-
Όσον αφορά το θέμα με το περιπολικό κάπου διάβασα πως υπάρχει η πινακίδα από μάρτυρα και πως έχει πάει σε συνεργείο για επιδιώρθωση.
200 διαφορετικά πράγματα έχουν ειπωθεί γι αυτό το περιστατικό. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
δε ψαξαν για αποτυπωματα στα αυτοκινητα?Χα, καλο. Ασε που τι να ψαξουν, αφου τους ειδα εγω να κλεινουν τη πορτα κ παραδεχτηκε κ ο ενας οτι την ανοιξε.
KACEY,σε αυτούς του Ελληναράδες κλεφτρόνια βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία?
Οχι.
-
Μπραβο Kacey!
-
μιας και ειμαι καινουριος στο φορουμ ανακαλυπτω ολα και νεα ενδιαφεροντα θεματα... θα ηθελα λοιπον και εγω να πω την αποψη μου για τα μπλοκα και την συμπεριφορα των αστυνομικων...η μεχρι τωρα εμπειρια μου, μου εχει δειξει οτι ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου... μου εχουν τυχει, απο ευγενικοτατοι και φιλικοτατοι αστυνομικοι τυπου 'καλησπερας σας κυριε, κλπ κλπ, ευχαριστουμε πολυ συγνωμη για την ταλαιπωρια καλο σας βραδυ', μεχρι τον τζον γουειν που σκαει στο παραθυρο, σου πεταει ενα φακο στα μουτρα, σου φωναζει 'τα χερια στο τιμονι!!!!' κλπ κλπ... και στις δυο ακραιες περιπτωσεις δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα και απλα με αφησαν να φυγω. μου εχει τυχει μπλοκο που οτι και να κανεις θα σε γραψει (ελεγχος σε αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, σημα εφοριας, πυροσβστηρα, φαρμακειο, ελεχγος φωτων αλκοτεστ και αφου ολα ειναι οκ σε γραφει γιατι εχεις αναμενα τα προβολακια ομιχλης) και μου εχει τυχει να πηγαινω με 80χλ πανω απο το οριο και να με αφησει να φυγω... εχω τσακωθει με αστυνομικο (εχουμε πιαστει στα χερια και μας χωριζουν) γιατι ειναι μιση ωρα απο πισω μου στην Αθηνων-Πατρων, βλεπει οτι με κλεινει το φορτηγο και με βγαζει μισο στο αντιθετο ρευμα με σταματαει και θελει να μου κοψει 500€ και πινακιδες με διπλωμα, επειδη κινηθηκα στο αντιθετο ρευμα κλπ κλπ...πηγαμε μεχρι το τμημα στο Κιατο και εγινε ολοκληρο ζητημα μεχρι να με αφησει ο αξιωματικος υπηρεσιας να φυγω... και μια τελευταια ιστορια ειναι αυτη που φοβηθηκα οσο ποτε, οταν παρκαροντας στο σπιτι μου και ψαχνοντας τα κλειδια του σπιτιου, σταματησε ενα αυτοκινητο διπλα μου βγηκαν δυο τυποι, τραβηξαν τα πιστολια τους, ο ενας πηγε στο πισω μερος του αυτοκινητου και ο αλλος γκαριζε (σημεδευοντας με ) να ανοιξω την πορτα και να βγω εξω.... κοντεψα βεβαια να λυποθυμισω απο την τρομαρα, μεχρι βεβαια να φιλοτιμηθουν να μου πουν οτι ειναι ασφαλεια (και οχι κλεφτες που θελουν το αυτοκινητο) και οτι θεωρησουν οτι επειδη 'εψαχνα' τα κλειδια μου, ηταν κινησεις που θυμιζουν κλεφτη αυτοκινητου.... επειδη καποια χρονια δουλευα νυχτερινες ωρες μου εχουν συμβει πολλα... Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχει σημασια που θα πεσεις, και καλο ειναι να μη τα τσουβαλιαζουμε ολα... οσες φορες με εχουν γραψει δεν ειχαν αδικο (εκτος απο αυτη του Κιατου οπου τελικα τη γλιτωσα)... ολο και κατι ειχα κανει....
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
μου εχει τυχει μπλοκο που οτι και να κανεις θα σε γραψει (ελεγχος σε αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, σημα εφοριας, πυροσβστηρα, φαρμακειο, ελεχγος φωτων αλκοτεστ και αφου ολα ειναι οκ σε γραφει γιατι εχεις αναμενα τα προβολακια ομιχλης)Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
μου εχει τυχει μπλοκο που οτι και να κανεις θα σε γραψει (ελεγχος σε αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, σημα εφοριας, πυροσβστηρα, φαρμακειο, ελεχγος φωτων αλκοτεστ και αφου ολα ειναι οκ σε γραφει γιατι εχεις αναμενα τα προβολακια ομιχλης)
Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
συμφωνα με τον ολο και κατι ειχα κανει.... (εννοειται οτι δεν χαρηκα και εβριζα δυο βδομαδες...!!!) αλλα αν ηταν αλλος θα με ειχε αφησει.... επεσα στον @#@#$#%... γι αυτο λεω οτι παιζει ρολο ο παραγοντας 'ανθρωπος'
-
@#@#$#% είναι αυτός που εφαρμόζει το νόμο??
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που χαρίζουν αλλά αυτό δε νομίζω να κάνει @#@#$#% αυτόν τον τηρεί. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ εκει αρχιζει το παρτυ:
2 ωρες για να να μου γραψουν μια καταθεση που λεει ακριβως τα παραπανω.
οι τυποι να ψιλοαλωνιζουν μεσα στο τμημα (υπο επιβλεψη).
ο ενας τσαμπουκαλεμενος να λεει 'με προσβαλεις κ θα εχεις προβλημα' (καπου εκει τους μαζεψαν λιγο).
