-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.
Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν δεν έκανες την μαλακία όμως τι γίνεται? Αυτό είναι το θέμα.
θα σου πω εγω τι γινεται, που το βιωσα: ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται. το πολυ πολυ να σε κλεισουν και μεσα οταν απο τα νευρα σου βγεις εκτος εαυτου... βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα. Αναβουν οι σειρηνες και σου φωναζει απο τη ντουντουκα να κανεις δεξια... βγαζει το μπλοκακι και γραφει: παρανομη προσπεραση (παραβιαση διπλης διαχωριστικης γραμμης) και κινηση στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας και παραβαση οριου ταχυτητας. και ξεκινας να συζητας μαζι του οτι :εισαι απο πισω μου εδω και 20χλμ, δεν εχω κανει το οτιδηποτε και βλεπεις ακριβως τι συνεβη. αυτος απανταει: δεν με νοιαζει. ας μην ησουν διπλα του.... σε οτι και να ειπα, ετσι απαντουσε ο διαστημοβλαχος. οταν λοιπον η κουβεντα 'φουντωσε', με απειλησε/προειδοποιησε οτι θα με συλλαβει για εξυβριση, εφαγα 500€ προστιμο, αδεια, διπλωμα και πινακιδες για 1 μηνα.... καλο??? πληρωσα τα μισα και εφτασα μεχρι τον ταξιαρχο της τροχαιας κορινθου για να παρω πισω τα χαρτια μου (με ενστασεις, ακροασεις κλπ)
θα πεταχτει καποιος και θα πει: μα αφου τις εκανες τις παραβασεις...!!!
και εδω υπαρχει η διαφορα : γραμμα του νομου και πνευμα του νομου. αν δεν τις εκανα και φρεναρα, θα γινοταν καραμπολα 25 αυτοκινητων, αν εμενα στη θεση μου θα με περναγε το φορτηγο απο πανω. και επισης προφανως δεν ερχοταν αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας.
-
Γιατί καθόσουν τόσα χλμ δίπλα στο φορτηγό;
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.Δίπλα σε φορτηγό για 15-20χλμ στην Αθηνών Πατρών.
Κατά τα άλλα φταίνε οι 'διαστημόβλαχοι' που τον έγραψανΑυτός ο χρήστης είναι που επιμένει να οδηγεί με τα φώτα ομίχλης;
-
5% απο τις κλησεις δωρο στους τροχαιους.
http://www.korinthostv.blogspot.com/201 ... 9.html?m=1
-
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν ισχύσει...
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.
Δίπλα σε φορτηγό για 15-20χλμ στην Αθηνών Πατρών.
Κατά τα άλλα φταίνε οι 'διαστημόβλαχοι' που τον έγραψανΑυτός ο χρήστης είναι που επιμένει να οδηγεί με τα φώτα ομίχλης;
Αν σας απαντήσει τώρα ότι πρέπει να επιστρέψετε στη Γ΄Δημοτικού για να μάθετε ανάγνωση, θα έχει άδικο; Ή μήπως θα έπρεπε οι διαστημόβλαχοι να γράφουν και όποιον δεν μπορεί να κατανοήσει μια απλούστατη πρόταση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.
Αν σας απαντήσει τώρα ότι πρέπει να επιστρέψετε στη Γ΄Δημοτικού για να μάθετε ανάγνωση, θα έχει άδικο; Ή μήπως θα έπρεπε οι διαστημόβλαχοι να γράφουν και όποιον δεν μπορεί να κατανοήσει μια απλούστατη πρόταση;
για 15-20 χλμ πισω του το περιπολικο.Αυτος τι εκανε δίπλα στο φορτηγο;Γιατι δεν προσπερναγε ;
-
Ειχε διπλη διαχωριστικη, απο πισω του το περιπολικο (που παω στοιχημα οτι καθοταν επιτηδες ακριβως επειδη γνωριζουν οτι στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει για αρκετη αποσταση διπλη διαχωριστικη, κ περιμενουν να μπουχτισει κ να περασει το φορτηγο) κ για αυτο δεν περναγε. Κ εξαναγκαστηκε να την πατησει για να μην τον πατησει (το φορτηγο απο πανω).
Απλο ειναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειχε διπλη διαχωριστικη, απο πισω του το περιπολικο (που παω στοιχημα οτι καθοταν επιτηδες ακριβως επειδη γνωριζουν οτι στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει για αρκετη αποσταση διπλη διαχωριστικη, κ περιμενουν να μπουχτισει κ να περασει το φορτηγο) κ για αυτο δεν περναγε. Κ εξαναγκαστηκε να την πατησει για να μην τον πατησει (το φορτηγο απο πανω).Απλο ειναι...
Πήγαινε δίπλα στο φορτηγο όμως.Άρα χώραγε χωρίς να πατήσει την διπλή διαχωριστική.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραία, για βοήθησε με εσύ αγαπητέ. Η φράση δίπλα σε φορτηγό τι σημαίνει; Εσύ πως την αντιλαμβάνεσαι;
Και υπόψη ότι δεν εννοεί 'πίσω από το φορτηγό' γιατί αν ήταν έτσι, όταν εκείνο ανοίχτηκε, δεν θα χρειαζόταν να βγει στο αντίθετο ρεύμα.
-
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων)εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο,
Τώρα;
-
Προφανώς δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.
-
τι προσπαθεις ρε Χρηστο...αφου σου λεει ειναι ντριφτας ο ανθρωπος...
-
Δεν πειράζει Χρήστο, ίσως κάποιος άλλος στο εξηγήσει καλύτερα. Ενδεχομένως να μην έχω μεταδοτικότητα.
