-
- οκ, σαλονικα και μπαοκια περιπτωση μεγαλη. μη σε πετυχουν με αθηναικες. που να εχει και κανενα αναμνηστικο του γαυρου μεσα.κομπλεξ ατελειωτο.
Εμένα γατε την μεγαλυτερη βλαχιά μπάτσος μου την έκανε σταθμό λαρισης που με σταμάτησε 8 το πρωι, ενώ κουβαλαγα ένα σπίτι ολόκληρο γιατί μετακόμιζε η μάνα μου.με σταμάτησε το παληκαρι λοιπόν σωστά γτ χτυπησε το γαμώ τηλέφωνο, εγώ το σήκωσα με είδε, είδε και Γιαννιώτικες πινακιδες και σου είπε ο βλάχος εδώ είμαστε.
Αρχίζει γράφει λίγο την άδεια μου λέει μετά λίγο το δίπλωμα οκ παρτο και σηκώνεται να παει να φυγει. Που πας ρε φίλε του λέω, δεν φόραγες ζώνη μου λεει, μα για το κινητό δεν με έγραψες του λέω, οχι μονο για αυτό μου λέει αλλά και για την ζώνη. Μα ρε φίλε βλέπεις κουβαλάω ένα σπίτι κι αυριο θέλω να φύγω να γυρίσω επαρχία και τι μου λέει το όργανο. Μπορείς να μετακινήθεις κ σημερα με την κλήση. Και το δίπλωμα;αν πληρωσεις το παιρνεις. Ο κυριος μπάτσος βλάχος από τους λίγους μου είπε δλδ να σκάσω 450 γτ σήκωσα το γαμώ τηλέφωνο για να γυρίσω Γιάννενα
Να σημειώσω ότι το σημείο ήταν ίσως το χειροτερο λίγο μετά την τροχαια. Επαρχία μεν αλλά σκαμπαζουμε από Αττική. Πιαστήκαμε κορόιδα όμως. Η μήπως οχι;
Οχι κυριε γατε γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι τεράστιος
Ξεκουβαλαω όλο το σπίτι χάνω στην ανακατωσουρα και κάτι λεφτουδακια που μείνανε, καταθλιψη κοντεψε να με πιασει. Πάω σε ένα φιλαράκι Παοκτσακι από Δράμα,χρόνια στην Αττική, διηγουμαι τι ακριβώς έχω τραβήξει και αυτός ο καριολης αρχίζει κ γελάει. Τι γελάς ρέ μαλακα του λέω με δουλευεις;περιμενε παγουρινο. Σκάει ένα τηλέφωνο και σε δυο λεπτά σκάει ένα άλλο παληκαρι που μου συστήνεται ως παοκτσακι κι αυτός. Και ξανά μανα από την αρχή την ιστορία εγώ και να μου λέει κι αυτός τι αρχιδι ο μπατσος που στο κάνε και συνεχίζω εγώ και ξαφνικά μου λέει ώπα περιμενε. Μπορείς να βρεις κανα χαρτί απο καναν γιατρό να δικαιολογήσουμε την ζώνη;Ε λέω εγώ;ρε φίλε μπορείς;σκέφτομαι λίγο λέω ναι κάτι μπορώ να κάνω αν κι εκτός έδρας. Ωραία βρες το χαρτί παρτε με τηλ να παμε την τάδε μέρα που χω ρεπο τροχαία να την σβήσουμε να παρεις κ το διπλωμα.Ώραια όλα καλά του λέω εσυ ποιος είσαι ρε φιλε.ο οδηγός του διοικητή μου λέει. Και σεκος εγώ
Και τελικά γίνανε όλα όπως τα θέλαμε, πληρωσαμε βέβαια κλήση για το κινητό και στο τέλος μάθαμε ότι ο κυριος μπάτσος ηταν από Καλαμάτα και γαυρος. Όποτε γατε το χειροτερο δεν είναι η επαρχία,αλλά οι χωριατες από κει...
Και τα παοκτσακια δεν είναι κομπλεξικά, άλλοι έχουν τα κόμπλεξ...
-
Argosxolos υποθέτω ότι τρολλάρεις. Δεν εξηγείται αλλιώς..
