-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Nαι ειδικα το τελευταιο που ειπες ειναι η απολυτη αληθεια,λες και δεν εχεις δει ποτε αστυνομικους να κανουν καταχρηση εξουσιας στις κοντρες θα κολλωσουν.Τεσπα,αμα πιανουνε τους παραβατες ολων των ειδων εχει καλως αλλα δυστηχως εξαντλουν την αυστηροτητα τους στους πολιτες και οχι στους πραγματικους εγκληματιες.
Επιπλεον,θεωρω πολυ σωστοτερα τα μπλοκα με αναμενους φαρους σε ευθειες που τρεχουν παρα αυτη την μεθοδο.Σίγουρα υπάρχουν αντιεπαγγελματίες αλλά αυτοί που είναι στη διοίκηση και κανονίζουν επιχειρήσεις πως ακριβώς κάνουν κατάχρηση εξουσίας?
Kατ αντιστοιχια να πηγαινουν στα μπαρακια να βλεπουν ποιος δεν πινει να τον κερνανε σφηνακια και μετα να τον γραφουν για αλκοολ.
Αν δηλαδή εσένα σε κεράσουν σε μια παρέα και πιεις μετά θα πάρεις το αυτοκίνητο έτσι??
αδρεναλινη, ανταγωνισμος, εγωισμος, καυλα....δεν φτανουν αυτα?
εγω παντως ανοιγω με οτιδηποτε με προκαλει ειδικα οταν εχω κεφια, ειναι και αυτο μεσα στη χαρα της οδηγησης...αλλιως θα παιρνα μμμ
αντιστοιχα υπαρχουν μερες που γουσταρω να βγαινω για ''πολεμο'' αλιευοντας υποψηφια ''θηραματα''...ευτυχως υπαρχουν πολλοι που ακομα γουσταρουν το παιχνιδι αυτοοπως εσυ (ή ο αλλος για να μην το προσωποποιω) γουσταρεις να βγαινεις εξω για καμακι σε μπαρ ετσι και γω γουσταρω τα παραπανω σκηνικα
Ε τότε τα θέλει ο κώλος σου...
Χαρά της οδήγησης είναι και οι σφήνες, το κάνεις?? -
Πιστευω μεταξυ μας οτι μπορουμε να μην το παιζουμε αγιοι,το τι ειναι σωστο και λαθος η ποινικα κολασιμο φανταζομαι το ξερουμε ολοι μας.
Πανο αναλογος του τι εχω πιει αποφασιζω αν θα παρω το αυτοκινητο εγω η καποιος σε καλυτερη κατασταση.
Χερα μην τα λες αυτα ετσι αγορι μου,θα πεσει φωτια να σε καψει.Μεταξυ μας θα ηθελα μια κοντρα αναμεσα στην slk σου και την c230 ετσι για να δουμε πιο μοτερ τα καταφερνει καλυτερα. -
Υπαρχει ρισκο και το αποδεχομαι...δεν το αρνουμαι....οπως και σε καθε ''extreme sport''. Eχω το θαρρος να βγω να το πω, αυτη ειναι η διασκεδαση μου σ αυτη τη ζωη. Δεν βγαινω εξω, δεν παω σε κεντρα διασκεδασης, μονο βγαινω για ΟΔΗΓΗΣΗ σε ολες της τις εκφανσεις
Τουλαχιστον εμενα δεν θα με δεις ΠΟΤΕ να μιλαω στο κιν, να ειμαι πιωμενος ή να εχω το χερι κρεμασμενο απ εξω. Προσπαθω ο,τι κανω να το κανω με πληρη συνειδηση και αφοσιωσηΓιωργο αν ανεβεις αθηνα ευχαριστως φιλε να ανοιξουμε...anywhere, anytime !
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Υπαρχει ρισκο και το αποδεχομαι...δεν το αρνουμαι....οπως και σε καθε ''extreme sport''Γιωργο αν ανεβεις αθηνα ευχαριστως φιλε να ανοιξουμε...anywhere, anytime !
Kαι στα octavia πιστευω φευγουμε ανετα τελικες για να μην ειμαστε και off-topic.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πως το εξηγείτε ότι έχουν σκεφτεί μόνο τις λανθασμένες μεθόδους και όχι τις δικές σας που είναι σωστές και μάλιστα δεν έχουν κόστος?
