-
pics or didn't happen ρε
Η αθεόφοβη, αντί να ακούει βυζαντινή μουσική
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδα τις φωτό στις ειδήσεις του Α. Προχώ η γκόμενα με περίεργες φωτό με δερμάτινα και κάτι σχισμένα καλσόν σε περίεργες στάσεις. Κάτι ιδιόμορφες μουσικές άκουγε λέει...Και γω εβλεπα ΑΝΤ1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασχετο....
Αφου δεν το κανει εν ωρα υπηρεσιας, γιατι εχει κυρωσεις;;;
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Μην υπερβαλλουμε!!!!
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...) -
http://jimmy278.blogspot.com/2010/01/na ... space.html
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://jimmy278.blogspot.com/2010/01/narkotik-christiana-my-space.htmlΠατσαβουρα και ηλπιζα σε κατι καλο! Αυτες οι gothΟυδες δεν μαρεσουν καθολου. Γιαυτο δεν θελω γυναικες στα σωματα!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...)Ατυχής παραλληλισμός σε δύο επίπεδα:
-
Ο παπάς υποτίθεται ότι κάνει συγκεκριμένο κήρυγμα ηθικής και συμπεριφοράς. Το λιγότερο, θα τον θεωρούσες υποκριτή μετά, αν ο ίδιος δεν έκανε αυτά που κήρυττε.
-
Η αστυνομικός δεν έκανε κάτι παράνομο εκτός υπηρεσίας. 'Αλλο πράγμα η πιάτσα, και άλλο το να έχεις μία απελευθερωμένη αντίληψη περί σεξουαλικότητας, ελεύθερων σχέσεων κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Κοίτα που παίρνω το 'μέρος' αστυνομικού...
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ασχετο....
Αφου δεν το κανει εν ωρα υπηρεσιας, γιατι εχει κυρωσεις;;;
Αν ηταν γνωστη μου, θα της ελεγα να το τραβηξει μεχρι το ανθρωπίνων δικαιωμάτων....Μην υπερβαλλουμε!!!!
Παραδειγμα: Αν ο παππας της ενοριας το βραδυ που δεν λειτουργει, εκανε 'πιατσα' γιατι μονο με τα μνημοσυνα δεν την εβγαζε, θα ελεγες το ιδιο? (Ανεξαρτητα αν την εβρισκε κιολας...)Το τι κανει στον προσωπικο της χρονο, με την προσωπικη της ζωη, δεν θα πρεπε να αφορα κανεναν.
Δεν εκδιδεται, χορευει και κανει σωου.
Δεν υπαρχει 'αστυνομικο ασυμβιβαστο' που να μην της επιτρεπει να κανει κ αλλη δουλεια παραλληλα.Υ.Γ. Κ ο παπας της ενοριας στην καλυτερη να πιδαει κανα αγορακι απο το κατηχητικο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
- Η αστυνομικός δεν έκανε κάτι παράνομο εκτός υπηρεσίας. 'Αλλο πράγμα η πιάτσα, και άλλο το να έχεις μία απελευθερωμένη αντίληψη περί σεξουαλικότητας, ελεύθερων σχέσεων κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
+1.
Θεωρητικά, υποτίθεται ότι κάποια επαγγέλματα θεωρούνται 'λειτούργημα' και η ιδιότητα αυτή χαρακτηρίζει το άτομο 24/7, στην πράξη όμως με όσα βλέπουμε να κάνουν οι αστυνομικοί με στολή, εν ώρα υπηρεσίας(*), μάλλον διυλίζουμε τον κώνωπα αν είναι 'πρόβλημα' το ότι η προσωπική ζωή μιας αστυνομικού ξεφεύγει από τις κοινωνικές νόρμες.
Σιγά το fringe δηλαδή, ούτε καν αμφίφιλόφυλη δεν είναι είναι η κοπέλα! -
Δεν κατάλαβα, το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που κολλάει στην όλη φάση; Ποιο ήταν το έγκλημα που διαπράχθηκε; Εκτός και αν εννοούν ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας κατέφυγε σε αυτούς για να βρει το ηλεκτρονικό ίχνος της κοπέλας.
Δεν είναι κακή. Το μόνο μεμπτό στην περίπτωση μας είναι ότι δούλευε και αλλού, πράγμα που απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν είναι κακή. Το μόνο μεμπτό στην περίπτωση μας είναι ότι δούλευε και αλλού, πράγμα που απαγορεύεται.
Απαγορεύεται για αστυνομικούς? Γιατί γενικότερα δε νομίζω ότι απαγορεύεται...
