-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι όπως το λες, έχουν όλοι τους αυτή την συγκεκριμένη λανθασμένη νοοτροπία, κατά τα άλλα επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους. Έπρεπε να έβλεπες και την αφεντομουτσουνάρα του για να καταλάβεις περί τίνος επρόκειτο. Βέβαια που να σκεφτεί ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου μπορεί και να ήταν κάτοικος Λεκανοπεδίου, όσοι μένουμε εδώ θα έχουμε διαπιστώσει ότι αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι έχουν αυτοκίνητα και μηχανές με πινακίδες επαρχίας.Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία βεβαίως αλλά εκεί σχεδόν γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε τα όργανα ξέρουν ποιούς να γράψουν.Να παει στα funniest αμεσως.
-
Σήμερα κατά τις 17.00 επιστρέφοντας με τον κολλητό από Ναύπλιο με το Σιρόκο του και την ώρα που προσπερνούσε άλλο αυτοκίνητο μας πέτυχε μπλόκο με ραντάρ. Ο πολύ ευγενικός αστυνομικός μας εξήγησε ότι το όριο είναι για κάποιο λόγο τα 60χλμ/ώρα και μας πέτυχε με 107. 'Κι εγώ Σιρόκο έχω και ξέρω ότι τα 100 είναι αστεία αλλά παιδιά πρέπει να σας γράψω'.
Ξηγήθηκε ωραία, έγραψε στην κλίση 93 οπότε πήγε στα 20€ και βλέποντας και τις κοπέλες πίσω είπε 'παιδιά με συγχωρείτε αλλά οκ, 5€ στο άτομο σας έρχεται.'
Τέλος καλό.send from a galaxy far far away
-
Ti να πει κανεις....Οσοι ξερουν απο λουτρακι το καλοκαιρι,θα ξερουν πως η κατασταση με τα αυτοκινητα ειναι τραγικη...Παντου παρκαρισμενα εκει που απαγορευεται και φετος ειχαμε και καινουργιο φαινομενο....Αυτοκινητα παρκαρισμενα πανω σε πεζοδρομια....
http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/0 ... .html#moreΜιλαγα μια μερα με ενα αστυνομικο που εχει βγει στη συνταξη και οταν συζητησαμε για αυτο το θεμα γυρισε και μου ειπε
Εμεις εκτελουμε εντολες.
Και η εντολη του δοιηκητη μας ο οποιος με τη σειρα του την εχει παρει απο το δημαρχο της πολης μας,ειναι να μην γραφουμε τους Επισκεπτες διοτι με αυτον τον τροπο θα τους δυσανασχετησουμε και δεν θα ξαναπαρεθερισουν στο λουτρακι -
Με τους τροχονομους στην Κηφισσου και Π.Ραλλη που μας κανουν την ζωη δυσκολη καθε πρωι τι θα γινει? θα συνεχιστει για πολυ ακομα αυτο το βιολι να αφηνουν 15 λεπτα το ρευμα της Π.Ραλλη προς Αθηνα και 30 δευτερολεπτα ολους τα υπολοιπα με αποτελεσμα να μποτιλιαρουν ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ολα τα αυτοκινητα σε ολα τα υπολοιπα φαναρια της διασταυρωσης?
-
Προσωπικά όποτε βλέπω αδικαιολόγητη κίνηση σκέφτομαι οτι θα έχει τροχονόμο στο επόμενο φανάρι.
Οι καλύτερες καταστάσεις δημιουργούνται σε τεράστιες διασταυρώσεις που δεν βλέπει κανείς τον τροχονόμο παρά μόνο αφού τον περάσει, οπότε πολύς κόσμος κινείται με τα φανάρια (τα οποία θα έπρεπε να απενεργοποιούνται για να μπορεί να κάνει ο τροχαίος τη δουλειά του πιο εύκολα).Τα ζώα της τροχαίας είχαν αφήσει χθες βράδυ τις ταινίες και τα πλαστικά εμπόδια μες τη μέση της Ριζάρη.
Τα είχαν βάλει για να απαγορέψουν τη κίνηση των αυτοκινήτων στη Ριζάρη (στη μέση ακριβώς του δρόμου από τη μεριά του παρκου αλλά και από τη μεριά του Παγκρατίου), πιθανόν λόγω της πορείας που είχε το απόγευμα αλλά στις 11.30 το βράδυ που πέρασα ήταν ακόμη εκεί.