Μη μου πείτε ότι θέλουν να βάζουν κόντρες οι αστυφύλακες. Γιατί διοικητές και ανώτεροι αξιωματικοί σίγουρα δε θα άφηναν να γίνει κάτι τέτοιο. -
Δεν το παίζει κανείς άγιος εδώ. Απλά λέμε το αυτονόητο. Οι κοντρίτσες είναι παράνομες και επικίνδυνες.
Όταν τσιμπάμε λοιπόν σε αστυνομικό και μας γράψει, μην κάνουμε σαν τις μωρές παρθένες ισχυριζόμενοι ότι εμείς δεν θέλαμε αλλά ο όφις μας παρέσυρε. Κάποιος που δεν θέλει να κάνει κόντρα απλά δεν θα τσιμπήσει. Με το που θα δει αυτοκίνητο κολλημένο πίσω του θα κάνει στην άκρη και θα το αφήσει να περάσει.
-
Σεβαστο αγαπητε Χρηστο
Εσυ θα κανεις στη ακρη, εγω θα καρφωσω την 3η -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πως το εξηγείτε ότι έχουν σκεφτεί μόνο τις λανθασμένες μεθόδους και όχι τις δικές σας που είναι σωστές και μάλιστα δεν έχουν κόστος?
Μη μου πείτε ότι θέλουν να βάζουν κόντρες οι αστυφύλακες. Γιατί διοικητές και ανώτεροι αξιωματικοί σίγουρα δε θα άφηναν να γίνει κάτι τέτοιο.άσε ρε συ Πάνο
Απλά πρέπει να αντιληφθείς ότι είναι παράνομο και επικίνδυνο και διώκεται ποινικά.
Και η πρόκληση ('προβοκάτορας') είναι παράνομη αλλά την υποστηρίζεις.
-
ΧΛ
Αμα τον δει να κανει κοντρες να τον κυνηγησει..αυτη ειναι η δουλεια του.γι αυτο πληρωνεται..δε πληρωνεται ουτε για να πηδαει περιπολικα στους κοφτες ουτε για να προκαλει τον κοσμο να κανει κοντρες..
Οταν το καταλαβεις-τε θα παμε παρακατω.. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Σεβαστο αγαπητε Χρηστο
Εσυ θα κανεις στη ακρη, εγω θα καρφωσω την 3ηΑυτό πάλι δεν είναι σεβαστό αγαπητέ Hera. Δεν μπορεί να είναι, από την στιγμή που είναι παράνομο. Διαφορετικά μπορεί ο καθένας να λέει εσύ κάνε αυτό που λέει ο νόμος, εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου.
Και η πρόκληση ('προβοκάτορας') είναι παράνομη αλλά την υποστηρίζεις.
Το έγραψα και πριν. Δεν είναι πρόκληση. Ο νόμιμος οδηγός δεν προκαλείται να παρανομήσει όταν κάποιος κολλάει πίσω του. Θα κάνει στην άκρη και θα τον αφήσει να πάει στον δρόμο του.
-
Παρανομει ο ιδιος εκεινη τη στιγμη ενω ο ΚΟΚ - υπηρεσια του λεει ρητα οτι μπορει να παρανομησει μονο οταν υπαρχει λογος.
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? -
Το τι κοσμάκης μου την έχει πέσει λόγω 911 δεν περιγράφεται. Εννοείται ότι καρφώνω αμέσως 7η και κάνω δεξιά. Ο,τιδήποτε άλλο είναι τρελλά επικίνδυνο.
Θυμάμαι κι ένα παλαιότερο περιστατικό, όπου γύριζα από πίστα Μεγάρων με την Οκτάβια και μου την έπεσε τυπάκος με Μερκ κουπέ... Αισθάνθηκα (ειδικά ως προερχόμενος από ατέλειωτο σεξ στην πίστα) σαν να μου βαράει μπουνιές πεντάχρονο, για να τσακωθούμε -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τουλαχιστον εμενα δεν θα με δεις ΠΟΤΕ να μιλαω στο κιν, να ειμαι πιωμενος ή να εχω το χερι κρεμασμενο απ εξω. Προσπαθω ο,τι κανω να το κανω με πληρη συνειδηση και αφοσιωσηΔηλαδή το χέρι απ΄'εξω είναι το ίδιο με το να μιλάς στο κινητό και να έχεις πιεί; Τί άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...
-
Το χω πει κ το ξαναλεω..
Σ επιασαν κυριε διαπιστωμενα να κανεις κοντρες; επιτοπου δημευση του οχηματος κ αφαιρεση του διπλωματος.. Εισαι αστυνομικος; διαθεσιμοτητα κ αντε γεια..