Πάντως και εγώ θεωρώ ότι είτε κάτι δεν έχει γίνει γνωστό σχετικά με την υπόθεση, είτε τους Προστάτες του Πολίτη τους έπιασε κρίση ηθικής και σκίζουν τα ρούχα τους να αποδείξουν πόσο ηθικά και σεμνά παιδιά είναι.
υ.γ.: πάντως εγώ πιστευω ότι κάτι σχετικά με συμπεριφορές/ουσίες ή ακόμα και πορνεία θα της βρήκαν για να κάνουν έρευνα, αλλιώς δε νομίζω ότι τους ένοιαζε που τα βράδια ντυνόταν γκοθού και το έπαιζε dominatrix.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Απαγορεύεται για αστυνομικούς? Γιατί γενικότερα δε νομίζω ότι απαγορεύεται... ......
υ.γ.: πάντως εγώ πιστευω ότι κάτι σχετικά με συμπεριφορές/ουσίες ή ακόμα και πορνεία θα της βρήκαν για να κάνουν έρευνα, αλλιώς δε νομίζω ότι τους ένοιαζε που τα βράδια ντυνόταν γκοθού και το έπαιζε dominatrix.
Και βεβαια απαγορευεται, οπως και για το 99% των εργαζομενων στο Δημοσιο. Τοτε γιατι κατηγορουμε τους διορισμενους σε σχολεια καθηγητες, που κανουν ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες?
@ Mercyful_Fate
Το πλεον πιθανο ειναι και αυτο: 'κάτι σχετικά με συμπεριφορές/ουσίες ή ακόμα και πορνεία θα της βρήκαν για να κάνουν έρευνα...' -
Όπως και να έχει, το nickname της δεν ήταν και η σοφότερη επιλογή για μια αστυνομικό, ακόμα και αν δεν είχε καμία σχέση με την φάση.
Το αντίστοιχο του να κάνω εγώ λογαριασμό ως 'pedophile Chris' ξέρω γω.
-
καλά κάνανε και τη διώξανε.να ανοίξει και κάμια θέση στο δημόσιο
πολύ ανωμαλία κυκλοφορεί στον κόσμο και σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να παίζει έτσι με την καριέρα της.
τώρα βέβαια που το σκέφτομαι....35 χρονών..δηλαδή γεννημένη το 1974 πες...από αυτούς που μπήκαν στην αστυνομία με βύσμα σωρηδόν επί ΠΑΣΟΚ επί Αποστολάκη υφυπουργού τότε το 1994 λίγο πριν μπουν οι Πανελλήνιες...οπότε δεν εχει να λέει ότι κουράστηκε κιόλας...αν πάτε σε αστυνομικό τμήμα αυτοί που μπήκαν με βύσμα φαίνοντε έχουνε κάτι φάτσες σαν απόγονοι του Παττακού και του Μακαρέζου είναι...
τουλάχιστον θα συνεχίσει την ένδοξη καριέρα της ως χορεύτρια..πάμε παρακάτω.,..
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
καλά κάνανε και τη διώξανε.να ανοίξει και κάμια θέση στο δημόσιοπολύ ανωμαλία κυκλοφορεί στον κόσμο και σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να παίζει έτσι με την καριέρα της.
τώρα βέβαια που το σκέφτομαι....35 χρονών..δηλαδή γεννημένη το 1974 πες...από αυτούς που μπήκαν στην αστυνομία με βύσμα σωρηδόν επί ΠΑΣΟΚ επί Αποστολάκη υφυπουργού τότε το 1994 λίγο πριν μπουν οι Πανελλήνιες...οπότε δεν εχει να λέει ότι κουράστηκε κιόλας...αν πάτε σε αστυνομικό τμήμα αυτοί που μπήκαν με βύσμα φαίνοντε έχουνε κάτι φάτσες σαν απόγονοι του Παττακού και του Μακαρέζου είναι...
τουλάχιστον θα συνεχίσει την ένδοξη καριέρα της ως χορεύτρια..πάμε παρακάτω.,..
δωσε!
-
Όπως και να έχει, το nickname της δεν ήταν και η σοφότερη επιλογή για μια αστυνομικόΤα μισά ειδησεοσάιτ αναφέρουν ότι είναι 'Narkotic', τα άλλα μισά 'Nargothic'. Κανένας με myspace για να βρει τη σελίδα της; Το πρώτο σίγουρα θα ήταν ατυχές αλλά δεν έχει νόημα.
-
NarKotic υπάρχουν 23 αποτελέσματα, αλλά κανένα στην Ελλάδα. Nargothic υπάρχει μόνο ένα και αυτό στην Ρουμανία.