Να σκαει τηλεφωνο απο συγγενη τους Αστυνομο που προσπαθει να μαθει τι κ πως.
Κ τελικα να μου λενε οι αστυνομικοι 'κατσε γιατι μπλεκει το πραγμα, αυτοι λενε οτι θα σου κανουν κ οι 4 μηνυση οτι λες ψεμματα κ οτι εσυ ανοιγες αυτοκινητα κ επειδη σε ειδαν πηρες το 100 κ ειπες αυτα για να καλυφθεις' οπου φυσικα αυτο σημαινε οτι θα περιμενα κ εγω στο αυτοφορο μεχρι τη Δευτερα*.Τελικα κατα τις 7 (2 ωρες μετα) εφυγα για το σπιτι μου κ οταν περναγα απο το ισογειο ακουγα τον πατερα του ενος που ειχε ερθει κ ηταν στο υπογειο (κελι) μαζι τους να λεει 'ε ενταξει θα του κανετε κ εσεις μια μηνυση μπλα μπλα μπλα'. Τους γαμεις ή δεν τους γαμεις?
Να χαίρεται ο μπαμπάκας τα γελοία υποκείμενα που μεγάλωσε...
Αυτές οι δικονομικές τρίπλες ξεφτιλίζουν την κοινωνία...
Ελπίζω να μη μασήσει το δικαστήριο...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που χαρίζουν αλλά αυτό δε νομίζω να κάνει @#@#$#% αυτόν τον τηρεί.ναι βρε.. το @@@#$$%^^ παρ το περισσοτερο ως 'περιεργος' και οχι σαν βρισια... εται και αλλιως εγω πρωτος παραδεχτηκα οτι κατι ειχα κανει...
-
Καλοκαιρι εγινε το σκηνικο σου?
-
Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
συμφωνα με τον ολο και κατι ειχα κανει.... (εννοειται οτι δεν χαρηκα και εβριζα δυο βδομαδες...!!!) αλλα αν ηταν αλλος θα με ειχε αφησει.... επεσα στον @#@#$#%... γι αυτο λεω οτι παιζει ρολο ο παραγοντας 'ανθρωπος'
Τουλάχιστον έμαθες να μην ανάβεις τους προβολείς ομίχλης όταν δεν χρειάζεται; Αν ναι, τότε για μένα (δηλ. τον άλλον χρήστη του δρόμου που τυφλώνεις με τα προβολάκια σου) η κλήση που έλαβες άξιζε τον κόπο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που χαρίζουν αλλά αυτό δε νομίζω να κάνει @#@#$#% αυτόν τον τηρεί.το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν παντα πολλα μετρα και πολλα σταθμα
μερικες φορες θα σου ελενγξουν μονο αδεια διπλωμα ασφαλεια,και μερικες φορες θα σου κοιταξουν μεχρι και θερμοκρασια κλανιας. -
Να χαιρεσαι τοτε που τις πρωτες φορες (αυτες που σου κοιτανε μονο τα βασικα) γλυτωνεις αρκετα $$$, απο αυτα που δεν σου ελεγξαν...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
Τουλάχιστον έμαθες να μην ανάβεις τους προβολείς ομίχλης όταν δεν χρειάζεται; Αν ναι, τότε για μένα (δηλ. τον άλλον χρήστη του δρόμου που τυφλώνεις με τα προβολάκια σου) η κλήση που έλαβες άξιζε τον κόπο.
δυστυχως (για σενα) δεν εμαθα... ακομα αναμμενα τα εχω...
-
Μακάρι να έγραφαν περισσότερο.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Αρα δεν ήταν όλα ΟΚ!
δυστυχως (για σενα) δεν εμαθα... ακομα αναμμενα τα εχω...
Επειδή δεν είναι εύκολο να σταματάς τον καθένα στο δρόμο και να τον ρωτάς, ειλικρινή απορία έχω. Γιατί? Τι (νομίζεις οτι) κερδίζεις?
-
καλυτερο φωτισμο και πιο ''ματσο'' λουκ
-
Ντεμέκ και τα δύο.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
καλυτερο φωτισμο και πιο ''ματσο'' λουκκατα κυριο λογω ειναι το πρωτο, αλλα ισχυει και το δευτερο.. και αν θες εχω συνηθισει τοσα χρονια, που οταν τα σβησω νομιζω οτι κατι δεν παει καλα...θα σας πω ομως και ενα δικο μου συμπερασμα... οσες φορες εχω αποφασισει να τα σβησω (που δεν ειναι πολλες), ολο και καποια λαλακια μου εχει συμβει...μα μου εχουν πεταχτει απο στενο, μα εχει αλλαξει ο αλλος λωριδα λες και δεν υπηρχα διπλα του, μα κατσικωνεται ο αλλος μπροστα και δεν κανει ακρη με τιποτα... και ετσι δεν τα σβηνω... τελος θα πω οτι εμενα ΠΟΤΕ δεν με εχει τυφλωσει προβολακι ομιχλης απο απεναντι... μπορει να φταει η θεση οδηγησης μου... αλλα για να μην ξεφευγουμε, αφου ειναι παρανομο καλα εκανε και με εγραψε...
-
εγω παλι δεν τα εχω αναψει ποτε σε οσα αυτοκινητα διεθεταν...ομιχλη μεσ στην αθηνα δεν εχω συναντησει ακομα
η μια και μοναδικη φορα που τ αναψα και για πολυ λιγο ηταν στην αο πριν μερικες βδομαδες που εριχνε καρεκλες και δεν εβλεπες στο μισο μετρο...αλλα και παλι δεν ξερω αν ειναι σωστο να τ αναβουμε με πολυ δυνατη βροχη
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4