-
θα το εξηγησω εγω που το εζησα:
δεν ειμαι για 15-20χλμ διπλα στο φορτηγο.... το φορτηγο κινειται με περιπου 60χλμ και εγω με 70χλμ... (στο περιπου!!!!).
κινουμαι διπλα του για οσο χρονο χρειαζεται για να περασω με αυτη τη διαφορα ταχυτητας (200-300 μετρα?). χωραμε και οι δυο καθως τον εχουν περασει αλλα 15 αυτοκινητα με τον ιδιο τροπο.δεν τρεχω, δεν εχω σκοπο να βγω στο αντιθετο ρευμα και γενικα δεν εχω σκοπο να παρανομησω διοτι τα τελευταια 15-20 χλμ ακριβως απο πισω μου κινειται περιπολικο...!!!!!
ΥΓ. για τον χρηστη που το αναφερει, οντως ειμαι ο χρηστης που επιμενω να κινουμαι με τα προβολακια ομιχλης αναμενα. οταν με γραψουν για αυτο, θα πω ευχαριστω και θα φυγω. ας ξαναδιαβασει λοιπον εκεινο το post και θα δει οτι το εχω ξαναγραψει.
επισης προς ολους τους εξυπνακηδες, αν βρεθειτε σε εκτακτη αναγκη και χρειαστει να πατε γρηγορα (πχ γενναει η συζυγος), να πηγαινετε με τα ορια ταχυτητας που γραφουν οι δρομοι. και αν τρεξετε παραπανω και σας γραψουν να μην πειτε κουβεντα...!!!
-
επισης προς ολους τους εξυπνακηδες, αν βρεθειτε σε εκτακτη αναγκη και χρειαστει να πατε γρηγορα (πχ γενναει η συζυγος), να πηγαινετε με τα ορια ταχυτητας που γραφουν οι δρομοι. και αν τρεξετε παραπανω και σας γραψουν να μην πειτε κουβεντα...!!!Επειδή δεν σου έχει συμβεί σε τετοια περίπτωση αν σε σταματήσει αστυνομικός θα σε βοηθήσει .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
επισης προς ολους τους εξυπνακηδες, αν βρεθειτε σε εκτακτη αναγκη και χρειαστει να πατε γρηγορα (πχ γενναει η συζυγος), να πηγαινετε με τα ορια ταχυτητας που γραφουν οι δρομοι. και αν τρεξετε παραπανω και σας γραψουν να μην πειτε κουβεντα...!!!
Επειδή δεν σου έχει συμβεί σε τετοια περίπτωση αν σε σταματήσει αστυνομικός θα σε βοηθήσει .
Ακριβως...!!!!!!!!! εκει υπαρχει το πνευμα του νομου, που ενω παρανομεις οχι μονο δεν σε γραφει, αλλα σε στηριζει.. και ετσι πρεπει.
το ιδιο εγινε και στη δικη μου περιπτωση. ναι μεν παραβιασα τον κοκ, αλλα ο σκοπος ηταν η αποφυγη ατυχηματος. -
θα το εξηγησω εγω που το εζησα:δεν ειμαι για 15-20χλμ διπλα στο φορτηγο.... το φορτηγο κινειται με περιπου 60χλμ και εγω με 70χλμ... (στο περιπου!!!!).
κινουμαι διπλα του για οσο χρονο χρειαζεται για να περασω με αυτη τη διαφορα ταχυτητας (200-300 μετρα?). χωραμε και οι δυο καθως τον εχουν περασει αλλα 15 αυτοκινητα με τον ιδιο τροπο.δεν τρεχω, δεν εχω σκοπο να βγω στο αντιθετο ρευμα και γενικα δεν εχω σκοπο να παρανομησω διοτι τα τελευταια 15-20 χλμ ακριβως απο πισω μου κινειται περιπολικο...!!!!!
!
Χιλιες φορες να κατεβαζες τριτη και να τον περνουσες σε ελαχιστο χρονο, παρα αυτο που εκανες, ακομα και αν σε εγραφαν για υπερβολικη ταχυτητα. Οταν προσπερναμε το κανουμε οσο πιο γρηγορα γινεται, για να ειμαστε λιγοτερο εκτεθειμενοι.
Στην τελικη θα σε εγραφαν για 1 λογο και οχι για 3 -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
θα το εξηγησω εγω που το εζησα:
δεν ειμαι για 15-20χλμ διπλα στο φορτηγο.... το φορτηγο κινειται με περιπου 60χλμ και εγω με 70χλμ... (στο περιπου!!!!).
!
Χιλιες φορες να κατεβαζες τριτη και να τον περνουσες σε ελαχιστο χρονο, παρα αυτο που εκανες, ακομα και αν σε εγραφαν για υπερβολικη ταχυτητα. Οταν προσπερναμε το κανουμε οσο πιο γρηγορα γινεται, για να ειμαστε λιγοτερο εκτεθειμενοι.
Στην τελικη θα σε εγραφαν για 1 λογο και οχι για 3αμα το ξερα οτι θα γινει ολο αυτο... απλα οταν ειναι ο αλλος απο πισω τοση ωρα, εισαι φουλ επιφυλακτικος και τηρεις τον κοκ ευλαβικα...(που τελικα σε καποιες περιπτωσεις ειναι πιο επικινδυνο)...
-
Δεν έχω δει ποτέ περιπολικό να σταματάει κάποιον που προσπέρασε γρήγορα, αρκεί να μην βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Μια 3η με τέρμα γκάζι και ούτε γάτα-ούτε ζημιά.
Αντιθέτως μου έχει τύχει να κινούμαστε σε φάλαγγα με περιπολικό και με 160-170 χ.α.ω. Βιαζόμασταν και οι 2 μάλλον.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4