-
Εντάξει καλά τουρμπο και με ιστορία έχει και η αουντι!
Ημουν σκληρός το παραδέχομαι.
Αλλος ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εντάξει καλά τουρμπο και με ιστορία έχει και η αουντι!
Ημουν σκληρός το παραδέχομαι.
Αλλος !ενταξει ολοι λεμε τα εγκαθετα μας που και που
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Βασικά ο φσιτ πάει πάνω απο 7.000... αλλά το καλό του δεν είναι αυτό, είναι οτι κρατάει σταθερό το peak απόδοσης για σχεδόν 1000σαλ.
Αυτό σε συνδυασμό με την καλύτερη απόκριση του χαμηλά (πάνω απο το ρελαντί) είναι αυτά που τον καθιστούν καλύτερο.
Η διαφορά κυβικών όμως είναι άδικη για τον tbi.ΥΓ: Στις μεσαίες είναι λογικό να έχουμε πάρτι λόγω υπερτροφοδότισης... εάν ανέβαζαν έτσι μέχρι τις 7.000 θα είχαμε πάνω απο 250hp.
ακριβως....εχοντας οδηγησει και την alfa , και σαν κατοχος tfsi 200αριου , και σαν παλιος κατοχος επι εξαετια 1,8 20VT , το μοτερ της alfa θυμιζει τον παλιο 1,8 20VT ως προς το ευρος λειτουργειας δηλ πανω απο 2200 μεχρι 5500 το πολυ , σε αντιθεση με τον tfsi που ειναι γεματος απο ρελαντι μεχρι κοφτη , για αυτο και τον θεωρω αυτην την στιγμη καλυτερο μοτερ.
-
Ρε κιουση,τη δημοσκοπηση τι την εβαλες; Ηθελες να δεις πως κλεβονται εκκλησιες;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε κιουση,τη δημοσκοπηση τι την εβαλες; Ηθελες να δεις πως κλεβονται εκκλησιες;22 λογαριασμους εχεις?
-
Ο κιουσης ειναι πιο πιθανο...
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
Βασικά ο φσιτ πάει πάνω απο 7.000... αλλά το καλό του δεν είναι αυτό, είναι οτι κρατάει σταθερό το peak απόδοσης για σχεδόν 1000σαλ.
Αυτό σε συνδυασμό με την καλύτερη απόκριση του χαμηλά (πάνω απο το ρελαντί) είναι αυτά που τον καθιστούν καλύτερο.
Η διαφορά κυβικών όμως είναι άδικη για τον tbi.ΥΓ: Στις μεσαίες είναι λογικό να έχουμε πάρτι λόγω υπερτροφοδότισης... εάν ανέβαζαν έτσι μέχρι τις 7.000 θα είχαμε πάνω απο 250hp.
ακριβως....εχοντας οδηγησει και την alfa , και σαν κατοχος tfsi 200αριου , και σαν παλιος κατοχος επι εξαετια 1,8 20VT , το μοτερ της alfa θυμιζει τον παλιο 1,8 20VT ως προς το ευρος λειτουργειας δηλ πανω απο 2200 μεχρι 5500 το πολυ , σε αντιθεση με τον tfsi που ειναι γεματος απο ρελαντι μεχρι κοφτη , για αυτο και τον θεωρω αυτην την στιγμη καλυτερο μοτερ.
Τα ελεγα και εγω, και με διαγραμματα μαλιστα , αλλα...αμα βγαινει μετα απο χρονια κατι καινουργιο απο Ιταλια μερια ειναι το καλυτερο!, ΤΕΛΟΣ.
Οτι ειναι αδικη η συγκριση βεβαια εδω, το πιστευω και εγω.
Κανονικα επρεπε να ηταν 1.750 tbi vs 1.800 Tfsi... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κιουσης ειναι πιο πιθανο...το ξερουμε οτι το φορουμ ειναι ιταλοφιλο
ασχετα με το αν εμεις οι γερμανοι κανουμε πιο αισθητη τη παρουσια μας
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα ελεγα και εγω, και με διαγραμματα μαλιστα , αλλα...αμα βγαινει μετα απο χρονια κατι καινουργιο απο Ιταλια μερια ειναι το καλυτερο!, ΤΕΛΟΣ.