-
NarKotic υπάρχουν 23 αποτελέσματα, αλλά κανένα στην Ελλάδα. Nargothic υπάρχει μόνο ένα και αυτό στην Ρουμανία.Nargothic ηταν, απλα δεν υπαρχει λογος να ψαχνουμε, γιατι ο λογαριασμος της εχει διαγραφεί (ή διαγραφή;;).
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απαγορεύεται για αστυνομικούς? Γιατί γενικότερα δε νομίζω ότι απαγορεύεται... ......
Και βεβαια απαγορευεται, οπως και για το 99% των εργαζομενων στο Δημοσιο. Τοτε γιατι κατηγορουμε τους διορισμενους σε σχολεια καθηγητες, που κανουν ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες?
@ Mercyful_Fate
Το πλεον πιθανο ειναι και αυτο: 'κάτι σχετικά με συμπεριφορές/ουσίες ή ακόμα και πορνεία θα της βρήκαν για να κάνουν έρευνα...'Έτσι ακριβώς. Απαγορεύεται να κάνει δεύτερη δουλεία, όποια και αν είναι αυτή. Επίσης από την στιγμή που προφανώς ήταν ανασφάλιστη (καθώς δεν μπορεί να ασφαλιστεί όντας κρατικός υπάλληλος) διαπράττεται και άλλο αδίκημα, ενώ ο κανονισμός απαγορεύει ρητά να προβαίνεις σε πράξεις που μειώνουν το ήθος και το κύρος της υπηρεσίας, ακόμα και στον ελεύθερό σου χρόνο. Αν μάλιστα ήταν στρατιωτικός και όχι αστυνομικός θα αντιμετώπιζε μέχρι και στρατοδικείο...
-
Τους αστυνομικούς που δουλεύουν μπράβοι, σεκιούριτι και άλλα πολλά χειρότερα δεν βλέπω να τους κυνηγά κανείς και να γίνεται θέμα στις εφημερίδες.
Επειδή βρήκαν μία γυναίκα που έκανε κάτι που η καθυστερημένη ελληνική κοινωνία το θεωρεί ανωμαλία (βλ. παραπάνω σχόλιο που έσπευσε να τα φορτώσει και σε πολιτική παράταξη) την βούτηξαν και την έκαναν θέμα παντού.
Είμαστε πίσω στη δεκαετία του '80, όποιος καβαλάει μηχανή είναι φυλακόβιος αλήτης τσαντάκιας, όσοι χορεύουν ντίσκο είναι αδελφές κλπ κλπ. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τους αστυνομικούς που δουλεύουν μπράβοι, σεκιούριτι και άλλα πολλά χειρότερα δεν βλέπω να τους κυνηγά κανείς και να γίνεται θέμα στις εφημερίδες.
Επειδή βρήκαν μία γυναίκα που έκανε κάτι που η καθυστερημένη ελληνική κοινωνία το θεωρεί ανωμαλία (βλ. παραπάνω σχόλιο που έσπευσε να τα φορτώσει και σε πολιτική παράταξη) την βούτηξαν και την έκαναν θέμα παντού.
Είμαστε πίσω στη δεκαετία του '80, όποιος καβαλάει μηχανή είναι φυλακόβιος αλήτης τσαντάκιας, όσοι χορεύουν ντίσκο είναι αδελφές κλπ κλπ.και αυτοί παράνομοι είναι φυσικά κύριε συναγωνιζόμενε στις μπηχτές τον Bill33 αλλά άλλο να κάθεσαι μπροστά από μία πόρτα 8 ωρες και άλλο να χορεύεις και να επιδεικνύεις τα κάλλη σου και το πρωί να το παίζεις κρατική υπάλληλος.
Είναι καθυστερημένη η ελληνική κοινωνία σε αυτό το ζήτημα και δεν είναι καθυστερημένη για παράδειγμα μιας και βρισκόμαστε σε forum αυτοκινήτων στο ότι σου έχοιυνε ακόμα τέλος ταξινόμησης και εσύ δεν αντιδράς τόσα χρόνια,στο ότι η αξια των μεταχειρισμένων δεν πέφτει με τίποτα ακόμα και μετά από 10 χρόνια στο ότι σου πετάνε το ξεροκόματο τα κουβαδάκια με τους TSI κινητήρες και εσύ ξερογλείφεσαι στο ότι σε έχουνε με μισθούς Τανζανίας και τιμές Αγγλίας.4-5 παραδειγματάκια έτσι απλά.
Και εγώ έχω μια καλή θέση και εγώ μπορεί να έχω αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα αλλά ποτέ δεν θα πάω να χροεύω και μάλιστα να είναι και κοινό μυστικό κιόλας μεταξύ των συναδέλφων της.
Άντε που θα μας πεις και καθυστερημένοςυ κύριε 'προοδευτικέ'.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4