Επιτελους ορισμενοι πρεπει να καταλαβετε οτι οι δρομοι ειναι για ολους κ ειναι μεγα ρισκο κ επικινδυνο να κοντραρεσαι με τον καθε καγκουρα..Υπαρχουν κ οι πιστες , δωστε κ κανα φραγκο , νοικιαστε κ ξεκαβλωστε οσο θελετε..
Coyot το ειχα γραψει πριν το ποσταρεις..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Επιτελους ορισμενοι πρεπει να καταλαβετε οτι οι δρομοι ειναι για ολους κ ειναι μεγα ρισκο κ επικινδυνο να κοντραρεσαι με τον καθε καγκουρα..Υπαρχουν κ οι πιστες , δωστε κ κανα φραγκο , νοικιαστε κ ξεκαβλωστε οσο θελετε..
Τι λες ρε φίλε, σοβαρά; Αν δε γουστάρεις πάρε ΜΜΜ
Γράφτηκαν ατάκες που θα ταίριαζαν όμορφα πάνω σε μάρμαρα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρανομει ο ιδιος εκεινη τη στιγμη ενω ο ΚΟΚ - υπηρεσια του λεει ρητα οτι μπορει να παρανομησει μονο οταν υπαρχει λογος.
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Χάνονται ανθρώπινες ζωές στους δρόμους μας από μια συνήθεια που είναι παράνομη και επικίνδυνη.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
-
Όσες φορές κι αν το γράψεις, το κάνεις bold ή το υπογραμμίσεις, είναι πρόκληση. Κολλάει επίτηδες στον προφυλακτήρα με σκοπό να δει αν ο μπροστινός θα τσιμπήσει και θα αρχίσει να πατάει ή να ξεπεράσει το όριο. Ο νόμιμος οδηγός μπορεί να σαστίσει άμα δει κάποιον κολλημένο στον προφυλακτήρα του, μπορεί να μην έχει περιθώριο να χωθεί ασφαλώς κτλ.
Επίσης, μην μένεις στο κόλλημα, μπορεί κάλλιστα να έρθει στο φανάρι και να σου πει να ανοίξετε.
EEΠ, το ότι κολλάει είναι από μόνο του παράνομο αλλά οκ, γαργάρα.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Χάνονται ανθρώπινες ζωές στους δρόμους μας από μια συνήθεια που είναι παράνομη και επικίνδυνη.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Εκείνη την στιγμή που κολλάει, ποιός είναι ο λόγος; To ότι μπορεί να τσιμπήσει ο άλλος και να πατήσει; Οκ, σε λίγο η αστυνομία να μοιράζει όπλα γιατί κάποιοι ληστεύουν με αυτά, άρα είναι μια συνήθεια που πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
@all: μπερδεύεστε ορισμένοι, φυσικά και είναι ηλίθιοι και ταγάρια όσοι κάνουν κόντρες σε δημόσιο δρόμο αλλά όχι και να δεχόμαστε την συνειδητή παρανομία της αστυνομίας με το σκεπτικό ότι μπορεί κάποιος να τσιμπήσει.
-
Kαλά τα λεει ο drdinos.
Παντως αμα τυχει και μου κολλησει πολιτικο octavia θα ακολουθησω την πατροπαραδοτη τακτικη του φρεναρισματος. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ.. απο εδω φαινεται οτι το εχεις πιασει λαθος.
Επειδή έχω γεράσει και δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως 'δελεάζω κάποιον -που δεν θέλει- να κάνει κόντρα/να περάσει το όριο ταχύτητας';
Ο αστυνομικοσ κυνηγαει το κοντρακια που ανοιξε μ εμενα τον κοντρακια..Δε γινεται ο ιδιος μαλακας κοντρακιας,δεν ειναι αυτη η δουλεια του.Δουλεια του ειναι εν υπηρεσια να περιπολει και να δρα οταν εχει το παρανομο φαινομενο μπροστα του οχι να προκαλει παρανομιες για να κυνηγησει.
@all: μπερδεύεστε ορισμένοι, φυσικά και είναι ηλίθιοι και ταγάρια όσοι κάνουν κόντρες σε δημόσιο δρόμο αλλά όχι και να δεχόμαστε την συνειδητή παρανομία της αστυνομίας με το σκεπτικό ότι μπορεί κάποιος να τσιμπήσει.
Προφανως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Δεν την προκάλεσε. Την αποκάλυψε. Αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο απλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όσα bold και αν βάλουμε.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4