Κανονικα επρεπε να ηταν 1.750 tbi vs 1.800 Tfsi...Εαν συγκρίναμε 1750 TBi με 1.8TFSi το αποτέλεσμα θα ήταν η απόλυτη τσόντα.....
τουλάχιστον τώρα έχουμε και 1-2 ενδιαφέρουσες διαφορετικές απόψεις -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ρε κιουση,τη δημοσκοπηση τι την εβαλες; Ηθελες να δεις πως κλεβονται εκκλησιες;
22 λογαριασμους εχεις?
θυμησου απλα το πιο ομορφο μικρομεσαιο..
ο πασχος πρεπει να εχει ετοιμο team ψηφοφορων εκτος απο πολλους λογαριασμους -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ο κιουσης ειναι πιο πιθανο...
το ξερουμε οτι το φορουμ ειναι ιταλοφιλο
ασχετα με το αν εμεις οι γερμανοι κανουμε πιο αισθητη τη παρουσια μας
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Κανονικα επρεπε να ηταν 1.750 tbi vs 1.800 Tfsi...Εαν συγκρίναμε 1750 TBi με 1.8TFSi το αποτέλεσμα θα ήταν η απόλυτη τσόντα.....
τουλάχιστον τώρα έχουμε και 1-2 ενδιαφέρουσες διαφορετικές απόψειςΔυστυχως στους 4τροχους δεν εχουν κανει πληρεις μετρησης στην tbi λογω συντομης δοκιμης, αλλα στα 0-100km/h κανουν ακριβως 8,5sec και τα δυο, ζυγιζοντας
παραλληλα 1524κιλα η AR και 1534 το Audi.
H 159 εχει καλυτερη τελικη 235Km/h αντι 225Km/h του Audi.
To ξερω αυτες οι μετρησεις δεν λενε σχεδον τιποτα...
Αν εχει κανεις αξιοπιστες μετρησεις, ρεπριζ, 400αρι, 1000μετρα, για 159, θα παραθεσω τις αντιστοιχες που εχω για το A4T 160... -
8.5 κανει το 1.8τσι Α4?
-
8.5 κανει το 1.8τσι Α4?Το 160αρι νομιζω τοσο κανει.Η οκταβια ομως με λιγοτερα κιλα κανει 8.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
8.5 κανει το 1.8τσι Α4?
Το 160αρι νομιζω τοσο κανει.Η οκταβια ομως με λιγοτερα κιλα κανει 8.
μου φαινεται υπερβολικα καλος χρονος για αυτο λεω
περιμενα να ειναι στο 9+και μετα σου λενε tbi
-
8.5 κανει το 1.8τσι Α4?
Το 160αρι νομιζω τοσο κανει.Η οκταβια ομως με λιγοτερα κιλα κανει 8.
μου φαινεται υπερβολικα καλος χρονος για αυτο λεω
περιμενα να ειναι στο 9+και μετα σου λενε tbi
Οχι και 9+ ρε Κιουση!!!Ειπαμε αργο βαρυ αλλα οχι και τοσο εχει και μια τουρμπινα αντερ ντα χουντ! ΤΒΙ=Πασχος=Αργος με ιταλικη σημαια...
-
πασχο μεχρι και οι πιτσιρικαδες σε πηραν χαμπαρι
-
πασχο μεχρι και οι πιτσιρικαδες σε πηραν χαμπαριΚοιταξε επειδη στροφαρω με Γερμανικο μυαλλο τον επιασα γιατι αν στροφαρα με Ιταλο θα ειχα μεινει απο ηλεκτρικα.....
-
χώσε man
e μα, το έχετε πρήξει το παιδί
1.75 TB vs 2.0 tfsi