Τιμή και δόξα στον 'μπάτσο' που έκανε το καθήκον του
-
Δεν τρολάρω, πριν 12 χρόνια δεν σε γράφαν για ζώνη για να σου παρουν δίπλωμα εντός πολης. Και σήμερα να στο κανουν και να έχεις έρθει από άλλη πόλη υπάρχει υποτυπώδης κατανόηση. Πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις πως ως υπηρεσια δεν λειτουργουν έτσι δεν έχουν τέτοια εντολή και συγκεκριμένες ενέργειες είναι περισσοτερο βίτσια μπατσων(χωρις εισαγωγικά) παρα τήρηση των νομων.επρεπε να φάω κλήση εννοείται αλλά όχι και να μην έχω διπλωμα. ζώνη σε ταξίδι ενώ περνας από την παλια εθνική Ιωαννίνων Αθηνών μόνο χαζός είσαι αν δεν φορας. Η πρώτη αντίδραση όταν φτάνεις σε φαναρι μέσα σε πολη ειναι να την βγάλεις να ξεσκασεις λιγο σωστό λάθος αυτο έκανα. Αν αυτό είναι τιμή και δόξα να αφαιρεθεί διπλωμα για σένα έχουμε απλά διαφορετική οπτική. Γτ και για μενα αυτό που γράφεις τρολάρισμα ειναι
Υ. Γ όντως τρολάρω στο μισό ποστ αλλά όχι στην ουσία του
-
εν παγουρουπολη εχω ακουμπησει πολλα φιλε αργοσχολε. απο εποχη ντραγκ στορ, ντανταντα-ντισκο και απει ρωταν πας γιαννινα ακομη που θελαν να μου παρουν το παπι με τις πατρινες τις πινακιδες για εξατμιση, που ηταν και μανισια. αλλα τα 6βολτα εκαναν σκασιματα με τις κωλοπλατινες. αισθημα βλεπεις, εχει αφησει πισω ομορφες η κυραφροσυνη. στην αθηνα δεν υπαρχει η μανουρα με τις πινακιδες γιατι ειναι ενα εμπριμε ρουχο απο ολη την ελλαδα. αλλωστε κυκλοφορω με δραμινες πινακιδες χρονια τωρα! σαλονικα που ταξιδευω και εχω ζησει κιολας ειναι αλλη κατασταση. και σαφως χειροτερα στις μικροτερες επαρχιακες. και οχι, ο μονος λαος που αξιζει στη Θεσσαλονικη ειναι αυτος με τα κίτρινα, αυτος που ζυγωνει η ωρα, την βδομαδα που μας ερχεται, να σας ξανακανει τη καζουρα που αξιζετε και γλυτωσατε στο 99'....
χαχαχ
ΑρΕς
ωρα 16:55.
συγνωμμη για τη καζουρα....
χαχαχαχαχαχ
-
Ναι βρε συ, δεν παίζει αυτό με τις πινακίδες στην Αθήνα, από όλη την Ελλάδα βλέπεις, εγώ δεν έχω σε κανένα αυτοκίνητό μου Αθηναϊκές, ούτε οι περισσότεροι από τον οικογένεια κύκλο, έχω και ένα κόλλημα να υποστηρίζω, με τα δεκαχιλιαρά μας, την τιμημένη Ελληνική επαρχία, κάνεις δεν μου είπε τίποτα ποτέ, γενικά οδηγώ προσεκτικά βέβαια, δεν σηκώνω κινητό (έχει και Bluetooth), και ΠΆΝΤΑ ζώνη (και κράνος, να ξεκινάμε με το Α την αλφαβήτα και όχι από το Γ,Δ).
25 χρόνια ένα πορτοκαλί έχω πληρώσει και κάτι σταθμεύσεις με το παπί που το έβαζα όπου να' ναι, αδικία, αλλά παράνομος ήμουν. Αν δεν βρω να παρκάρω νόμιμα δεν παρκάρω, και γι' αυτό αυτά που λέω για πάρκινγκ στο κέντρο, τα περισσότερα είναι πλέον για Μόνιμους Κατοίκους, τι ηλεκτρικά και πράσινοι δακτύλιοι, έξω τα Ι.Χ από το κέντρο της πόλης, και σωστά, Δευτέρα/Τρίτη/Τετάρτη δουλεύω κέντρο, θα πάρω τον 2τροχο πύραυλο γιατί δεν το βλέπω να παρκάρω εκεί που πρέπει να πάω και θα κάτσω και κάνα 12ωρο τη μέρα. Μειώνω και τους ρύπους να μην φωνάζει ο Lap-ης.