Κατέβηκα και έσπρωξα το ένα να πάει στην άκρη, μη τυχόν γίνει κανένα ατύχημα. Το άλλο δε μπορούσα γιατί θα έπρεπε να αφήσω το αμάξι στη μέση του δρόμου. Ελπίζω να έκανα καλά.
Επίσης τα φανάρια δεν λειτουργούσαν.
Προφανώς δεν υπήρχε τροχαίος τριγύρω, όποιος πέρναγε έκανε τον κύκλο των εμποδίων/ταινίας και συνέχιζε τον δρόμο του. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Προσωπικά όποτε βλέπω αδικαιολόγητη κίνηση σκέφτομαι οτι θα έχει τροχονόμο στο επόμενο φανάρι.
Οι καλύτερες καταστάσεις δημιουργούνται σε τεράστιες διασταυρώσεις που δεν βλέπει κανείς τον τροχονόμο παρά μόνο αφού τον περάσει, οπότε πολύς κόσμος κινείται με τα φανάρια (τα οποία θα έπρεπε να απενεργοποιούνται για να μπορεί να κάνει ο τροχαίος τη δουλειά του πιο εύκολα).Ή ακόμα καλύτερα να ρυθμίζονται απλά τα φανάρια remotely για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρεπιπτόντως, έχω πετύχει δύο φορές πρόσφατα τρακάρισμα σε διασταύρωση, λόγω τροχονόμου που βαριόταν και έκανε τη δουλειά του όπως-όπως-άντε-να-φεύγουμε-σύντομα-γιατί-βαρέθηκα...
-
Πολύ δυσάρεστο περιστατικό .
Δυστηχώς συμβαίνουν και σε αστυνομίες καλύτερες απο την ΕΛ.ΑΣ. Η λογικά του φοράω στολή και είμαι ο κ.γαμάω υπάρχει σε όλο τον κόσμο απ'ότι φαινεται.http://www.autoblog.gr/2012/02/11/video ... tic-shock/
Video: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν έναν οδηγό ενώ αυτός είχε διαβητικό σοκ
Πίσω στον Οκτώβριο του 2010, μερικοί αστυνομικοί της πόλης Henderson City της Nevada ξηλοκόπησαν τον Adam Greene, ένα διαβητικό οδηγό ο οποίος είχε υπέστη διαβητικό σοκ, αλλά οι αστυνομικοί πίστευαν ότι τους αντιστεκόταν. Οι αστυνομικοί έβγαλαν με την βία τον Greene μέσα από το αυτοκίνητο του, και τον ξυλοκόπησαν βαριά, “στολίζοντας τον” ταυτόχρονα και με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ο Greene τραυματίστηκε στο κεφάλι, έσπασε μερικά πλευρά και απέκτησε μώλωπες στα χέρια και στα και κατά τον σωματικό έλεγχο που έκανε ένας αστυνομικός, βρήκε την ένεση ινσουλίνης πάνω του και τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Greene. Κάλεσε ασθενοφόρο με τον Greene να μεταφέρεται στο τοπικό νοσοκομείο.
Ο Greene έκανε μήνυση στους αστυνομικούς και το δικαστήριο του έδωσε $292.500 ως αποζημίωση, με μόνο έναν αστυνομικό να χάνει την δουλειά του, ενώ οι υπόλοιπο συνεχίζουν κανονικά να εργάζονται ως αστυνομικοί.
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Video: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν έναν οδηγό ενώ αυτός είχε διαβητικό σοκ - AutoBlog.gr
-
Καραζωντοβολα οι δυο μπατσοι που επιλαμβανονται τροχαιου αυτη τη στιγμη εξω απο το σπιτι μου, που μολις εφτασαν, πηγαν κ στηθηκαν πανω απο τον τραυματισμενο μηχανακια που ειναι ανασκελα στο εδαφος κ το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν να ζητησουν τα χαρτια του. Κ ο μηχανακιας πασχιζει - πεσμενος κ χτυπημενος - να ανοιξει το μπουφαν να βγαλει τα χαρτια...
Κ το 2ο πραγμα που εκαναν ηταν να μετακινησουν τους καδους - που εχουν κανει ζημια σε παρκαρισμενα - στη θεση τους, κ να δωσουν το μηχανακι σε γνωστο του θυματος να το παρει 'για να μην το κλεψουν'. Δηλαδη εφυγε κ το οχημα που προκαλεσε το χαος. Κ αυτους τους πληρωνουμε εμεις...
-
Πω ρπμ, τι ζώα που είμαστε...
