκτικές δυνατότητες εκτός δρόμου & μ'ένα καλό λάστιχο ακόμα καλύτερα.
Είναι & η τιμή του δελεαστική 23000€ βγαίνει.
Κατά μεγάλο ποσοστό αυτό θα πάρουμε,& θα αποχωριστούμε το samurai(άσε που το παίρνει & σε καλή τιμή & αν βρω ιδιώτη ακόμα καλύτερα)
Η ερώτησή μου είναι η εξής:Το έχει κάποιος φίλος το συγκεκριμένο αυτ/το να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του & για εκτός δρόμου φυσικά
Σας ευχαριστώ πολύ [/color] -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Βέβαια αυτή τη στιγμή έχω ένα Samurai & το οποίο πάει & που δεν έχει πάει & δεν μας έχει αφήσει πουθενά.Βέβαια αυτ/τα τύπου samurai,jimny,niva δε νομίζω να υπάρχουν άλλα.φιλε καλημερα και απο μενα. τα αυτοκινητα που προανεφερες εχουν ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα σε σχεση με το samurai που εχεις...δεν εχουν κοντες σχεσεις. δεν προκειτε να πας και πολυ μακρια εκτοσ δρομου ειδικα σε λασπες κλπ
δεν εχω πιασει το 'υτ/τα τύπου samurai,jimny,niva δε νομίζω να υπάρχουν άλλα'... αν καταλαβα καλα, βεβαιως και βγαινει το jimny και νομιζω και το νιβα...
το ποσο γρηγορα θες να πηγαινεις ειναι σχετικο, εχω πχ με το jimny μου ποθ ειναι και του 1999 παω ανετα 120...
βεβαια επιδη απ οτι ανεφερες θελεις χωρους απο αυτα τα δυο θα σου προτεινα το τεριος
Παντως αν και ειμαι απο την Κυπρο εχω ψαξει λιγο τι παιζει στην Ελλαδα θα σου προτεινα αυτο αν και δεν ξερω καλα καλα τι παιζει με τα πετρελαιοκινητα εκει πανω
Βιταρα 3θυρο με αργες σχεσεις 1.9 diesel
http://www.suzuki.gr/auto/model.php?cat=50 -
προσεχε μονο γιατι ακουγεται οτι η νταιχατσου θα φυγει απο την ευρωπη...
-
Ο χρήστης Κ.Β.Κ. έγραψε:
προσεχε μονο γιατι ακουγεται οτι η νταιχατσου θα φυγει απο την ευρωπη...Θα φυγει αλλα τι σχεση εχει αυτο?
-
Το ειπα επειδη γινεται λογος για το τεριος...
-
για να επιλεξεις το καταληλο 4χ4 θα πρεπει να σκεφτεις που θα το χρησιμοποιησεις πιο πολυ και τα δυο αυτοκινητα ειναι πολυ καλα ομως το terios ειναι φοβερο στο χωμα αλλα για καθημερινες μετακινησεις δεν νομιζω κυριος λογο τραχτητας του κινητηρα απο την αλλη το sx4 ειναι καλο για την ασφαλτο και για οικογενια αλλα στο χωμα θα βρει ζορι κυριως λογο χαμηλου υψους
σκεψου τις αναγκες σου και διαλεξε εγω παντος μεταξυ των 2 θα διαλεγα το sx4 με diesel -
Λοιπον απο την στιγμη που εχεις το samurai οτιδηποτε παρεις τζιποειδες θα σε ξενερωσει στα ζωρια γιατι εκει που παει το sami λιγα πανε(πρωην ιδιοκτητης niva=το ιδιο κατσικι με το δικο σου).
Γνωμη μου απο την στιγμη που ειναι 1,3 το sami αρα χαμηλα παγια εξοδα και ειναι και πολυ αξιοπιστο εχε το σαν δευτερο αυτοκινητο και παρε καποιο αμιγως ασφαλτινο που θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο στην ασφαλτο και θα ειναι και οικονομικοτερο.Παντως αν επιχειρησεις δυσκολα περασματα με ενα απο δαυτα ο συμπλεκτης τους θα γινει ψητος ασε που δεν βαζει 20χιλιαρικα και βαλε στα κατσαβραχα. -
Βλέπετε καθολου σε ποσο παλια θεματα απαντατε ή απλα ανεβαζετε των αριθμο των ποστ σας;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βλέπετε καθολου σε ποσο παλια θεματα απαντατε ή απλα ανεβαζετε των αριθμο των ποστ σας;νομιζω θα ειναι τωρα στο πρωτο σερβις...τωρα το παρατηρησα
-
Τελικα τι πήρες??για πες μας και τις εντυπώσεις σου..
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!