-
Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου.
Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα κοντά στο σπίτι που μένω. Έχω πρόσβαση από ένα μονόδρομο ο οποίος έχει σχεδόν μόνιμα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στη δεξιά του δρόμου. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο χώρος που περισσεύει είναι επαρκές, ας πούμε, για την κυκλοφορία.
Στο μονόδρομο αυτό λοιπόν υπάρχει μια αριστερή διασταύρωση με δρόμο διπλής κατεύθυνσης ο οποίος όμως είναι απίστευτα στενός. Χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο.Όταν λοιπόν εγώ θέλω να στρίψω αριστερά, ειδικά με το αγροτικό, είναι εφικτό αλλά υπάρχει σχετική δυσκολία. Αν ήταν όλο το οδόστρωμα ελεύθερο μπορούσα να στρίψω και με δευτέρα. Τώρα κατεβάζω πρώτη για να στρίψω.
Εδώ και 2-3 μήνες ένας, να μην τον χαρακτηρίσω, έχει αφήσει 10-20 μέτρα πριν τη διασταύρωση στη δεξιά μεριά ένα κάδο για μπάζα από αυτούς τους μεγάλους που ενοικιάζονται. Το πλάτος αυτού είναι μεγαλύτερο από ένα κοινό αυτοκίνητο. Πρέπει να πλησιάσω αργά και όσο πιο ξυστά γίνεται, να κόψω το τιμόνι προσεχτικά δεξιά μόλις περάσω τον κάδο και μετά με προσοχή να κόψω το τιμόνι αριστερά για να στρίψω. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς μανούβρα αλλά περνάει το αγροτικό με περιθώριο μερικών πόντων. Αν δεν το 'πετύχω' πρέπει να κάνω μανούβρα μπρος πίσω.
Ακριβώς για αυτό το λόγο επιλέγω άλλη διαδρομή να πάω σπίτι μου. Έλα όμως που στην άλλη διαδρομή άρχισαν τα έργα αυτές τις μέρες και είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ αυτή τη διαδρομή. Πέρασα μια φορά, δυο, τρεις χωρίς πάντα με επιτυχία. Έχω πει του ιδιοκτήτη καντήλια.... για μια ζωή.
Σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στο κινητό που έχει πάνω στο κάδο να του πω να έρθει να μετακινήσει τον κάδο του αλλά φοβήθηκα ότι κουβέντα στη κουβέντα μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση αφού ήδη τόσες μέρες με έχει εκνευρίσει ο τύπος και με το πρώτο 'μα' μου' θα του πω τα καντήλια και στα μούτρα.
Τέλοσπάντων, χθες νωρίς το απόγευμα πήρα τηλέφωνο την δημοτική αστυνομία. Τους εξήγησα πως έχουν τα πράγματα. Η ευγενέστατη κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι πρέπει πρώτα απ όλα να έχει άδεια για να έχει αφήσει εκεί τον κάδο και μετά να το δουν κι αυτοί. Μου ζήτησε στην αρχή να πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα να μου πει την έκβαση σίγουρα αλλά ίσως και σήμερα το πρωί.
Το αποτέλεσμα είναι ότι πέρασα σήμερα το μεσημέρι και κάδος ΔΕΝ υπάρχει. Πήρα βέβαια τηλέφωνο να δω μήπως ήταν σύμπτωση και ο κάδος έφυγε πριν πάει η δημοτική αστυνομία. Δεν απαντούν όμως στο τηλέφωνο.
Σε κάθε περίπτωση η λογική λέει ότι πήγαν και τον έκαναν να αφαιρέσει τον κάδο από εκεί. Άμεση και αποτελεσματική απόκριση της υπηρεσίας και χίλια μπράβο τους!!!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4