-
Πινακίδα από το παπάκι κράτησες, όμως, ε;
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, έπρεπε να κρατήσεις από τους αστυνομικούς που μας 'έκαναν περήφανους'
-
Δεν κατεβηκα κατω, δεν με αφορα το θεμα (περαν του σχολιου απο πανω, που αφορα ολους). Αντιθετα με τα φαινομενα, δεν κυνηγαω τους μπατσους για να τους κανω ντα αν δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους
-
Τι εννοείς 'δε σε αφορά'; Αν, εξαιτίας της πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων τους, δεν αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των γύρω σταθμευμένων αυτοκινήτων (μπορεί να μην τους ενημερώσει κανείς), δε θα ενοχληθείς; Στο ανάποδο σενάριο (ήσουν ένας από αυτούς που το πρωί θα έβρισκε χτυπημένο το αυτοκίνητό του) δε θα έριχνες τα ατελείωτα μπινελίκια εδώ πέρα το επόμενο πρωινό;
Δεν είπα να πάρεις τηλέφωνο στο 100 για να γκρινιάξεις για τη συμπεριφορά τους. Απλά να κρατήσεις πινακίδα από παπί (και περιπολικό), ώστε να ενημερώσεις όποιον μπορέσεις από τους άτυχους γείτονές σου
-
Ηταν αλλοι δεκα κατω, οι ιδιοκτητες των τριγυρω ειναι γειτονες κ μαλλον ηταν κατω, ηρθαν ασφαλιστικες (φροντιδα ατυχηματος), τι αλλο να κανω εγω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ηταν αλλοι δεκα κατω, οι ιδιοκτητες των τριγυρω ειναι γειτονες κ μαλλον ηταν κατω, ηρθαν ασφαλιστικες (φροντιδα ατυχηματος), τι αλλο να κανω εγω?Ok
Από την περιγραφή μού δημιουργήθηκε η εντύπωση (χωρίς να αναφέρεις κάτι τέτοιο) ότι έγινε των συγκρουομένων, ήρθε η αστυνομία και το έληξε στα γρήγορα χωρίς να πάρει πολύς κόσμος είδηση τι έγινε
-
Οχι ρε, εδω εγινε της Κορεας , απλα η αντιμετωπιση του συμβαντος απο τα αστερια μας ηταν απο την αρχη ως το τελος λαθος.
Το μονο καλο που βγηκε ειναι οτι εξαφανιστηκε το παρατημενο φορτηγακι.
-
Αν και δεν περιγράφεις ακριβώς τί έγινε, υποθέτω ότι ο μηχανάκιας έφυγε όρθιος από εκεί και όχι με ασθενοφόρο...
Υποθέτεις δηλαδή ότι μόλις έφτασαν εκεί δεν τον ρώτησαν αν χρειάζεται ιατρική βοήθεια αλλά κατευθείαν ζήτησαν τα χαρτιά του ;;; -
Κοιτα, εγω παρακολουθουσα απο τον 4ο οροφο, δεν μπορω να ξερω αν στα πρωτα 10 δευτερολεπτα που πλησιασαν το σκηνικο ρωτησαν για ιατρικη αναγκη (ετσι κ αλλιως το ασθενοφορο ειχε ειδοποιηθει), αλλα μετα τα πρωτα αυτα 10 δευτερα που ρωτησαν τον ΙΧ τι συνεβη, πηγαν πανω απο τον μηχανακια κ του ζητησαν τα χαρτια του. Μπορει να ρωτησαν αν εχει χτυπησει (αυτος ανασκελα στο εδαφος, με δυσκολια στην κινηση κ το 'σπαστο' κρανος σπασμενο), αλλα αυτος οπως ηταν ανασκελα αρχισε να παλευει να βγαλει χαρτια τα οποια πηραν αυτοι κ αρχισαν να γραφουν στη φορμα ατυχηματος.
-
-
Ελεγχος απο ΔΙ.ΑΣ πριν 3 λεπτα, εγω με το μηχανακι. Ζητανε χαρτια, βγαζω της μηχανης, ζητανε κ διπλωμα (που το ξεχασα να το βγαλω μαζι με τα της μηχανης γιατι ειναι το νεο διπλωμα-καρτα κ το εχω στο πορτοφολι), ανοιγω πορτοφολι κ χωρις να κοιταω βγαζω κ τους δινω
Ευθυμησαμε κ οι 5
-
Λάδωμα με δόσεις;
Sent from my GNex using smoke signals.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4